Nisam upratio nesto sumnjivo pa da se tako kaze. Jbg. Stern im je za Paula sve uzeo tako da ne znam sto mislis tako. Mozda zbog ovog 3 team trejda gdje daju Cooka i dobijaju Nicka Younga? Wizardsi su imali belaja sa njim, te ako ga produze on hoce pare velike i dug ugovor, plus sto je problematican, kao i Blatche, a zna se kakve belaje imaju sa Blatcheom. Wizardsi nabelajise opet, jos jedan velik ugovor upise. Tacno ljudi ne znaju sta hoce, majke mi. Ne bi me iznenadilo da Wall napusti Wizardse kada dodje do produzenja ugovora, da samo lagano odseta, da mu bude dosta svega.KK_Bosna je napisao/la:ja predlazem da se nba liga ove sezone ne igra, vec da stern odmah dodijeli titulu clippersima
NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: NBA season 2011-2012
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
sta im je stern uzeo? koga?
jedini igrac koji bi mogao vrijediti ko 1/5 paula je griffin, a on je ostao u clippersima.
uostalom, paul je ukraden lakersima i poklonjen clippersima.
i ovaj trade za younga je cista smijurija
cuj problematican... i rodman je bio najproblematicniji igrac svih vremena... da li to znaci da nije trebao pistonsima i bullsima

jedini igrac koji bi mogao vrijediti ko 1/5 paula je griffin, a on je ostao u clippersima.
i ovaj trade za younga je cista smijurija
cuj problematican... i rodman je bio najproblematicniji igrac svih vremena... da li to znaci da nije trebao pistonsima i bullsima
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Portland ( moj najdrazi tim ) krece u razmontiranje ekipe :
* Novog trenera traze ( na forumima navodno se spominje i veliki Phill - kao da se dokaze sa ekipom bez superstara - mada ja licno mislim da je to glupost )
* Formirat ce ekipu oko Batuma i LA
* Trejdovali su Wallaca u Netse - za Okura i Williamsa te za pick iz prve runde drafta ( zasticen od strane trejda )
* Camby otisao u Houston za - Hasheema i Flyyna i pick iz druge runde drafta
* Craford ce takodjer biti "otpusten" do isteka trejda
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Uglavnom dobar potez ..... jer ovako nema smisla vise igrati treba se nesto mijenjati
* Novog trenera traze ( na forumima navodno se spominje i veliki Phill - kao da se dokaze sa ekipom bez superstara - mada ja licno mislim da je to glupost )
* Formirat ce ekipu oko Batuma i LA
* Trejdovali su Wallaca u Netse - za Okura i Williamsa te za pick iz prve runde drafta ( zasticen od strane trejda )
* Camby otisao u Houston za - Hasheema i Flyyna i pick iz druge runde drafta
* Craford ce takodjer biti "otpusten" do isteka trejda
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Uglavnom dobar potez ..... jer ovako nema smisla vise igrati treba se nesto mijenjati
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Uradili su ono što sam čitao na ispodobruca da trebaju 
Ostatak sezone očekujem poraze od njih,ne znam samo kakvi su s pickovima
Ostatak sezone očekujem poraze od njih,ne znam samo kakvi su s pickovima
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- adriano_leite
- Kontakt:
To je do Wizardsa a ne do Sterna jbg. Uzimaju ljudi Neneov ugovor, daju Javala i Turiafa, oba isticuca ugovora, Nick Young takodjer isticuci ugovor. Uzeo im je Gordona, drugog najboljeg igraca tima, uzeo im je pick Minnesote koji je u tom periodu trebao da bude top5, te Aminua koji je talentiran krilni igrac, a uz njih i Kamana koji je vrlo dobar igrac, dakle uzeo je najbolji moguci paket koji je mogao neko ponuditi za Paula.
To da je Paul ukraden Lakersima, ja bih prije rekao da je Paul trebao biti ukraden Hornetsima, jer nesposobnost Hornesta se vidjela u tome da su prihvatili trejd koji je prvobitno ponudjen, bez ikakve vizije za buducnost, te trejd koji bi opteretio salary cap, a Lakersima otvorio salary cap za dovodjenje i Howarda na ljeto. Ovi nesposobnjakovici su cekali prvu ponudu i ajde dobro je da uzmemo bilo sta.
To da je Paul ukraden Lakersima, ja bih prije rekao da je Paul trebao biti ukraden Hornetsima, jer nesposobnost Hornesta se vidjela u tome da su prihvatili trejd koji je prvobitno ponudjen, bez ikakve vizije za buducnost, te trejd koji bi opteretio salary cap, a Lakersima otvorio salary cap za dovodjenje i Howarda na ljeto. Ovi nesposobnjakovici su cekali prvu ponudu i ajde dobro je da uzmemo bilo sta.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ma najgluplji trade je uradio Golden State, dati Ellisa i onu dvojicu za Boguta i Jacksona, nigdje veze. I ovaj trade Clippersa je realno smijesan, Nick Young je rodjeni scorer i sta su dali? Cuj Brian Cook i pick. Ali dobro, neko rece da Young-u istice ugovor, mozda im je rekao da ce ici i ovi uzeli barem Nene-a prije nego sto ostanu praznih ruku.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma trejd Monte Elisa je cirkusantski hahaha, pa rekli ovi iz GSW necemo trejdati ga u Orlando, jer kao Orlando nije htio dati Howarda, jedino Orlando moze uzeti Elisa ako bude bilo direktno za Howarda, a onda daju Elisa za onaj dvojac, ali ni to nije bilo dovoljno smijesno nego su dali i Udoha koji je talentovan igrac.Balon je napisao/la:Ma najgluplji trade je uradio Golden State, dati Ellisa i onu dvojicu za Boguta i Jacksona, nigdje veze. I ovaj trade Clippersa je realno smijesan, Nick Young je rodjeni scorer i sta su dali? Cuj Brian Cook i pick. Ali dobro, neko rece da Young-u istice ugovor, mozda im je rekao da ce ici i ovi uzeli barem Nene-a prije nego sto ostanu praznih ruku.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ma cirkus nego sta ali meni je najjace bilo kad su neki clanovi raspravljali o trade-u Boguta a onda neko na to odgovorio nesto u fazonu"pa niko nije toliko glup da uzme njega itd." a onda dan kasnije ovi iz GS-a objave ovaj trade 
Jerry West je uzeo i K.Browna za Gasola, tako da ovaj trade ne treba da cudi.
Doduse treba jos reci da je u ovom trade-u jos dobio mladjeg Gasola koji je odlican igrac.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
ukraden lakersima ne mogu vjerovat,ma da vi bi dali fishera i waltona,ja realnosti cuj ukraden lakersimaKK_Bosna je napisao/la:sta im je stern uzeo? koga?
i ovaj trade za younga je cista smijurija![]()
cuj problematican... i rodman je bio najproblematicniji igrac svih vremena... da li to znaci da nije trebao pistonsima i bullsima![]()
da li neko zna da li se u obzir uzimaju kosevi igraca u produzetku, ili se samo racuna regularni dio (pitam ovo radi kladionice) hvala . . .
Ja sta je nego ukraden, pa GM Hornetsa Demps je prema NBA-u imao odrijesene ruke i onda iz nicega se pojavi Stern i kaze Stop?dema je napisao/la:ukraden lakersima ne mogu vjerovat,ma da vi bi dali fishera i waltona,ja realnosti cuj ukraden lakersimaKK_Bosna je napisao/la:sta im je stern uzeo? koga?
i ovaj trade za younga je cista smijurija![]()
cuj problematican... i rodman je bio najproblematicniji igrac svih vremena... da li to znaci da nije trebao pistonsima i bullsima![]()
I stvarno neznam sta vi kriticari hocete? Dali smo najboljeg sestog igraca i top 5 PF za Paula. Dosta navijaca Lakersa su cak bili protiv ovog trade-a jer su smatrali da gubimo dva vrhunska visoka igraca.
Mozda smo jos trebali strpati i Kobe-a pa da i vi budete zadovoljni.
Razumijem kad kazete za trade Gasola da je cisti steal, to i ja kazem kao navijac Lakersa ali ovaj pokusaj da od ovog propalog trade-a Paula stvorite zajeb decenije je smijesan.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma nije ovaj rekao da ce ici kako ce reci kad je tek ove sezone potpisao ugovor..bio je on free agent sad i Washington g apotpisao, bas kao i Portolan Crawforda...dace bog sad da bullsi pokupe Crawforda samo da imamo kakvog suteraBalon je napisao/la:Ma najgluplji trade je uradio Golden State, dati Ellisa i onu dvojicu za Boguta i Jacksona, nigdje veze. I ovaj trade Clippersa je realno smijesan, Nick Young je rodjeni scorer i sta su dali? Cuj Brian Cook i pick. Ali dobro, neko rece da Young-u istice ugovor, mozda im je rekao da ce ici i ovi uzeli barem Nene-a prije nego sto ostanu praznih ruku.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- BernardBarnjak
- Kontakt:
jose je napisao/la:McMillan dobio nogu nakon sinocnjeg debakla od Knicksa.
Baš me cudi
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Volim Cambyja ali su ga uvalili Raketama...
Rockets get:• C Marcus Camby
Blazers get:• C Hasheem Thabeet
• G Jonny Flynn
• 2012 second-round draft pick
---
Nick Young, kazu, 6ti covjek, ulaziti sa klupe...
Wizards get:
• F/C Nene
• F Brian Cook
• Future second-round pick
Clippers get:
• G Nick Young
Nuggets get:
• C JaVale McGee
• F/C Ronny Turiaf
Bit ce zanimljivo pod kosem nauggetsa, McGee & Birdman...
Rockets get:• C Marcus Camby
Blazers get:• C Hasheem Thabeet
• G Jonny Flynn
• 2012 second-round draft pick
---
Nick Young, kazu, 6ti covjek, ulaziti sa klupe...
Wizards get:
• F/C Nene
• F Brian Cook
• Future second-round pick
Clippers get:
• G Nick Young
Nuggets get:
• C JaVale McGee
• F/C Ronny Turiaf
Bit ce zanimljivo pod kosem nauggetsa, McGee & Birdman...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- delpiero20
- Kontakt:
Glavni razlog sto su Ellisa i Udoha je taj sto zele da krenu ponovo i da sve rade na drugi nacin tj ne zele da budu zaglavljeniBalon je napisao/la:Ma najgluplji trade je uradio Golden State, dati Ellisa i onu dvojicu za Boguta i Jacksona, nigdje veze. I ovaj trade Clippersa je realno smijesan, Nick Young je rodjeni scorer i sta su dali? Cuj Brian Cook i pick. Ali dobro, neko rece da Young-u istice ugovor, mozda im je rekao da ce ici i ovi uzeli barem Nene-a prije nego sto ostanu praznih ruku.
Drugi razlog je taj sto bi ga dali svakom ko bi im ponudio centra, za dobrog centra bi ga dali svakoj ekipi jer traze tog big mana otkad ja pratim kosarku i ne mogu da ga nadju
Nisu toliko osteceni jer Thompson ce se razviti ubrzo u dobrog igraca i sada ce imati minute odlicne, Curry,Thompson,Jefferson,Lee,Bogut...sto se mene tice odlicna im postava, jos da ih ne zeza Biedrinsov ugovor gdje bi im bio kraj, a ni klupa im nije losa, solidna je
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Monta Ellis will be active for Friday's game against the Warriors.
All the physicals have been passed, setting Ellis up to make his Bucks debut against his former teammates. We're tentatively expecting a starting lineup of Brandon Jennings, Ellis, Carlos Delfino, Ersan Ilyasova and Drew Gooden. In that scenario, Ekpe Udoh would come off the bench.
**** say Nuggets close to long-term deal with restricted free agent Wilson Chandler
Blazers will waive C Greg Oden.
It's just a procedural move. Oden is out for the year -- and maybe his career -- due to his well-documented knee woes. He was going to be an unrestricted free agent after the season anyway and will be hoping an NBA team is willing to take a shot on damaged upside.
All the physicals have been passed, setting Ellis up to make his Bucks debut against his former teammates. We're tentatively expecting a starting lineup of Brandon Jennings, Ellis, Carlos Delfino, Ersan Ilyasova and Drew Gooden. In that scenario, Ekpe Udoh would come off the bench.
**** say Nuggets close to long-term deal with restricted free agent Wilson Chandler
Blazers will waive C Greg Oden.
It's just a procedural move. Oden is out for the year -- and maybe his career -- due to his well-documented knee woes. He was going to be an unrestricted free agent after the season anyway and will be hoping an NBA team is willing to take a shot on damaged upside.
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 16 mar 2012, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
istina ljudi trazili centra i dobili ga...samo eto realno gledajuci ja nebi pa koliko god mi trebao centar ...pa ja bi ga prije dao Denveru za Nenea , ali Denveru vjerovatno ne treba SG...ko zna mozda su mogli dobiti jos nesto uz Nenea..znaci ipak su mogli proci bolje...samo ko ce ti ga znat da ce Denver trade Nenea..mene je ovo iznenadilo, jer potpisali covjeka i sad ga trade
...hajde barem su nesto dobili nazad ebiga mozd aim je to i bio cilj
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
zamisli sad ovi pustili odena a on se uspije oporavit , vrati se i krene da dominira, sanse za to ne postoje skoro al ono zamislit samo
kako bi to bilo sjajno, al to je portland, nije to ni nemoguce toliko kad su oni u pitanju 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- delpiero20
- Kontakt:
Zao mi covjeka...isto mi je jos vise zao Brandona Roya ali eto zaradili su valjda nesto za karijere pa mogu voditi normalan zivot
Neka se bace u treniranje djece ili tako nesto, kad vec ovako nisu imali srece ko zna mozda mogu biti dobri treneri
Al Oden, covjek bas nesto jedva...nemam neku predstavu za to kako da se on oporavi, veliki je covjek, nije nesto agilan, izgleda mi isto kao da nema nikakve volje...a kad ne pokusavas svaki dan kod ovih stvari kao sto su teske povrede i lomovi od tebe nema nista
Neka se bace u treniranje djece ili tako nesto, kad vec ovako nisu imali srece ko zna mozda mogu biti dobri treneri
Al Oden, covjek bas nesto jedva...nemam neku predstavu za to kako da se on oporavi, veliki je covjek, nije nesto agilan, izgleda mi isto kao da nema nikakve volje...a kad ne pokusavas svaki dan kod ovih stvari kao sto su teske povrede i lomovi od tebe nema nista
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.