Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Serie A
Lazio ima jako dobar tim, jako dobru selekciju mladih igraca, daleko mi se najvise svidjaju po tome. Svrstao bi ih u top 3 kada bi doveli vrhunskog napadaca jer im je ostatak tima jako dobar.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Re: Serie A
nemoš dovest' vrhunskog napadača da igra za €2,5 mln godišnje 
- IlCapitano
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:buraz moj, Lazio ne dovodi strašna pojačanja, al' zato dovodi mlade i talentovane igrače, koji imaju potencijal da postanu strašni igračiLazio ima dosta mladih, talentovanih igrača, kao niko u Italiji, pa sad zamisli kako bi to moglo izgledat' za par sezona, NBA žargonom rečeno, rebouilding ekipe
džaba vam milioni, kad ih ne znate potrošit' na pametan način

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Chinaglia je napisao/la:buraz moj, Lazio ne dovodi strašna pojačanja, al' zato dovodi mlade i talentovane igrače, koji imaju potencijal da postanu strašni igrači ... pa sad zamisli kako bi to moglo izgledat' za par sezona
:
Istina, koje prodate za sezonu-dvije kada steknu ime.
Sve to stoji, mlada i talentovana ekipa, ali ne znam hoce li to biti dovoljno za neki veci uspjeh u LS. Ocekivao sam malo vise ozbiljnijih pojacanja.
Mada nije lose ni trece mjesto i EL, tu bi vec mogli daleko dogurati ako nastavite formu iz prosle sezone. Ako.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
biži ba IlCapitano, sitna je to buranija
napisao sam da zamisliš kako bi moglo biti, a ne da zamisliš kako će bitirope11 je napisao/la:Istina, koje prodate za sezonu-dvije kada steknu ime.I ne, ne mogu zamisliti jer ce se ponovo iznova krenuti od nule kad dodju dobre ponude za tih par igraca koje spominjes. I tako u krug, vec decenijama.
sigurno ne, možda se dohvati grupna faza ako žrijeb bude povoljan, a sa Lotitom nemoš očekivat' ništa, a kamo li ozbiljna pojačanjarope11 je napisao/la:Sve to stoji, mlada i talentovana ekipa, ali ne znam hoce li to biti dovoljno za neki veci uspjeh u LS. Ocekivao sam malo vise ozbiljnijih pojacanja.
u EL bi se sigurno moglo otići do kraja, ako bi nas malo sreća pogledala kao Napolirope11 je napisao/la:Mada nije lose ni trece mjesto i EL, tu bi vec mogli daleko dogurati ako nastavite formu iz prosle sezone. Ako.
Hysaj u Napoli 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Re: Serie A: Tema za šalu, peckanje, prepucavanje ..

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Kako piše italijanski Skaj Sport uprava Karpija je ozbiljna u nameri da dovede iskusnog napadača Alberta Đilardina u svoje redove. U tome bi mogao da joj pomogne kineski Gvangžu, koji bi uskoro mogao da otkupi nigeriskog napadača Džerija Mbakogua za 1.300.000 evra
Da nije Fiorentine i Lazia ovo bi bio jedan dosadan prelazni rok, ovako i kod jednih i kod drugih po 10 igraca dnevno dodje i ode.Argentinski štoper Fakundo Ronkalja praktično je dogovorio raskid ugovora sa Fiorentinom i uskoro bi trebalo da potpiše za Olimpik iz Marselja.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Izgleda ode "World class" Gomez, 20 miliona je kradja bila... ode kloc a nije ni ostario kako treba. 
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
kad se sjetim kakav su mu doček pripremili 
[youtube][/youtube]
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
A jbg lahko je sad bit pametan. Ko bi tada pomislio da će Gomez ovako flopat, ali valjda je i to jedna od čari fudbala.Chinaglia je napisao/la:kad se sjetim kakav su mu doček pripremili
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma Chini general poslije bitke, a dezurni nemapojmac na forumu :facts:
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Serie A: Tema za šalu, peckanje, prepucavanje ..
Ma jedan od vecih debila na Apeninima. Redovno se bruka sa izjavama.
★★★
Ma dat ga za 5 miliona i kilu brasna i nosiDenno je napisao/la:Da im je Destra sad uvalit, pa i za 10mil. A raspituju se.
Koja je ono prevara od igraca.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
nije on prevara od igrača, nego ste ga vi momački uhakali
kidao je u Sieni, da je došao u Lazio, siguran sam da bi još više napredovao, meni se jako sviđao kao igrač
kidao je u Sieni, da je došao u Lazio, siguran sam da bi još više napredovao, meni se jako sviđao kao igrač
Ima i toga, ali i njegov karakter i volja
. Bit cu presretan da ga prodamo kao jos 3 igraca iz "navale".
embrace the chaos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.