FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 08 sep 2019, 23:10

zagorski je napisao/la:
Evander je napisao/la:Moja stara radi u obdanistu.
Djecak 4 godine. Kaze stara, cim vidi stikle njihove, obuvao ih, igra se sa barbikama i slicno. Vidis sta ce biti i sta je. A kaze za roditelje, divni ljudi.
Sta ti roditelji trebaju uraditi tom djetetu?
Ubiti ga, odreci ga se ili ga prihvatiti takvog?
Je li to dijete krivo zato sto se rodilo takvo?

Imam osjecas, pedeera se najvise boje latentni peederi :kafa:
A sta rade roditelji kada se dijete (ne dao Bog nikome) rodi sa daunovim sindromom, srcanom manom, kilom ili nekom drugom bolescu?
Lijece dijete, ako ne mogu u potpunosti izlijeciti drze bolest pod kontrolom ili kazu sta je tu je pomire se sa bolescu i nista ne poduzimaju?
Koji je to lijek od daunovog sindroma?
Jedino sto mogu je brinuti o tom djetetu i uciniti mu zivot manje teskim.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 08 sep 2019, 23:26

Evander je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Evander je napisao/la:Moja stara radi u obdanistu.
Djecak 4 godine. Kaze stara, cim vidi stikle njihove, obuvao ih, igra se sa barbikama i slicno. Vidis sta ce biti i sta je. A kaze za roditelje, divni ljudi.
Sta ti roditelji trebaju uraditi tom djetetu?
Ubiti ga, odreci ga se ili ga prihvatiti takvog?
Je li to dijete krivo zato sto se rodilo takvo?

Imam osjecas, pedeera se najvise boje latentni peederi :kafa:
A sta rade roditelji kada se dijete (ne dao Bog nikome) rodi sa daunovim sindromom, srcanom manom, kilom ili nekom drugom bolescu?
Lijece dijete, ako ne mogu u potpunosti izlijeciti drze bolest pod kontrolom ili kazu sta je tu je pomire se sa bolescu i nista ne poduzimaju?
Koji je to lijek od daunovog sindroma?
Jedino sto mogu je brinuti o tom djetetu i uciniti mu zivot manje teskim.
A sta drugo, na zalost. Zato ima niz drugih bolesti s kojima se djeca rode, ali se hvala Bogu mogu lijeciti i izlijeciti.
Ali idemo bas u off topic.
Da je nama ove nase povrijedene izlijeciti kako :D

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 08 sep 2019, 23:32

Ojjj sto se raspravljate, imate naucni dokaz da je to bolest.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 08 sep 2019, 23:34

Sjeverjecudo je napisao/la:
mensur55 je napisao/la:Kakvi klocevi sve igraju za ovu reprezentaciju pa garantujem da bi Serbecic danas odigrao duplo bolje od no Zukanovica. Za par godina ce nasi igraci cinit odbranu reprezentacije naravno ako naprave dobre transfere a ne da idu u Arabiju.
Ma drasticno bolje bi Besim odigrao i ne samo Besim da ne bude igra kod nas pa ga hvalimo jos par igraca iz nase lige bi sigurno bolje odigrali od Zukanovica danas, Zukanovic igrac manje bio danas.
Kvalifikacije su izgubljene,da Sam na mjestu novog selektora ko vec bude,ja bih pozvao igrace iz PLBIH da odigraju do kraja pa da vidimo kakava je situacija, nemamo sta izgubit.
I treba pozvati bar 5,6 igraca ako nisu bolji trenutno su tu negdje. Mi smo jedina reprezentacija u koju se niti pozivaju a jos manje igraju igraci iz domace lige i kako da napredujemo da cekamo kad ce njemacka il neko drugi napravit igraca i onda ga molit da dode kod nas. Za nadat je se da ce novi selektor popravit to.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 08 sep 2019, 23:52

nastavite razmjenjivati mišljenja i pucajte petice sa sivrom,gljivom,samrom i muzurom o toj temi ba,ovdje valjda pričamo o rajvu?

VVVBK

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 sep 2019, 00:29

Ako se vrati rahmanovic i da Moze bit soreman na nekih 60% njegovi mogucnosti, da ahmeta oporave i da bude jos 20% bolji nego u ovih par zadnjih utakmica, da se limeni vrati bar da trenira sa ekipom i napokon onaj hodzic da se vrati u formu ko sto je bio u celiku, i da se stanoje vrati bar do 14 kola u pogon mislim da mozemo bit prvi na kraju, uz to da se tatar oporavi bar do 10 kola..

Oremus i pidro mislim da od njih nema nista do posle zimske pauze..

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 09 sep 2019, 07:55

simidobar je napisao/la:
VenamaHrabrih je napisao/la:@simidobar. Nije ovo ni mjesto ni vrijeme za ovakvu vrstu rasprave, tako da necu vise na tu temu. Cinjenice su jasne i lako provjerljive, da ne pominjem majke koje ostavljaju djecu u kontejneru. One nisu gay. No, kako rekoh, necu ovdje o tome. Za raspravu na tu temu, imas pp. Pozz.

Braca ona ga je rodila.. nikad ne znamo koga je koja nesreca snasla... drustvo je krivo sto izmedju svih ostalih troskova nema novca za takve situacije, svugdje na svijetu postoje ustanove za prihvat anonimne djece..

Sad trebamo tom vec nesretnom djetetu ucinit medvjedju uslugu i dat ga nekoj pe*ercini ?

Ja jednostavno ne mogu da prihvatim da postoji SRETAN covjek/zena koji bi to uradili svom djetetu.. Nesto trece je u pitanju..

Postoje i ona dva Australska pe*era, vjencana, sto su usvojili dijete i vise od 5 godina ga prodavali kome su stigli... Sta sa tim ?

Izvini al ne zelim pp-ove sa ovim temama. :mrgreen: :mrgreen:
Pomenuh pp zbog toga da ne smaramo prostor koji nije namhenjen za raspravu o lgbt. Zato, da zakljucimo; oni su ljudi isto kao i mi. Imaju svoje zelje, potrebe, strahove, bolesti, zivotne nedace. Imaju i svoja prava, koliko god to nama cudno i neobicno zvucalo. To je opsta kategorija, ljutili se mi ili ne.
Neobicno je (iako se u principu slazem) da nalazis opravdanje za zene koje ucine cedomorstvo, dok ga nemas za osobe koje zele posvojiti dijete koje bi mati bacila u kontejner. Neobicna ti je logika, dok su god domovi puni djece hetreosexualnih parova. Cudno je da prosjecan bh heterosexualac ne dozvoljava usvajanje gay parovima, ali sam on nece da usvoji. Uskracuje dom toj djeci na vise nivoa. Licemjerno, zar ne?
No da konacno i zaista zakljucimo, svi moraju imati ista prava. Kako bi se ti osjecao da ti neko uskrati neko pravo zato sto si musliman, slijep, gluhonjem, celav itd. (retoricko pitanje)

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 sep 2019, 08:25

mensur55 je napisao/la:
Sjeverjecudo je napisao/la:
mensur55 je napisao/la:Kakvi klocevi sve igraju za ovu reprezentaciju pa garantujem da bi Serbecic danas odigrao duplo bolje od no Zukanovica. Za par godina ce nasi igraci cinit odbranu reprezentacije naravno ako naprave dobre transfere a ne da idu u Arabiju.
Ma drasticno bolje bi Besim odigrao i ne samo Besim da ne bude igra kod nas pa ga hvalimo jos par igraca iz nase lige bi sigurno bolje odigrali od Zukanovica danas, Zukanovic igrac manje bio danas.
Kvalifikacije su izgubljene,da Sam na mjestu novog selektora ko vec bude,ja bih pozvao igrace iz PLBIH da odigraju do kraja pa da vidimo kakava je situacija, nemamo sta izgubit.
I treba pozvati bar 5,6 igraca ako nisu bolji trenutno su tu negdje. Mi smo jedina reprezentacija u koju se niti pozivaju a jos manje igraju igraci iz domace lige i kako da napredujemo da cekamo kad ce njemacka il neko drugi napravit igraca i onda ga molit da dode kod nas. Za nadat je se da ce novi selektor popravit to.
ono je fuj bilo za gledat za svakog kome je stalo do repke onakva kurcobolja je fakat rijetko viđena...umišljene budale poput Zukanovića, Kolašinca, Bešića, Višće, Džeke bljak! gubiš tekmu i ništa vraćaš loptu nazad čuvaš posjed a vrijeme kuca....mi smo one debile jučer dobili sa drugom postavom ljudi...signal veliki za rastjerivanje ubleha...samo Pjanića bi ostavio od sviju...sve ostalo pozvat momke gladne dokazivanja iz naše lige i to mlade koji mogu trčati i imaju želju da dobiju tekmu i da se dokažu...Džeke nema u svih 6 tekmi koje smo igrali, **** gol kontra italije koji je zakucavanje , na dlanu dobio koji Bilbija ne bi fulio...skidam kapu i veliki respekt za Vedu i Lulića i ostale koji su se oprostili na vrijeme...nadat se da Vinko dobije mandat pa zovne dosta ih iz mlade repke i generalno podmladi repku...mada sumnjam garant će nas uvalit Barbarezu u ruke ili ovako nekom zvučnog imena...pogotovo veznih i stopera ima u ovoj ligi dovoljno da ih možeš probati i izabrati par da valjaju...gdje im samo treba iskustva...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 09 sep 2019, 08:44

Ja jucer gledam kako dzeko setka... Kontam, kako bi nas Merso ginuo na njegovom mjestu, kako bi Nihad i Serbo zabetonirali nasu odbranu...CImirotu kapa do poda, i Gojaku.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 09 sep 2019, 10:27

Jesmo se oporavili? :bih: i
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 09 sep 2019, 10:37

Ne sviđa mi se što igramo u nedjelju.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 sep 2019, 10:44

ugovori do 06.20

Džafić
Lazić
Šerbečić-posudba
Dupovac
Letić
Šabanović
Hodžić
Salčinović
Stanojević
Oremuš
Gavrić
Šišić
Ahmetović
Guzina
Handžić

:hmmmmm: :think:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 09 sep 2019, 12:16

Denchi je napisao/la:ugovori do 06.20

Džafić
Lazić
Šerbečić-posudba
Dupovac
Letić
Šabanović
Hodžić
Salčinović
Stanojević
Oremuš
Gavrić
Šišić
Ahmetović
Guzina
Handžić

:hmmmmm: :think:
Džafić - mislim da ce produziti, ipak smo mu izasli u susret
Lazić - ili lazica ili serbecica zadrzati po svaku cijenu
Šerbečić-posudba
Dupovac- ne treba nam
Letić- produzice ako se pokaze kao dobra zamjena pidri
Šabanović - ja bih ga produzio
Hodžić - ako ce igrati n nivou kao protiv celtica definitivno produziti mada mislim da od toga nema nista
Salčinović - ne znam sta bih ti rekao
Stanojević - produziti i mislim da hoce, ako na proljece ponovo ne bude igrao mislim da ce u sljedecem klubu samo nazadovati
Oremuš - po svaku cijenu
Gavrić - kao i letic
Šišić - hvala na svemu
Ahmetović - hvala na svemu ali mislim da ako ne zavrsi karijeru 2020 da ce od sljedece godine biti klupa
Guzina - kao letic
Handžić - ili klupa ili hvala na svemu

Znaci, ciljano ce nam trebati napadac na ljeto
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 09 sep 2019, 12:19

Za nas prvenstvo pocinje od slijedeceg kola i nema vise nikakvih izgovora. Imamo to sto imamo.
Ovo do sad i dobro i lose, ostaviti po strani.
Pozicija nam je jako dobro, sad samo ozbiljno raditi.
Najozbiljnija smo ekipa u ligi i to morao i dokazati.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 sep 2019, 13:40

AngelDiMaria je napisao/la:
Šerbečić-posudba
Dupovac- ne treba nam
Hodžić - ako ce igrati n nivou kao protiv celtica definitivno produziti mada mislim da od toga nema nista
Stanojević - produziti i mislim da hoce, ako na proljece ponovo ne bude igrao mislim da ce u sljedecem klubu samo nazadovati
Oremuš - po svaku cijenu
Gavrić - kao i letic
Šišić - hvala na svemu
Ahmetović - hvala na svemu ali mislim da ako ne zavrsi karijeru 2020 da ce od sljedece godine biti klupa
Guzina - kao letic

Džafić - vjerujem i ja da će produžiti, i da će biti treći golman, pomoći iskustvom(kad Vladan ode) a Marković i Dizdarević nek se ganjaju za keca
Lazić - teško da će ostati
Šerbečić- ako nam je moguće otkupiti ga
Dupovac- apsolutno kao igrač ništa ne dodaje što ne može Kurdić ili drugi akademac doprinijeti(a posebno jer je on tipa koji mora non-stop igrati da dođe u iole pristojnu formu)
Letić- trebalo bi ga produžiti, Pidro bi mogao brzo otići
Hodžić - sumnjam da će produžiti, a iskreno nisam načisto da li bi i mi trebali ga ganjati
Salčinović - sretno momčino
Stanojević - trebao bi produžiti i zbog ozljede i svega
Oremuš - takođe ako ništa zbog ozljede produžiti , nismo ga ni vidjeli kako treba
Gavrić - sigurno bih ga ostavio, ima šlifa, nadam se da ima opcija u ugovoru
Šišić - sretno
Ahmetović - nadam se da produži još sezonu ili 2, da bude idalje bitan u svlačionici i da ulazi s klupe
Guzina - produžio bi njemu, mlad je, mislim da može puno bolje
Handžić - pitanje je da li će on htjeti ostati

Špic i stoperi, vezni...nešto od ovoga se treba riješiti u zimskom sada...

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 09 sep 2019, 14:22

Denchi je napisao/la:
Šerbečić-posudba
Dupovac- ne treba nam
Oremuš - po svaku cijenu
Gavrić - kao i letic
Šišić - hvala na svemu
Guzina - kao letic

Džafić - vjerujem i ja da će produžiti, i da će biti treći golman, pomoći iskustvom(kad Vladan ode) a Marković i Dizdarević nek se ganjaju za keca
Dupovac- apsolutno kao igrač ništa ne dodaje što ne može Kurdić ili drugi akademac doprinijeti(a posebno jer je on tipa koji mora non-stop igrati da dođe u iole pristojnu formu)
Hodžić - sumnjam da će produžiti, a iskreno nisam načisto da li bi i mi trebali ga ganjati
Oremuš - takođe ako ništa zbog ozljede produžiti , nismo ga ni vidjeli kako treba
Šišić - sretno
Ahmetović - nadam se da produži još sezonu ili 2, da bude idalje bitan u svlačionici i da ulazi s klupe

80 % se slazemo hahah dobro je, mada vecina tih koji su tu imaju onu opciju +1, tu su gavric, oremus, guzina, letic. Ako se pokazu, aktivirace se ta klauzula... A da se nadovezem za hodzica, mislim da on odlazi sad, htjeli su ionako samo je velika odsteta bila za raskid ugovora.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 09 sep 2019, 14:25

Sve je to nebitno, ovisi ko ce biti na klupi.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 09 sep 2019, 15:03

Ahmo zavrsava karijeru i ulazi u strucni stab.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 09 sep 2019, 15:50

Da hoće ubacit koju sliku sa treninga da vidimo ove povrijeđene :ljepota:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 09 sep 2019, 15:53

Denchi je napisao/la:
Šerbečić-posudba
Dupovac- ne treba nam
Oremuš - po svaku cijenu
Gavrić - kao i letic
Šišić - hvala na svemu
Guzina - kao letic

Šišić - sretno

80 % se slazemo hahah dobro je, mada vecina tih koji su tu imaju onu opciju +1, tu su gavric, oremus, guzina, letic. Ako se pokazu, aktivirace se ta klauzula... A da se nadovezem za hodzica, mislim da on odlazi sad, htjeli su ionako samo je velika odsteta bila za raskid ugovora.
Mislim da se opcija +1 ne može aktivirati samo na zahtjev kluba, već i igrač mora da pristane. Slučaj Crepulja.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ronaldo99 i 33 gosta.