Za muštuluka si,ja sam se izofirao kontao sam dolazi DC.

Pratićemo Instagram ko će nas zapratit

Za muštuluka si,ja sam se izofirao kontao sam dolazi DC.
A vazda sam....DzananMusa11 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 14:30jEL PRAVIMOEKIPU ZA NAPAD NA TITULU NA 100 GODINA ILI TAKMICENEJ NA 100 METARA ?
Bi li ti šta bilo da nisi napisao? Kad stavi potpis na ugovor onda pišite do zore...
Sto prije knjige da se uhvati, nema njemu hljeba od fudbala.
Ne znam da li je trema, ali previše grešaka.
Mate Ikić zapratio stranicu,nezz je li rođak ili brat od Frane.
Povrijedio se jučer, čeka se nalaz.Mostarac45 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 23:12Sikalo mora dobijati vise prilike kao u 21, znam da nije danas mogo igrati jer je jucer igrao za juniore ali bolji je od ovog danas iz mladosti
Ne znam ko je juce igrao pored Radovca, ali ko god da je, ne se uhvati knjige....DembaBa21 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:26Sto prije knjige da se uhvati, nema njemu hljeba od fudbala.
I jedan i drugi teške tarabe. Prvenstveno, Kemo i Ikić su veoma slični stoperi i po meni tu ne treba dovoditi trećeg stopera sličnog profila. Mehremić je teška katastrofa, nego čovjek ima predobrog menadžera, nema gdje ga nije čovjek uspio tušnut. U nas i u Željezničaru jedan od gorih igrača u svom mandatu.VictoriasFikret je napisao/la: ↑20 jun 2022, 11:19Dovođenje Ikića će biti odličan potez. Veležu će, osim njega, trebati još jedan štoper jer Zeljković to nije. Za male pare možemo dovesti Kemala Osmankovića (25 godina) koji je sasvim solidan bio u Premijer ligi BiH. Ukoliko nam treba ljevak, ima npr. Adi Mehremić.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.