Nekolicina skupstinara su otvoreno rekli da ne zele podrzati predsjednika i njegove ljude,ne zele ni da pogledaju statut vec imaju svog favorita a njegove namjere su upitne sto se tice imovine.Imena o tom potom,strah me da se ne uhvatimo za glavu zbog mjesec i pol.SudoHusika je napisao/la: ↑11 apr 2021, 14:46Buraz, možeš li malo opširnije napisati? Ja ne mogu da vjerujem šta si napisao.Cunami87 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 14:43Nije,covjek zavrsio sve,i pola mjeseca cekao da ga neko primi od skupstinara,medjutim nista.Isti ti sto su trenera naguzili a zna se sve,brudaSudoHusika je napisao/la: ↑11 apr 2021, 14:38
Skupština nije prihvatila izmjenu statuta Dine Husaka?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
Kazu Ericu neko nocas oblijepio auto uloscima za njega i saigrace.. Cekam potvrdu.braco je napisao/la: ↑11 apr 2021, 12:34Eriću yebo li otac glupi. I tebe i onog splitskog ribara Lendrića.
Dobro reče @hongkong odbrana jučer nam je bila sastavljena od Erića čija Zvijezda ispada iz lige, Miletića i Vrhovca koji su igrali u Čeliku i Vitezu koji su tada ispali iz lige, a Miličević prije nego što je kod nas došao igrao na posudbi u NK Dubrava Tim kabel.
Realno odbrana na nivou Radnika osim Ikića.
I što je najgore nemaš novca da raskineš ugovor s pola ovih qrčina u timu yebem ti sto majki
LjoZee je napisao/la: ↑11 apr 2021, 14:51Ma nece on pristati na nikakav kompromis.Upravni odbor FK Željezničar zakazan je za večeras u 20.00.
Glavna tema sastanka biće razgovor o statusu Amara Osima, trenera FK Željezničar.
Prije sjednice Upravnog odbora, rečeno nam je, biće obavljen razgovor sa Amarom Osimom, nekoliko opcija je u igri, ali prije svega ostaje da se vidi da li će se uspjeti pronaći neki kompromis sa trenerom Plavih.
Cilj je da se u naredne 3 utakmice osvoji 9 bodova a radna grupa za analizu rezultata će analizirat neobjašnjivu utakmicu ne bi me čudilo da večeras izađe demant da je Nalić kandidat i da Amar ostaje šef u narednom periodu
Brko iz druge galaksije!!!
-
- Kontakt:
Kad sam napisao da Mesa "nije bio uspjesan selektor", mislio sam da se na kraju nismo plasirali na takmicenje, nisama rekao da nije imao pobjeda, naravno. Ali, cak i da je imao vis eporaza nego pobjeda, opet bih bio za njegov povratak. Ljudi, Zeljo mora da nadje one koji ce ga dici i poceti vracati na vecu scenu. To lokani treneri koji mijenjaju klubpve ko carape NE MOGU, jer NE ZNAJU. Pogledajte Zizovica - ni on vise ne zna u kom je klubu.... Samo autoritet. Ime. Iskustvo treniranja u boljim ligama. Ako to ne moze, cemu smjena Amara Osima. U kanalu smo, imamo niz jako losih rezultata, sve je to OK. Ali, mijenjas ako imas bolje. SAMO BOLJE, A NE GORE. To da li igraci nekogo hoce ili ne je irelevantno, oni su zaposlenici kluba i poblem i jeste sto neki od njih ocigleno (i to je postala neprohvatljiva navika!) zele da mijenjaju, umjesto da igraju. Dovoljno je baciti pogled na recimo 2-3 utakmice u ovom crnom nizu (izaberite koje god hocete) i pogledajte - vijdecete ko trckara a ko trci, ko sprint nije napravio, ko nije pretrcao nikoga...To nije pitanje kvaliteta, vec pitanje odnosa prema klubu i poslu. I znate sta, neki koje ovdje svi pozivaju da "ne znaju" i da "nemaju mjesta u Zelji" - mnogo vise su se trudili od "zvijezda". Znaci, Mesa ili neko njegovog ranga iz regije.
-
- Kontakt:
POSLIJE AMARA MORA LETITI SVE I JEDAN IGRAČ, OD štilića pa nadalje. Koliko je Amar kriv, toliko i oni isto
Zajedno sa amarom i ta **** nabiti sto dalje iz kluba jer sa njima u klubu svaka promjena je nemoguca sto dokazuje i ovo iznad sto je napisano.sa takvim ljudima u skupstini nema nam napredka pa ti isti su blokirali i reviziju koja je zapoceta a sve da bi zastitili sebe od krivicnog gonjenjaCunami87 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 15:01Nekolicina skupstinara su otvoreno rekli da ne zele podrzati predsjednika i njegove ljude,ne zele ni da pogledaju statut vec imaju svog favorita a njegove namjere su upitne sto se tice imovine.Imena o tom potom,strah me da se ne uhvatimo za glavu zbog mjesec i pol.SudoHusika je napisao/la: ↑11 apr 2021, 14:46Buraz, možeš li malo opširnije napisati? Ja ne mogu da vjerujem šta si napisao.
Zadnja izmjena: lendra, dana/u 11 apr 2021, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
- Meraak1921
- Kontakt:
Ja ne razumijem pojedine navijace, cuj nisu za odlazak Amara
Ja bih stavio Bekrica da vodi, a ta ubleha nek ide kod Asime

Ja bih stavio Bekrica da vodi, a ta ubleha nek ide kod Asime
Kakav omladinski pogon. Covjek ima 10 trofeja, najveci trener u BiH. Bio na korak do preuzimanja repke. To sto je ovo neuspjesan trener u zadnjem mandatu ne amnestira cinjenicu da je nas najveci ikada i da je osvojio 56 % trofeja naseg slavnog kluba.LjoZee je napisao/la: ↑11 apr 2021, 15:01Da Badzak zalozi Garden za neki kredit. Jedino rjesenje.![]()
Opet cu reci da je za njega najbolje da se izmakne i ode u Op dok jos moze. Ako ne zbog sebe onda zbog svog oca i prezimena koje nosi. Ocrnio je sve sto je mogao ocrniti. Nema njemu srece na nasoj klupi i svaki dan ostanka poveca i tenziju i ogorcenost prema njemu.
Samo sto s ovim supljiranjem i odugovlacenjem moze postati omrazen, a to nama nije u cilju da ga tako pamtimo.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
-
- Kontakt:
Znaš ti ljoŽe o ovome? Halalite na offtopic. Mene pravo kopka pogotovo što piše da smo imali i sredstva. Pisao sam koju stranicu ranije ali niko nije vidio jer se nagomilalo postova. Na Avazu je izašlo.LjoZee je napisao/la: ↑11 apr 2021, 15:01Da Badzak zalozi Garden za neki kredit. Jedino rjesenje.![]()
Opet cu reci da je za njega najbolje da se izmakne i ode u Op dok jos moze. Ako ne zbog sebe onda zbog svog oca i prezimena koje nosi. Ocrnio je sve sto je mogao ocrniti. Nema njemu srece na nasoj klupi i svaki dan ostanka poveca i tenziju i ogorcenost prema njemu.
Trenutno ministarstvo ima mnogo zahtjeva koji se, kako je rekao Hadžiahmetović, ne mogu ispuniti zbog ove odluke.
- Trenutno imamo blokadu, ne može se ništa graditi. Građevinski sektor ne može ove godine ništa početi raditi. FK Željezničar je imao sredstva i dozvole za građenje, ali sada ne može. Ovim se šalje poruka da je Sarajevo nesiguran grad za investiranje. Očekujemo da ćemo ovu odluku staviti van snage - dodao je ministar Hadžiahmetović.
https://****/kantoni/sarajevo/643877 ... ta-graditi
Ti si moj Željo, veliki Željo!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
PRIJE AMARA ISPRAVKA. A AMAR ODMAH NAKON NJIH.Newgeneration1921 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 15:06POSLIJE AMARA MORA LETITI SVE I JEDAN IGRAČ, OD štilića pa nadalje. Koliko je Amar kriv, toliko i oni isto
TO JE TO!

Cvjetat ce ruze kad Amar ode ,a otici ce.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Malo detaljnije slobodno....?Cunami87 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 14:43Nije,covjek zavrsio sve,i pola mjeseca cekao da ga neko primi od skupstinara,medjutim nista.Isti ti sto su trenera naguzili a zna se sve,brudaSudoHusika je napisao/la: ↑11 apr 2021, 14:38Skupština nije prihvatila izmjenu statuta Dine Husaka?Cunami87 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 14:07
Naguzili ga pojedinci u i oko kluba,kroz par igraca i clanova skupstine,koji se zalazu za prodaju pomocnog,i ne prihvatanje statuta onog Dine Osmanovica.A covjek nam nasao i investitora.
A ti sto ga smjenjuju ce udariti na imovinu da svoje pozajmnice vrate.Stoka sitnog zuba.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Bravo Sipa reci i seljacini i domacim izdajnicima.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Ma vidjet' ćemo za 2 mjeseca kome se krčmi imovina a ko voli Želju.
Željezničar za život cijeli!
Znas da je klub o opasnim qovnima kada bi i neko poput Nalica bio svjez vjetar u ledja u ovom trenutku...
Tuzno, sta uradi kamatar od "svog" Zelje. 

@igrajlopte 🐦
Ma nije ovaj opcija.Kontaktirali smo Zlatana Nalića, međutim on je ostao "zakopčan" za priču o eventualnom preuzimanju Željezničara.
Na pitanje da li ima istine o tome da preuzima klupu kluba iz Zvorničke ulice, samo nam je poručio da je trenutno u Švedskoj, a da Željezničar ima trenera i to je jedina istina u ovom trenutku.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
lendra je napisao/la: ↑11 apr 2021, 15:07Zajedno sa amarom i ta **** nabiti sto dalje iz kluba jer sa njima u klubu svaka promjena je nemoguca sto dokazuje i ovo iznad sto je napisano.sa takvim ljudima u skupstini nema nam napredka pa ti isti su blokirali i reviziju koja je zapoceta a sve da bi zastitili sebe od krivicnog gonjenjaCunami87 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 15:01Nekolicina skupstinara su otvoreno rekli da ne zele podrzati predsjednika i njegove ljude,ne zele ni da pogledaju statut vec imaju svog favorita a njegove namjere su upitne sto se tice imovine.Imena o tom potom,strah me da se ne uhvatimo za glavu zbog mjesec i pol.SudoHusika je napisao/la: ↑11 apr 2021, 14:46
Buraz, možeš li malo opširnije napisati? Ja ne mogu da vjerujem šta si napisao.
Pa ti hoce da smjene trenera,to je ta stoka
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
AvazVečeras zasjeda Upravni odbor Željezničara, a razgovarat će se o rezultatskoj krizi.
Prema informacijama do kojih smo došli, u upravi žele pokušati razgovarati s Osimom o mogućnostima sporazumnog raskida ugovora. To bi značilo da Željo ne mora isplatiti kompletan ugovor do kraja Osimu, a veliko je pitanje da li će još uvijek aktuelni kormilar Želje na to pristati.
Inače, Osim nije prisustvovao jutrošnjem treningu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
100% si u pravu. Promjenama u klubu, u strukturi, skupštini, UO i NO, sa novom strukom, mi u savezu našu poziciju moramo postaviti drukčije. Iako na žalost nemamo nikakvog uticaja tamo, klub smo sa najviše trofeja, jakom tradicijom, i poznati smo daleko izvan granica Bosne i Hercegovine. Ne tražimo ništa posebno, samo fer suđenje. Ko nas pobjedi pružićemo ruku i čestitati. Ne smijemo dopustiti da svaka šuša, svaki torpeder javno sere kao nakon jučerašnje utakmice, i više nego fer suđenja. Ostavite nas na miru, da se sami nosimo, i pokušamo izboriti sa izazovima koje imamo, i koji su pred nama. A karaćemo vas torpederi, a i svi ostali ponovo. Zapamtite pizdeljubomorne i zavidne, biće Željo jači nego što je ikada bio. Promjene moraju doći kad tad, sa novim ljudima bez hipoteke ranijih dešavanja, svi okrenuti budućnosti, sa Manijacima kao jedan, žegaćemo vas sve, zapamtite...voltron30 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 12:36Juce me uopste nije zanimalo sudjenje. Imamo mi mnogo vecih problema od same igre. Jutros detaljno pogledah snimke, svaka cast sudiji. Ono juce je bilo evropsko sudjenje. Da je bio neki Svabo umjesto Mujica, pisalo bi se, gledaj sta je evropsko sudjenje. Lik je bukvalno ispostovao sva pravila u vezi prekrsaja i kaznjavanja kartonima. E sada, drugi par opanaka je sto u ovoj mocvari, cobani nisu navikli da se sudi po UEFA i FIFA propisima. Nego, ako ekipa dobije crveni karton, ne smije joj se iskljuciti opet igrac, makar otkin'o nogu nekome, nego se ocekuje da se i protivnickoj ekipi iskljuci igrac da bi se snage izjednacile i da se ne talasa.
Jedini jucerasnji previd sudije je nedosudjeni penal, kada je igrac Mladosti izblokirao sut Alispahica rukom. Ostalo cista desetka.
- MocMahale444
Cijela uprava treba ici ne samo Amar.
Yebo vas nalic u usta sve, cuj nalic.
Zeljo ce izgubiti dosta navijaca.
Yebo vas nalic u usta sve, cuj nalic.
Zeljo ce izgubiti dosta navijaca.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: MoSaZeLjo1921, Paromlinac i 72 gosta.