FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Puno bolja igra nego protiv Celte, neefikasnost, pobjeda, 3 boda, idemo dalje, korak po korak.
Jbg, Gavija je unazadia ona povreda koljena (najgora moguca u fudbalu) i dugo odsustvo. Ostavilo je to traga, to se vidi jasno. On se polako vraca.
Ove sezone Flick ga dozira sa minutama, ne forsira ga. Za ocekivati je da ce tek naredne sezone ganjati pravu formu za SP.
I Fati je imao istu povredu, isto sranje, dugo odsustvo koje je ostavilo traga - samo on je dosta labilniji od Gavija, plus kad napadac izgubi brzinu i eksplozivnost tu nema povratka.
Za njega nema spasa, nazalost.
Ove sezone Flick ga dozira sa minutama, ne forsira ga. Za ocekivati je da ce tek naredne sezone ganjati pravu formu za SP.
I Fati je imao istu povredu, isto sranje, dugo odsustvo koje je ostavilo traga - samo on je dosta labilniji od Gavija, plus kad napadac izgubi brzinu i eksplozivnost tu nema povratka.
Za njega nema spasa, nazalost.
Forta posuditi nekom iduće sezone da se razvija. Ima momak top potencijal. Mislim da sam i čitao u nekim katalonskim novinama da je to Flickov plan za njega.
- jasonstatham
- Kontakt:
Ne znam zašto se ranije nije razmišljalo o Ericu na poziciji desnog, alternativnog beka? Tu je ulogu imao u Gironi lani i poprilično se dobro nosio s njom.
Istina, mali Font mi je djelovao kao bolje rješenje na lijevoj strani nego Martin.
Istina, mali Font mi je djelovao kao bolje rješenje na lijevoj strani nego Martin.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Ako je vjerovati katalonskim medijima, Barcelona ima na stolu ponudu Al-Hilala za Raphinhu u iznosu od 100 miliona, a njemu nude po 50 miliona za svaku od četiri godine ugovora.
- jasonstatham
- Kontakt:
Ako je istina ili ne, ne znam koji k majmuni pišu te stvari sada u kritičnom dijelu sezone?
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Kakvu utakmicu je Pedri sinoc odigrao
Generalno, kakvu sezonu igra
Bez premca broj 1 vezni igrac na svijetu trenutno.

Generalno, kakvu sezonu igra

Bez premca broj 1 vezni igrac na svijetu trenutno.
Sta dovesti u zamjenu
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Istog sam misljenja. Nisam odavno bio zagrijan za dovodjenje nekog igraca kao sto sam za dovodjenje Nice.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Hoce, hoce.
Ponudi li mu neko vecu platu, oni bi majku svoju ostavio. Ne zaboravi - brazilci su to.
Pa sjeti se Neymara kad ode zbog vece plate u Pariz. Malo mu bilo 15 miliona godisnje u Barci

Jedno je Pariz a drugo arapski amaterski klubovi ali eto pred nama je.
Cuj 100 milki. Pa **** sergej milinkovic Savić je dobio te pare
ako ne grijesim, barcelona bi mogla osvojiti "la ligu" pobjedom u "el clasicu", ako real madrid kiksa u jednoj od naredne dvije tekme, a barcelona pobjedi valladolid i bas bi bilo lijepo slaviti titulu pred njihovim ocima i natrljati im to na nos
Ne vjerujem u tu pricu o 100 miliona,no ako je tako prodaja bi bila imperativ,pa i za manje para
Ne treba zavoraviti da rafinja za sad ozbiljno kotira za zlatnu loptu, i ako uzmemo 2 3 titule, prvenstveno ligu prvaka, i ako on do kraja odigra dobro i da koji odlucujuci gol,vrlo je moguce da uzme zlatnu loptu,a onda je i 1000 miliona realno i vise,i to ne samo za arapre nego i engleze
E sad koga dovesti pitanje je, s velikim parama moze se ganjati i wirtz i jos nekolioo brutalnih mladjih igraca
Rafinja je brazilac ortodoxni i poslije ove sezone vjerovatno slijedi strmoglavi pad u igri
Ne treba zavoraviti da rafinja za sad ozbiljno kotira za zlatnu loptu, i ako uzmemo 2 3 titule, prvenstveno ligu prvaka, i ako on do kraja odigra dobro i da koji odlucujuci gol,vrlo je moguce da uzme zlatnu loptu,a onda je i 1000 miliona realno i vise,i to ne samo za arapre nego i engleze
E sad koga dovesti pitanje je, s velikim parama moze se ganjati i wirtz i jos nekolioo brutalnih mladjih igraca
Rafinja je brazilac ortodoxni i poslije ove sezone vjerovatno slijedi strmoglavi pad u igri
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.