La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 jul 2011, 13:38

LBJ MVP je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Parovi 1.kola
Real Madrid - Athl.Bilbao

Betis - Sevilla

Real Sociedad - Atl.Madrid

Espanyol-Granada

Malaga-Barcelona

Racing-Getafe

Rayo-Real Madrid

Osasuna - Valencia

Levante-Zaragoza

Villarreal-Sporting

Sezona pocinje 21.08 i trajati ce do 13.05.2012 godine :D
Je li Real-Bilbao ili Rayo-Real :? Barca odmah prosipa bodove jer je tu strahobalna Malaga :mrgreen:
Greska je bila na stranici sa koje sam ovo preuzeo :D Real igra sa Athleticom,dok Rayo docekuje Malllorcu :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 06 jul 2011, 14:24

Odmah pa u bubrege Betis - Sevilla uff kakva ce utakmica da bude , a Malaga prvu tricu biljezi :mrgreen:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 06 jul 2011, 14:53

Adi_Zepce je napisao/la:Parovi 1.kola

Betis - Sevilla

Espanyol-Granada

Malaga-Barcelona

Racing-Getafe

Rayo-Real Mallorca

Osasuna - Valencia

Levante-Zaragoza

Villarreal-Sporting

Sezona pocinje 21.08 i trajati ce do 13.05.2012 godine :D
Odlicna tri susreta odma na pocetku, Malaga v Barca i Classic Spanske lige Real v Athletic ,naravno Betis v Sevilla daleko najjaci 8-) valjda neka od domacih tv stanica otkupi prava za Spansku ligu ,npr TV1 se cini kao zrela za to,dok ove ostale mahalske stanice ne vjerujem da imaju kesa za to .

Djukic preuzeo Valladolid .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 06 jul 2011, 15:19

Ufff, fantasticno prvo kolo. 3 klasika Primere, Madrid - Athletic, Betis - Sevilla i Real - Atleti. Uz to, Barca gostuje Malagi, sjajno.

Evo rasporeda malo znacajnijih utakmica:
slika
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 jul 2011, 16:16

3. kolo: Valencia-Atletico,
5. kolo: Valencia-Barcelona,
6. kolo: Sevilla-Valencia,
13. kolo: Valencia-Real M.
17. kolo: Valencia- Malaga,
18. kolo: Villarreal-Valencia
Najpakleniji parovi za Valenciu u prvom dijelu sezonu :D :D
Zadnja izmjena: Adi_Zepce, dana/u 06 jul 2011, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 jul 2011, 16:21

Marcos Senna produžio ugovor sa Villarealom na još jednu godinu, te tako odbacio mogućnost prelaska u Swansea.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 06 jul 2011, 16:23

Monolog je napisao/la:Marcos Senna produžio ugovor sa Villarealom na još jednu godinu, te tako odbacio mogućnost prelaska u Swansea.
To se cekalo.. Prosle sezone im je falio zbog povreda pa je Marchena moro zadnjeg veznog igrat,ista stvar sa Capdevillom.. Sto neko rece Villareal kad je kompletan i kad ima svoj dan moze i Reala i Barcu uzet..

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 06 jul 2011, 16:26

Betis - Sevilla

Espanyol-Granada

Malaga-Barcelona

Racing-Getafe

Rayo-Real Mallorca

Osasuna - Valencia

Levante-Zaragoza

Villarreal-Sporting
Ima da bude krvoproliće odmah u prvom kolu :D :D
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 06 jul 2011, 22:14

Izgleda da je Villareal doveo Zapatu :o navodno ce potpisati na 5 sezona a medicinski pregled obavit ce kada se zavrsi Copa . Ukoliko Josu Urrutia pobjedi na izborima ,Bielsa je novi trener Athletica , ove sezone odbijao je Inter i Sevillu ali ima veliku zelju da preuzme Athletic . Ponavljam nadam se da nece ovaj pobjediti jer bi to znacilo otkaz fenomenalnom Caparosu ,koji je po meni Morinho za Bielsu .

Barca dovela kiku Femenia iz Herculesa za 2 mil eura + nekakvi bonusi .

Parovi prvog kola meni magicne lige .

JORNADA 1
Recreativo v Murcia
Villarreal B v Hércules
Huesca v Barcelona B
Xerez v Sabadell
Las Palmas v Alcorcón
Cartagena v Deportivo
Numancia v Guadalajara
Valladolid v Alcoyano
Almería v Gimnástic
Elche v Córdoba
Celta v Girona

Navija se naravno za Depor i Elche 8-) mada bi volio i Murciu vidjeti u Primeri, volio bi da ispadnu Alcorcon ,Huesca,Barca B i Villareal B .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 06 jul 2011, 23:32

Nekoliko vesti od danas :

:arrow: Francisco Fermenia(20) ,novi je igrac Barselone,ugovor je na 3 godine.

:arrow: Real Valladolid je angazovao Miroslava Djukica kao novog trenera,ugovor na 3 godine.

:arrow: Pablo Piatti(22) je napustio Almeriju da bi potpisao ugovor sa Valensijom.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 06 jul 2011, 23:39

@juznjak> sto barca b ? :cry: :lol:

Kad smo vec kod barce b.
Osam juniora se prebaclio u Barcelonu B,a to su
Sergi Gomez,Oriol Rosell,Ivan Balliu,Gustavo Ledesma,Javi Espinosa,Rafa Alcantara,Gerard Deulofeu
[youtube][/youtube]

Nadam se da ce ovi momci dobijati dobru minutazu.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Visca el Barça ! Mes que un club !

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 07 jul 2011, 13:08

Spahicu klazula u slucaju prijevremenog odlaska 14 miliona eura , Govanni dos Santos vjerovatno novi clan Sevilje .
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 07 jul 2011, 13:28

Bravo za Gia ,odlican igrac u Sevilli ce samo procvjetati :)

Inace Granada prosiruje svoj stadion sa 17 000 na 23 000 sjedecih mjesta . Radovi ce biti zavrseni krajem avgusta .
slika
jako lijep stadion ...

Villareal doveo Zapatu za nekih 7 mil eura :o odlicnu odbranu ce imati ,jos ako im niko od napadaca cetvrfinale LP je neki realan domet .

David Villa 7@ nista licno protiv Barce b ,jednostavno ne volim te B ekipe kvare dojam o Segundi ,vidis da sam stavio i Villareal B :D
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 07 jul 2011, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 07 jul 2011, 13:58

juznjak> je napisao/la:Bravo za Gia ,odlican igrac u Sevilli ce samo procvjetati :)

Inace Granada prosiruje svoj stadion sa 17 000 na 23 000 sjedecih mjesta . Radovi ce biti zavrseni krajem avgusta .
slika
jako lijep stadion ...

Villareal doveo Zapatu za nekih 7 mil eura :o odlicnu odbranu ce imati ,jos ako im niko od napadaca cetvrfinale LP je neki realan domet .
Sevilla ce biti prejaka,a mislim da Villarreal iako se je pojacao nece moci daleko LP :D Vjerujem da je Valencia opet jaci od njih,pa ako oni stignu u 1/4LP onda sam ubijeđen da mi mozemo i do finala :lol:

www.valencia-balkan.net

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 07 jul 2011, 14:31

Sportski direktor Atletika iz Madrida, Hose Luis Peres Kaminero, tvrdi da je Aguero aktivan član postave Atletika i nada se da Argentinac neće napustiti klub.

Šta će bolje igrati europa ligu sa Atleticom nego ne igrati europu u Juventusu ili još gore izdati navijače prelaskom u real...
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 07 jul 2011, 14:50

Villareal je treci pa se vi redajte ispod :D
Realno ofanzivni trio Cazorla-Rossi-Nilmar je u samom vrhu sto se Evrope tice, jos odbrana betonirana :D
Dodaj uz to da je veoma malo vjerovatno da ce Senna odsustvovati ko prosle sezone i moguci dolazak Mela + Borja i sredina vrhunska.. Klupa Altidore,Marco Ruben,Gabi..
Od Villareala ove sezone ocekujem i procvat jednog od buducih najboljih stopera svijeta-Musachio..
Sve u svemu jedva cekam Primeru.. Btw Bielsa ne bi nista manje napravio od sadasnjeg trenera Bilbaa.. Svejedno ce i oni bit prejaki..

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 07 jul 2011, 15:58

L_blancos je napisao/la:Villareal je treci pa se vi redajte ispod :D
Realno ofanzivni trio Cazorla-Rossi-Nilmar je u samom vrhu sto se Evrope tice, jos odbrana betonirana :D
Dodaj uz to da je veoma malo vjerovatno da ce Senna odsustvovati ko prosle sezone i moguci dolazak Mela + Borja i sredina vrhunska.. Klupa Altidore,Marco Ruben,Gabi..
Od Villareala ove sezone ocekujem i procvat jednog od buducih najboljih stopera svijeta-Musachio..
Sve u svemu jedva cekam Primeru.. Btw Bielsa ne bi nista manje napravio od sadasnjeg trenera Bilbaa.. Svejedno ce i oni bit prejaki..
Ukoliko stigne Melo u Villarreal,ostaju bez Rossia :D Dobro ako Villarreal bude treci,onda je realno ocekivati da Valencia bude 1.ili 2 :D :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 07 jul 2011, 16:07

Adi_Zepce je napisao/la:
Dodaj uz to da je veoma malo vjerovatno da ce Senna odsustvovati ko prosle sezone i moguci dolazak Mela + Borja i sredina vrhunska.. Klupa Altidore,Marco Ruben,..
Ukoliko stigne Melo u Villarreal,ostaju bez Rossia :D Dobro ako Villarreal bude treci,onda je realno ocekivati da Valencia bude 1.ili 2 :D :mrgreen:
Ma dobro tu ce negdje bit Villareal i Valencia,s obzirom da se oba tima pojacavaju a oba su mi licno poslije Reala najdraza oku.. Najvise zbog Cazorle i Mate koji su magionicari,nezz kako da se izrazim vise za njih..
Ako Rossi ode dolazi Melo + Gillardino .. Mada mislim da bi najbolje bilo da ostane Rossi a dodje Giovinco sa kojim su x puta povezivani

Diego Lopez
Angel-Marchena/Gonzalo-Zapata/Musachio-Capdevilla
Senna/Marchena-Borja/
Nilmar-Giovinco-Cazorla
Rossi

Leprsavost na razini Valencie..

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 07 jul 2011, 16:24

L_blancos je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:
Dodaj uz to da je veoma malo vjerovatno da ce Senna odsustvovati ko prosle sezone i moguci dolazak Mela + Borja i sredina vrhunska.. Klupa Altidore,Marco Ruben,..
Ma dobro tu ce negdje bit Villareal i Valencia,s obzirom da se oba tima pojacavaju a oba su mi licno poslije Reala najdraza oku.. Najvise zbog Cazorle i Mate koji su magionicari,nezz kako da se izrazim vise za njih..
Ako Rossi ode dolazi Melo + Gillardino .. Mada mislim da bi najbolje bilo da ostane Rossi a dodje Giovinco sa kojim su x puta povezivani

Diego Lopez
Angel-Marchena/Gonzalo-Zapata/Musachio-Capdevilla
Senna/Marchena-Borja/
Nilmar-Giovinco-Cazorla
Rossi

Leprsavost na razini Valencie..
Sa ovim se u potpunosti slazem :mrgreen: Rossi je sjajan igrac,i mislim da ga nece Gilardino ako stigne moci da dostojno zamjeni.Mislim da ce borbu između Valencije i Villarreala odluciti forma ekipe u gostima,ako Villarreal bude igrao u gostima kao proslu sezonu,gledati ce nam opet u leđa :mrgreen:
Po meni idealnih prvi jedanaest Valencije :)
--------------Guaita------------
Miguel--Garay (Chivu)--Rami--Mathieu

Topal---Tino----Banega/Parejo

Pablo/Piatti---Soldado---Mata

Formacija:4-3-3 :D

www.valencia-balkan.net

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 07 jul 2011, 16:39

Garaja vam uze Benfica,uh kako bi vam on lego. Dobro bi doso i Chivu,mada se manje uklapa u koncepciju Valencie gdje su svi dosta mladi osim Miguela ..
Evo moja:
Guaita
MIguel-Chivu-Rami-Mathieu
Tino/Parejo-Banega
Pablo-Mata-Piatti
Soldado

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.