Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

braoolyo
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la braoolyo » 24 dec 2012, 23:17

sasagmp je napisao/la:
braoolyo je napisao/la:
sasagmp je napisao/la: Ko o cemu braoolyo o Partizanu.Pitam se samo kakve bi reakcije bile da Jankovic gurne Milijasa i Mudrinskog protiv BSK Borce i time im uskrati pravo igranja na derbiju.Smejao bi se sigurno i hvalio bi ga na sva usta.
Da Sale Janković u Španiji radi ono što radi a ti kažeš da je on najbolji srpski trener ja te sigurno ne bi "optužio" da to govoriš jer je gurnuo Milijaša i Mudrinskog da igraju protiv Borče.
Potrudio sam se da skapiram post,ali ne uspevam ni iz treceg pokusaja...Sto bi mene optuzio?Dao sam primer da Sale J. uradi isto(nebitno je ime,uzmi bilo kojeg vaseg trenera) i da time osteti tvoj klub u utakmici sezone kako bi reagovao?Stavi na stranu trenerske kvalitete...
Kada sam ja napisao (prije 20ak dana) da je Đukić trenerčina za Vermezovića, Stanoja i ostale, ti si meni rekao da ja to govorim zbog toga što je uradio sa Žukom (i još nekim?).
Zato sam započeo i sa onim "grobari mode on" i uporedio sa ovim rečenim za Jankovića.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 24 dec 2012, 23:40

Posto sam u haosu zbog poslovnih obaveza u zadnje vreme ne mogu se setiti toga,pokusao sam naci medju tvojim postovima tu prepisku medjutim ni to mi nije poslo za rukom....

Mozes li mi postaviti taj razgovor?

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 24 dec 2012, 23:49

154/155. strana teme FK Partizan.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 25 dec 2012, 00:06

Zahvaljujem!

Pazi logicno je da delom vise simpatises Djukica zbog poteza izostavljanja Zuke i Tosica u derbi utakmici/pomoci Zvezdi nego Stanojevica koji je tvoj klub dobijao kad je i kako je hteo.

Jeste on dobar trener (trenercina za Vermeza i slicne,Stanojevic je isti rang sa njim ili stepenik nizi),ali kao covek je **** i karijerista.

Bespotrebna ti je ta sala,jer produbljujes time bespotrebne rasprave kojoj nema kraja.Da je Devil pomenuo nesto navijace Partizana kako se tome protive ili slicno pa i da razumem,ovako ispadas opterecen Partizanom i Grobarima...

Zasluzio je nagradu za najboljeg trenera i tacka na ovu temu sto se tice mene.

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 25 dec 2012, 11:29

Volim Zvezdu ali meni je reprezentacija ispred svega,na ovoj temi uglavnom čitam rasprave Zvezda vs Partizan.. Imaju naši klubovi svoje teme,pa tamo udri do mile volje,ovde se stvara nepotreban spam...
Lane inače asistent za Anderleht u derbi meču belgijskog šampionata Genk-Anderlecht.

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 26 dec 2012, 22:04

Mladi srpski fudbaler Aleksandar Ignjovski imao je u 2012. godini mnogo razloga za zadovoljstvo.

21-godišnji vezni igrač Verdera se ustalio u reprezentaciji Srbije, njegova karijera ide uzlaznom putanjom, međutim trenutni plasman tima iz Bremena, kao i njegov česti boravak na klupi daju mu veliku snagu i motivaciju da strpljivo radi, napreduje i čeka svoju šansu.
„Zadovoljan sam stilom igre jer mislim da smo prikazali fudbal koji je lep za gledanje. Međutim, stanjem na tabeli nisam zadovoljan. Iako nisam igrao na dosta utakmica, radio sam na svojoj fizičkoj spremnosti koliko je to bilo u mojoj moći. Nisam gubio nadu i pred kraj sezone sam odigrao četiri utakmice, što pokazuje da nijedan trud nije uzaludan. Borio sam se protiv nepovoljne situacije pozitivnim mislima.” kaže srpski fudbaler.
Ignjovski smatra da njegov tim može znatno bolje. Veruje da bi uz poboljšanu efikasnost u drugom delu sezone Verder mogao da stigne do pozicije koja vodi u Ligu Evrope. Što se njegovih nastupa tiče, on je u više navrata igrao na poziciji levog beka, iako je njegovo prirodno mesto na terenu zadnji vezni igrač.
„Otkad sam došao u Verder, nisam igrao na svojoj poziciji, možda svega par puta. Trener je ocenio da mogu da igram i poziciju koja prirodno nije moja, a moje je bilo da poštujem njegovu odluku, da radim i slušam. Mislim da mi je to pomoglo da postanem malo multikvalifikovaniji. Trenutno mi je najslabija tačka skok-igra, a 'kec u rukavu' mi je agresivnost u igri i brzo prebacivanje iz odbrane u napad.” smatra srpski vezista.
Nemači klubovi su ove sezone bili briljantni u Evropi i Nemačka ima najviše predstavnika u evrokupovima. Ignjovski smatra da to nije slučajnost, jer su ulaganja u fudbal ogromna, pa i ne čude tako dobri rezultati. Posebna priča su navijači, sa kojima svi bundesligaši održavaju odlične odnose, a kao primer navodi simpatizere Verdera.
„Odnos sa navijačima je fenomenalan. Ljudi koji podržavaju moj sadašnji klub su uz nas i kada pobeđujemo i kada gubimo. Nije im teško da dolaze i po nepovoljnim vremenskim uslovima samo da bi odgledali naš trening. A mi im uzvraćamo pozitivnom atmosferom i motivisanošću za napretkom na svakom treningu.” istakao je Ignjovski.
Kada je reprezentacija u pitanju, srpski fudbaler je oprezni optimista pred nastavak kvalifikacija za Brazil 2014.
„U teškoj smo poziciji, međutim ne gubim nadu da možemo da ostvarimo uspeh u kvalifikacijama.” rekao je Ignjovski.
Mladi Pančevac je nedavno osnovao akademiju fudbala u svom rodnom gradu, a tim koji nosi njegovo ime imao je zapažen rezultat na nedavnom „Nikoljdanskom turniru“. Akademija Ignjovski je osvojila prvo mesto sa dve pobede i jednim remijem uz pojedinačne nagrade za najboljeg igrača i strelca.
„Osvajanje turnira je dobar znak, znači da dobro radimo sa decom i da treba tako da nastavimo. Najlepše je videti kako se klinci raduju svakoj pobedi.” rekao je Ignjovski.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 27 dec 2012, 23:11

Malo preterujete o Miroslavu Đukiću,čovek bi pomislio kao da on vodi učesnika LŠ naredne sezone,a ne tim koji se nalazi u onom drugom delu tabele (naravno treba uzeti u obzir da vodi jednu od ekipa sa najmanjim budžetom u Primeri)... ;)

Okuka je zaslužio trofej (ma koliko mi svi na Aziju gledali kao nekakvu trećerazrednu fudbalsku destinaciju).
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 dec 2012, 07:49

underPFC je napisao/la: Okuka je zaslužio trofej (ma koliko mi svi na Aziju gledali kao nekakvu trećerazrednu fudbalsku destinaciju).
Sto ona docim, nije, vec predstavlja najrazvijeniji kontinent sveta u pogledu fudbala. Jubilo Iwata, Pohang Steelersi, razni "Al-" klubovi (Sadd, Ittihad, Ain i sl.) su autenticni giganti ovog sporta. Jbga, sta su Real Madrid, Barcelona, Atletico, A.Bilbao, Valencia i ostala boranija za njih :?: :roll:

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 28 dec 2012, 13:55

Kapiten Mančester Junajteda se ponovo požalio na bol u kolenu, srpski fudbaler zadaje novu glavobolju Ser Aleksu Fergusonu.
Nemanja Vidić nikako da reši problem sa kolenima.
Nakon dugotrajne pauze i operacije, Nemanja Vidić se pre nekoliko nedelja konačno vratio na teren protiv Sanderlenda, nakon toga je bio u timu i protiv Svonsija kada se uostalom i požalio na bolove zbog kojih nije bio u timu na poslednjem, prazničnom duelu sa Njukaslom.
Naime, kako izveštavaju iz kluba, Nemanja Vidić se još jednom požalio na bol u problematičnom kolenu zbog čega je tokom nedelje trenirao smanjenim intenzitetom i zbog čega je njegovnastup protiv VBA pod znakom pitanja.
Mančester Junajted je obazriv sa kapitenom koji nikako da se u potpunosti oporavi od povrede. Činjenica da ima 31-godinu i da je u 2012. godini odigrao tek 14 utakmica nameću pitanje kakva sudbina čeka kapitena.

mehmedovic
Kontakt:

Post Postao/la mehmedovic » 29 dec 2012, 10:22

Зна ? се " $ - & на " " све готово & ? " ? " ",на & - ? % $ " % у "???

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 29 dec 2012, 18:30

Vidic fenomenalan danas protiv WBA! Sigurno igrac utakmice...Nadam se samo da ce to koljeno prestati da ga zeza, jer je on i dalje 'drugo ime' za stopercinu! ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 29 dec 2012, 19:37

Nastasić je takođe danas odigrao sasvim dobro,nekoliko puta odličan,jedino možda u onoj situaciji kod drugog gola nije bio najbolje postavljen.

mehmedovic
Kontakt:

Post Postao/la mehmedovic » 30 dec 2012, 12:42

" $ ? ;)

" ? " Французе / за ' са ', " - $ " у саставу... :

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 02 jan 2013, 20:28

Citam da bi Djuricic mogao u Milan! Navodno ga Van Basten preporucio rosonerima...

Kad smo vec kod njega, 'nabasah' na dobar klip...muzikica ubija :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 02 jan 2013, 21:23

Ne znam koliko je pametno u ovom trenutku da Đura dođe u Milan... Da niko ne zamjeri,ali ja ne pamtim kada je Milan bio u većim ****.... Sve u svemu raduje da jedan Van Basten se na lijep način izrazi o potencijalu Filipa...

Što se ostalih stvari tiče,biće zanimljivo vidjeti da li će Meleg potpisati za Ajaks...

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 03 jan 2013, 14:11

Teško da će reprezentacija igrati u Nišu protiv Škotske... :(

mehmedovic
Kontakt:

Post Postao/la mehmedovic » 03 jan 2013, 19:42

& у " не ',а / ?,% " ? у %'?

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 04 jan 2013, 13:18

Lazar i Matija među najboljih 50 na svetu

Oni su blago srpskog fudbala! Srpski reprezentativci Lazar Marković i Matija Nastasić uvršteni su među najboljih 50 mladih fudbalera sveta. Specijalizovani američki sportski sajt Bličer riport (bleacherreport.com) dvojicu Srba je svrstao među brojne poznate tinejdžerske zvezde poput Aleksa-Oksleja Čembrlena iz Arsenala, Juventusovog Pola Pogbe, M`Baje Nijanga iz Milana te Romelua Lukakua iz Čelsija, koji je na pozajmici u VBA.

Bličer riport navodi da Marković poseduje neverovatnu brzinu i da se sve bolje razvija u pravog igrača. Iako mu je tek 18 godina napadač Partizana odigrao je već 60 utakmica za crno-bele i postigao 13 golova. Uz to, biser iz Humske upisao je šest mečeva za nacionalni tim i u 2012. godini postigao svoj prvenac za Srbiju, na meču prostiv Čilea.

Na Ostrvu Matija Nastasić pruža se bolje partije u Mančester sitiju. Iako mu je 19 godina, Nastasić je igrajući u Italiji i Engleskoj stekao poprilično međunarodno iskustvo, a pre toga nije stigao ni da debituje za prvi tim Partizana. U novembru Nastasić je izabran za igrača meseca u Sitiju.

Na spisku najboljih mladih igrača su i trojica Hrvata, 16-godišnji Dinamovac Alen Halilović i njegov timski kolega, drugi najmlađi strelac u istoriji Lige šampiona, Mateo Kovačić (18), kao i Josip Radošević iz Hajduka.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 04 jan 2013, 13:29

Lepo je videti dva imena koja su ponikla u Partizanu,bez obzira što Matija praktično nema utakmica za seniorski tim... :( Slobodno ću se usuditi pa reći da se i mali Ninković mogao naći na ovoj listi... U svakom slučaju ma koliko ove liste bile relativne raduje što ima srpskih fudbalera na njima,ne sumnjam da će u narednom periodu biti još više imena,jer zasigurno talenata ima.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 04 jan 2013, 13:36

Slazem se za Ninkovica! Licno mislim da je i veci talenat od Markovica, ali ocigledno ima problema s glavom... ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.