Greska je bila na stranici sa koje sam ovo preuzeoLBJ MVP je napisao/la:Je li Real-Bilbao ili Rayo-RealAdi_Zepce je napisao/la:Parovi 1.kola
Real Madrid - Athl.Bilbao
Betis - Sevilla
Real Sociedad - Atl.Madrid
Espanyol-Granada
Malaga-Barcelona
Racing-Getafe
Rayo-Real Madrid
Osasuna - Valencia
Levante-Zaragoza
Villarreal-Sporting
Sezona pocinje 21.08 i trajati ce do 13.05.2012 godineBarca odmah prosipa bodove jer je tu strahobalna Malaga
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Primera Division (Liga BBVA)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Odmah pa u bubrege Betis - Sevilla uff kakva ce utakmica da bude , a Malaga prvu tricu biljezi 
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Odlicna tri susreta odma na pocetku, Malaga v Barca i Classic Spanske lige Real v Athletic ,naravno Betis v Sevilla daleko najjaciAdi_Zepce je napisao/la:Parovi 1.kola
Real Madrid - Athl.Bilbao
Betis - Sevilla
Espanyol-Granada
Malaga-Barcelona
Racing-Getafe
Rayo-Real Mallorca
Osasuna - Valencia
Levante-Zaragoza
Villarreal-Sporting
Sezona pocinje 21.08 i trajati ce do 13.05.2012 godine
Djukic preuzeo Valladolid .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ufff, fantasticno prvo kolo. 3 klasika Primere, Madrid - Athletic, Betis - Sevilla i Real - Atleti. Uz to, Barca gostuje Malagi, sjajno.
Evo rasporeda malo znacajnijih utakmica:

Evo rasporeda malo znacajnijih utakmica:

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
3. kolo: Valencia-Atletico,
5. kolo: Valencia-Barcelona,
6. kolo: Sevilla-Valencia,
13. kolo: Valencia-Real M.
17. kolo: Valencia- Malaga,
18. kolo: Villarreal-Valencia
Najpakleniji parovi za Valenciu u prvom dijelu sezonu

5. kolo: Valencia-Barcelona,
6. kolo: Sevilla-Valencia,
13. kolo: Valencia-Real M.
17. kolo: Valencia- Malaga,
18. kolo: Villarreal-Valencia
Najpakleniji parovi za Valenciu u prvom dijelu sezonu
Zadnja izmjena: Adi_Zepce, dana/u 06 jul 2011, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Marcos Senna produžio ugovor sa Villarealom na još jednu godinu, te tako odbacio mogućnost prelaska u Swansea.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
To se cekalo.. Prosle sezone im je falio zbog povreda pa je Marchena moro zadnjeg veznog igrat,ista stvar sa Capdevillom.. Sto neko rece Villareal kad je kompletan i kad ima svoj dan moze i Reala i Barcu uzet..Monolog je napisao/la:Marcos Senna produžio ugovor sa Villarealom na još jednu godinu, te tako odbacio mogućnost prelaska u Swansea.
Ima da bude krvoproliće odmah u prvom koluReal Madrid - Athl.Bilbao
Betis - Sevilla
Espanyol-Granada
Malaga-Barcelona
Racing-Getafe
Rayo-Real Mallorca
Osasuna - Valencia
Levante-Zaragoza
Villarreal-Sporting
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Izgleda da je Villareal doveo Zapatu
navodno ce potpisati na 5 sezona a medicinski pregled obavit ce kada se zavrsi Copa . Ukoliko Josu Urrutia pobjedi na izborima ,Bielsa je novi trener Athletica , ove sezone odbijao je Inter i Sevillu ali ima veliku zelju da preuzme Athletic . Ponavljam nadam se da nece ovaj pobjediti jer bi to znacilo otkaz fenomenalnom Caparosu ,koji je po meni Morinho za Bielsu .
Barca dovela kiku Femenia iz Herculesa za 2 mil eura + nekakvi bonusi .
Parovi prvog kola meni magicne lige .
JORNADA 1
Recreativo v Murcia
Villarreal B v Hércules
Huesca v Barcelona B
Xerez v Sabadell
Las Palmas v Alcorcón
Cartagena v Deportivo
Numancia v Guadalajara
Valladolid v Alcoyano
Almería v Gimnástic
Elche v Córdoba
Celta v Girona
Navija se naravno za Depor i Elche
mada bi volio i Murciu vidjeti u Primeri, volio bi da ispadnu Alcorcon ,Huesca,Barca B i Villareal B .
Barca dovela kiku Femenia iz Herculesa za 2 mil eura + nekakvi bonusi .
Parovi prvog kola meni magicne lige .
JORNADA 1
Recreativo v Murcia
Villarreal B v Hércules
Huesca v Barcelona B
Xerez v Sabadell
Las Palmas v Alcorcón
Cartagena v Deportivo
Numancia v Guadalajara
Valladolid v Alcoyano
Almería v Gimnástic
Elche v Córdoba
Celta v Girona
Navija se naravno za Depor i Elche
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Nekoliko vesti od danas :
Francisco Fermenia(20) ,novi je igrac Barselone,ugovor je na 3 godine.
Real Valladolid je angazovao Miroslava Djukica kao novog trenera,ugovor na 3 godine.
Pablo Piatti(22) je napustio Almeriju da bi potpisao ugovor sa Valensijom.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
@juznjak> sto barca b ?
Kad smo vec kod barce b.
Osam juniora se prebaclio u Barcelonu B,a to su
Sergi Gomez,Oriol Rosell,Ivan Balliu,Gustavo Ledesma,Javi Espinosa,Rafa Alcantara,Gerard Deulofeu
[youtube][/youtube]
Nadam se da ce ovi momci dobijati dobru minutazu.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kad smo vec kod barce b.
Osam juniora se prebaclio u Barcelonu B,a to su
Sergi Gomez,Oriol Rosell,Ivan Balliu,Gustavo Ledesma,Javi Espinosa,Rafa Alcantara,Gerard Deulofeu
[youtube][/youtube]
Nadam se da ce ovi momci dobijati dobru minutazu.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Visca el Barça ! Mes que un club !
Spahicu klazula u slucaju prijevremenog odlaska 14 miliona eura , Govanni dos Santos vjerovatno novi clan Sevilje .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Bravo za Gia ,odlican igrac u Sevilli ce samo procvjetati
Inace Granada prosiruje svoj stadion sa 17 000 na 23 000 sjedecih mjesta . Radovi ce biti zavrseni krajem avgusta .

jako lijep stadion ...
Villareal doveo Zapatu za nekih 7 mil eura
odlicnu odbranu ce imati ,jos ako im niko od napadaca cetvrfinale LP je neki realan domet .
David Villa 7@ nista licno protiv Barce b ,jednostavno ne volim te B ekipe kvare dojam o Segundi ,vidis da sam stavio i Villareal B
Inace Granada prosiruje svoj stadion sa 17 000 na 23 000 sjedecih mjesta . Radovi ce biti zavrseni krajem avgusta .

jako lijep stadion ...
Villareal doveo Zapatu za nekih 7 mil eura
David Villa 7@ nista licno protiv Barce b ,jednostavno ne volim te B ekipe kvare dojam o Segundi ,vidis da sam stavio i Villareal B
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 07 jul 2011, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.
Sevilla ce biti prejaka,a mislim da Villarreal iako se je pojacao nece moci daleko LPjuznjak> je napisao/la:Bravo za Gia ,odlican igrac u Sevilli ce samo procvjetati![]()
jako lijep stadion ...
Villareal doveo Zapatu za nekih 7 mil euraodlicnu odbranu ce imati ,jos ako im niko od napadaca cetvrfinale LP je neki realan domet .
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Sportski direktor Atletika iz Madrida, Hose Luis Peres Kaminero, tvrdi da je Aguero aktivan član postave Atletika i nada se da Argentinac neće napustiti klub.
Šta će bolje igrati europa ligu sa Atleticom nego ne igrati europu u Juventusu ili još gore izdati navijače prelaskom u real...
Šta će bolje igrati europa ligu sa Atleticom nego ne igrati europu u Juventusu ili još gore izdati navijače prelaskom u real...
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Villareal je treci pa se vi redajte ispod 
Realno ofanzivni trio Cazorla-Rossi-Nilmar je u samom vrhu sto se Evrope tice, jos odbrana betonirana
Dodaj uz to da je veoma malo vjerovatno da ce Senna odsustvovati ko prosle sezone i moguci dolazak Mela + Borja i sredina vrhunska.. Klupa Altidore,Marco Ruben,Gabi..
Od Villareala ove sezone ocekujem i procvat jednog od buducih najboljih stopera svijeta-Musachio..
Sve u svemu jedva cekam Primeru.. Btw Bielsa ne bi nista manje napravio od sadasnjeg trenera Bilbaa.. Svejedno ce i oni bit prejaki..
Realno ofanzivni trio Cazorla-Rossi-Nilmar je u samom vrhu sto se Evrope tice, jos odbrana betonirana
Dodaj uz to da je veoma malo vjerovatno da ce Senna odsustvovati ko prosle sezone i moguci dolazak Mela + Borja i sredina vrhunska.. Klupa Altidore,Marco Ruben,Gabi..
Od Villareala ove sezone ocekujem i procvat jednog od buducih najboljih stopera svijeta-Musachio..
Sve u svemu jedva cekam Primeru.. Btw Bielsa ne bi nista manje napravio od sadasnjeg trenera Bilbaa.. Svejedno ce i oni bit prejaki..
Ukoliko stigne Melo u Villarreal,ostaju bez RossiaL_blancos je napisao/la:Villareal je treci pa se vi redajte ispod
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ma dobro tu ce negdje bit Villareal i Valencia,s obzirom da se oba tima pojacavaju a oba su mi licno poslije Reala najdraza oku.. Najvise zbog Cazorle i Mate koji su magionicari,nezz kako da se izrazim vise za njih..Adi_Zepce je napisao/la:Ukoliko stigne Melo u Villarreal,ostaju bez RossiaL_blancos je napisao/la:Villareal je treci pa se vi redajte ispod
Dodaj uz to da je veoma malo vjerovatno da ce Senna odsustvovati ko prosle sezone i moguci dolazak Mela + Borja i sredina vrhunska.. Klupa Altidore,Marco Ruben,..
Sve u svemu jedva cekam Primeru.. Btw Bielsa ne bi nista manje napravio od sadasnjeg trenera Bilbaa.. Svejedno ce i oni bit prejaki..Dobro ako Villarreal bude treci,onda je realno ocekivati da Valencia bude 1.ili 2
![]()
Ako Rossi ode dolazi Melo + Gillardino .. Mada mislim da bi najbolje bilo da ostane Rossi a dodje Giovinco sa kojim su x puta povezivani
Diego Lopez
Angel-Marchena/Gonzalo-Zapata/Musachio-Capdevilla
Senna/Marchena-Borja/
Nilmar-Giovinco-Cazorla
Rossi
Leprsavost na razini Valencie..
Sa ovim se u potpunosti slazemL_blancos je napisao/la:Ma dobro tu ce negdje bit Villareal i Valencia,s obzirom da se oba tima pojacavaju a oba su mi licno poslije Reala najdraza oku.. Najvise zbog Cazorle i Mate koji su magionicari,nezz kako da se izrazim vise za njih..Adi_Zepce je napisao/la:Ukoliko stigne Melo u Villarreal,ostaju bez RossiaL_blancos je napisao/la:Villareal je treci pa se vi redajte ispod
Dodaj uz to da je veoma malo vjerovatno da ce Senna odsustvovati ko prosle sezone i moguci dolazak Mela + Borja i sredina vrhunska.. Klupa Altidore,Marco Ruben,..
Sve u svemu jedva cekam Primeru.. Btw Bielsa ne bi nista manje napravio od sadasnjeg trenera Bilbaa.. Svejedno ce i oni bit prejaki..Dobro ako Villarreal bude treci,onda je realno ocekivati da Valencia bude 1.ili 2
![]()
Ako Rossi ode dolazi Melo + Gillardino .. Mada mislim da bi najbolje bilo da ostane Rossi a dodje Giovinco sa kojim su x puta povezivani
Diego Lopez
Angel-Marchena/Gonzalo-Zapata/Musachio-Capdevilla
Senna/Marchena-Borja/
Nilmar-Giovinco-Cazorla
Rossi
Leprsavost na razini Valencie..
Po meni idealnih prvi jedanaest Valencije
--------------Guaita------------
Miguel--Garay (Chivu)--Rami--Mathieu
Topal---Tino----Banega/Parejo
Pablo/Piatti---Soldado---Mata
Formacija:4-3-3
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Garaja vam uze Benfica,uh kako bi vam on lego. Dobro bi doso i Chivu,mada se manje uklapa u koncepciju Valencie gdje su svi dosta mladi osim Miguela ..
Evo moja:
Guaita
MIguel-Chivu-Rami-Mathieu
Tino/Parejo-Banega
Pablo-Mata-Piatti
Soldado
Evo moja:
Guaita
MIguel-Chivu-Rami-Mathieu
Tino/Parejo-Banega
Pablo-Mata-Piatti
Soldado
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.