Pa ja smijem garantovati da smo mi jedini klub na Svijetu kojeg tuže na sudu osobe koje navijači priželjkuju i u zvijezde dižu.DUVNO1921 je napisao/la: ↑26 avg 2021, 15:26Manijakdolopate je napisao/la: ↑26 avg 2021, 14:52Doživotnu zabranu treba udariti bivšim igračima, pogotovo legendama, sinovima legendi i budućim legendama
prva recenica, sve na mjestu teBra....
Nazalost danas svi ganjamo pare da nam je lakse sutra... djeci i familiji.... al ovaj potez Memije je izdajnicki do neba!
Jedan je napisao gore da se svi krecnu vracat kad nas Zeljo ima para.
Ja se nadam da u buducnosti nova uprava i treneri bas to nece dopustiti.
Ostalo je da samo mi Navijaci i ljubitelji volimo klub.... drugi koji imaju neki profit ocigledno boli racqu![]()
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sto se vi lozite da se navijaci pitaju nesto, vjerovatno se pitaju navijaci PSG hoce li Mbape u Real i oko njegovih sedmicnih 300.000 € sto zaradi, vjerovatno su se pitali oko Mesija sad kad je dosao, kao sto se pitaju navijaci Juventusa gdje ce Ronaldo ...itd.
A mi se u ovom jadu nasem nesto kao pitamo, a igrac gleda da ode gdje ce 300 KM vise da zaradi.
A mi se u ovom jadu nasem nesto kao pitamo, a igrac gleda da ode gdje ce 300 KM vise da zaradi.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 26 avg 2021, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
Dobro je višeMachak je napisao/la: ↑26 avg 2021, 15:35Sto se vi lozite da se navijaci pitaju nesto, vjerovatno se pitaju navijaci PSG hoce li Mbape u Real i oko njegovih sedmicnih 300.000 € sto zaradi, vjerovatno su se pitali oko Mesija sad kad je dosao, kao sto se pitaju navijaci Juventusa gdje ce Ronaldo ...itd.
BOSANSKA KRAJINA
-
- Kontakt:
Ovi su najaci psg city bolan to su uredjene zemlje. MANIJACI moraju ovo zavrsiti.5Korpus je napisao/la: ↑26 avg 2021, 15:38Dobro je višeMachak je napisao/la: ↑26 avg 2021, 15:35Sto se vi lozite da se navijaci pitaju nesto, vjerovatno se pitaju navijaci PSG hoce li Mbape u Real i oko njegovih sedmicnih 300.000 € sto zaradi, vjerovatno su se pitali oko Mesija sad kad je dosao, kao sto se pitaju navijaci Juventusa gdje ce Ronaldo ...itd.
Bravo zvanicna 

-
- Kontakt:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Ako ces ti za Manijake odlezati moze.Stopostozeljo je napisao/la: ↑26 avg 2021, 15:31MANIJACI se trebaju ukljuciti i to da zavrsesamoposmatram je napisao/la: ↑26 avg 2021, 15:24A ko tebi brani da prjetis i udaras da nas se vise postuje?Stopostozeljo je napisao/la: ↑26 avg 2021, 15:19
Sve je do nas navijaca mi nismo rigorozni ni 5% bolan ova udarna ekipa manijaka to treba da drzi pod kontrolom. Da igraci imaju postovanje prema navijacima koji su tu uvjek.
-
- Kontakt:
Netreba nam nasilje u ime kluba. Svaki takav izgrednik nepredstavlja Zeljine vrjednosti.
-
- Kontakt:
Nece boli njih brigasamoposmatram je napisao/la: ↑26 avg 2021, 15:52Ako ces ti za Manijake odlezati moze.Stopostozeljo je napisao/la: ↑26 avg 2021, 15:31MANIJACI se trebaju ukljuciti i to da zavrsesamoposmatram je napisao/la: ↑26 avg 2021, 15:24
A ko tebi brani da prjetis i udaras da nas se vise postuje?
Korak nazad u karijeri, prije bi se prodao iz Želje, nego iz Zrinjskog, ali hvala Memija, ti si došao kao izgrađen igrač, nije ti trebalo iskustvo, **** ti familiju i nabijem ti 75 nastupa u našem dresu. **** prodana. Nedo i tebe nabijem na...
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Vise vrjedi manijak na tribini, nego manijak u cuzi ili minimalno pet kilometara od stadiona, gdje Zeljo igra.
- kontrasviju
- Kontakt:
Ako ništa dobra je stvar što će pichka provesti 90% sezone na klupi. Zrinjski po desnoj strani ima Ćorluku i Tičinovića, a pichka neka čeka priliku u kupu protiv Tekstilca ili Rudara iz Kaknja.
Usput, svaka čast za zvaničnu.
Usput, svaka čast za zvaničnu.

1921
Nadam se samo da ce ga Grbavica docekati kako treba, i ne mislim sa aplauzom. 

@igrajlopte 🐦
Treba se uvijek sjetiti nekih ljudi poput pokojnog Ode koji je vise puta na ruzan nacin tjeran iz kluba, ali gospodin nikad ruznu rijec nije rekao o klubu. Imao je poslove koje je napustao kad Zeljo pozove iako je i on sam dobro znao da ce prvom prilikom neko zvucnije ime na njegovu poziciju. Josip Bukal, Skija, Miso, Hadzija i ostali iz tih vremena koji su bili uz klub u najteze vrijeme, nisu dali da se ugasi, vrtili se i bili na raspolaganju. Ne treba nikad zaboraviti da je Skija igrao za reprezentaciju svijeta u svoje vrijeme, zajedno s Peleom i Euzebijom. Velicina. To su legende, a neki balavci koji su za klub odigrali manje od 50 utakmica.
Dosao bi taj supak vrlo rado da ima para u klubu, da dobije dobru platu, da dobije garancije da ce igrati i da ima super saigrace s kojim ce se boriti za trofeje. Dotrcao bi da glumi zvijezdu, dobre pare, satro dijete kluba, miljenik navijaca da upravlja klanovima i da rusi klub iznutra. Doletio bi da ima iza sebe tesku povredu, da ga niko nece i da zna da mu je to zadnji dobar ugovor. Malo pripreme, malo treninga, prijateljskih, uci ponekad i zaigrati, a uglavnom hodati po kafanama, mahalati okolo, gazeci po klubu koji ih je napravio. Onda kad naberes fin broj Jahica, Stilica, Bogicevica, Zeceva,Memica, Serbi pa klub padne kurcu za usi jer ih placas za nista onda ce ti isti miljenici navijaca tuziti klub i ucjenjivati.
Mi dok te stvari ne promijenimo nikad necemo na zelenu granu. Kad god nam iole dobro krene pojave se te razne legende i miljenici navijaca da sebi dobar ugovor potpisu i onda parazitiraju i izjedaju klub iznutra. Valjda nekad naucimo i progledamo. Miro ostani, Suljo kiler, splitska granata, shorty, pokazo si svima kako se to radi...a sve realno zaboli **** za klub. Vidis kakva je situacija, vratis se ovdje, pa mater ti **** prokletu dogovori se da te puste cim prva ozbiljna ponuda dodje, pomozi klubu pola godine i idi opet vani da uzmes pare.
Hoce li neko konacno objasniti sta je s kurcem iz Trebinja koji je upropastio klub? Debilcina odvratna uziva i zajebaje se dok se klub ne oporavi pa se opet pojavi s nekom tuzbom.
Dosao bi taj supak vrlo rado da ima para u klubu, da dobije dobru platu, da dobije garancije da ce igrati i da ima super saigrace s kojim ce se boriti za trofeje. Dotrcao bi da glumi zvijezdu, dobre pare, satro dijete kluba, miljenik navijaca da upravlja klanovima i da rusi klub iznutra. Doletio bi da ima iza sebe tesku povredu, da ga niko nece i da zna da mu je to zadnji dobar ugovor. Malo pripreme, malo treninga, prijateljskih, uci ponekad i zaigrati, a uglavnom hodati po kafanama, mahalati okolo, gazeci po klubu koji ih je napravio. Onda kad naberes fin broj Jahica, Stilica, Bogicevica, Zeceva,Memica, Serbi pa klub padne kurcu za usi jer ih placas za nista onda ce ti isti miljenici navijaca tuziti klub i ucjenjivati.
Mi dok te stvari ne promijenimo nikad necemo na zelenu granu. Kad god nam iole dobro krene pojave se te razne legende i miljenici navijaca da sebi dobar ugovor potpisu i onda parazitiraju i izjedaju klub iznutra. Valjda nekad naucimo i progledamo. Miro ostani, Suljo kiler, splitska granata, shorty, pokazo si svima kako se to radi...a sve realno zaboli **** za klub. Vidis kakva je situacija, vratis se ovdje, pa mater ti **** prokletu dogovori se da te puste cim prva ozbiljna ponuda dodje, pomozi klubu pola godine i idi opet vani da uzmes pare.
Hoce li neko konacno objasniti sta je s kurcem iz Trebinja koji je upropastio klub? Debilcina odvratna uziva i zajebaje se dok se klub ne oporavi pa se opet pojavi s nekom tuzbom.
Cuva Bog Zelju svog!
Ovu sliku trazim od maloprije jer sam je vidio neki dan, a nisam screen. Hvala ti!

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
- NerminFatic
- Kontakt:
Juricic i Bojo se fino profilisu kao maskote ove generacije. Prepoznatljivi su, zbog Lukine cele i Petrove vilice. Nema sta, bili smo i ostali sokacki klub.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.