Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
cestitki sampi a nista drugo se nije ni ocekivalo , sad protiv palerma se mora odigrati da se ne izgubi , juventus ovim remijem mozda gubi sanse i za euro ligu
- sarajlija89
- Kontakt:
A ne mogu da vjerujem...zabi gol inter raduju se navijaci lazia...i jos digose parolu velikim slovima OH NOOOOO...upuceno navijacima rome
bili su mi drag klub...al nakon ovog vise nisu....
treba to izbacit...
@materazzi....juve ce ici u EL jer 7. mjesto vodi tamo posto su i roma i inter u finalu kupa...al meni svejedno..jbo to
bili su mi drag klub...al nakon ovog vise nisu....
@materazzi....juve ce ici u EL jer 7. mjesto vodi tamo posto su i roma i inter u finalu kupa...al meni svejedno..jbo to
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
po prvi put u zivotu navijam za Inter. treba mi na kladi 90KM je u pitanju. 
- sarajlija89
- Kontakt:
ma nemas sa sta sekirat..lazio ne pokusava osutat....osuto kolarov jednom uz velike zvizduke sa tribinaA_d_0 je napisao/la:po prvi put u zivotu navijam za Inter. treba mi na kladi 90KM je u pitanju.
ja kako se raduju navijaci lazia
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
@ Sarajlija. Tebi ne bi bilo drago da Roma osvoji titulu? Naravno da ti je drago (nije provokacija, jer nam treba mnogo, mnogo titula da vas stignemo, ali otom potom).
Eh, vidis isto tako je i navijačima Lazia drago da Roma ne osvoji titulu.
Kako sada stvari stoje Inter se vraca na prvo mjesto, gdje ce, nadam se i biti na kraju.
ZIVIO JOSE

Eh, vidis isto tako je i navijačima Lazia drago da Roma ne osvoji titulu.
Kako sada stvari stoje Inter se vraca na prvo mjesto, gdje ce, nadam se i biti na kraju.
ZIVIO JOSE
Pazza Inter amala!!
- Evil Genius
- Kontakt:
iskreno mislim da je ovo bruka za bilo koji klub, pa cak i za iskompleksirani nazio koji je svakako ovim ponasanjem dodao novo znacenje frazi 'dno dna' al' ne mogu rec da sam iznenadjen . . . zamislite samo svu tu njihovu mrznju, zavist i ljubomoru kad vise mrze romu nego sto vole svoj klub
isto tako mislim da je FIGC napravila ogroman propust zbog toga sto ova utakmica i atalanta - bologna nisu igrane u isto vrijeme
isto tako mislim da je FIGC napravila ogroman propust zbog toga sto ova utakmica i atalanta - bologna nisu igrane u isto vrijeme
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
- sarajlija89
- Kontakt:
siena ce vas zajebat
ma razumijem ja taj rivalitet...al tesko je sve ovo gledat normalnim ljudima

@ EG ....neshvatljivo da utakmice nisu u istom terminu
....al opet nakon ovog ne vjerujem da bi ista znacilo
ma razumijem ja taj rivalitet...al tesko je sve ovo gledat normalnim ljudima
@ EG ....neshvatljivo da utakmice nisu u istom terminu
Lazio - nevjerovatno!
Taman kad sam pomislio da niko ne moze pasti nize od Liverpoola, vidio sam ovo. Strasno! 
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- Evil Genius
- Kontakt:
This is more than claciopoli…It is being watched LIVE by millions. 
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
semafresh je napisao/la:Sta reci brate, ocekivano danas kao sto sam i rekao, kao sto je i kvota 1.15 govorila ko je apsolutni favorit
Necu puno pametovat, jer nisam gledo tekmu, samo cu reci Sampdoria - Livorno 2:0. Cassano pokazuje opet da je igracina i to velika, eto tako je to, zao mi ovih Juventina sto su govorili da ce izboriti 4 mjesto, al sta ces, bod ko Catanie je isto uspjeh.
Pazi, i jeste pravo cudo da Juve ne ide u CL, jer ipak mi smo najveci...da je bilo koji drugi klub u pitanju ne bilo toliko cudo, ali Juve...to je ipak institucija
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Vi ste ove sezone osvojili sve trofeje. Bez premca ste najjaci na svijetu, a i sireTrasimaco je napisao/la:Lazio - nevjerovatno!Taman kad sam pomislio da niko ne moze pasti nize od Liverpoola, vidio sam ovo. Strasno!
Pazza Inter amala!!
Nadam se da ce Lazio ispasti radi ovakvog ponasanja. Nejverovatno!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Izgleda da mi nismo na istim talasnim duzinama. Produzi samo care.fizolof je napisao/la:Vi ste ove sezone osvojili sve trofeje. Bez premca ste najjaci na svijetu, a i sireTrasimaco je napisao/la:Lazio - nevjerovatno!Taman kad sam pomislio da niko ne moze pasti nize od Liverpoola, vidio sam ovo. Strasno!
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- sarajlija89
- Kontakt:
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/lippi- ... 89201.aspx
E moj lippi...dva najbolja talijanska fudbalera nisi zvao...cassano i Miccoli
.....Miccoli je zasluzio poziv sigurno
E moj lippi...dva najbolja talijanska fudbalera nisi zvao...cassano i Miccoli
Al znate sta je najveca tuga, sto Romi uopste cilj nije bio titula, a plus nisu ulozili neke vece pare. I sad ovi namjerno pustaju utakmicu da Roma ne bi slucajno bila prvak. Kakav je to samo dokaz koliko je Roma ispred lazia u svakom smislu.
Ovim potezom lazio ce dodatno uci na omrazenu listu fudbalskih klubova kod velike vecine ljudi koji imalo prate fudbal
Ovim potezom lazio ce dodatno uci na omrazenu listu fudbalskih klubova kod velike vecine ljudi koji imalo prate fudbal
nema potpisa
ja cu lazio najvise mrzit al kad sutra pare dignem
.
- Evil Genius
- Kontakt:
al' nekako svi to pisete ko da ste iznenadjeni, cinjenica je da nazio i da ne pusti ovu tekmu popushili bi par komada jer qrcu ne valjaju
zato i jesu tu gdje jesu . . .
Igraci Lazia jadnici ne smiju da pridju golu Intera...boje se da nece koja lopta slucajno zalutat u gol Intera!!!!!
OH NOOOO
Ovakvu mrznju nisam odavno vidio, nesto nevjerovatno ali tako je valjda to tamo ali ne vjerovatno je to
, ali nekko mi zao Rome vise sto je Inter izbacio Barcu ali eto, volio bih da Inter kiksa do kraja, i Roma osvoji
a vjerujem da ce jedan trofej biti njihov 
OH NOOOO
Ovakvu mrznju nisam odavno vidio, nesto nevjerovatno ali tako je valjda to tamo ali ne vjerovatno je to
OH NOOOO
Mes Que Un Club
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Mocni su laziali, koji likovi.
Neovisno o svemu na tribinama, Lazio je nesto i pokusavao, trudili su se u okviru svojih mogucnost dok ih pogodak nije presjekao, a onda i drugi, al nisu na razini da ugroze jedan Inter, tu se nema sta pricati, onoliko propustenih prilika Intera prije pogotka, imam dojam da bi dobili ih sa igracem manje, kao sto su cesto i ostajali neporazeni ove sezone. Rutinska pobjeda, idemo osvojiti ovo do kraja kad se vec otvorila prilika.
Oh nooo.
A i dobro rece ovaj gore, ne znam sta se sablaznjavaju ljudi bas toliko, ta polovici tih juventina, npr., bi bilo isto tako drago da Inter izgubi, npr. da Roma igra protiv Juvea i dobiva, a to udaljava Inter iz utrke, laziali nisu nikakav izuzetak.
Oh nooo.
A i dobro rece ovaj gore, ne znam sta se sablaznjavaju ljudi bas toliko, ta polovici tih juventina, npr., bi bilo isto tako drago da Inter izgubi, npr. da Roma igra protiv Juvea i dobiva, a to udaljava Inter iz utrke, laziali nisu nikakav izuzetak.
...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.