Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Po meni trebao bi pozvati i viscu i stilica. Ipak su to dvojica mladih fudbalera sa velikinm potencijalom. 
Odlazi Safete.
Bičakčić zabio gol protiv Bochuma 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Nije regularan ali je priznat...JTS je napisao/la:Bičakčić zabio gol protiv Bochuma
Inace Bico je beton...Vrijeme je da i njega vidimo u A repci...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Kolasinac usao u igru 75 minuta, koji sprintevi, igra lijevog beka.
Odlican je.
Odlican je.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Tog bi momka trebao kontaktirati ss.ba.Da vidimo,bas kao i kod Halilovica iz "prve ruke" sta misli o dresu BiH reprezentacijeBIHfan je napisao/la:Kolasinac usao u igru 75 minuta, koji sprintevi, igra lijevog beka.![]()
![]()
Odlican je.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
''Sa njim jedino H-avaz k'o fol moze stupiti u kontakt''.Sandzacka konekcija,sta li?Adi_Zepce je napisao/la:Tog bi momka trebao kontaktirati ss.ba.Da vidimo,bas kao i kod Halilovica iz "prve ruke" sta misli o dresu BiH reprezentacijeBIHfan je napisao/la:Kolasinac usao u igru 75 minuta, koji sprintevi, igra lijevog beka.![]()
![]()
Odlican je.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Znam,zato i kazem.H-avazu treba vjerovati 50:50harishp je napisao/la:''Sa njim jedino H-avaz k'o fol moze stupiti u kontakt''.Sandzacka konekcija,sta li?Adi_Zepce je napisao/la:Tog bi momka trebao kontaktirati ss.ba.Da vidimo,bas kao i kod Halilovica iz "prve ruke" sta misli o dresu BiH reprezentacijeBIHfan je napisao/la:Kolasinac usao u igru 75 minuta, koji sprintevi, igra lijevog beka.![]()
![]()
Odlican je.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
ljudi pa eto nam lijevog beka kojeg smo trazili, evo i ja sam vidio da je usao u 76 minuti 
Bihfan kakav je bio u odbrani? jel ti ostavio dobar utisak?
ljudi hvata me euforija kad mislim kakve perspektivne igrace imamo
samo da oce uhljupi iz saveza malo bolje radit.
ljudi hvata me euforija kad mislim kakve perspektivne igrace imamo
buric opet sacuvao svoju mrezu, lech dobio 4-0.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- Principatus
- Kontakt:
Kada igra sa 19 godina za Schalke, naravno da je odlican.BIHfan je napisao/la:Kolasinac usao u igru 75 minuta, koji sprintevi, igra lijevog beka.![]()
![]()
Odlican je.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
i on i bicakcic ce nam aBd odbranu u reprezentaciji mnogostruko pojacati!
U odbrani bez greske, jest jednom se lose postavio kad je odbrana pravila ofsajd zamku ali to ggrijese i mnogo iskusniji igraci. Isto tako jako je prodoran bek, brz i jak ko beton, ima cak i dobru tehniku. Ma moderan lijevi bek uglavnom. Za 15 minuta je pokazao da je potencijal veliki, a fascinantno je da ima samopouzdanje i da iako ima 19 godina igra zrelo.Sakuragi je napisao/la:ljudi pa eto nam lijevog beka kojeg smo trazili, evo i ja sam vidio da je usao u 76 minuti
ljudi hvata me euforija kad mislim kakve perspektivne igrace imamosamo da oce uhljupi iz saveza malo bolje radit.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Ne znam kako vam je svima promakao Hrgotin intervju u Sportu gdje kaže da bi rado igrao za BiH da ga pozovu.
imaš li ti negdje to skenirano, da i mi pogledamo ?zaboljisportuBiH je napisao/la:Ne znam kako vam je svima promakao Hrgotin intervju u Sportu gdje kaže da bi rado igrao za BiH da ga pozovu.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Principatus
- Kontakt:
Pa zar nisu ovi iz Hrvatske vec sve sredili sa njim?zaboljisportuBiH je napisao/la:Ne znam kako vam je svima promakao Hrgotin intervju u Sportu gdje kaže da bi rado igrao za BiH da ga pozovu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Izgleda da jesu,ali i on se neckaPrincipatus je napisao/la:Pa zar nisu ovi iz Hrvatske vec sve sredili sa njim?zaboljisportuBiH je napisao/la:Ne znam kako vam je svima promakao Hrgotin intervju u Sportu gdje kaže da bi rado igrao za BiH da ga pozovu.
Navodno ne zeli igrati za U-21 vec direktno u A repku
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Odakle ti to da su sredili? Lik na spisku Svedske mlade repke i vise puta je izjavio da zeli za Svedsku igrat.Adi_Zepce je napisao/la:Izgleda da jesu,ali i on se neckaPrincipatus je napisao/la:Pa zar nisu ovi iz Hrvatske vec sve sredili sa njim?zaboljisportuBiH je napisao/la:Ne znam kako vam je svima promakao Hrgotin intervju u Sportu gdje kaže da bi rado igrao za BiH da ga pozovu.![]()
Navodno ne zeli igrati za U-21 vec direktno u A repku
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Imas ovdje na temi reprezentacije Hrvatske,a i jos sam u nekim medijima to citao:
Nadareni Hrgota umjesto Švedske bira Hrvatsku
Izbornik mlade nogometne reprezentacije Ivo Šušak u srijedu je u Mönchengladbachu bio na utakmici Borussia – HSV i nakon dvoboja susreo sam se s napadačem Borussije Branimirom Hrgotom
Izbornik mlade nogometne reprezentacije Ivo Šušak u srijedu je u Mönchengladbachu bio na utakmici Borussia – HSV i nakon dvoboja susreo sam se s napadačem Borussije Branimirom Hrgotom, 19-godišnjim Hrvatom rođenim u BiH, koji je odrastao u Švedskoj i igrao je za sve mlađe švedske selekcije.
– Na razgovor su došli i Branimirov otac Bono, te menadžer Dražen Gilja, uspostavili smo prvi kontakt, dojmovi su pozitivni i nadam se da bi i nadareni Hrgota uskoro mogao odjenuti hrvatski dres – rekao nam je Šušak.
Nadareni Hrgota umjesto Švedske bira Hrvatsku
Izbornik mlade nogometne reprezentacije Ivo Šušak u srijedu je u Mönchengladbachu bio na utakmici Borussia – HSV i nakon dvoboja susreo sam se s napadačem Borussije Branimirom Hrgotom
Izbornik mlade nogometne reprezentacije Ivo Šušak u srijedu je u Mönchengladbachu bio na utakmici Borussia – HSV i nakon dvoboja susreo sam se s napadačem Borussije Branimirom Hrgotom, 19-godišnjim Hrvatom rođenim u BiH, koji je odrastao u Švedskoj i igrao je za sve mlađe švedske selekcije.
– Na razgovor su došli i Branimirov otac Bono, te menadžer Dražen Gilja, uspostavili smo prvi kontakt, dojmovi su pozitivni i nadam se da bi i nadareni Hrgota uskoro mogao odjenuti hrvatski dres – rekao nam je Šušak.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ma to su nagadjanja medija. Cinjenica je da je na spisku Svedske reprezentacije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
A mogo bi igrati i za nas komotnoCartman je napisao/la:Ma to su nagadjanja medija. Cinjenica je da je na spisku Svedske reprezentacije.
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Balorda, CAGarfia, darker10, DeeWa, DjaniTarik, emir79, greenwood, hurem, Ledara, LondonBlues, maroonGiant, Proximic, rukometubih23, sagitarius, Sveti, torbica, zikerrz21 i 154 gosta.