napisao sam upravo da zeljo kad bi imao vise titula od manchestera nebi bio uspjesni, jer se nemogu uporediti titule bh.prvaka sa titulom u engleskoj ili u lp. ali najtrofejniji je po meni onaj sa najvise trofeja, i tu siroki ima trenutno jednu vise. ali bosna je uspjesnija jer titula yu prvaka i evropskog prvaka ima vise tezine od bh.prvaka.nerminh74 je napisao/la:znaci po tebi npr. zeljo ima vise titula nego manchester i zbog toga je uspoijesniji klubdino-92 je napisao/la:jbg sad, najtrofejniji klub je valjda onaj ko osvoji najvise titula, a u ovom slucaju siroki ima jednu titulu vise nego bosna. ali ja mislim da se moze reci da je bosna uspjesniji klub, jer titula prvaka evrope ima vise vrijednosti od titule bh.prvaka itd.
i u fudbalu je najtrofejniji svijetski klub glasgow rangers, jer svake godine osvoje minimum po jednu titulu u skotskoj, ali sigurno nisu najuspjesniji jer je real 9 puta osvojio ligu prvaka a rangersi nijednom.![]()
ne mogu da vjerujem da neki mogu uporediti titulu prvaka europe sa ovim nasim jadom icemerom
HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
- Crveni Barun
- Kontakt:
na raspravlja se u u uspješnosti nego tko je trofejni klub(to je u ovom trenutku široki)dino-92 je napisao/la:napisao sam upravo da zeljo kad bi imao vise titula od manchestera nebi bio uspjesni, jer se nemogu uporediti titule bh.prvaka sa titulom u engleskoj ili u lp. ali najtrofejniji je po meni onaj sa najvise trofeja, i tu siroki ima trenutno jednu vise. ali bosna je uspjesnija jer titula yu prvaka i evropskog prvaka ima vise tezine od bh.prvaka.nerminh74 je napisao/la:znaci po tebi npr. zeljo ima vise titula nego manchester i zbog toga je uspoijesniji klubdino-92 je napisao/la:jbg sad, najtrofejniji klub je valjda onaj ko osvoji najvise titula, a u ovom slucaju siroki ima jednu titulu vise nego bosna. ali ja mislim da se moze reci da je bosna uspjesniji klub, jer titula prvaka evrope ima vise vrijednosti od titule bh.prvaka itd.
i u fudbalu je najtrofejniji svijetski klub glasgow rangers, jer svake godine osvoje minimum po jednu titulu u skotskoj, ali sigurno nisu najuspjesniji jer je real 9 puta osvojio ligu prvaka a rangersi nijednom.![]()
ne mogu da vjerujem da neki mogu uporediti titulu prvaka europe sa ovim nasim jadom icemerom
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
pa to sam i ja rekao da je siroki trofejniji
siroki je trofejniji
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
i opet se vracamo na istodino-92 je napisao/la:pa to sam i ja rekao da je siroki trofejniji
sta ti znaci najtrofejniji
imati vise limenih pokala u plakaru
ili sta ti pokali znace
opet se pozivam na ono sto sam citao prije neku godinu kada je split (tj. jugoplastika-pop84) proglasen najtrofejnijim/najuspjesnijim hrvatskim klubom, cini mi se da se titula prvaka europe bodovala vise nego 20 trofeja prvaka hrvatske
ono sto zelim da kazem da samo Bosnina titula prvaka europe vreijedi 2 do 3 puta vise nego sve titule Sirokog
ta titula pokazuje koliki je gigigant bila i na zalost koliko je pala
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nermine ne risenerminh74 je napisao/la:i opet se vracamo na istodino-92 je napisao/la:pa to sam i ja rekao da je siroki trofejniji
ili sta ti pokali znace
opet se pozivam na ono sto sam citao prije neku godinu kada je split (tj. jugoplastika-pop84) proglasen najtrofejnijim/najuspjesnijim hrvatskim klubom, cini mi se da se titula prvaka europe bodovala vise nego 20 trofeja prvaka hrvatske
ono sto zelim da kazem da samo Bosnina titula prvaka europe vreijedi 2 do 3 puta vise nego sve titule Sirokog

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
-
- Kontakt:
Naše brišeš a ove svoje gluposti nisinerminh74 je napisao/la:i opet se vracamo na istodino-92 je napisao/la:pa to sam i ja rekao da je siroki trofejniji
ili sta ti pokali znace

Mislim da je ovo sto sam ti pocrto konacno to i da više okanemo se ove price koja se vuce vec 3 dana
- Barney Stinson
- Kontakt:
Nermih ti ili si glup ili se pravis takvim.. Bgti ako netko kaze da je neki momak veci od drugoga i to se dokaze necemo u obzir uzimati tezinu od ovoga drugoga pa mu je racunati na njegovu visinu pa da ovaj bude veci.. Ako je veci onda je veci.. Isto tako ako ovaj ima vise trofeja od drugoga logicno da je on najtrofejniji.. Nitko nije spominjao uspjesnost niti ista drugo..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Samo vi zajebajite Nermina,mogli bi u Banoviće!!!

- Barney Stinson
- Kontakt:
Nitko nikoga ne zajebaje samo iznosimo cinjenice..ŠB.TRN je napisao/la:Samo vi zajebajite Nermina,mogli bi u Banoviće!!!![]()
![]()
19 - ђ - 11
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ja mislim da ste dosadili sa tom raspravom trenutacno. Ionako se necete sloziti, jer njemu je ispod casti da kaze, 'da, trofejniji je', a ovi ne mogu nagustati koliko im je drago da je tako i sta sve ne. Uglavnom, de bolan, Mladog MG, ovo ono, valja to prvo proci pa pokusati osvojiti naslov prvaka. Mislim da je to bitnije u ovom momentu nego broj trofeja Širokog, njihov broj, ili usporedba sa Bosninim.
...Život za Široki...
Sladojević Širokom daje veće šanse u eventualnom finalu
Pomalo je nezahvalno pitati trenera jednog polufinalista što misli tko ima više šanse u finalu gdje nitko ne vidi njegovu momčad. No, Goran Sladojević je zahvalan sugovornik pa se nije ustručavao dati svoju prognozu očekivanog eventualnog finala između Igokee i Širokog.
- Igokea je u ovom trenutku kvalitetnija momčad i ima puno veću širinu. Međutim, Široki ima odličnu momčad, i što je jako važno, momčad punu, uvjetno rečeno, domaćih igrača koji se vrlo dobro poznaju i dugo igraju zajedno. U prošlosti je Široki često znao slaviti naslove na gostovanjima kod Bosne i, ako im se ukaže prilika u jednoj utakmici u Laktašima, ja sam uvjeren da će je iskoristiti, smatra trener Mladosti.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
naprijed siroki do nove titule
Ma ti si meni kralj ,nerminh74 je napisao/la:i opet se vracamo na istodino-92 je napisao/la:pa to sam i ja rekao da je siroki trofejniji
ili sta ti pokali znace
1.bold to ti znači da imaš najviše trofeja
2.bold to ti znači da si bio prvak države ili osvajač kupa
3.bold je posebno točan kad ti to kažeš jer tvoje analize i stavovi su nepobitni .
Za ostale forumaše nemojte se truditi previše jer kod nermina fakti nisu činjenice a niti su činjenice fakti .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
-
- Kontakt:
Ma ja sam odusto otkad mi je pobriso 2 posta kojima nema ništa lose ,samo sto sam se njemu obraco izbriso ih(vjerojatno ce i ovajkksiroki je napisao/la:Ma ti si meni kralj ,nerminh74 je napisao/la:i opet se vracamo na istodino-92 je napisao/la:pa to sam i ja rekao da je siroki trofejniji
ili sta ti pokali znace
1.bold to ti znači da imaš najviše trofeja
2.bold to ti znači da si bio prvak države ili osvajač kupa
3.bold je posebno točan kad ti to kažeš jer tvoje analize i stavovi su nepobitni .
Za ostale forumaše nemojte se truditi previše jer kod nermina fakti nisu činjenice a niti su činjenice fakti .

Shvati ti si ovde da drzis neki red, a ne da ono što ti se ne sviđa brises

Široki šampion (da bi post imao veze sa Širokim ) .felix123 je napisao/la:.]nerminh74 je napisao/la:i opet se vracamo na istodino-92 je napisao/la:pa to sam i ja rekao da je siroki trofejniji
ili sta ti pokali znace
ta titula pokazuje koliki je gigigant bila i na zalost koliko je palaMa ja sam odusto otkad mi je pobriso 2 posta kojima nema ništa lose ,samo sto sam se njemu obraco izbriso ih(vjerojatno ce i ovaj)
Shvati ti si ovde da drzis neki red, a ne da ono što ti se ne sviđa brises
Dragi moj ti si ovdje tek pola godine mnogo toga od silnog repertoara nedosljednosti i nedemokratičnosti nisi još vidio ali polako vidjet ćeš

104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
-
- Kontakt:
Pitanje za Širokobrijezane na forumu: Imal itko ovako baš blizu upravi kluba??
Jer na ABC Portalu se pocela rasprava oko organiziranog odlaska u Laktaše
Znam da je prerano,al znam da ako se nista ne pocme na vrijeme i ne ostvari se
Vjerojatno se u finalu bit 2:2 i onda zadnja utakmica u Laktašima
Nekako meni je velika zelja da se ponovi Čitluk
Mene je tata vodio i sad se sjecam te velike kolone i pobjede i bakljade
Na Abc odma su se vratili Škripari koji su rekli da ce to kao i uvijek ostat na njima i da ce ocit njih 30 momaka
Ja imam osjecaj da bi se ovo moglo ostvarit jer HKK Široki ima bar 500 simpatizera (+škripari)koji bi organizirano(uz pratnju policije,osobnim automobilima)poharali Laktaše
Jer na ABC Portalu se pocela rasprava oko organiziranog odlaska u Laktaše
Znam da je prerano,al znam da ako se nista ne pocme na vrijeme i ne ostvari se
Vjerojatno se u finalu bit 2:2 i onda zadnja utakmica u Laktašima
Nekako meni je velika zelja da se ponovi Čitluk
Mene je tata vodio i sad se sjecam te velike kolone i pobjede i bakljade
Na Abc odma su se vratili Škripari koji su rekli da ce to kao i uvijek ostat na njima i da ce ocit njih 30 momaka
Ja imam osjecaj da bi se ovo moglo ostvarit jer HKK Široki ima bar 500 simpatizera (+škripari)koji bi organizirano(uz pratnju policije,osobnim automobilima)poharali Laktaše

Ne treba nista organizirati jer ce biti tri jedan za Široki!!!!

Zadnja izmjena: ŠB.TRN, dana/u 05 maj 2011, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Jbmu što to se ne bi ostvarilo da se svi potrudimo moglo bi se ostvaritiŠB.TRN je napisao/la:A ne vjerujem da ce to biti.Ne moze se to organizirati.Samo zamisli da dođe 100 navijača Igokeje,vjerojatno svi,na Pecaru.Pa to bi bilo ludilo.Ono u Čitluku je bilo nesto drugo,citav grad je bio nas,ne znam kako bih ono opisao.Samo ne treba nista organizirati jer ce biti tri jedan za Široki!!!!![]()
![]()
Ne osuđujem ja tebe ti si samo zrno pjeska u moru citav nas grad je ovakav zato i nemamo nikakvih dogadaja u našem gradu ej svaka nam prica pocinje sa Mucno ili Ne vjerujem.
A za ovo boldirano Bog te čuo
šta će ti uprava kluba..dogovorite se, javite samo u klub da idete da oni jave gore i to je to..a imas i ovdje ljudi koji idu na svaku utakmicu, pa i na zadnjoj u laktase, u sarajevo itd. pitaj kksirokog, on hoda na 95% utakmica
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.