NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

LloriS
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la LloriS » 24 feb 2014, 23:35

samolukavac je napisao/la:Jedinstvo ima ovo 16 kolo teško gostovanje, onda 17, 18 i 19 kolo imaju lagane utakmice (Igman, Troglav, Mladost), ipak ključno će im biti 22 i 23 kolo dva gostovanja zaredom (Čapljina, Bratstvo) i znamo da gostuju i u Banovićima, Tuzli, Kaknju, Rodoču, jako nezgodan raspored pogtovo gostujuće utakmice...

Za titulu najbitnije utakmice su vam na Tuzlanskom kantonu ( Srebrenik, Tuzla, Gračanica, Banovići) to ako preživite ja vam čestitam :)
Prezivjeli smo rat, prezivjecemo i ovo ;)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 feb 2014, 23:40

2343 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:nisam ja stari moj nista preskocio i pratim vas rad od kad je Sloboda u ovom rangu takmicenja....ove sezone ste nas demolirali sa 3 komada isto kao i mi vas prosle sezone na Tusnju...znaci,smijesni ste bili prosle sezone isto kao i mi jesenji dio ove sezone... pa posto vidim da glumis njegovog advokata evo ti mi objasni kako on to pokusava da prikaze rad jedinstva kao nekav sistematski...ono, nesto fora dugorocno...kao,dugo smo se spremali :roll: :roll: ...za ovu buraniju od lige recept je jednostavan...dovedes 5,6 dobrih igraca i malo pokupujes,malo dogovoris i to je kraj price...nemoj da izmisljamo toplu vodu i da se lazemo kao da je ovo jedinstvo plod nekog dugorocnog plana i rada
Da, upravu si! Ovo Jedinstvo nije stvarano dvije godine. Od proše zime se počelo sa gradnjom ekipe.
Eh da je sve u tih 5-6 igrača, mi bi davno otišli iz ove lige, a i vi nebi doveli 15 igraca vec tih 5-6, kao sto kazes.
Druga stvar koja me 'bode' u oci je ta da neki pisu kako bi se ove dvije ekipe u PL borile za Europu. Daleko od toga, ovim ekipama bi neki vrhunac bila sredina tabele, ako i to. Jer, iako neki ne vide, velika je razlika između ove i PL lige.

ja puno ne komentarisem druge slabo i citam ali eto uletim procitam sta se desava i vidim ponekad i sa jedne i sa druge strane toliko glupih i bespotrebnih provokacija..ne ulazim u te rasprave i nemjesam se niti sam od tog posla..ja sam se samo nadovrezao jer su dva forumasa naveli kandidate uz Jedinstvo....ja nisma ni rekao da ova ekipa Slobode moze u evropu odkud ti to?..ja sam rekao da mi porvo klub sredjujemo od sljama koji ga je okupirao zadnjih godina ..da i mi svakako i ne zelimo uci u ligu gdje cemo se boriti za opstanak nego naravno za evropu..jer samo ovakvim zdravim radom i povjerenjem drugih mozemo sastaviti ekipu..naravno ova ekipa to nije ali povjerenje koje stice Azmir daje nam nadu da moze dovesti koga on zeli, a i Sloboda je brend koji privlaci naravno i uz novac svakoga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 feb 2014, 23:40

zezam se, čisto da dolijem ulje na vatru :mrgreen: ako odete u PL, od mene ćete dobit' sportsku čestitku i zaželjet' ću vam sve najbolje u PL :D ja sam persona za sebe, razmišljam svojom glavom, ne dozvoljavam da drugi utiču na moje mišljenje i ne pada mi na pamet da zbog par pojedinaca steknem lošu sliku o Jedinstvu, njegovim navijačima i na kraju generalno Bišćanima

nemam apsolutno nikakvog razloga za animoziet prema vama kao klubu, navijačima, građanima itd .. jedini klub u ovoj državi koji mrzim, to je Seljo :D

a ove rasprave @anonimnog, wiena i ovog ledenog igrača, su meni lično simpatične, čiji je veći, čiji tata je jači, itd :D sve dok ne pređe na lično vrijeđanje, itd .. ovako se teme i ovaj pdf drže aktivnim i neka toga :D ko ne zna za šalu i podjebavanja, neka se ne miješa, neka pobaca članove na ignore i zdravo đaci

2343

Post Postao/la 2343 » 24 feb 2014, 23:56

SaltCityAttack je napisao/la:
2343 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:nisam ja stari moj nista preskocio i pratim vas rad od kad je Sloboda u ovom rangu takmicenja....ove sezone ste nas demolirali sa 3 komada isto kao i mi vas prosle sezone na Tusnju...znaci,smijesni ste bili prosle sezone isto kao i mi jesenji dio ove sezone... pa posto vidim da glumis njegovog advokata evo ti mi objasni kako on to pokusava da prikaze rad jedinstva kao nekav sistematski...ono, nesto fora dugorocno...kao,dugo smo se spremali :roll: :roll: ...za ovu buraniju od lige recept je jednostavan...dovedes 5,6 dobrih igraca i malo pokupujes,malo dogovoris i to je kraj price...nemoj da izmisljamo toplu vodu i da se lazemo kao da je ovo jedinstvo plod nekog dugorocnog plana i rada
Da, upravu si! Ovo Jedinstvo nije stvarano dvije godine. Od proše zime se počelo sa gradnjom ekipe.
Eh da je sve u tih 5-6 igrača, mi bi davno otišli iz ove lige, a i vi nebi doveli 15 igraca vec tih 5-6, kao sto kazes.
Druga stvar koja me 'bode' u oci je ta da neki pisu kako bi se ove dvije ekipe u PL borile za Europu. Daleko od toga, ovim ekipama bi neki vrhunac bila sredina tabele, ako i to. Jer, iako neki ne vide, velika je razlika između ove i PL lige.

ja puno ne komentarisem druge slabo i citam ali eto uletim procitam sta se desava i vidim ponekad i sa jedne i sa druge strane toliko glupih i bespotrebnih provokacija..ne ulazim u te rasprave i nemjesam se niti sam od tog posla..ja sam se samo nadovrezao jer su dva forumasa naveli kandidate uz Jedinstvo....ja nisma ni rekao da ova ekipa Slobode moze u evropu odkud ti to?..ja sam rekao da mi porvo klub sredjujemo od sljama koji ga je okupirao zadnjih godina ..da i mi svakako i ne zelimo uci u ligu gdje cemo se boriti za opstanak nego naravno za evropu..jer samo ovakvim zdravim radom i povjerenjem drugih mozemo sastaviti ekipu..naravno ova ekipa to nije ali povjerenje koje stice Azmir daje nam nadu da moze dovesti koga on zeli, a i Sloboda je brend koji privlaci naravno i uz novac svakoga
Bez veze si se našao prozvanim. Ne znam niti ko je napisao to, al sam par puta pročitao to proteklih dana pa se sjetih sad da napišem to, inače vrlo rijetko šta komentarišem jer je malo ljudi s kojima se može pametno diskutovati. Ono što se tebe tiče, spominjao si kako bi radije ostao jos jednu sezonu ali da klub stane na zdrave noge. Isto misljenje imam i za Jedinstvo. Nije problem ostati ni tu jednu sezonu duže (kad smo već ovoliko izdržali :lol: ) ako će ostati isti ljudi u klubu (pri tome ne mislim isključivo na igrače). U proteklim godinama je bilo X primjera klubova koji su imali ekipu, ali su im organizacija i poslovanje kluba bili ka*ina, i ti isti klubovi su nakon jedne sezone doživjeli krah i vratili su se nazad u ovu ligu gdje se klub jedva održava. Uostalom i Jedinstvo je bilo klasičan primjer toga, u prošlosti.

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 25 feb 2014, 00:02

Pa prije nego će početi ova sezona, govorili su da nećemo napadati PL jer treba još puno toga da se uradi. Ali evo, otvorio nam se put, pa nećemo propustiti priliku, pokušaćemo. U zadnjih godinu dana se uradilo više nego u zadnjih 10godina.
I naravno da niko ne bi da ode na izlet u PL. Evo Gošk za primjet, ušli su tamo, bacili pare, jer je previše troškova, i vratili se. Pa bolje da ni ne idemo ako tako mislimo.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 feb 2014, 12:40

Kroz ovaj video sam informisan da ste zgazili redom sve i plasirali se u Premier ligu. Pa evo da iskoristim priliku.. Iskrene čestitke stižu iz Srebrenika za ulazak Jedinstva u elitni rang BH fudbala!

[youtube][/youtube]
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 25 feb 2014, 13:03

Svaka čast evo i od mene čestitka na plasmanu u Premijer ligu :D cim sam pogledao video odmah smo se otpisali jer ne možemo ništa napravit protiv jakog Jedinstva.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 25 feb 2014, 13:13

Ne znam cemu toliki optimizam u redovima Slobode kad kasne 5 bodova i idu na veoma teska gostovanja. S prikazanom igrom u Srebreniku sto je generalka bila pred prvenstvo nece Sloboda ni blizu pric Jedinstvu. Realno.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 feb 2014, 13:54

Ne znam šta je vama čudno na komentaru, sam kaže 30. kolo proslavit titulu, i još o uslovima šta će trebati uraditi sad pri ulasku u PL :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 25 feb 2014, 14:27

jasko_juve je napisao/la:Ne znam cemu toliki optimizam u redovima Slobode kad kasne 5 bodova i idu na veoma teska gostovanja. S prikazanom igrom u Srebreniku sto je generalka bila pred prvenstvo nece Sloboda ni blizu pric Jedinstvu. Realno.
pa sta da ti kazem isto tako prejako Jedinstvo odigra generalku protiv "super mocnog" Vinogradara 1-1 8-) nema sta mnogo razloga za optimizam :!:
Sloboda Tuzla

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 25 feb 2014, 15:18

jasko_juve je napisao/la:Ne znam cemu toliki optimizam u redovima Slobode kad kasne 5 bodova i idu na veoma teska gostovanja. S prikazanom igrom u Srebreniku sto je generalka bila pred prvenstvo nece Sloboda ni blizu pric Jedinstvu. Realno.

jesil ti lud ili sta ??? za nas ce ova gostovanja na kantonu biti domace utakmice a sta mislite kako cete se vi provesti ??? capljina , rudar , branitelj i troglav su nam ista gostovanja + vi dolazite nama na tusanj...... i gdje ti vidis da mi imamo tezi raspored ???? pa bolan ovi iz srebrenika ce poginut da vas pobijede cekajte jos malo pa cete vidjeti ne znam cemu se nadate.......
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 feb 2014, 15:22

Vidi se da pratis Slobodu pravo.

Pogledaj npr kako stoji Koper kojeg je Sloboda pobjedila, jedini poraz Slobode je od Crvene Zvezde..

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 feb 2014, 15:23

ja i dalje kazem da pored Jedinstva niko nema sanse, ni ovih 16 timova u LP sto je ostalo....takav i jeste stav 90% nasih navijaca..10-ak % su apsolutni optimisti, ali velika vecina sto se moze vidjeti i na ovoj temi ipak Galaktikose iz Bihaca istice kao neprikosnovene.5 bodova nije malo, plus strasan kolektiv ali eto imamo i mi pravo da se nadamo..

Rudar je ekipa koju isto cijenim, uvijek su znali sta i kako hoce, imali dobre trenere, solidne igrace, odlican raspored imaju..mogu i oni sto da ne

svako ima svoje razloge za optimizam, sad koliko je pored Galaktikosa taj optimizam nas ostalih realan- ne znam...nakon ovih zadjih izjava sam se demoralisao totalno.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 25 feb 2014, 15:32

ultrasstyle_tz je napisao/la:ja i dalje kazem da pored Jedinstva niko nema sanse, ni ovih 16 timova u LP sto je ostalo....takav i jeste stav 90% nasih navijaca..10-ak % su apsolutni optimisti, ali velika vecina sto se moze vidjeti i na ovoj temi ipak Galaktikose iz Bihaca istice kao neprikosnovene.5 bodova nije malo, plus strasan kolektiv ali eto imamo i mi pravo da se nadamo..

Rudar je ekipa koju isto cijenim, uvijek su znali sta i kako hoce, imali dobre trenere, solidne igrace, odlican raspored imaju..mogu i oni sto da ne

svako ima svoje razloge za optimizam, sad koliko je pored Galaktikosa taj optimizam nas ostalih realan- ne znam...nakon ovih zadjih izjava sam se demoralisao totalno.
slika

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 25 feb 2014, 16:00

A ljudi moji koji je vama svima k.u.r.a.c? Super jako Jedinstvo ili ti Galaktikosi i europska Sloboda? Nemojte biti smijesni. Do godina, dvije prije smo svi bili na dnu i sad odjednom hocete nesto veliko. Preraslo je ovo izgleda u preveliku mrznju izmedju navijaca ova dva (smijesna) giganta bosanskog nogometa. Malo svi euforiju i nepotrebni optimizam
smanjite. Ali i jedni su se bunili sto se Jedinstvu ne posvecuje paznja kao i Slobodi na ovom portalu a drugima smeta sad kad nasi igraci i strucni stab ne smatraju Slobodu glavnim konkurentom. Nije ovo vise, kako mnogi nazivaju, kompleks o drugom klubu vec psihicki poremecaj pojedinaca koji vise 24h na forumu i komentarisu svaku sitnicu. Nadam se da me ovi provokatori nece docekati kad dodjem u Tz na utakmicu sa ekipom :)

bihac1968
Kontakt:

Post Postao/la bihac1968 » 25 feb 2014, 16:05

tropic je napisao/la:A ljudi moji koji je vama svima k.u.r.a.c? Super jako Jedinstvo ili ti Galaktikosi i europska Sloboda? Nemojte biti smijesni. Do godina, dvije prije smo svi bili na dnu i sad odjednom hocete nesto veliko. Preraslo je ovo izgleda u preveliku mrznju izmedju navijaca ova dva (smijesna) giganta bosanskog nogometa. Malo svi euforiju i nepotrebni optimizam
smanjite. Ali i jedni su se bunili sto se Jedinstvu ne posvecuje paznja kao i Slobodi na ovom portalu a drugima smeta sad kad nasi igraci i strucni stab ne smatraju Slobodu glavnim konkurentom. Nije ovo vise, kako mnogi nazivaju, kompleks o drugom klubu vec psihicki poremecaj pojedinaca koji vise 24h na forumu i komentarisu svaku sitnicu. Nadam se da me ovi provokatori nece docekati kad dodjem u Tz na utakmicu sa ekipom :)

Ma bravo majstore, odlično sročeno potpisujem tvoju svaku riječ :D ;)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 25 feb 2014, 16:22

NK Jedinstvo je jedini fudbalski/nogometni klub koji je ušao i viši rang takmičenja (čitaj Premier liga Bosne i Hercegovine), tako što je osvojio jesenji dio prvenstva.Čestitke i od mene, i usput ovim videom sj*ebali ste onu malu sa kisla mi je glOva :lol: (ismijao sam se poštenski).

LP prvaci :lol:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 25 feb 2014, 16:22

Hahahaa ova djeca iz Tuzle nisu normalna sta pisu :shock: jedini ispravan lik SaltCityAttack, ovo ostalo sve ima opasni problema. Imam kuma u Tuzli može da vam puno pomogne, Mevludin Hasanović, dr. med., specijalista neuropsihijatar ;)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 feb 2014, 17:21

Rafael30 je napisao/la:Hahahaa ova djeca iz Tuzle nisu normalna sta pisu :shock: jedini ispravan lik SaltCityAttack, ovo ostalo sve ima opasni problema. Imam kuma u Tuzli može da vam puno pomogne, Mevludin Hasanović, dr. med., specijalista neuropsihijatar ;)
Mevludin Hasanović je ljudina. Dotur kojeg strasno postujem. Poznajem ga i dobar sam sa njim. Posvetio se borcima i PTSP.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

abnorme123
Kontakt:

Post Postao/la abnorme123 » 25 feb 2014, 17:59

tuzlak1987 je napisao/la:
Vidi se da pratis Slobodu pravo.

Pogledaj npr kako stoji Koper kojeg je Sloboda pobjedila, jedini poraz Slobode je od Crvene Zvezde..
Pa ti ni svoj klub ne pratis :lol:
Da ti stanem na muku, Jedinstvo je taj isti Koper dobilo 3:0 . Nema nikakve veze ali eto...
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.