Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Bolje biti seljak nego ispasti pichketina svjetskih razmjera pa prihvatiti okladu gdje ti covjek nudi 1x kod kuce i dva gola razlike.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- Nail for Real
- Kontakt:
Cudno, nisam ocekivao od momka da promijeni boje kluba...
Nego, sta cemo drustvo? Koliko jos asistencija treba Ozil da pljune protiv Barce da bi bio na nivou jednog Busquetsa ili Fabregasa? A za nedodirljive Iniestu i Xavija da ne govorimo.
Pa jos kazu Ronaldo pizda ljudska, dje ce takav da osvoji Zlatnu Loptu, bolje argentinski andjeo...
A dobro je, prebacili su malo loptu sa Mourinha i Casillasa na primjer.
Tesko je biti Real Madrid.
Nego, sta cemo drustvo? Koliko jos asistencija treba Ozil da pljune protiv Barce da bi bio na nivou jednog Busquetsa ili Fabregasa? A za nedodirljive Iniestu i Xavija da ne govorimo.
Pa jos kazu Ronaldo pizda ljudska, dje ce takav da osvoji Zlatnu Loptu, bolje argentinski andjeo...
A dobro je, prebacili su malo loptu sa Mourinha i Casillasa na primjer.
Tesko je biti Real Madrid.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
A lahko je voljeti Real Madrid,
one club to rule them all

one club to rule them all

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
La Romareda 29. oktobra 1994
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Kapetan
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Mislim da je Buskets zasluzio zlatnu loptu.

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Šta bi vi rekli Busquetsu. Odličan igrač.
Ja se više pitam otkud neki drugi pojedinci. Recimo Balotelli?!
Ja se više pitam otkud neki drugi pojedinci. Recimo Balotelli?!
ova je nagrada za busketsa,mora on profesiju promijenit ako hoce zlatnu loptu
Nad tobom sunce najljepše sja
Tesko je biskvitu do zlatne lopte kad ima mnogo boljih. Ali sve zlatne kopacke, zlatne lopte, zlatni sorcevi, zlatne kape i sl. ostaju u blalugrani.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Veoma si napacen sto gledas uopste ovaj forum,nikad to necu skontat,ja recimo nisam ni usao na forum farse.Ali eto komplekse tesko lijecite.bparena je napisao/la:Tesko je biskvitu do zlatne lopte kad ima mnogo boljih. Ali sve zlatne kopacke, zlatne lopte, zlatni sorcevi, zlatne kape i sl. ostaju u blalugrani.pinoglavi je napisao/la:![]()
ova je nagrada za busketsa,mora on profesiju promijenit ako hoce zlatnu loptu
Nad tobom sunce najljepše sja
Ima nas koji slobodno pisemo a bez da vrijedzamo druge. Naravno da ima i onih koji od bezvezne mrznje ne mogu ni stranice otvoriti. Ja nisam od tih. 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
D10S je napisao/la:Bolje biti seljak nego ispasti pichketina svjetskih razmjera pa prihvatiti okladu gdje ti covjek nudi 1x kod kuce i dva gola razlike.
Kakav si ti bolid.Covjek me izazvao , ja kao pravi muskarac ne odbijam takve ponude.To sto si ti vjerovatno neki gay ili transvestit to je tvoja politika kojom se vodis.Svaki iole normalan covjek prihvata ono sto mu je ponudjeno.
U ovom slucaju je samo on kako ti kazes "picketina" jer je prekrsio dato obecanje i izrecenu opkladu
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ove godine Ronaldo uzima zlatnu loptu smijem pare uloziti, messi nece sigurno, jednostavno dali su mu vec jednu u sezoni koju nije zasluzio. Ronaldo ima jednu, dati messiju jos jednu loptu ispalo bi da je cetiri puta bolji igrac od Ronalda
sto je smijesno jer ne mislim da je uopste bolji.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Cautinho
- Kontakt:
Ah,čuj,ima netko ko misli.Volio bi da Cristiano osvoji loptu,ali onda bi sve postalo vec poznato,stara priča.Španjolska najbolja repka,Real i Barca najbolji klubovi a Cristiano i Messi najbolji igrači na svijetu...Jednostavno bi sve postalo dominacija tih stvari i sve bi nekako izgubilo čar i draž,te barem kakvu takvu neizvjesnost.Ja bih rađe da je osvoji neko tipa Pirlo ili Ibrahimović isto može.Ali Ronaldo je opet više zaslužuje,ligu je osvojio i to mu barem daje prednost nad ovim patuljkom...oopss.BigBigBang je napisao/la:Ove godine Ronaldo uzima zlatnu loptu smijem pare uloziti, messi nece sigurno, jednostavno dali su mu vec jednu u sezoni koju nije zasluzio. Ronaldo ima jednu, dati messiju jos jednu loptu ispalo bi da je cetiri puta bolji igrac od Ronaldasto je smijesno jer ne mislim da je uopste bolji.
Keep walking.
Tako je paja.. Apsolutno si u pravuBigBigBang je napisao/la:Ove godine Ronaldo uzima zlatnu loptu smijem pare uloziti, messi nece sigurno, jednostavno dali su mu vec jednu u sezoni koju nije zasluzio. Ronaldo ima jednu, dati messiju jos jednu loptu ispalo bi da je cetiri puta bolji igrac od Ronaldasto je smijesno jer ne mislim da je uopste bolji.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- raul-zakon
- Kontakt:
Volio bih da Drogba uzme nagradu.
Realno, u prošloj sezoni je najviše zaslužio.
Zajedno sa boginjom Fortunom čovjek je Chelsea maltene na svojim leđima iznio na krov Evrope, znači bio je 70% evropskog prvaka u prošloj sezoni, a kao takav zaslužuje tu nagradu 100%.
Zajedno sa boginjom Fortunom čovjek je Chelsea maltene na svojim leđima iznio na krov Evrope, znači bio je 70% evropskog prvaka u prošloj sezoni, a kao takav zaslužuje tu nagradu 100%.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- Cautinho
- Kontakt:
A tu su i golmani,koji su nosili svoje timove do vrha ove sezone.Tu su: Casillas,Buffon,Cech...oni se manje spominju i nitko ne bi glasao za njih kao igrača godine.raul-zakon je napisao/la:Volio bih da Drogba uzme nagradu.
Keep walking.
Da ima neke argumente ima..
ali imao je tanku sezone da cisto evropa ga moze podici iznad Ronalda i Messia..
ja bi dodao Falcao u mix
golova u ovoj kalendarskoj maltene kao ova dvojica
evropski trofej u koji je ugradio sve
top 3
ali imao je tanku sezone da cisto evropa ga moze podici iznad Ronalda i Messia..
ja bi dodao Falcao u mix
golova u ovoj kalendarskoj maltene kao ova dvojica
evropski trofej u koji je ugradio sve
top 3
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- raul-zakon
- Kontakt:
@Cautinho
A znaš kako, golmani vrlo teško mogu do te nagrade, jer se njihov rad nekako najmanje cijeni.
Ako se ne varam samo je jedan golman uspio dobiti nagradi(Lev Yashin), ne znam je li poslije njega još koji golman to uspio?
@Raul_64
Top 3 da, ali najbolji ipak ne.
A znaš kako, golmani vrlo teško mogu do te nagrade, jer se njihov rad nekako najmanje cijeni.
Ako se ne varam samo je jedan golman uspio dobiti nagradi(Lev Yashin), ne znam je li poslije njega još koji golman to uspio?
@Raul_64
Top 3 da, ali najbolji ipak ne.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Ma jok, eto Bendtner će.BigBigBang je napisao/la:messi nece sigurno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.