FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

forza_juve
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la forza_juve » 03 sep 2019, 08:59

Sto prije shvatiti da nema para za neku dominaciju to ce biti lakse svima. Da se ima para za neke top igrace isti bi se i doveli i onda bi bila dominacija. Ovako se pomiriti da treba ici iz utakmice u utakmicu i davati maksimum jer 4 kluba u ovoj ligi su u par deka gore dole. Ako je Real u dva kola kiksao moze i Sarajevo. Boli poraz to je cinjenica ali opet kazem nema neke dominacije ni kada se svi vrate jer treba svaku utakmicu 100% da se daje. Protiv veleza i listice smo srece imali vise nego znanja ali zato je derbi dosao na naplatu. Igracima i treneru pustiti ove utakmice neka se podsjete da treba maksimum davati. Kazu umor, ima i toga ali sta da izboris grupnu fazu onda bi se za opstanak borio od tolikih utakmica. Prosle godine smo imali isto bodova i onda bjezali zelji na kraju 20 bodova, to nije zbog dominacije nego zato sto je taj isti zeljo u k...u bio. Ako se misli ponoviti prosla sezona mora se vise ponuditi kako kod igraca, strucnog staba , marketinga i svega ostalog. Pljuvat ne treba ali kritika svakako dobro dodje
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 03 sep 2019, 09:01

Al je.bo majku, povedosmo u prvoj minuti, i to Hebib, prvim kontaktom s loptom na utakmici...

pa odma smo trebali znat da nece na dobro
1946~

Sebulba
Kontakt:

Post Postao/la Sebulba » 03 sep 2019, 09:21

forza_juve je napisao/la:Sto prije shvatiti da nema para za neku dominaciju to ce biti lakse svima. Da se ima para za neke top igrace isti bi se i doveli i onda bi bila dominacija. Ovako se pomiriti da treba ici iz utakmice u utakmicu i davati maksimum jer 4 kluba u ovoj ligi su u par deka gore dole. Ako je Real u dva kola kiksao moze i Sarajevo. Boli poraz to je cinjenica ali opet kazem nema neke dominacije ni kada se svi vrate jer treba svaku utakmicu 100% da se daje. Protiv veleza i listice smo srece imali vise nego znanja ali zato je derbi dosao na naplatu. Igracima i treneru pustiti ove utakmice neka se podsjete da treba maksimum davati. Kazu umor, ima i toga ali sta da izboris grupnu fazu onda bi se za opstanak borio od tolikih utakmica. Prosle godine smo imali isto bodova i onda bjezali zelji na kraju 20 bodova, to nije zbog dominacije nego zato sto je taj isti zeljo u k...u bio. Ako se misli ponoviti prosla sezona mora se vise ponuditi kako kod igraca, strucnog staba , marketinga i svega ostalog. Pljuvat ne treba ali kritika svakako dobro dodje
:thumbup: Bravo, jedini post koji je pogodio bit problema.

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 03 sep 2019, 09:24

Sebulba je napisao/la:
forza_juve je napisao/la:Sto prije shvatiti da nema para za neku dominaciju to ce biti lakse svima. Da se ima para za neke top igrace isti bi se i doveli i onda bi bila dominacija. Ovako se pomiriti da treba ici iz utakmice u utakmicu i davati maksimum jer 4 kluba u ovoj ligi su u par deka gore dole. Ako je Real u dva kola kiksao moze i Sarajevo. Boli poraz to je cinjenica ali opet kazem nema neke dominacije ni kada se svi vrate jer treba svaku utakmicu 100% da se daje. Protiv veleza i listice smo srece imali vise nego znanja ali zato je derbi dosao na naplatu. Igracima i treneru pustiti ove utakmice neka se podsjete da treba maksimum davati. Kazu umor, ima i toga ali sta da izboris grupnu fazu onda bi se za opstanak borio od tolikih utakmica. Prosle godine smo imali isto bodova i onda bjezali zelji na kraju 20 bodova, to nije zbog dominacije nego zato sto je taj isti zeljo u k...u bio. Ako se misli ponoviti prosla sezona mora se vise ponuditi kako kod igraca, strucnog staba , marketinga i svega ostalog. Pljuvat ne treba ali kritika svakako dobro dodje
:thumbup: Bravo, jedini post koji je pogodio bit problema.
Svi vidimo sta se desava osim onih koji ne zele da vide
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 03 sep 2019, 09:28

Pitaristok je napisao/la:Zao mi je sto moram reci, unazad mjesec dana nisam procitao vise od dvije strucne analize igre i stanja sa igracima ili sa radom uprave. Vecina Vas lupa gluposti i navodi malo je reci nebuloze. Pojedincima se cista obraza moze reci " ufati se lopate decko nije ovo za tebe".
Zelite razgovaratio oko ovog stanja a pojma nemate sta se desava i kako se stvari odvijaju unutar cetiri zida kluba (zbog karakteristika naseg naroda, super stvar).
"Povrijedio se neki igrac jer nismo imali dobrog kondicionog strucnjaka", gluplju foskulu nisam cuo odavno.
Kao da si rekao da ti se auto pokvarilo jer nisi kupio dobre gume.

Trener ( ne volim ga, al ga postujem zbog svega sto je uradio za nas) donese dvije titule i super igru tvog tima i ti to sve ponistis i nabijes nogom jer je izgubio jednu utakmicu, pogrijesio sa taktikom, jer je bio limitiran na sastavljanju ekipe, jer je ekipa igrala u prosjeku svaki treci dan unutar mjesec i pol, je lupanje gluposti.

Skoro sve sto komentarisete oko rada uprave, vodenja ekipe, igre, stanja sa povrijedenima, zasto su povrijedeni, sta rade u privatnom zivotu, sta Husref misli o ovome onome, itd itd itd, komentarisete na osnovu laznih nepotvrdenih informacija i onda date svoj komentar koji je niđe veze.

Izvinjavam se ako sam nekoga uvrijedio. Lp.
Ma puno seremo za ljude kojih bude 2000 na stadionu,a 300 na polufinalu kupa, jer naravno kisa pada, gdje ce pitar pokisnut, dugo je kisno godinama, zdravlje i zivot ostavio na kosevu, bla bla

tilo
Kontakt:

Post Postao/la tilo » 03 sep 2019, 09:39

Odlican tekst avaza za Husrefa

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 sep 2019, 09:39

Isto tako lazne neprovjerene informacije su pisane protiv uprave, prvo za vrijeme pregovora sa husrefom, pa onda se nastavilodo dana danasnjeg. Na osnovu istih su svanuli grafiti, dizale se parole i slicnio.
Iste se iznose i dan danas, od seata, pojaccanja do jeleskovica. Ipak, poslusajte jos jednom Hadzica kada prica o jeleskovicu mozda nesto skontate ako imate cime.

Ovo nije JEDAN PORAZ i eto, svako bi halalio 3-2, ne bi bilo prvi put, PET KOMADA OD GOVANA HUSREFU HALALITI NECU NIKADA DA MI JE OTAC RODJENI.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 sep 2019, 09:41

Ovdje su me pljuvali kad sam pisao kad izgubimo niko nece reci bilo je 5 akademaca u igri, niko ne kaze bravo Husrefe sto su djeca igrala. Ako imas rezultat dobar si trener ako nemas loš si i to je tako. Oni sto su ubijali svaki dan pricom daj akademce sad kazu ne valja Šabanovic, nije Mustafic za nas itd. Uopšte ne opravdavam Husrefa za derby katastrofa je postavio igru i kao trener najveci je krivac za ovu blamazu.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 03 sep 2019, 09:42

belosevic28 je napisao/la:Al pazi argumentacije po mjestu rodjenja i mjestu pdebivalista?! Pa sta ce nam onda tim rezonom gospodin JE.BAC MAJKI iz Janje?
Pusti se providnih spinova, jer znam da nisi glup.
bordoakapitar je napisao/la: Za ovakvu situaciju u klubu su krivi:
Gospodja SIMIN HAN sa laznom diplomom
Gospodin PORSCHE muljator
Gospodin BUTUROVIC POLJE uhljeb i
Gospodin IZ DRUGE GALAKSIJE nezainteresovani, koji su svojim neradom, nezainteresovanoscu i djelovanjem iskljucivo u vlastitom interesu i promociji doveli do ovakvog stanja.
Nazalost, njih moze smijeniti samo vlasnik a kako ce do njega doci prava informacija i slika kad jedino ova 4 uhljeba imaju komunikaciju s njim. Stvorili su zatvoreni krug, koji samo navijaci mogu razyebati.
Poenta je neznanje, sa laznom diplomom, muljator, uhljeb i nezainteresovan. Lukavo si okrenuo pricu na "mjesto prebivalista" za koje ti svi govore da je nebitno. Mozda samo tebe to zulja.
belosevic28 je napisao/la: "Pa zasto se onda gospodjici ili gospodji osporava porijeklo ako ista radi svoj posao kako treba?"
Nakon 10 strana detaljnig objasnjenja raznih greski koje je uprava napravila opet pitas ovo ?
Dobro ti znas sta radis i zasto, buduci da naivan nisi.
bordobijeli je napisao/la: Po meni je puno dublji problem od taktike i izgubljenog derbya. Nasa ocekivanja su velika zelimo iskorak a imali smo 6-7 situacija u klubu kojim smo pokazali da smo još daleko od europe.
1. Odbijanje igraca da idu na pripreme zbog kašnjenja s lovom.
2.mjesec dana razglabali oko trenera
3.kasnili s pojacanjima Oremus, Letic, Šerbecic niko nije pripreme prosao
4.nismo adekvatno ulozili u tim.
5. Ostali bez kondicionog koji bio vrlo bitan šraf u prosloj sezoni
6. Nemamo svoj stadion koji ispunjava europske standarde.
Ovo je dio a vrati se par strana pa ces naci jos toga.

Slazem se da mozes i Husrefa priloziti gore jer je i on odgovoran za derbi i izabranu taktiku koju nije prilagodio situaciji u svlacionici.
Ali do derbija je pozitivno iznenadio.

Ako smo iskreni, mi samo cudom nismo fasovali tricu u Listici.

Zaboli me i za Husrefa i igrace i upravu. Samo hocu napredak a trenutno imamo previse problema.
Na tabeli smo dobri jer su ostali jos gori nego prosle godine (osim gurbeta) ali to nam ne smije biti jedini adut, inace nece dobro zavrsiti.
Spinovi, lazi i odbrana vlastitih interesa samo stete klubu.
Cinjenica je da riba smrdi od glave.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 03 sep 2019, 09:47

sta je slagano u vezi seata? Kupili ih bespotrebno bacanje para 600.000 KM. Haj da je kakav model vec ono smetlje za dostavu iz picerije. Tako ste branili i selimovica, hajde sta fali sto je dove svog jarana da radi dresove, da radi karte, da ovo da ono, dok nije puklo.

Mada mislim da u glavnom rade dobar posao, ali ovo sa seatima je glupost.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 sep 2019, 09:50

Kamuflazn je napisao/la:sta je slagano u vezi seata? Kupili ih bespotrebno bacanje para 600.000 KM. Haj da je kakav model vec ono smetlje za dostavu iz picerije. Tako ste branili i selimovica, hajde sta fali sto je dove svog jarana da radi dresove, da radi karte, da ovo da ono, dok nije puklo.

Ovo sa seatima radi svaki jaci klub, a ove nase je odobrio nam direktno, a ko misli da moze i da ce moci Namu odredjivati ko je dobar a ko nije, ko je iz carsije a ko nije, neka spremi 12-13 milki pa bek mlati ku.rcem
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 03 sep 2019, 10:05

Samo nas je Kantardžić momački zavalio za dresove. :lol:

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 03 sep 2019, 10:13

Pantelija je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:sta je slagano u vezi seata? Kupili ih bespotrebno bacanje para 600.000 KM. Haj da je kakav model vec ono smetlje za dostavu iz picerije. Tako ste branili i selimovica, hajde sta fali sto je dove svog jarana da radi dresove, da radi karte, da ovo da ono, dok nije puklo.

Ovo sa seatima radi svaki jaci klub, a ove nase je odobrio nam direktno, a ko misli da moze i da ce moci Namu odredjivati ko je dobar a ko nije, ko je iz carsije a ko nije, neka spremi 12-13 milki pa bek mlati ku.rcem
E ako smo mi jaci klub onda fakat ne znam .. ne znam po cemu smo jak klub osim sto smo uzeli sad ovu Duplu..Evrope ocima ne vidimo nikad osim ovog prvog drugog pretkola, nemamo stadion, nemamo ni neke navijace aman zaman, ma nemamo nista .. al eto imamo seate i 5 komada od gurbeta..tolko o jakom klubu

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 03 sep 2019, 10:14

Pantelija je napisao/la:

Joj seljacke price. Ja kaem bolje da smo doveli jos 3 lazica u svakoj liniji za te pare da ova djeca vide kako postati profesionalac, kako raditi na sebi, bio bi Jahic veci gospodin nego sto je uradio ovo sa seatima gdje je u firmi naplatio veliki bonus. Da je sponzorski ugovor oni nama dali vozila vozit ce ih godinu pa obnavljati ok, bio bi potez za pohvalu i svi bi im aplaudirali. Ovako licno meni je ovo dobro samo za jahica i njegove ljude, klub nema neke koristi. Opet kazem, hajde da su neka auta. Vidi sta voze lazic i handzic, jasta ce on voziti dostavno vozilo kako da ne.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 03 sep 2019, 10:22

Kamuflazn je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:

Joj seljacke price. Ja kaem bolje da smo doveli jos 3 lazica u svakoj liniji za te pare da ova djeca vide kako postati profesionalac, kako raditi na sebi, bio bi Jahic veci gospodin nego sto je uradio ovo sa seatima gdje je u firmi naplatio veliki bonus. Da je sponzorski ugovor oni nama dali vozila vozit ce ih godinu pa obnavljati ok, bio bi potez za pohvalu i svi bi im aplaudirali. Ovako licno meni je ovo dobro samo za jahica i njegove ljude, klub nema neke koristi. Opet kazem, hajde da su neka auta. Vidi sta voze lazic i handzic, jasta ce on voziti dostavno vozilo kako da ne.
Takav smo narod da nam mogu oci zamazati i sa kinder jajetom ..jbg .. dobili smo lafo auta, lafo mi veliki klub a igraci truhnu od iznemoglosti, zadnjeg veznog Husref moli kumi da se dovede al jok bolje auta za dostavljanje ipak smo veliki klub

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 03 sep 2019, 10:29

Po mome skromnom mišljenju, suštinsko pitanje jest, šta mi ustvari želimo? Da li biti klub koji će se oslanjati na vlastiti pogon, praviti petogodišnje planove i sve prihode ulagati u vlastite snage, ili se baciti na pojačanja i podrediti sve cilju osvajanja titule i izlaska u Evropu.
Dosadašnje iskustvo uči da se u Evropi nismo proslavili, dapače, više smo se brukali. Dakle, koja je cijena koštanja, ili šta je bolje za nas; Evropa i brukanje, ili postepeno stvaranje stabilnog prvoligaša, bez čestih izlazaka u Evropu, ali i bez čestog brukanja.
Koliko god nam taj tim bio mrzak, a meni posebno, Radnik je takav primjer.
Evropa je jednino mjerilo kvalitete, ispravnog rada i pravilnog ulaganja. Sramotu koju dozivljavamo u Evropi, realno ne mogu saprati titule, krune i štatijaznam u domaćoj ligi. Meni lično, na taj način djelujemo kao simpatično seosko sijelo sa logorskom vatrom koju svi preskaču dok se u sjenci seoske cure smješkaju i milo glede izabranog đuvegiju. Na kraju svi zapale veliku lutku od slame koja simbolizira seoskog rivala i počne sveopšta pijanka kod rakijskog kotla, od koje se ne trijeznimo do slijedećeg seoskog okupljanja.
Simpatično, ali u evropskim okvirima, divljačno i zaostalo sa prezirnim pogledom i posprdnim osmijehom.
Jesmo li to, zaista, mi??
25 godina kazuje da smo lopovi, licemjeri, lažovi, nesposobni za bilo šta osim poželiti i usrdno se moliti da komšiji uvijek i stalno crkava krava.
Ako mi više volimo tuđu nesreću od svoje sreće, onda niti ne zaslužujemo nego vječito krkansko i seosko nadbijanje ko je koga blebno od zemlju i ko je koga yebo u bacanju kamenasramena.
Mislio sam da smo protekle sezone apsolvirali i adaktirali te seoske boljetice, ali pokazalo se, po ko zna koji put, da nismo džaba ratovali i da nismo džaba zadnji pakaš u Evropi.
Ako nam je jedini cilj postojanja pobijediti ŽeljA i ne obrukati se u nakom lokalnom derbiju, onda, što bi rek'o B. Ćopić: Znaš ti nas - yebo ti nas!

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 03 sep 2019, 10:30

Ne svidja mi se ovo razjedinjivanje. Fk Sarajevo je tim i svi unutar kluba moraju da rade kao tim. Kad se znate hvaliti i slikati kad se pobjedjuje, znajte biti tu i kad se gubi. valjda kao klub trebamo i "odrasti" pod klub mislim i nas navijace, derbi nije sezona, derbi je tekma koja nosi 3 boda.
Na kraju, pogubno ce biti ako se bude mislilo da ce svaki akademac biti nivo mujakica, kovacevica pidre, pogubno za klub.
Zadnja izmjena: Kamuflazn, dana/u 03 sep 2019, 10:51, ukupno mijenjano 1 put.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 sep 2019, 10:39

bordobijeli je napisao/la:Ovdje su me pljuvali kad sam pisao kad izgubimo niko nece reci bilo je 5 akademaca u igri, niko ne kaze bravo Husrefe sto su djeca igrala. Ako imas rezultat dobar si trener ako nemas loš si i to je tako. Oni sto su ubijali svaki dan pricom daj akademce sad kazu ne valja Šabanovic, nije Mustafic za nas itd. Uopšte ne opravdavam Husrefa za derby katastrofa je postavio igru i kao trener najveci je krivac za ovu blamazu.
Realnost je da Mustafić i Šabanović nisu za nas, to se u skoro svakoj utakmici pokazalo. Ubjedljivo su najtanji a to malo bolji poznavaoc igre je mogao vidjeti a i sam sam pisao to davno. Velika je razlika između Pidre i Mujakića naspram ove dvojice naprimjer. Kovačević nikada gore nije branio ali i dalje zaslužuje biti tu, neću mu suditi na osnovu jedne utakmice.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 03 sep 2019, 10:54

Još nema zadnjeg veznog?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 03 sep 2019, 10:58

Sabanovic, Mustafic i Kurdic su dobri za rotacije, Djokanovic ovu sezonu treba samo da uci od Stanojevica, Rahmanovica i pogotovo Oremusa, da sve sto mu kazu ili pokazu na terenu, da upija kao spuzva i iduce sezone bude glavni nas DMF (ima slifa za to).
Bice to sve dobro kad pocne zajedno igrati ova 3 u sredini, molim Boga da sto prije. Napad je zakaza, ali ne sumnjam, da ce Merso posle ove pauze doci sebi i poceti resetati.

Vec iduce kolo mozemo zasjesti nazad na vrh tabel, zato se okrenuti iducoj utakmici i pripremi, da ne gubimo bodove na "malim" utakmicama.
Nadm se da ce nas rodjeni ispostovati i izvuci barem remi protiv malih plavih :kafa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ubipara i 53 gosta.