Još 2-3 do kraja aBd

Imam hvala Bogu. Samo cinjenicu iznosim. Predji postove na temi PL pa se uvjeri. Ti se uhvatio mene za Buljubasica, a kao prvo, neki dan sam rekao da sam pogrijesio. Kao drugo nisam jedini to za njega govorio...Zutti je napisao/la: ↑08 avg 2024, 19:37Paok sa Borcem igrao i to ti argument? Grcima sezona počinje kasnije. Nije rijetkost da podbace ili loše odigraju na početku evropskih kvalifikacija. No dobro, nije čudo da fudbalske analfabete poput tebe sve gledaju kroz jedan dvomeč.DamirT je napisao/la: ↑08 avg 2024, 19:32Vidim dva delegata se sastala. Jesam, pratio sam ih. Eto ja znam kako ce odigrati ovu utakmicu, a komentarisao to 2-3 dana prije pocetka. Vodio sam se sasvim normalnom stvari, a to je ako je mogao Borac igrati egal sa Paokom, zasto ne bi mogli sa Klaksvikom? Ja veca budala sto delegatima bez da su ikad sutnuli loptu nesto objasnjavam...
Jedan blati sve iz BiH, a drugi se pravi vazan i trazi postove drugih. Veci klaun od tebe nisam, glumis neku silu preko tastature, a svi te popisaju...
Evo 1-1.![]()
Ti stvarno nisi normalan. Osoba koja pljuje Kovu (priča da mu je plafon Poljska liga pa Kova ove sezone završi u prvaku Portugala i grupu lige prvaka igra), priča da Buljubašić nije ništa posebno pa taj isti Buljubašić ode za rekord lige itd i imaš obraza nekom reći da ga svi popišaju.Kralj si svega mi
![]()
Evo 2:1. Uživaj![]()
Sta ces takav je DamirT. Jeli to Paok Man City ili Real? Znaci utakmica protiv Paok mu je dovoljno da bi Borac sve prosao. Ali oke ovakvi poput njega imas na svakom cosku. Sta god mu neko objasni, bude ovaj mrzi Bosnu. IQ ispod 20. Nije ni cudo sto mu je Sloboda u problemima, takvi poput njega vode klub.Zutti je napisao/la: ↑08 avg 2024, 19:37Paok sa Borcem igrao i to ti argument? Grcima sezona počinje kasnije. Nije rijetkost da podbace ili loše odigraju na početku evropskih kvalifikacija. No dobro, nije čudo da fudbalske analfabete poput tebe sve gledaju kroz jedan dvomeč.DamirT je napisao/la: ↑08 avg 2024, 19:32Vidim dva delegata se sastala. Jesam, pratio sam ih. Eto ja znam kako ce odigrati ovu utakmicu, a komentarisao to 2-3 dana prije pocetka. Vodio sam se sasvim normalnom stvari, a to je ako je mogao Borac igrati egal sa Paokom, zasto ne bi mogli sa Klaksvikom? Ja veca budala sto delegatima bez da su ikad sutnuli loptu nesto objasnjavam...
Jedan blati sve iz BiH, a drugi se pravi vazan i trazi postove drugih. Veci klaun od tebe nisam, glumis neku silu preko tastature, a svi te popisaju...
Evo 1-1.![]()
Ti stvarno nisi normalan. Osoba koja pljuje Kovu (priča da mu je plafon Poljska liga pa Kova ove sezone završi u prvaku Portugala i grupu lige prvaka igra), priča da Buljubašić nije ništa posebno pa taj isti Buljubašić ode za rekord lige itd i imaš obraza nekom reći da ga svi popišaju.Kralj si svega mi
![]()
Ma ne visim baš na forumu da svaki post pročitam, a ni ne vraćaju mi se postovi nego se baš sjećam da sam se s tobom prepucavao oko Muhameda i Kove pa mi to ostalo u sjećanju. Hahah, pa dobro, nisi jedini, priznajem, al ti si mi ostao u sjećanju. Ovo ti je u fazonu "a de nisam samo ja ispao glup imaju i drugi, i druga su djeca isto radila"DamirT je napisao/la: ↑08 avg 2024, 19:40Imam hvala Bogu. Samo cinjenicu iznosim. Predji postove na temi PL pa se uvjeri. Ti se uhvatio mene za Buljubasica, a kao prvo, neki dan sam rekao da sam pogrijesio. Kao drugo nisam jedini to za njega govorio...Zutti je napisao/la: ↑08 avg 2024, 19:37Paok sa Borcem igrao i to ti argument? Grcima sezona počinje kasnije. Nije rijetkost da podbace ili loše odigraju na početku evropskih kvalifikacija. No dobro, nije čudo da fudbalske analfabete poput tebe sve gledaju kroz jedan dvomeč.DamirT je napisao/la: ↑08 avg 2024, 19:32Vidim dva delegata se sastala. Jesam, pratio sam ih. Eto ja znam kako ce odigrati ovu utakmicu, a komentarisao to 2-3 dana prije pocetka. Vodio sam se sasvim normalnom stvari, a to je ako je mogao Borac igrati egal sa Paokom, zasto ne bi mogli sa Klaksvikom? Ja veca budala sto delegatima bez da su ikad sutnuli loptu nesto objasnjavam...
Evo 1-1.![]()
![]()
P.S. tata ti je klaun.
Zasto bi psovao? Necu da radim nesto sto ne bi htio da ni meni rade. Je li to ja ne smijem pogrijesiti? Ali eto, reci cemo da je to moje "neznanje"Zutti je napisao/la: ↑08 avg 2024, 19:45Ma ne visim baš na forumu da svaki post pročitam, a ni ne vraćaju mi se postovi nego se baš sjećam da sam se s tobom prepucavao oko Muhameda i Kove pa mi to ostalo u sjećanju. Hahah, pa dobro, nisi jedini, priznajem, al ti si mi ostao u sjećanju. Ovo ti je u fazonu "a de nisam samo ja ispao glup imaju i drugi, i druga su djeca isto radila"DamirT je napisao/la: ↑08 avg 2024, 19:40Imam hvala Bogu. Samo cinjenicu iznosim. Predji postove na temi PL pa se uvjeri. Ti se uhvatio mene za Buljubasica, a kao prvo, neki dan sam rekao da sam pogrijesio. Kao drugo nisam jedini to za njega govorio...Zutti je napisao/la: ↑08 avg 2024, 19:37
Paok sa Borcem igrao i to ti argument? Grcima sezona počinje kasnije. Nije rijetkost da podbace ili loše odigraju na početku evropskih kvalifikacija. No dobro, nije čudo da fudbalske analfabete poput tebe sve gledaju kroz jedan dvomeč.
![]()
P.S. tata ti je klaun.![]()
Važi lave, još samo čekam da mi počneš psovati članove porodice jer si ispišan i da idem na sljedećeg.![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], nedimmmm1337 i 24 gosta.