zizu1991 je napisao/la:Sve teme na pdf-u reprezentacije su postale teme za razračunavanje i obračun između pozicije i opozicije nakon odlaska Papeta. Da se ponovim, ovaj forum je davno otišao u krasni.
Banuješ ih sve i to je to. Nije to neka velika skupina ljudi, mahom se vrti njih 10-ak na svim temama.
zizu1991 je napisao/la:Onda bi forum bio mrtav. Masa raje se povukla i rijeđe piše upravo zbog njih. Da je to u interesu foruma, davno bi bilo učinjeno.
Ma znam, al' to već nije u rezonu našeg djelovanja.
sto se mene tice dokazo je da je "los igrac" ustvari ne los nego ni blizu onakvim kakvim sam ga smatro ja pa i vecina raje...... prvo galata haj inekaok, al sad da se ne moze nametnut u ovakvom werderu ma to nije slucajno. Nisu ni oni budale valjda imaju oci, da on zasluzi igrobi bojim se da je go protiv slovacke bio samo slucajnost, a onih par partija karkotrajni bljeskovi
invincible1921 je napisao/la:sto se mene tice dokazo je da je "los igrac" ustvari ne los nego ni blizu onakvim kakvim sam ga smatro ja pa i vecina raje...... prvo galata haj inekaok, al sad da se ne moze nametnut u ovakvom werderu ma to nije slucajno. Nisu ni oni budale valjda imaju oci, da on zasluzi igrobi bojim se da je go protiv slovacke bio samo slucajnost, a onih par partija karkotrajni bljeskovi
Sreca pa se tebe ne tice....
Da je Messi - nije. Da je Ronaldo - nije ni blizu. Da je nase najbolje krilo - mozda. To mozda vise govori o nama kao repki nego o njemu kao igracu ali sta je tu je....
[youtube][/youtube]
Nikako ne kontam sta se desilo sa likom..
Kad pogledam ovaj klip,ove golcine,sprintove...zar si zaboravio igrati
Isto tako ga i ovo vucaranje iz kluba u klub jako mnogo kosta neke konstantnosti u igri.Svakih godinu dana se pocinje privikavati na drugu sredinu i bojim se da ce nakon Werdera da ode u neki puno losiji klub i onda jednostavno u tisini nestati sa spiska repke..Mora vise da radi,sta god da mu je problem lik ima potencijal i steta bi bilo da na kraju zavrsi u nekom Svicarskom drugoligasu.
arhimed89 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nikako ne kontam sta se desilo sa likom..
Kad pogledam ovaj klip,ove golcine,sprintove...zar si zaboravio igrati
Isto tako ga i ovo vucaranje iz kluba u klub jako mnogo kosta neke konstantnosti u igri.Svakih godinu dana se pocinje privikavati na drugu sredinu i bojim se da ce nakon Werdera da ode u neki puno losiji klub i onda jednostavno u tisini nestati sa spiska repke..Mora vise da radi,sta god da mu je problem lik ima potencijal i steta bi bilo da na kraju zavrsi u nekom Svicarskom drugoligasu.
On ima potencijal da bude solidan igrac u nekom od klubova liga petice. To sto je on umislio da mora postati zvijezda, ili sto to drugi od njega ocekuju (prije svega nerealna bosanskohercegovacka javnost), na tome bi on trebao poraditi. Shvatiti da igra u ekipi sa deset drugih ljudi i da je neophodna saradnja. A priznat ces buraz da je Izetu lopta jako draga. Ponekad mu je toliko draga da je radije izgubi od protivnika nego da je doda suigracu.
Budimo realni, ovo je dobro za njega. Neka grije klupu i bori se za standardnu poziciju. Da trener ne racuna na njega, ne bi bio ni na klupi. Posto racuna, onda se se nadam da ce nauciti Izeta stvari o kojima sam gore pisao. A kad nauci, nece biti razloga da grije klupu.
HamburgCity je napisao/la:Hajrović bez nastupa
Mujdza bez nastupa
Medunjanin bez nastupa
Prcić bez nastupa
Dzeko 7 minuta
Ibišević 21 minuta
Vrančić 37 minuta
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Blago nama
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
Mujdza bez nastupa
Medunjanin bez nastupa
Prcić bez nastupa
Dzeko 7 minuta
Ibišević 21 minuta
Vrančić 37 minuta
Yebeni fakti!
Spaha, Besa i Begovic sami skupise u ovom kolu vise minuta od ovih gore u zadnjih 5 kola.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Mujdza bez nastupa
Medunjanin bez nastupa
Prcić bez nastupa
Dzeko 7 minuta
Ibišević 21 minuta
Vrančić 37 minuta
Da dodam i da Tankovic nije dobio priliku za igru kao jedan od potencijalnih reprezentativaca koji najvise obecavaju.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sabinho je napisao/la: Da dodam i da TankovNadam se da je neka povreda u pitanju
Dobar si pasha veli bolji i prelom noge samo da nije na klupi hahaha
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Naravno mislio sam na laksu povredu to se podrazumijeva. Sto bi bila manja steta nego da je izgubio mjesto u prvih 11. Posebno nakon pobjede AZ-a i dobre partije nekih drugih igraca.
Koliko je samo pao momak. Lahko je sad pisat ali nikad nije trebao prelazit u Galatu. Sad bi mu najbolje bilo vratit se negdje u Svicu gdje moze opet biti glavni igrac ekipe i malo samopouzdanje vratit, jer talenat nije problem.