FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Joj kad zagrmi u subotu:
"Mi smi sijuksi iz grada koksa, imal ko jači da se s nama boksa"
"Mi smi sijuksi iz grada koksa, imal ko jači da se s nama boksa"
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
6 sudija na utakmici u Tuzli na čelu sa Emirom Alečkovićem iz Sarajeva........

-
- Kontakt:
Veliki gospodin, još jedno veliku mu hvala za sve što je uradio. Zaslužuje da vodi jedan veliki klub, i nadam se da hoće u skorijoj budućnosti.
Treba izrezati dio od 16:20 - 16:40, ubaciti par finih akcija/golova sa izvještaja od prošlih utakmica, ubaciti neku finu muziku, napraviti neki novi motivacioni video za igrače, pustiti im prije utakmice i već smo na pola puta od 3 boda.
Treba izrezati dio od 16:20 - 16:40, ubaciti par finih akcija/golova sa izvještaja od prošlih utakmica, ubaciti neku finu muziku, napraviti neki novi motivacioni video za igrače, pustiti im prije utakmice i već smo na pola puta od 3 boda.

1921
1989
1989
Naravno da hoćeVolimRadnicki je napisao/la:Veliki gospodin, još jedno veliku mu hvala za sve što je uradio. Zaslužuje da vodi jedan veliki klub, i nadam se da hoće u skorijoj budućnosti.

-
- Kontakt:
Veliki gospodin Darko Vojvodić, hvala mu za sve, i nek mu je sa srećom, objasnio je čovjek sve u ovom razgovoru......
Najbolji trener Radničkog poslije rahmetli Mustafe Hukića je on, ko zna možda se nekad opet i vrati na klupu Radničkog, dotad će opet da se mijenjaju neki amateri nažalost...
I da dok je SDA na vlasti kod nas, nema potrebe da se sikiramo za Radničkim, dal će ispasti i to, a spomenuo je Darko ljude koji su uz njega bili i pomagali mu...

Najbolji trener Radničkog poslije rahmetli Mustafe Hukića je on, ko zna možda se nekad opet i vrati na klupu Radničkog, dotad će opet da se mijenjaju neki amateri nažalost...
I da dok je SDA na vlasti kod nas, nema potrebe da se sikiramo za Radničkim, dal će ispasti i to, a spomenuo je Darko ljude koji su uz njega bili i pomagali mu...
Zadnja izmjena: samolukavac, dana/u 09 maj 2013, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ajde djeco, i s jedne i druge strane...u vrijeme kada ne volite svoje klubove idite i ganjajte trebe, a ne da visite po ovom forumu i ubjeđujete jedni druge čiji je tata jači.
Kao velikom i doživotnom prijatelju Slobode bit će mi drago pogledati ovu tekmu; bit ću s momcima na sjeveru nakon dugo vremena.
Prije pola godine sam pisao, Lukavac je dobra sportska sredina, bila je ekipa koja je Radnički pratila i kad su bili 2.Liga federacije.Istina, ostao sam malo zatečen tako visokim apetitima ovo proljeće koji su se ispostavili nerealnim.
I daj ba više,iskulirajte svako na svoju stranu
Kao velikom i doživotnom prijatelju Slobode bit će mi drago pogledati ovu tekmu; bit ću s momcima na sjeveru nakon dugo vremena.
Prije pola godine sam pisao, Lukavac je dobra sportska sredina, bila je ekipa koja je Radnički pratila i kad su bili 2.Liga federacije.Istina, ostao sam malo zatečen tako visokim apetitima ovo proljeće koji su se ispostavili nerealnim.
I daj ba više,iskulirajte svako na svoju stranu

tuzlanska Sloboda
Darko Vojvodić je bio dobar igrač, pokazao se i kao dobar trener, ali dokazao da je ljakse bio i ostao. Zasto mu je trebala ta izjava (12:58) "da se ja bojim posranog Bihaća"? SRAMOTA
-
- Kontakt:
Čovjek bez dlake na jeziku, kaže ono što misli u lice pa ti gledaj.....Rafael30 je napisao/la:Darko Vojvodić je bio dobar igrač, pokazao se i kao dobar trener, ali dokazao da je ljakse bio i ostao. Zasto mu je trebala ta izjava (12:58) "da se ja bojim posranog Bihaća"? SRAMOTA

Gospodin čovjek!!!Rafael30 je napisao/la: Zasto mu je trebala ta izjava (12:58) "da se ja bojim posranog Bihaća"? SRAMOTA
samolukavac je napisao/la:Čovjek bez dlake na jeziku, kaže ono što misli u lice pa ti gledaj.....Rafael30 je napisao/la:Darko Vojvodić je bio dobar igrač, pokazao se i kao dobar trener, ali dokazao da je ljakse bio i ostao. Zasto mu je trebala ta izjava (12:58) "da se ja bojim posranog Bihaća"? SRAMOTA
Ako je ovo za vas čovjek, onda nezz sta vi podrazumjevate pod čovjekom. Obični klošar. Ali jbg. 6 komada boli. Za njega je Maršalek institucija, a on ga poredi sa Sašom Matićem. Maršalek je bio član mlade rep. Jugoslavije, bio jedan od najbolji golmana u bivsoj Jugi. A Vojvodić sebe smatra igračem i nekim strucnjakom. Nije dalje maknuo od Tusnja, a sad ga pljuje. Sad lize guzicu Sioxima. To nikako ne može biti čovjek.
Ne razumijem zašto si se ti toliko primio, tvoj tim je pobjedio, sa igračem manje. Budi veći čovjek i neosvrći se na nas malograđane i seljake koji nemamo dlake na jeziku. Mani se nas, pusti nas da trunemo u našem smeću.Rafael30 je napisao/la:samolukavac je napisao/la:Čovjek bez dlake na jeziku, kaže ono što misli u lice pa ti gledaj.....Rafael30 je napisao/la:Darko Vojvodić je bio dobar igrač, pokazao se i kao dobar trener, ali dokazao da je ljakse bio i ostao. Zasto mu je trebala ta izjava (12:58) "da se ja bojim posranog Bihaća"? SRAMOTA
Ako je ovo za vas čovjek, onda nezz sta vi podrazumjevate pod čovjekom. Obični klošar. Ali jbg. 6 komada boli. Za njega je Maršalek institucija, a on ga poredi sa Sašom Matićem. Maršalek je bio član mlade rep. Jugoslavije, bio jedan od najbolji golmana u bivsoj Jugi. A Vojvodić sebe smatra igračem i nekim strucnjakom. Nije dalje maknuo od Tusnja, a sad ga pljuje. Sad lize guzicu Sioxima. To nikako ne može biti čovjek.
-
- Kontakt:
Mi smo seljaci i divimo se seljacima, šta te boli za nas, vi ste građani i to je to, nama je Vojvoda donio toliko radosti posljednjih mjeseci i to mu nikada nećemo i ne smijemo zaboraviti, za nas je on ljudina, koga ne voli i ne mora, ne pati on za tim, Maršaleku svaka čast, branio je prije i kod vas u Jedinstvu, ali da je trener kao Vojvoda nema šanse, niti će to ikad biti, on je samo jedan obični trener golmana i kao takav je super, ovo ostalo nema šanse...
samolukavac je napisao/la:Mi smo seljaci i divimo se seljacima, šta te boli za nas, vi ste građani i to je to, nama je Vojvoda donio toliko radosti posljednjih mjeseci i to mu nikada nećemo i ne smijemo zaboraviti, za nas je on ljudina, koga ne voli i ne mora, ne pati on za tim, Maršaleku svaka čast, branio je prije i kod vas u Jedinstvu, ali da je trener kao Vojvoda nema šanse, niti će to ikad biti, on je samo jedan obični trener golmana i kao takav je super, ovo ostalo nema šanse...
Kad malo odrastete onda će te da shvatite sport u BiH, pogotovo nogomet. Jer ni jedan od vas nema vise od 22-23god. i zivi u nekom navijačkom fazonu. Takav sam i ja bio. Ti igrači sto su primili 6 komada su bili pod palicom Vojvodića, a ne Maršaleka. Vise od 70% utakmica ove lige su dogovorene. Tako su i vasi trazili da izgube 2 razlike, a borite se kao za PL. Zasto se ne zapitate dali je zbog toga Vojvodić pobjegao 2 dana pred Bihać? Znao je da će doživjeti debakl u Bihaću, a kao vrsi se pritisak na njega pa je zato otisao. Htio je da ostane velik u vasim ocima.
-
- Kontakt:
E pošto sve znaš ja ti preporučujem da se počneš baviti OGLEDANJEM, pokreni biznis, namakni lovu neku jer sve znaš.....Rafael30 je napisao/la:samolukavac je napisao/la:Mi smo seljaci i divimo se seljacima, šta te boli za nas, vi ste građani i to je to, nama je Vojvoda donio toliko radosti posljednjih mjeseci i to mu nikada nećemo i ne smijemo zaboraviti, za nas je on ljudina, koga ne voli i ne mora, ne pati on za tim, Maršaleku svaka čast, branio je prije i kod vas u Jedinstvu, ali da je trener kao Vojvoda nema šanse, niti će to ikad biti, on je samo jedan obični trener golmana i kao takav je super, ovo ostalo nema šanse...
Kad malo odrastete onda će te da shvatite sport u BiH, pogotovo nogomet. Jer ni jedan od vas nema vise od 22-23god. i zivi u nekom navijačkom fazonu. Takav sam i ja bio. Ti igrači sto su primili 6 komada su bili pod palicom Vojvodića, a ne Maršaleka. Vise od 70% utakmica ove lige su dogovorene. Tako su i vasi trazili da izgube 2 razlike, a borite se kao za PL. Zasto se ne zapitate dali je zbog toga Vojvodić pobjegao 2 dana pred Bihać? Znao je da će doživjeti debakl u Bihaću, a kao vrsi se pritisak na njega pa je zato otisao. Htio je da ostane velik u vasim ocima.

Dobro bolan, sve je kako ti kažeš, možeš li nas pustiti da odrastemo onda? Niko te nije prozvao, uvrijedio te video došao si napisao šta si htjeo - zašto idalje ustrajavaš da nešto postigneš preko ove teme? Ustvari, nemoj mi odgovarati, vjerujem da si dosta inteligentniji i da ćeš prećutati.Rafael30 je napisao/la:Kad malo odrastete onda će te da shvatite sport u BiH, pogotovo nogomet. Jer ni jedan od vas nema vise od 22-23god. i zivi u nekom navijačkom fazonu. Takav sam i ja bio. Ti igrači sto su primili 6 komada su bili pod palicom Vojvodića, a ne Maršaleka. Vise od 70% utakmica ove lige su dogovorene. Tako su i vasi trazili da izgube 2 razlike, a borite se kao za PL. Zasto se ne zapitate dali je zbog toga Vojvodić pobjegao 2 dana pred Bihać? Znao je da će doživjeti debakl u Bihaću, a kao vrsi se pritisak na njega pa je zato otisao. Htio je da ostane velik u vasim ocima.
Vjerujem da si i ti sâm skontao život, pusti i nas da isto tako, sami naučimo šta je život, nemoj nam pomagati.
Idi na temu Jedinstva i tamo govori kako vas je neko prozivao, ne kontam zašto na temi Radničkog ti hoćeš da uvrijediš (ili šta već želiš da postigneš) ovdje kao nekoga, jer se osjećaš prozvan na nekom klipu na yt, bivšeg trenera neke ekipe koju ste pobjedili visokim rezultatom, pusti se toga.
Pobjedili ste Radnički 6:1, sa igračem manje, nastavite dalje, više vi se te utakmice nego mi držite. Brate to je već prošlost, okreni se i ti sl. utakmici kao što smo i mi. A to što je Vojvoda iznjeo kako BI on vodio, te ga ponjele emocije, a ti se upalio kao kutnjak - to nije problem Radničkog, niti su tvoje procjene godišta i ko je kakav trener i ko je nekad bio golman mlade repke su totalno offtopic.
Sportski pozdrav i tebi i Dizdariću.
-
- Kontakt:
+1Casp3r je napisao/la:Dobro bolan, sve je kako ti kažeš, možeš li nas pustiti da odrastemo onda? Niko te nije prozvao, uvrijedio te video došao si napisao šta si htjeo - zašto idalje ustrajavaš da nešto postigneš preko ove teme? Ustvari, nemoj mi odgovarati, vjerujem da si dosta inteligentniji i da ćeš prećutati.Rafael30 je napisao/la:Kad malo odrastete onda će te da shvatite sport u BiH, pogotovo nogomet. Jer ni jedan od vas nema vise od 22-23god. i zivi u nekom navijačkom fazonu. Takav sam i ja bio. Ti igrači sto su primili 6 komada su bili pod palicom Vojvodića, a ne Maršaleka. Vise od 70% utakmica ove lige su dogovorene. Tako su i vasi trazili da izgube 2 razlike, a borite se kao za PL. Zasto se ne zapitate dali je zbog toga Vojvodić pobjegao 2 dana pred Bihać? Znao je da će doživjeti debakl u Bihaću, a kao vrsi se pritisak na njega pa je zato otisao. Htio je da ostane velik u vasim ocima.
Vjerujem da si i ti sâm skontao život, pusti i nas da isto tako, sami naučimo šta je život, nemoj nam pomagati.
Idi na temu Jedinstva i tamo govori kako vas je neko prozivao, ne kontam zašto na temi Radničkog ti hoćeš da uvrijediš (ili šta već želiš da postigneš) ovdje kao nekoga, jer se osjećaš prozvan na nekom klipu na yt, bivšeg trenera neke ekipe koju ste pobjedili visokim rezultatom, pusti se toga.
Pobjedili ste Radnički 6:1, sa igračem manje, nastavite dalje, više vi se te utakmice nego mi držite. Brate to je već prošlost, okreni se i ti sl. utakmici kao što smo i mi. A to što je Vojvoda iznjeo kako BI on vodio, te ga ponjele emocije, a ti se upalio kao kutnjak - to nije problem Radničkog, niti su tvoje procjene godišta i ko je kakav trener i ko je nekad bio golman mlade repke su totalno offtopic.
Ne znam stvarno ali izjava Vojvodicu na 12.58 stvarno nije trebala, imao je moje simpatije kao trener, ali sa ovim sto je uradio za mene je jedan obicni ljakse i primitivac, ali hvala mu na tome docice on nekad ovamo, pa nije mu cijeli Bihac kriv zbog Jakupovica, zao mi je samo sto smo u dobrim odnosima sa Siouxima i onda dodje covjek i kaze ovako nesto... E moj Vojvodicu za tebe je Bihac zapadna Evropa.
PS: Rafael slazem se sa tvoje 2-3 zadnje recenice u posljednjem komentaru.
PS: Rafael slazem se sa tvoje 2-3 zadnje recenice u posljednjem komentaru.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
...jer on zna zašto. Ako ne zna - shvatiće.Casp3r je napisao/la:
Da je Radnički slučajno igrao sa Realom iz Madrida ili recimo Mladosti iz Gnojnice, Vojvodić bi rekao "posrani Madrid" ili "Posrana Gnojnica".
Ko to ne može da shvati on će se naći uvrijeđen.
I još jednom, Bišćani, vama svaka čast i pozdravite nam Dizdarića. Puno ga pozdravite.
Ko to ne može da shvati on će se naći uvrijeđen.
I još jednom, Bišćani, vama svaka čast i pozdravite nam Dizdarića. Puno ga pozdravite.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.