Kakvoj Tuzli, oni bi prije da se odigra u Trebinju!VolimTz je napisao/la:Ne može brate, tuzlaci su izrodi mora u sarajevu.legenda reala je napisao/la:Možda u Mejdanu odigrati par utakmica, u Tuzli se uvijk gajila dobra košarka
Rekonstrukcija stadiona u BiH
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
U okviru održavanja sportskog objekta JU ˝Gradski stadion Tušanj˝ Tuzla redovno vrši održavanje fudbalskih terena i njihovo pripremanje za odigravanje utakmica (košenje, valjanje) i vrši sanaciju fudbalskog terena koja obuhvata: košenje terena, zamjenu travnate podloge (sječenje busenja, fina nivelacija i postavljanje novog busenja), podsijavanje, bacanje gnojiva za travu prema standardima održavanja zelenih površina, bacanje humusa i valjanje terena.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Mogli su vala zamjenit busenje ispred golova kad tako dobro odrzavaju travu. 
Gledaj nam bolan tribine, jos kad se to uspanuje do kraja i stolice kad puknu ima da bude za razgledniceProbisvjet je napisao/la:U okviru održavanja sportskog objekta JU ˝Gradski stadion Tušanj˝ Tuzla redovno vrši održavanje fudbalskih terena i njihovo pripremanje za odigravanje utakmica (košenje, valjanje) i vrši sanaciju fudbalskog terena koja obuhvata: košenje terena, zamjenu travnate podloge (sječenje busenja, fina nivelacija i postavljanje novog busenja), podsijavanje, bacanje gnojiva za travu prema standardima održavanja zelenih površina, bacanje humusa i valjanje terena.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Kad dignete jos 3 takve imat cete malo Kosevo. 
- sef_mafije
- Kontakt:
tusanj i treba napraviti da bude kako treba, da repka koju tekmu i u tz odigra
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
- Probisvjet
- Kontakt:
Chuckie je napisao/la:Kad dignete jos 3 takve imat cete malo Kosevo.

Razlika drasticna.
Koliko bi bio kapacitet ove nove tribine na Tušnju?
Jasta je. Kad planirate imat takav stadion?Probisvjet je napisao/la: Razlika drasticna.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Probisvjet
- Kontakt:
Oko 5000 sjedecih mjesta. Sve natkriveno.shikari je napisao/la:Koliko bi bio kapacitet ove nove tribine na Tušnju?
Ovakav stadion u BiH necemo imati jos barem 10 godina ! Pogotov ne u Tuzli, eventualno Zenica (Bilino Polje) ili Sarajevo.Probisvjet je napisao/la:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
U Tuzli se barem kolko tolko gradi,koliko para toliko muzike
A u Sarajevu sumnjam da ce se ista izgradit samo se prica i prica i prica a imate daleko vece mogucnosti neg TZ
A u Sarajevu sumnjam da ce se ista izgradit samo se prica i prica i prica a imate daleko vece mogucnosti neg TZ
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Nije da nema* para nego nema volje, moje misljenje da se barem jedan stadion treba napraviti iskljucivo radi reprezentacije i zbog klubova kada se igra evropa samo za te namjene. Ne bitno da li u Sarajevo kao glavnom gradu ili Zenici, Tuzli, Mostaru ...
Ali ne mozes ti u drzavi lopova to uradit, vazno je da ministri, nacelnici, prvo sebi kupe stanove, kuce, vikendice, auta da osiguraju 20 generacija za svoje potomke a onda narodu dati mrvice.
Ali ne mozes ti u drzavi lopova to uradit, vazno je da ministri, nacelnici, prvo sebi kupe stanove, kuce, vikendice, auta da osiguraju 20 generacija za svoje potomke a onda narodu dati mrvice.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Za TZ je hiljadu puta ispricana ta prica,sa budzetom od 40-ak miliona ne moze se izdvojit 7-8 miliona godisnje za stadion pa da se zavrsi kako se ocekuje...
Dok se ostali ne ukljuce prije svega TK oduzit ce se i jos vise,a steta projekat je odlican...
Meni bi bilo odlicno kad bi se u naredne 2-3 godine izgradila jos istocna tribina i imali bi odlican stadion sa 15+ hiljada sjedecih mjesta,a onda sacekat bolja vremena za izgradnju jos dvije tribine
Dok se ostali ne ukljuce prije svega TK oduzit ce se i jos vise,a steta projekat je odlican...
Meni bi bilo odlicno kad bi se u naredne 2-3 godine izgradila jos istocna tribina i imali bi odlican stadion sa 15+ hiljada sjedecih mjesta,a onda sacekat bolja vremena za izgradnju jos dvije tribine
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Mi cemo jos dugo sanjati o nekom modernom stadionu. Mi u BiH nemamo ni jedan stadion da valja. BP u odnosu na onaj stadion u Skoplju je cumez, a o nasim ostalim stadionima da ne pricam.U CG su bolji stadioni nego u BiH, a i liga im je jaca postala.
NO PYRO NO PARTY
- legenda reala
- Kontakt:
Ja baš gledo preglede Slovenske i Crnogorske lige da vidim tu infrastrukturu i obične livade kao i kod nas u CG ni tribina nema, u Sloveniji su stadioni preslabi za njihov renome 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
neroazzuro
- Kontakt:
Joj kako mi ide na zivce kad pocnete omalovazavat svoje.
Pa,prvo,kojeg god igraca da pitas bil igro na skopskom il zenickom stadionu svi bi rekli zenicki.
A drugo,osim tog stadiona svi u Makedoniji su manje-vise smece.
Kod nas imas nekoliko jako finih stadiona:Gradacac,Prijedor,Banja Luka,pa i ovaj u Tz kad se ova tribina zavrsi.
A Siroki Brijeg,Bijeli brijeg,Vrapcici,slavijin stadion i sl. su bolji od svih ostalih crnogorskih i makedonskih stadiona.
Da se hoce fudbal popravit,i infrastruktura bi dosla sama po sebi.
Pa,prvo,kojeg god igraca da pitas bil igro na skopskom il zenickom stadionu svi bi rekli zenicki.
A drugo,osim tog stadiona svi u Makedoniji su manje-vise smece.
Kod nas imas nekoliko jako finih stadiona:Gradacac,Prijedor,Banja Luka,pa i ovaj u Tz kad se ova tribina zavrsi.
A Siroki Brijeg,Bijeli brijeg,Vrapcici,slavijin stadion i sl. su bolji od svih ostalih crnogorskih i makedonskih stadiona.
Da se hoce fudbal popravit,i infrastruktura bi dosla sama po sebi.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Koji to Vrapčići, Gradačac, Prijedor, Pecara je ljepši/kvalitetniji od stadiona u Podgorici? 
5000?! Mozda 25.000Probisvjet je napisao/la:Oko 5000 sjedecih mjesta. Sve natkriveno.shikari je napisao/la:Koliko bi bio kapacitet ove nove tribine na Tušnju?
Pravda za Papeta!
Trenutno korisnika/ca: filip13, Helemnejse i 22 gosta.