FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Giljotina
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Giljotina » 02 sep 2019, 15:15

Pa igrači su kažnjeni i prije ovog debakla, i to onim SEAT-ima.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 02 sep 2019, 15:16

NorthN01 je napisao/la:Ma dobro vas je ba pitari vise sa analizama, strucnim misljenjima i ostalim kurcima .. .. puno seremo a prosjek nam 2milje na stadionu,
valjaju se lazne informacije po forumu, 2posto likova imaju NEKAD tacne informacije, siri se negativa, od govana se pita pravi itd ..
I kad je dobro i kad je lose na ovom forumu je konstatno neka negativa, neko pljuvanje neko **** majke, al nazalost sve iza sakrivenih profila, psuju ljudi koji su ogorceni na sve, na zivot, na majku oca itd..Poraz boli al necemo sigurno stvari rjesit na ss. forumu..
Jbt onaj gore se utripovo da forum citaju ljudi iz kluba, nam, husref, husrefova djeca hahahaha smijesno ..eto forum ss bitan ..
spustite loptu na zemlju , okrecemo se daljnim utakmicama poslje pauze, na nama je da punimo stadion i da dajemo podrsku klubu a ne da pametujemo preko nekakvog sportsport foruma dje svaki debil moze uci i pisati .. S obzirom da nas nema ni minimalno po stadiona, osim naravno kad su derby utakmice, nemamo pravo pricat apsolutno nista !!!
Druže, ne znam jesu li ti rekli, ne znam hoćeš mi vjerovati, ali forum služi za iznošenje mišljenja, analize i diskusije. Ti si baš opterećen "nickovima" i pišeš o tome nakon najveće poslijeratne bruke. Nije ti ovo fejsbuk. Inače, na tom istom fejsbuku istaknuti članovi grupe koju toliko braniš ne stavljaju svoja imena, a ti se.reš što ljudi na FORUM stavljaju nickove. I da, Husrefova djeca ne čitaju forum, nego pišu po istom.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 02 sep 2019, 15:22

A ko su Husrefova djeca?
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 02 sep 2019, 15:28

Kamuflazn je napisao/la:A ko su Husrefova djeca?
Sto li si se pronasao :urnebes:
1946~

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 sep 2019, 15:48

Ja ne razumijem kako tebi više ne ulazi u tu šuplju tikvu da ne smiješ ovdje pisati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 sep 2019, 15:59

Ja ne znam sta je problem sa seatom? Ekstra stvar, lijepo je vidjeti ono. Evropski. Nam odobrio, dao svoje pare. Sta vas boli racku?

Mene boli sto tfener izadje sa 442, usere prvo poluvrijeme a onda umesjto da vrati na 4231 on ostavi 442 i stavi veznog na beka, znaci samoubistvo. Bacio se sa 12. Sprata i konto da ce pasti na beton i ostati ziv.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 02 sep 2019, 16:05

Bezveze se nervirate. Ovakva pljuska nam je bila potrebna i dosla je bas na vakat. Pravovremeno i bolno spustanje na zemlju da svima bude jasno da bez duplo veceg truda i rada nece bit nista od ponavljanja proslogodisnjeg rezultata. Sad fino na pauzi presabrat se i idemo dalje. Osvojit trofej je jedna prica a ponoviti to isto je totalno drugi par rukava.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 sep 2019, 16:10

badboy je napisao/la:Bezveze se nervirate. Ovakva pljuska nam je bila potrebna i dosla je bas na vakat. Pravovremeno i bolno spustanje na zemlju da svima bude jasno da bez duplo veceg truda i rada nece bit nista od ponavljanja proslogodisnjeg rezultata. Sad fino na pauzi presabrat se i idemo dalje. Osvojit trofej je jedna prica a ponoviti to isto je totalno drugi par rukava.
Bas tesko u logi u kojij imas najjace uslove i kaadar.
Zrinjski to dva puya uradi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 02 sep 2019, 16:11

Ako je Hajduk realna opcija za Tina Susica, mozemo li se i mi umijesati u tu pricu? Eto igraca kojeg bi rado vidio u veznom redu, a mogli bi naknadno i zaraditi.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 02 sep 2019, 16:12

Prica se da ce biti odbijeno 50% od plate, igracima i strucnom stabu.
Neka i treba!
Ali bi volio da neko remne po depu i ostale, pocevsi od Sabrine pa nadalje, imaju i oni itekako velikih propusta.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 02 sep 2019, 16:13

Svaka čast svima koji mogu otvoriti pregled tekme i analizirati ko je kriv za golove. Što sam vidio, vidio sam.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 02 sep 2019, 16:21

Mitomani poslije derbija okrenuli ledja ekipi i zvizdali igracim uz psovke, gadjali ih bakljama...

HORDE ZLA NAKON DEBAKLA NJIHOVIH LJUBIMACA

Daleko smo mi daleko.
VOLIM TE SARAJEVO
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 02 sep 2019, 16:25

BordoSarajevo je napisao/la:Svaka čast svima koji mogu otvoriti pregled tekme i analizirati ko je kriv za golove. Što sam vidio, vidio sam.
Vala baš ne bih je pregledao za 1.000 maraka.
ISTINA ZA VEDRANA!

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 02 sep 2019, 16:25

Pantelija je napisao/la:
badboy je napisao/la:Bezveze se nervirate. Ovakva pljuska nam je bila potrebna i dosla je bas na vakat. Pravovremeno i bolno spustanje na zemlju da svima bude jasno da bez duplo veceg truda i rada nece bit nista od ponavljanja proslogodisnjeg rezultata. Sad fino na pauzi presabrat se i idemo dalje. Osvojit trofej je jedna prica a ponoviti to isto je totalno drugi par rukava.
Bas tesko u logi u kojij imas najjace uslove i kaadar.
Zrinjski to dva puya uradi
Ti bas ili namjerno kontriras ili ne zelis da realno sagledas stvari. To kako i na koji nacin, kako i zasto Zrinjski uzima titule je valjda svima jasno. Da budemo skroz realni nije samo Zrinjski, ima ih jos. Bas iz tih razloga valjda je svima jasno koliko ce teze biti nama ponovit uspjeh i kolko nam ne treba nikakvo kurcenje, puhanje, price o prepisavanju lige ili bilo kakva vrsta opustanja. Svima smo meta i svi cekaju nas skalp. Ekipa ima sasvim dovoljno kvaliteta da pobjedi svakog ali bez 100% truda nece moci. U subotu je pala pljuska od najveceg rivala. Nadam se i vjerujem da je dovoljno zabolilo, da ne treba jos koja...

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 02 sep 2019, 16:27

Ja vidio gol u prvoj minuti i ugasio, boli me qrac :D
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 02 sep 2019, 16:32

Imamo li mi pare ili ne ?
Yebm mu majq, ako imamo , dovedi Anela Hadzica, TSS , Sejtana, Milana Đurića.
Uložite malo u ekipu , krv vam jbm i gedeona guzinu.

Ne kontam našu upravu
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 02 sep 2019, 16:33

Ja i dalje mislim da nije kasno za zadnjeg veznog. Lakse ces tog novog uklopiti i pripremit fizicki. Nego Stanojevica ili Oremusa, ipak su povrede teze prirode.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 sep 2019, 16:36

Izgurati sa ovom ekipom do pauze pa ćemo vidjeti, i pored svega mi stojimo ok na tabeli, kući imamo 4/0/0 i svakako nećemo biti ispod treće pozicije, nema šanse. I kad bi u najgorem slučaju bili upravo treći kasnili bi bod-dva za vodećim.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 sep 2019, 16:46

HordasOdMalena je napisao/la:
Mama manijaka je kurava. :bih:
Uz duzno postovanje, al odavno nije gluplja pjesma bila.

Koliko hordasa/pitara kako hoces ima bracu/sestre ili najbolje drugove manijake, pa tp znaci da sam sebi govoris da ti je majka ****...

Fkt glupo..

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 02 sep 2019, 16:50

Lecler je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Svaka čast svima koji mogu otvoriti pregled tekme i analizirati ko je kriv za golove. Što sam vidio, vidio sam.
Vala baš ne bih je pregledao za 1.000 maraka.
Nisam, nit planiram za zivota da cu to otvarat
1946~

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], boki86, bordobijelisampion, bvsic, miguelramos, Napapijri, Seipronto i 101 gost.