Stole ja ovako, cesto, procitam ove stranice nase teme i evo mogu da ti kazem da mi je ovo najrealniji post od tebe do sad. Samo ko ce da te poslusa brate? Ko da organizuje sastanak sa Osimom, kada, gdje? Najteze je sto imamo ideja ali isto kao da se bojimo ili ne znamo ih realizovati. Treba određenima pokazati šta se zbiva, kad sami ne mogu ili neće da skontaju. Sasvim ti je realna ideja za Fan Shop! Samo kako uspjeti u tome da neko to stvarno i otvori... Meni je stvarno žao, titula, vratili navijače i sad kad treba da svima pokažemo da smo najbolji u državi mi radimo suprotno... Sreća ima ovakvih navijača, moramo ih natjerati! POZDRAV VELIKI!Stole iz Bora je napisao/la:Sve je dobro dok je Amar tu. Nije mene strah nikakvih promjena u kojima se nece on dirati ali sta ako covjeku vise dopizdi i digne ruke od svega? Odosmo onda opet tamo gdje nam NIKAKO nije mjesto. A neko ce sigurno morati otici. Treba organizovati neki sastanak sa Amarom i reci mu da ima 1000000% podrsku navijaca.
90% ljudi u klubu je NESPOSOBNO da obavlja stvari za koje su zaduzeni. Marketinga nema nikako ali nije da ga nema tek sad nego ga nema NIKAKO. Nije to samo kod nas, to je u vecini klubova ali mene ne interesuju drugi nego samo Zeljo.
Kad bih gledao po sebi, marketing, emisije, najava i sve ostalo vezano za prodaju godisnjih karata nebi nikako trebalo. Meni je potrebno samo da cujem kad krece prodaja i to je sve jer znam da cu otici i kupiti ali taj marketing je potreban radi "sezonskih" navijaca. Mada, rekoh veceras i Seji, takve navijace nece privuci ni sto marketinga. Oni dolaze da gledaju Zelju samo kad ima nekih rezultata i igre. Kad toga nema j.be se njima za marketing i reklame. Njihova glavna recenica je: "ne idem na utakmice jer nemam sta vidjeti".
Iskreno, cudi me nekakvo mrtvilo u klubu i to od strane ljudi koji VOLE klub i za koje znam da je tako. Od onih za koje znam da su pismeni, normalni, odrasli medju rajom i znaju sta treba. Zar je problem, za pocetak, napraviti shop za prodaju artikala? Zar je problem napraviti malo kvalitetnije majice sa grbom i raznoraznim natpisima i uzimati pare na tome? I to samo kao pocetak? Izgleda da jeste.
Zujo je supljirao kako pravi evropskog Zelju. Jak i stabilan klub. I u tom planu nije mogao naci covjeka da vodi marketing. Sve sto je uradjeno prosle godine a vezano za promociju karata uradili su momci iz ljubavi prema klubu. Bilo jednom ali nece opet.
U klubu trenutno vlada neko mrtvilo, isto kao neka nezainteresovanost. Vjerovatno su svi ocekivali pare od Dzeke ali one nisu dosle i sad se nema rjesenja. Neki dan je podjeljena junska plata a odakle nalaze pare nemam pojma.
Svasta bi covjek jos mogao napisati ali sve to na ovom i slicnim forumima odu u bespovrat jer sumnjam da cita iko ko treba. Zato sam i napisao danas da je sve ovo pisanje uzalud.
Vratimo se fudbalu i utakmicama PL BiH i nadajmo se da ce sve ovo izaci na dobro ..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Osim - drugo ime za Želju !
Eh da kralju i ja se slažem. Ljudi se fkt potrude i nije ovo da se baš uradi za minutu, znam radio sam i radim u Photoshopu npr., a niko ih ne pohvali. E pa svaka čast, pravi ste navijači!!!sajo10 je napisao/la:Svaka cast momku/momcima sto prave ove slike pred svaku (nadam se) utakmicu. Stvarno su extra! Keep up the good work guys!
Osim - drugo ime za Želju !
Za utakmicu:
Treba odigrati sa zmajevima k'o da je za opstanak. "Rutinska pobjeda" obično ispadne rutinska pušiona, i već je viđeno. "Igrati koliko treba" znači zabijati dok radi sudijska štoperica, ili stati na nedostižnoj razlici.
Za karte:
Neka se niko ne uvrijedi, neprodavanjem karata radi se na direktnoj šteti FK Željezničaru. Bilo da se radi o netransparentnoj prodaji (nema oglasnog panoa vidljivog sa ceste pored stadiona, obavijesti o eventualnoj pauzi u radnom vremenu, itd.) do toga da se zbog nepojavljivanja sez. karata ljudima nameće izbor kupovine pojedinačnih karata. U slučaju eventualnog slabijag plasmana ekipe, ljudi bez sezonske biraju tekme koje će gledati kupovinom pojedinačnih karata. Stvara se dvostruko negativan efekat, praznija tribina i razvijanje oportunističkog mentaliteta navijača, te dolazak i odlazak publike poput plimnog talasa, umjesto solidne višegodišnje brojke "sezonaca". Naime onaj koji ima sezonsku/polusezonsku kartu, ići će na sve utakmice jer već svakako posjeduje kartu. Neka shvati kako ko hoće, drugačije sigurno nije nego ovako. Da li je neko razmišljao da pusti sezonske, odmah po osvajanju titule, i prije evropskog izleta? Čak i u onom slavlju po osvajanju titule moglo se prodati makar par stotina sezonskih ili polusezonskih, jer mnogi su imali novca kod sebe za sokove, pivo itd. Ako misle sebi i klubu dobro, od jutra u subotu, do večeri ima da stoji štand ispred stadiona sa sez.kartama, i tako isto u nedjelju, pa bili to i članovi uprave. A raditi još uvijek nije sramota, pogotovo kada ti se klub zove Željezničar.
Treba odigrati sa zmajevima k'o da je za opstanak. "Rutinska pobjeda" obično ispadne rutinska pušiona, i već je viđeno. "Igrati koliko treba" znači zabijati dok radi sudijska štoperica, ili stati na nedostižnoj razlici.
Za karte:
Neka se niko ne uvrijedi, neprodavanjem karata radi se na direktnoj šteti FK Željezničaru. Bilo da se radi o netransparentnoj prodaji (nema oglasnog panoa vidljivog sa ceste pored stadiona, obavijesti o eventualnoj pauzi u radnom vremenu, itd.) do toga da se zbog nepojavljivanja sez. karata ljudima nameće izbor kupovine pojedinačnih karata. U slučaju eventualnog slabijag plasmana ekipe, ljudi bez sezonske biraju tekme koje će gledati kupovinom pojedinačnih karata. Stvara se dvostruko negativan efekat, praznija tribina i razvijanje oportunističkog mentaliteta navijača, te dolazak i odlazak publike poput plimnog talasa, umjesto solidne višegodišnje brojke "sezonaca". Naime onaj koji ima sezonsku/polusezonsku kartu, ići će na sve utakmice jer već svakako posjeduje kartu. Neka shvati kako ko hoće, drugačije sigurno nije nego ovako. Da li je neko razmišljao da pusti sezonske, odmah po osvajanju titule, i prije evropskog izleta? Čak i u onom slavlju po osvajanju titule moglo se prodati makar par stotina sezonskih ili polusezonskih, jer mnogi su imali novca kod sebe za sokove, pivo itd. Ako misle sebi i klubu dobro, od jutra u subotu, do večeri ima da stoji štand ispred stadiona sa sez.kartama, i tako isto u nedjelju, pa bili to i članovi uprave. A raditi još uvijek nije sramota, pogotovo kada ti se klub zove Željezničar.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
realno ako se proda i pola karti ko prosle godine bice extra... jedini razlog je cjena...
pricajte vi sta hocete, i to da smo to prvaci i sve je to super, ali to pali samo kod nas koji smo uvjek isli na utakmice, ali vecini ovih novopecenih "navijaca" smeta ovo povecanje cjena, i velika razlika u odnosu na cjene s pitarima...
pricajte sta hocete, ali oni su na cinili vecinu protekle sezone... i bez napada ja sam svoju duznost ispunio, tj. kupio godisnju... 
BRAVE HEART 1979-2005
Mozeli neko reci nesto vise o tom crncu sto igra sa juniorima, odakle je (koje zemlje)? 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
To ovaj Kenny Mijatovic:Seyo_TM je napisao/la:Keni, iz bubamare dosao prosle godine...Dylan Dog je napisao/la:Prijateljske utakmice u Kladnju:
Kadeti:Zeljeznicar-Bosna Kalesija 4:0
Juniori:Zeljeznicar-Bosna Kalesija 2:1
Kakav vam ono crnac igra stopera u juniorima

Kakva je njegova prica? Odakle mu je mater? Haha, kako bi bilo legendarno da jednom zaigra za BiH.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
U pravu je Edo , većina od onih 8 ili 9 hiljada su ljudi koji dolaze na tekme zavisno od rezultata , znači simpatizeri , i njima sigurno smeta ovo povećanje cijena ...al fkt bi se ovi iz uprave mogli malo više potruditi oko prodaje godišnjih ! Sad bi se karte trebale prodavati k'o lude , a ono suprotno ...edotm87 je napisao/la:realno ako se proda i pola karti ko prosle godine bice extra... jedini razlog je cjena...pricajte vi sta hocete, i to da smo to prvaci i sve je to super, ali to pali samo kod nas koji smo uvjek isli na utakmice, ali vecini ovih novopecenih "navijaca" smeta ovo povecanje cjena, i velika razlika u odnosu na cjene s pitarima...
pricajte sta hocete, ali oni su na cinili vecinu protekle sezone... i bez napada ja sam svoju duznost ispunio, tj. kupio godisnju...
P.S. Ja sam svoju godišnju kupio odmah prvi dan prodaje ...
I kada ne budeš prvi Ti , i kada čuju se zvižduci i tada ću Željo dobro znaj , da Te volim ja! 1921
Brat od one manekenke Danijele Mijatovićsajo10 je napisao/la:Mozeli neko reci nesto vise o tom crncu sto igra sa juniorima, odakle je (koje zemlje)?
- samir_tm87
- Kontakt:
Zeba'93 je napisao/la:U pravu je Edo , većina od onih 8 ili 9 hiljada su ljudi koji dolaze na tekme zavisno od rezultata , znači simpatizeri , i njima sigurno smeta ovo povećanje cijena ...al fkt bi se ovi iz uprave mogli malo više potruditi oko prodaje godišnjih ! Sad bi se karte trebale prodavati k'o lude , a ono suprotno ...edotm87 je napisao/la:realno ako se proda i pola karti ko prosle godine bice extra... jedini razlog je cjena...pricajte vi sta hocete, i to da smo to prvaci i sve je to super, ali to pali samo kod nas koji smo uvjek isli na utakmice, ali vecini ovih novopecenih "navijaca" smeta ovo povecanje cjena, i velika razlika u odnosu na cjene s pitarima...
P.S. Ja sam svoju godišnju kupio odmah prvi dan prodaje ...
ja cu svoj pred zvijezdu ili sljedece sedmice , ako bude neka info da ce bit u prodaji
- Thunderstruck
- Kontakt:
Kenny iz Ilijasa, sestra mu ona manekenka Daniella.Cartman je napisao/la:To ovaj Kenny Mijatovic:Seyo_TM je napisao/la:Keni, iz bubamare dosao prosle godine...Dylan Dog je napisao/la:Prijateljske utakmice u Kladnju:
Kadeti:Zeljeznicar-Bosna Kalesija 4:0
Juniori:Zeljeznicar-Bosna Kalesija 2:1
Kakav vam ono crnac igra stopera u juniorima
Kakva je njegova prica? Odakle mu je mater? Haha, kako bi bilo legendarno da jednom zaigra za BiH.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Pa koliko on sad ima godina, i vrijedi li ista? A izgleda da mu je stara iz Kenije. Vidim sestra mu cak tvrdi da su u rodu sa Obamom.
http://www.svet.rs/clanak/mis-jadrana-d ... raka-obame
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Jeli Osim ikad potpisao ikakav ugovor sa klubom
prošlu komplet sezonu je odradio bez ikakvog ugovora sa klubom i još uzeo titulu
...pa valjda je red da potpišu neki ugovor sa covjekom.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Trebali bi potpisati ugovor sa njim što prije da ga nebi neko odveo tek onako ... jer kad bi imao ugovor nebi mogao tek tako napustiti klub (nadam se da neće , bar u narednih 7 - 8 godina)drop je napisao/la:Jeli Osim ikad potpisao ikakav ugovor sa klubom![]()
prošlu komplet sezonu je odradio bez ikakvog ugovora sa klubom i još uzeo titulu
I kada ne budeš prvi Ti , i kada čuju se zvižduci i tada ću Željo dobro znaj , da Te volim ja! 1921
Ma naravno da mu može puci film, ako uzmemo u obzir da radi fakticki na rijec, na nekakav usmeni dogovorZeba'93 je napisao/la:Trebali bi potpisati ugovor sa njim što prije da ga nebi neko odveo tek onako ... jer kad bi imao ugovor nebi mogao tek tako napustiti klub (nadam se da neće , bar u narednih 7 - 8 godina)drop je napisao/la:Jeli Osim ikad potpisao ikakav ugovor sa klubom![]()
Zanimali su se za njega oni iz Koreje , iz Bekrićevog kluba . Može čovjeku pući film pa da ode , i ko je na gubitku ? Mi !
I zato preklinjem ljude iz uprave POTPIŠITE UGOVOR SA AMAROM !
Evo najboljeg dokaza (klip nakon završetka sezone, dan poslije utakmice sa Laktašima kad smo uzeli titulu) covjek totalno sjeban nakon pitanja novinara o ugovoru...što nije normalno jer treba da slavi
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
ma gledaj realnije da on njima podjeli ugovore da potpisu,posto on sve radi.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
manijaci dolazimo u dolinu,organizovan jedan bus!!!pozzz 
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
bujrum po tricubondich je napisao/la:manijaci dolazimo u dolinu,organizovan jedan bus!!!pozzz
1921-2011
stari mu iz ilijasa radio u keniji i zbario kenijku i tako to moje neko misljenje nije neki igrac igra na osnovu sestreedotm87 je napisao/la:crnac iz Ilijasa, kako uvjerljivo...nisam rasisata bgm...
Haha bujrum bujrumEsii TM87 je napisao/la:bujrum po tricubondich je napisao/la:manijaci dolazimo u dolinu,organizovan jedan bus!!!pozzz
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.