Tek trebamo ustanoviti, da vidimo sta svima odgovara najvise.AngelDiMaria je napisao/la:Mene ne frstulji niko ni 2% ovdje
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThrillerHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946~
Delminium je beton, nova trava 
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Ma samo Vistafon. Svima je negdje na pola puta, a veoma je dobar teren.
A to.ado-hz je napisao/la:Brate ja mislio sala kao dvorana neke škole da bacimo nekad i basket...ti otišao na šalaskoroalen je napisao/la:Ti nas puno mrziš, ubit će te neko.Zeljo92 je napisao/la:Mogu li i ja na termin sa vama?![]()
![]()
@ado_hz ma nije šala, ima nas od starog termina barem 6-7 spremnih, a nisu ovdje pisali da će doći. Skupit ćemo se sigurno. Al treba nas jedno 12, jer i ja sam kao @Laznjak, crknem za 15 minuta.
Ja konfuzije oko kvačica.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Pa dvije ekipe jedna za druga protiv Husrefa.SarajevoJeBordo je napisao/la:Ja ću doći ako neće ovi što idealizuju Husrefa.
Ne bi mi dao doktor bolovanje.
Na terminu cemo da vidimo ko je u pravu
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
ShofaII je napisao/la:Pa dvije ekipe jedna za druga protiv Husrefa.SarajevoJeBordo je napisao/la:Ja ću doći ako neće ovi što idealizuju Husrefa.
Ne bi mi dao doktor bolovanje.
Na terminu cemo da vidimo ko je u pravu
-
Historicar
- Kontakt:
Ne bi mogli prije januarazagorski je napisao/la:Mislim da nije nerealna opcija dovesti ga.Kamuflazn je napisao/la:Susic sa brojem 7 nakon 40ak godina, kakav bi to marketing bio!
Neka malo odrijese kesu i kakav bi to samo buum bio, a igracki bi nam itekako dobro dosao.
Mozemo ga ovog trenutka dovesti.Historicar je napisao/la:Ne bi mogli prije januarazagorski je napisao/la:Mislim da nije nerealna opcija dovesti ga.Kamuflazn je napisao/la:Susic sa brojem 7 nakon 40ak godina, kakav bi to marketing bio!
Neka malo odrijese kesu i kakav bi to samo buum bio, a igracki bi nam itekako dobro dosao.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Isao bih i ja na taj termin (iako me niko ne zove), ali buduci da imam metalni dodatak u srcetu i nemam pola stopala, bojim se da cu biti prejaka konkurencija ostalim.
Je l’ ko za da mi ovaj termin fudbala preinačimo u kakav roštilj?!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Brat @Inijesta pogodi za Stanojevića, "viđen" je u svlačionici. Odlično.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Sviđa mi se kako razmišljaš.Giljotina je napisao/la:Je l’ ko za da mi ovaj termin fudbala preinačimo u kakav roštilj?!
Ko hoce da igra, neka javi se meni na pp, kad se skupi dovoljno, trazim termin.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mi sto smo za Husrefa cemo doci u maji dupla kruna, ovi sto su protiv Husrefa nek uzmu markere. 
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Ideja top...evo od mene prijedoog Jablanicko jezero...ima jedan kamp vrh vrhova....tenda..rostilj...svw dobijemo...ponesemo sve svoje....hrana...pice...platimo ulaz samo 5km po osobi.Giljotina je napisao/la:Je l’ ko za da mi ovaj termin fudbala preinačimo u kakav roštilj?!
Splav za kupanje....da se napijemo i skacemo gologuzi
Klosari, samo da ne trcite. Moze vazda, tu imam kondicije.ado-hz je napisao/la:8
Ideja top...evo od mene prijedoog Jablanicko jezero...ima jedan kamp vrh vrhova....tenda..rostilj...svw dobijemo...ponesemo sve svoje....hrana...pice...platimo ulaz samo 5km po osobi.Giljotina je napisao/la:Je l’ ko za da mi ovaj termin fudbala preinačimo u kakav roštilj?!
Splav za kupanje....da se napijemo i skacemo gologuzi![]()
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Ima li potrebe da ja dolazim bruda?Pantelija je napisao/la:Hocete prvo vistafon da pitam... druga opcija je delminium (stup)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ako bude grmilo ne dolaziVenamaHrabrih je napisao/la:Isao bih i ja na taj termin (iako me niko ne zove), ali buduci da imam metalni dodatak u srcetu i nemam pola stopala, bojim se da cu biti prejaka konkurencija ostalim.
1946~
Ma drug ima nas sa diskushernijom i operisanih i sa gelerima u nogama, pa cemo se gurat. Bit ce svadja ko ce na gol.VenamaHrabrih je napisao/la:Isao bih i ja na taj termin (iako me niko ne zove), ali buduci da imam metalni dodatak u srcetu i nemam pola stopala, bojim se da cu biti prejaka konkurencija ostalim.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- ThrillerHz
- Kontakt:
Eto @panteliji pisite u pp, ima nas od proslog termina vec u grupi 5, pa da se organizujemo. Usput pored termina mozemo i druzenja organizovat, rostilje, gostovanja, gledanja tekme itd.
Stvarno svi ekstra momci i drago mi je sto sam imao priliku da ih upoznam.
Stvarno svi ekstra momci i drago mi je sto sam imao priliku da ih upoznam.
1946~
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.