Hahaha, pa dobro , odličan izbor da i meni malo prođe vremena do utakmice, ne mislim na neke bezobrazne stvari, nego da je gledam dok se boji, farba kako god. Neka se oboji u plavo žutu makar na jedan dan .NoName je napisao/la:Tariče, opusti se. Nemoj vodit tuđijeh briga, naškodit će ti, Ćiro je stari lisac, on ti ima tvojih 14 pa puta 5 godina a ti sad skontaj koliko on zna više od tebe. Nego, pitao sam te, kako teku pripreme u Kanadi? U kom si gradu, hoćel naši šta organizovat oko prenosa, itd.Tarik14 je napisao/la:Zaista me nervira sto Ciro ponovo forsira Muratovica u prvih 11 umjesto da dadne priliku Medunjaninu ili Bajramovicu.
Banjalučki brate, dobro došao. Lijepa slika, nema šta. Drago nam je da je na ovaj naš demokratski forum došao i neki navijač Portugala, da malo protahbirimo to oko utakmice, kakve će biti formacije, prvih 11 i slično. I da, i za tebe pitanje, hoćel biti kakvo organizovano navijanje za Portugal u najvećem gradu sjeverne Bosne?
Pastuh, ona ti je pastuhica pravo. Je'no 45 kuka, farba se u boju koju god ti poželišLoreal, jer ja to zaslužujem!
Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
kako se to izrazavas, sram te bilo. mozda mu cita zena.Knele je napisao/la:NoName, gledaj, ti bar imaš "potrošni materijal" kod sebe, kod mene je priča nešto drugačija. Da budem precizan, dijeli nas 200-ak kilometara, pa tu i tamo, kad se skonta koja para, vidi(mo) se svakog praznika![]()
![]()
Što se Milana tiče, to je samo stavljeno u lokaciju, u nadi da me neka od ovih forumarki poželi, jer pak je Milan (grad mode) njima nedostižan san.Malo se zezam, u BiH sam ti prijatelju, Milan je lokacija svakom vjernom navijaču Rossonera. Doduše, trebao bih to promijeniti u "San Siro".
btw. karanje je nauka

TheManiacs je napisao/la:Bog te vama se **** digo ko da igramo protiv san marinaNade je napisao/la:Hajmo Bosno srcem za pobjedu...Obraduj nas
Ovo ti se druze zove optimisticnost i podrska za najdrazu reprezentaciju 8-)Je li mozda trebam tuzan biti jbt i Portugal i sve a nama baraz je..
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
- TheManiacs
- Kontakt:
Wolverine je napisao/la:kako se to izrazavas, sram te bilo. mozda mu cita zena.Knele je napisao/la:NoName, gledaj, ti bar imaš "potrošni materijal" kod sebe, kod mene je priča nešto drugačija. Da budem precizan, dijeli nas 200-ak kilometara, pa tu i tamo, kad se skonta koja para, vidi(mo) se svakog praznika![]()
![]()
Što se Milana tiče, to je samo stavljeno u lokaciju, u nadi da me neka od ovih forumarki poželi, jer pak je Milan (grad mode) njima nedostižan san.Malo se zezam, u BiH sam ti prijatelju, Milan je lokacija svakom vjernom navijaču Rossonera. Doduše, trebao bih to promijeniti u "San Siro".
btw. karanje je nauka
NAJSTARIJI ZANAT

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- NoName
- Kontakt:
@Knele, hajd kad si već u Milanu, natakari nam Deena jenoć za raju
I, da, budi ažuran, provokacije nisu dozvoljene ako se dobro sjećam. Doduše, nije ni offtopic. 

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Volimo i mi tebe Zoranoviću!rade_bl je napisao/la:hahahahahhahahah...volim vac "djeco moja"... sta se primate odmah...100 komentara za 2 min...ja licno,bih volio da bih prodje...al ozbiljno...mozda necete vjerovati...al eto... a ovo slika je stav par osoba...nisam bio na toj tekmi kad se ovo postavilo...
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
predpostavljam da je vecina vas gledala...al eto...ako neko nije....
ahahhaahh....haos
" nas klub-nas grad-samo nama pripada 1987 nabijamo komplekse"
rade_bl je napisao/la:hahahahahhahahah...volim vac "djeco moja"... sta se primate odmah...100 komentara za 2 min...ja licno,bih volio da bih prodje...al ozbiljno...mozda necete vjerovati...al eto... a ovo slika je stav par osoba...nisam bio na toj tekmi kad se ovo postavilo...
ako je tako, drago mi je da to cujem... a vjerujem i drugima...
pozdrav u BL...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ma, prijatelju moj. Da ti pravo kažem, onako istinski. Zar par osoba može činiti stav jedne ozbiljne navijačke grupe kao što su Lešinari? Ja bih volio da su oni (tipovi koji ne simpatiziraju BiH) bar budu neutralni i puste nas (koje živimo za ovaj dan) da na miru slavimo, jer ja sam prvi bio sretan što je Antićeva Srbija direktno otišla na JAR. Gledao sam sve utakmice, posebno sam impresioniran posljednjom sa Rumunijom, i Srbija će, bez sumnje, daleko dosegnuti na jugu Afrike.rade_bl je napisao/la:hahahahahhahahah...volim vac "djeco moja"... sta se primate odmah...100 komentara za 2 min...ja licno,bih volio da bih prodje...al ozbiljno...mozda necete vjerovati...al eto... a ovo slika je stav par osoba...nisam bio na toj tekmi kad se ovo postavilo...
Nama Bosancima i Hercegovcima, pa i pripadnicima trećeg entiteta (uvijek ima posebnih) najveća je želja da Zmajevi sutra, zatim u srijedu pokažu ono što znaju i mogu i da vrate vjeru u ovu državu gdje je štrajk postala zamjenska imenica.
Želim ti sve najbolje, i tebi i "tvom" narodu, uživajte u svim blagodatima Svjetskog prvenstva, ali nas pustite da još, bar koliko traje, živimo ovaj san, san zvan SVJETSKO PRVENSTVO.
Sp.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
tako si odmah trebao reći, a ne samo postavit sliku, fkt retardirano.rade_bl je napisao/la:hahahahahhahahah...volim vac "djeco moja"... sta se primate odmah...100 komentara za 2 min...ja licno,bih volio da bih prodje...al ozbiljno...mozda necete vjerovati...al eto... a ovo slika je stav par osoba...nisam bio na toj tekmi kad se ovo postavilo...
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
a ko je zoranovic?!tanzla je napisao/la:Volimo i mi tebe Zoranoviću!rade_bl je napisao/la:hahahahahhahahah...volim vac "djeco moja"... sta se primate odmah...100 komentara za 2 min...ja licno,bih volio da bih prodje...al ozbiljno...mozda necete vjerovati...al eto... a ovo slika je stav par osoba...nisam bio na toj tekmi kad se ovo postavilo...
" nas klub-nas grad-samo nama pripada 1987 nabijamo komplekse"
- TheManiacs
- Kontakt:
Omerrade_bl je napisao/la:a ko je zoranovic?!tanzla je napisao/la:Volimo i mi tebe Zoranoviću!rade_bl je napisao/la:hahahahahhahahah...volim vac "djeco moja"... sta se primate odmah...100 komentara za 2 min...ja licno,bih volio da bih prodje...al ozbiljno...mozda necete vjerovati...al eto... a ovo slika je stav par osoba...nisam bio na toj tekmi kad se ovo postavilo...
A, nemoj jadnička, znaš da prima samo 941 KM od kantona Sarajevo, fakat niste nikakvi ljudi. Dajte povećajte ovom ESTRADNOM umjetniku primanja, znaš da je u Milanu jedna kafa ravna dvjema srednjim procijama travničkih ćevapa.NoName je napisao/la:@Knele, hajd kad si već u Milanu, natakari nam Deena jenoć za raju![]()
I, da, budi ažuran, provokacije nisu dozvoljene ako se dobro sjećam. Doduše, nije ni offtopic.

- NoName
- Kontakt:
@GoRaN-e, napiši nešto, samo da vidimo kako nam se zastavica vijori!
@TheManiacs, bravo za sliku.
@Rade, baš smo te fino dočekali, šta 'oš više?
@TheManiacs, bravo za sliku.
@Rade, baš smo te fino dočekali, šta 'oš više?
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Rade Zoranović!rade_bl je napisao/la:a ko je zoranovic?!tanzla je napisao/la:Volimo i mi tebe Zoranoviću!rade_bl je napisao/la:hahahahahhahahah...volim vac "djeco moja"... sta se primate odmah...100 komentara za 2 min...ja licno,bih volio da bih prodje...al ozbiljno...mozda necete vjerovati...al eto... a ovo slika je stav par osoba...nisam bio na toj tekmi kad se ovo postavilo...

http://lmgtfy.com/?q=rade+zoranovi%C4%87
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
jbt gledam sve izjave fol najopasniji dzeko miske ovo ono,ja sam nest ubjedjen da ce sutra ibricic dati go ili on ili salih...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
[quote="Knele"]
[/quot
ahahahha slika prejaka

ahahahha slika prejaka

Imam lijepu vijest dragi forumaši. Da je naša fudbalska reprezentacija oduševila sve poklonike najvažnije sporedne stvari na svijetu, pokazuje i podatak da je prava za prenos susreta iz Lisabona zakupila i tv "Animal Planet".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.