AngelDiMaria je napisao/la:
Džafić - mislim da ce produziti, ipak smo mu izasli u susret
Lazić - ili lazica ili serbecica zadrzati po svaku cijenu
Šerbečić-posudba
Dupovac- ne treba nam
Letić- produzice ako se pokaze kao dobra zamjena pidri
Šabanović - ja bih ga produzio
Hodžić - ako ce igrati n nivou kao protiv celtica definitivno produziti mada mislim da od toga nema nista
Salčinović - ne znam sta bih ti rekao
Stanojević - produziti i mislim da hoce, ako na proljece ponovo ne bude igrao mislim da ce u sljedecem klubu samo nazadovati
Oremuš - po svaku cijenu
Gavrić - kao i letic
Šišić - hvala na svemu
Ahmetović - hvala na svemu ali mislim da ako ne zavrsi karijeru 2020 da ce od sljedece godine biti klupa
Guzina - kao letic
Handžić - ili klupa ili hvala na svemu
Znaci, ciljano ce nam trebati napadac na ljeto
Džafić - vjerujem i ja da će produžiti, i da će biti treći golman, pomoći iskustvom(kad Vladan ode) a Marković i Dizdarević nek se ganjaju za keca
Lazić - teško da će ostati
Šerbečić- ako nam je moguće otkupiti ga
Dupovac- apsolutno kao igrač ništa ne dodaje što ne može Kurdić ili drugi akademac doprinijeti(a posebno jer je on tipa koji mora non-stop igrati da dođe u iole pristojnu formu)
Letić- trebalo bi ga produžiti, Pidro bi mogao brzo otići
Šabanović - ja bih ga produzio
Hodžić - sumnjam da će produžiti, a iskreno nisam načisto da li bi i mi trebali ga ganjati
Salčinović - sretno momčino
Stanojević - trebao bi produžiti i zbog ozljede i svega
Oremuš - takođe ako ništa zbog ozljede produžiti , nismo ga ni vidjeli kako treba
Gavrić - sigurno bih ga ostavio, ima šlifa, nadam se da ima opcija u ugovoru
Šišić - sretno
Ahmetović - nadam se da produži još sezonu ili 2, da bude idalje bitan u svlačionici i da ulazi s klupe
Guzina - produžio bi njemu, mlad je, mislim da može puno bolje
Handžić - pitanje je da li će on htjeti ostati
Špic i stoperi, vezni...nešto od ovoga se treba riješiti u zimskom sada...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače