opet pokusavo, nece pa nece.
to je to, vjerovatno odustajem.
Moderator/ica: Padovan
Znaci sve si instalirao a nece...da nisi mozda zaboravio pokrenuti ovaj deemaz and vilapila 6.0,ako nisi ovo uradio,otvori preko Dkz studia i ubaci u 0_tekst,ako jesi onda nezz u cemu je prob...Analiticar=Ahmo je napisao/la:e hebemu
to je to, vjerovatno odustajem.

izgleda da je neki "globalni" problem,ne mogu se ni ja konektovatiUnica_Liverpool_ je napisao/la:Šta je ovo ne mogu se konektovati na server :O :O
Ja tek sad instalirao novi patch, pokušao se konektovati na server i nije moglo..-Barcelona- je napisao/la:izgleda da je neki "globalni" problem,ne mogu se ni ja konektovatiUnica_Liverpool_ je napisao/la:Šta je ovo ne mogu se konektovati na server :O :O
Cilic LFC je napisao/la:Ja tek sad instalirao novi patch, pokušao se konektovati na server i nije moglo..-Barcelona- je napisao/la:izgleda da je neki "globalni" problem,ne mogu se ni ja konektovatiUnica_Liverpool_ je napisao/la:Šta je ovo ne mogu se konektovati na server :O :O
jesil za prijateljsku???karaon je napisao/la:ahmo nesretnice...eo meni iz prve odma upali...
kivi je napisao/la:hocel ko jednu tekmu???
hocu ja i sta cu ti se bezveze na msn javljat.goldboy je napisao/la:ko hoce samnom 1v1 nek se javi na msn [email protected]
kakav dkz studio?? o cemu pricas?? ja sam koristio winrar,jel to isto???King Kenny je napisao/la:Znaci sve si instalirao a nece...da nisi mozda zaboravio pokrenuti ovaj deemaz and vilapila 6.0,ako nisi ovo uradio,otvori preko Dkz studia i ubaci u 0_tekst,ako jesi onda nezz u cemu je prob...Analiticar=Ahmo je napisao/la:e hebemu
to je to, vjerovatno odustajem.![]()
pa nemogu napraviti covjece da mi radi na ovo novom serveruDonnie Darko je napisao/la:yebo vas i liga vise, koji qurac se prijavljujete ako nemate zivaca.
samo da znate da niko od vas sto je napustio ligu nece imati pravo ni prismrdit istoj u drugoj sezoni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.