nema TV prenosa, samo radijskikelecevic je napisao/la:zna li iko ima li prenos utakmice na tv-u?

http://www.radioigokea.info
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
nema TV prenosa, samo radijskikelecevic je napisao/la:zna li iko ima li prenos utakmice na tv-u?
max. valaMelo15 je napisao/la:ipsa nemoj biti skeptican ,, vidjeces sutra ...
Ako su mogli namuciti Partizan i CZ. zasto ida ne slome Igose ...
A u dvorani ce biti min. 2 000 .-3000.
bez obzira na pesimizam nadam se dobroj, borbenoj igri i pobjedi naravno........a bilo bi lijepo popuniti skenderiju i biti sesti igrac nasima!!! s obzirom da je najveci problem podstaci publiku da navija (prije su to radile Hz), ja predlazem da se mi sa foruma skupimo i organizovano bordimo bosnu....sto da ne, mislim da nas ima dovoljno za tako nesto...Melo15 je napisao/la:ipsa nemoj biti skeptican ,, vidjeces sutra ...
Ako su mogli namuciti Partizan i CZ. zasto ida ne slome Igose ...
A u dvorani ce biti min. 2 000 .-3000.
Vucurovic je najbolji trojkas u regionu
Na treningu mu slomio vilicu klinac koji samo popunjava brojkobe je napisao/la:matić se povrijdio,nesšto je slomio i nece sigurno igrati ove sezone.
kad bi karte bile besplatne to bi se moglo ocekivati,ali ovako posjecenost ce biti ona regularna,nekih 2,500Melo15 je napisao/la:lolo svi jedva cekaju 19oo ,ja mislim da ce biti posjecenost velika ,i nenadano navijanje ...
![]()
BUDI BOSNA
![]()
samo se ti nadaj..bice jako teska utakmica..samo uz pomoc sudija mozete da dobjete u Igokeu..kao sto to radi siroki...Rz88 je napisao/la:Ma Bosna to dobija lagano, daleko najjača ekipa.
da da toliko ste jaki da bi i CSKA izgubio od vas da ih sudije ne pogurajubig man je napisao/la:samo se ti nadaj..bice jako teska utakmica..samo uz pomoc sudija mozete da dobjete u Igokeu..kao sto to radi siroki...Rz88 je napisao/la:Ma Bosna to dobija lagano, daleko najjača ekipa.
fera je napisao/la:da da toliko ste jaki da bi i CSKA izgubio od vas da ih sudije ne pogurajubig man je napisao/la:samo se ti nadaj..bice jako teska utakmica..samo uz pomoc sudija mozete da dobjete u Igokeu..kao sto to radi siroki...Rz88 je napisao/la:Ma Bosna to dobija lagano, daleko najjača ekipa.
sto jest jest,sudije ce vas sjebati maksimalno ko i svake godine,jbg,trebate imate malo jaci uticaj ko dnjih,nek tata krmak malo pogurabig man je napisao/la:Realno,Bocka je tu utakmicu odlicno igrao,i onda su ga iskljucili i onda je napravio ono sranje sto je bilo...mogu se kladiti da ce tako sutra iskljuciti Vuksanovica ili nekog drugog ko bude odlican u ekipi igokee...
a tek saradniciipsa je napisao/la:ma ni vidovita cemila vam nije ravna....
JE**** vam tata mamu sutr svima...lolo je napisao/la:sto jest jest,sudije ce vas sjebati maksimalno ko i svake godine,jbg,trebate imate malo jaci uticaj ko dnjih,nek tata krmak malo pogurabig man je napisao/la:Realno,Bocka je tu utakmicu odlicno igrao,i onda su ga iskljucili i onda je napravio ono sranje sto je bilo...mogu se kladiti da ce tako sutra iskljuciti Vuksanovica ili nekog drugog ko bude odlican u ekipi igokee...
eee evo imas na ftv bitku na neretvi pa malo pogledaj...nece ti skoditi....big man je napisao/la:JE**** vam tata mamu sutr svima...lolo je napisao/la:sto jest jest,sudije ce vas sjebati maksimalno ko i svake godine,jbg,trebate imate malo jaci uticaj ko dnjih,nek tata krmak malo pogurabig man je napisao/la:Realno,Bocka je tu utakmicu odlicno igrao,i onda su ga iskljucili i onda je napravio ono sranje sto je bilo...mogu se kladiti da ce tako sutra iskljuciti Vuksanovica ili nekog drugog ko bude odlican u ekipi igokee...![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.