FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Stanojevic poceo trenirat, a Oremus iduce sedmice navodno...ovo ako je istina otvarajmo šampanjac braco
( Rahman takodje trenira a Tatar trckara lagano sad zasad )
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Jel ocat? To je za mustuluk.Inijesta je napisao/la:Stanojevic poceo trenirat, a Oremus iduce sedmice navodno...ovo ako je istina otvarajmo šampanjac braco
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
I ja sam drugu pbeco i ice i pice ako bude tacnoledesma je napisao/la:Jel ocat? To je za mustuluk.Inijesta je napisao/la:Stanojevic poceo trenirat, a Oremus iduce sedmice navodno...ovo ako je istina otvarajmo šampanjac braco

Stanoje je nabavio neke cvike, k'o Davids.Inijesta je napisao/la:I ja sam drugu pbeco i ice i pice ako bude tacnoledesma je napisao/la:Jel ocat? To je za mustuluk.Inijesta je napisao/la:Stanojevic poceo trenirat, a Oremus iduce sedmice navodno...ovo ako je istina otvarajmo šampanjac braco

Zadnja izmjena: skoJaa, dana/u 06 sep 2019, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
ShofaII je napisao/la:Samo pozitiva, ne nasjedatje na podmetanja razna.
Svi mi znamo da smo za evropske okvire sića i da regionalno gledano ne mozemo stici neke koji su davno poodmakli ili im se upumpava solidna kolicina novca.
Ja sam ovim sto imamo zadovoljan. Ne prica se o nekim mega giga pojacanjima i projektima. Ne loze nas nego se u tisini radi solidno. Znam da ce doci i nasih 5 minuta kada ce sve da krene mnogo brze al treba sabura.
Kad se sjetim dininog vremena i lozenja raje kako cemo mi ovo ili ono i na kraju strmovrat. Pa samo prije tri godine mi apsolutno nikoga nismo mogli dovest. Ova ekipa i ekipa koju je tada Cala imao je nebo i zemlja.
Treba kritikovati i teziti ka boljem al je ovdje kritika presla granicu i polako pokazuje lice podvale. Mi koji bi smo kritikovali smo osudjeni da branimo jer se ne mozemo i ne zelim staviti u kos onih koji su tu po zadatku.

HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Da branimo nego sta!!!ShofaII je napisao/la:Samo pozitiva, ne nasjedatje na podmetanja razna.
Svi mi znamo da smo za evropske okvire sića i da regionalno gledano ne mozemo stici neke koji su davno poodmakli ili im se upumpava solidna kolicina novca.
Ja sam ovim sto imamo zadovoljan. Ne prica se o nekim mega giga pojacanjima i projektima. Ne loze nas nego se u tisini radi solidno. Znam da ce doci i nasih 5 minuta kada ce sve da krene mnogo brze al treba sabura.
Kad se sjetim dininog vremena i lozenja raje kako cemo mi ovo ili ono i na kraju strmovrat. Pa samo prije tri godine mi apsolutno nikoga nismo mogli dovest. Ova ekipa i ekipa koju je tada Cala imao je nebo i zemlja.
Treba kritikovati i teziti ka boljem al je ovdje kritika presla granicu i polako pokazuje lice podvale. Mi koji bi smo kritikovali smo osudjeni da branimo jer se ne mozemo i ne zelim staviti u kos onih koji su tu po zadatku.
Jedva cekam maj i titulu!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Jel Husref nasao obraz?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Inijesta je napisao/la:Stanojevic poceo trenirat, a Oremus iduce sedmice navodno...ovo ako je istina otvarajmo šampanjac braco
Tooo brate moj, odo se napit.
Uvijek si imao tačne informacije oko povrijeđenih, yebo si majku deep relife-u kako se već piše, ja bi tebe u medicinski tim odma gurno, da ništa ne radiš, da samo nas obavještavaš.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Zar je izgubio?pasica je napisao/la:Jel Husref nasao obraz?
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Ma ovaj brate drug ima info iz kluba, ja ga inace ubijek kuknjavom i negativom, covjek jedva doceka da me obradujeBordoSarajevo je napisao/la:Inijesta je napisao/la:Stanojevic poceo trenirat, a Oremus iduce sedmice navodno...ovo ako je istina otvarajmo šampanjac braco
Uvijek si imao tačne informacije oko povrijeđenih, yebo si majku deep relife-u kako se već piše, ja bi tebe u medicinski tim odma gurno, da ništa ne radiš, da samo nas obavještavaš.

Kaze ako bude sve po planu kroz mjesec smo kompletni skroz( osim Pidre) aBd
Kazu nikad spreminiji igrac nije bio u klubu od ovog Italijana
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
- Kontakt:
zlo87 je napisao/la:Kazu nikad spreminiji igrac nije bio u klubu od ovog Italijana

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
1. Novembar 2027: Rahmanović i Stanojević sredinom mjeseca počinju trenirati.Inijesta je napisao/la:Ma ovaj brate drug ima info iz kluba, ja ga inace ubijek kuknjavom i negativom, covjek jedva doceka da me obradujeBordoSarajevo je napisao/la:Inijesta je napisao/la:Stanojevic poceo trenirat, a Oremus iduce sedmice navodno...ovo ako je istina otvarajmo šampanjac braco
Uvijek si imao tačne informacije oko povrijeđenih, yebo si majku deep relife-u kako se već piše, ja bi tebe u medicinski tim odma gurno, da ništa ne radiš, da samo nas obavještavaš.![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ako ovo bude, to je za mustuluka.Inijesta je napisao/la:Ma ovaj brate drug ima info iz kluba, ja ga inace ubijek kuknjavom i negativom, covjek jedva doceka da me obradujeBordoSarajevo je napisao/la:Inijesta je napisao/la:Stanojevic poceo trenirat, a Oremus iduce sedmice navodno...ovo ako je istina otvarajmo šampanjac braco
Uvijek si imao tačne informacije oko povrijeđenih, yebo si majku deep relife-u kako se već piše, ja bi tebe u medicinski tim odma gurno, da ništa ne radiš, da samo nas obavještavaš.![]()
- ThrillerHz
- Kontakt:
Mogli smo opet organizovat kakav termin mi raja s foruma?
Jeste li za?
Prosle godine je sve ijedan prosao u najboljem redu, druzenje extra, cak smo se nastavili druziti svi, gledamo tekme skupa itd.
Jeste li za?
Prosle godine je sve ijedan prosao u najboljem redu, druzenje extra, cak smo se nastavili druziti svi, gledamo tekme skupa itd.
1946~
Taman za ove sto traze profile prilikaThrillerHz je napisao/la:Mogli smo opet organizovat kakav termin mi raja s foruma?
Jeste li za?

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Vrati cirilicu nista te ne kontamThrillerHz je napisao/la:Mogli smo opet organizovat kakav termin mi raja s foruma?
Jeste li za?
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Zakarić raskino sa Partizanom. Emire ne cekaj da ga Zrinjski pokupi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, Dave, hadzibake, HordeSaSjevera, JavierBosnia, jurisicduska, Nantess, Napapijri, nedimmmm1337, Pena, plisek, samoFKS, Uvijeknapravojstrani i 106 gostiju.