Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

arius
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la arius » 06 nov 2014, 09:50

Principatus je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Tino Sven Susic propusta utakmicu protiv Izraela.
Ako ova ubleha od igraca propusti Izrael postoje sanse da pobjedimo. Sto manje Susica to bolje za nas.
slazem se ....nije decko ni los igrac nego bi opet igrali sa cetvoricom u sredini ...ovako je izgledno da pocnemo s krilima i poznatom trojkom u sredini + dzeko sto bi trebalo izgledati dobro na terenu

ustvari i nema nikakvih opcija vise safet, jedino bi mogao usrati sa prcicem u prvih 11

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 06 nov 2014, 10:02

ustvari i nema nikakvih opcija vise safet, jedino bi mogao usrati sa prcicem u prvih 11[/quote]

Mislim da Prcic nema neku šansu da se nađe u prvih jedanaest.Moze mjenjati Medunjanina a Pape svakako više vjeruje Haretu nego Sanjinu.Osim toga koliko god pape pravio kardinalne greške svjestan je i on da je u ovom slučaju Medo bolja opcija u boljoj je formi a i eto nagađa se i neka sanjinova povreda. Također mislim da ako ne bude igrao Tino neće se forsirati ova dijamant formacija tako da zaigraju i jedan i drugi dakle 4 u sredini. Nema mali Prcic taj status da se njemu podređuje formacija kao bratić.
#Miske institucijo!!!!!

Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 06 nov 2014, 10:11

haris92 je napisao/la:ustvari i nema nikakvih opcija vise safet, jedino bi mogao usrati sa prcicem u prvih 11
Mislim da Prcic nema neku šansu da se nađe u prvih jedanaest.Moze mjenjati Medunjanina a Pape svakako više vjeruje Haretu nego Sanjinu.Osim toga koliko god pape pravio kardinalne greške svjestan je i on da je u ovom slučaju Medo bolja opcija u boljoj je formi a i eto nagađa se i neka sanjinova povreda. Također mislim da ako ne bude igrao Tino neće se forsirati ova dijamant formacija tako da zaigraju i jedan i drugi dakle 4 u sredini. Nema mali Prcic taj status da se njemu podređuje formacija kao bratić.[/quote]

nadam se da je tako .....spominjem prcica kao jedinu opciju koju ima safet za kombinaciju ....ostalo mu se slozilo na 4-2-3-1....

...............................begovic........................
mujdza(avdija).....sunjic(bicakcic)...spahic(hadzic).......lulic
...................besic..................medunjanin.......
hajrovic.......................pjanic.....................visca....
................................dzeko...............................

ovo je sve s cime idemo u izrael bez tine....ostaju jos prcic kao jedina izmjena ,dva golmana , vranjes bez nastupa,cimirot i zakaric

dakle izmjene su mu prcic i avdija u slucaju da rezultat bude nepovoljan :D :D ili as iz rukava goran zakaric :D

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 06 nov 2014, 10:49

@arius ako na teren istrče ovi momci koje si i ti naveo,bas ovako kako si ih poslozio šanse da pobijedimo su 90:10 u našu korist.
Dakle,Begović,Sunjic, Medunjanin,Lulic,Visca i Spahic su u veoma dobroj formi, tu su negdje i Besic, Pjanic,Hajrovic i Džeko. Mujdza i van forme po meni je ispred Avdije.Sa spahom naša odbrana je barem 30% jača sto daje mogućnosti Medunjaninu ili Pjanicu da krenu nesto ofanzivnije.Također, ako Tino ne bude igrao mislim da ce navedena trojka mnogo bolje i funkcionalnije djelovati.S tim da bi ja jedino u ovoj tvojoj formaciji zamjenio mjesta Pjanicu i Harisu.
#Miske institucijo!!!!!

Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la velez_mostar » 06 nov 2014, 11:30

Principatus je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Tino Sven Susic propusta utakmicu protiv Izraela.
Ako ova ubleha od igraca propusti Izrael postoje sanse da pobjedimo. Sto manje Susica to bolje za nas.
Bez ove amidzine prevare cemo biti duplo jaci, nece ubleha kociti igru, i sigurno pobjedjujemo..

Sve se slozilo, Ibisevicev izostanak ce kreirati formaciju sa jednim napadacem, a izostanak amidzinog zlata ce znaciti i brz igrac na lijevom krilu, Pjanic ce biti najsretniji jer ce njegovi pasovi doci do izrazaja.

Zgazicemo Izrael!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 06 nov 2014, 11:46

Napokon dobra vijest. Al' ne vjerujem dok ne počne utakmica.

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 06 nov 2014, 11:47

Ako podvučemo paralelu u odnosu na ove predhodne utakmice dakle :
Tino out - Medunjanin in,
Avdija out -Mujdza in,
Prcic out -Hajrovic in
Hadžić out -Spahic in,
Vedad out -Visca in

Mi smo duplo jača reprezentacija, sa ovim kadrom smo mogli ured izvuci 3 boda protiv Belgije tako da Izrael stvarno ima minimalne šanse da nas dobije.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 nov 2014, 12:13

Juventinisimo je napisao/la:@Ajax
Nisam pametan sta bi Pape trebao uraditi za slijedecu utakmicu...vraca se Spahic? Hadzic ide van?? Lulic opet na beka?? 4-2-3-1 Izet desno,Visca lijevo?? Tino klupa??
Mozda 4-4-1-1?? Gore Izet/Visca iza Dzeke... :hmmmmm:
Bicakcic u prvih 11??

Ja bi igrao 4-3-2-1 ako vec ne mozemo sa krilima.

Mujdza-Sunjic-Spahic-Lulic
Medo-Besic-Tino
Pjanic-Izet/Visca?(ko je u najboljoj formi)..od ovih mladjih,tesko da bi koga tu ubacio...
Dzeko..

Mada mislim da ce biti ista formacija,kao protiv Belgije...vjerovatno Visca/Izet umjesto Vede...i Spaha umjesto Hadzica.. :hmmmmm:
Ako bi bila,ja bi im obojici(Visca/Izet) dao po poluvrijeme,osim ako bi starter rasturao...

Vidjecemo... :bih:
Pape da je izveo protiv Kipra pravi tim mi nebi danas vodili ovu pricu. Znaci ovaj tim je trebao zaigrati.

---------------- Begovic -------------------
Mujdza -- Sunjic -- Bicakcic --Salihovic
------------ Besic -- Pjanic ---------------
Hajrovic -- Medunjanin ----------- Lulic
----------------- Dzeko --------------------

Posto on to nije uradio itekako zasluzuje svaku mogucu kritiku i mora da zivi sa time. Jos uvijek mislim da je on to uradio jer je precijenio pobjedu protiv loseg Irana i stvarnu snagu tadasnje formacije kao i nekih igraca u njoj. Za ovu sada utakmicu postoje samo dvije varijane. Znaci 4-2-3-1

1)

---------------- Begovic ---------------------
Mujdza --- Sunjic -- Spahic ---------- Lulic
------------- Besic -- Pjanic -----------------
Hajrovic -- Medunjanin ------- Visca / TSS
---------------- Dzeko ------------------------

Lijeva strana je ocajna defanzivno Lulic i Visca ( pogotovo ) ili TSS i ocekujem da ce nas tu nadigrati bas kao sto je bilo protiv Nigerije. Pravo rijesenje nevidim a kriv je Pape jer nema minimalno po dvojicu podjednakih igraca na svakoj poziciji. A mogao je imati za ovih pet godina da se je maksimalno trudio da pojaca roster.

2) Je ova tvoja 4-3-2-1

Mujdza-Sunjic-Spahic-Lulic
Medo-Besic-Tino
Pjanic-Izet/Visca?
Dzeko..

Tu vidim potpuno izgubljenog Medu na toj desnoj strani i opet losu defanzivno lijevu stranu. Znaci po meni ako vec mora taj 4-3-2-1 onda bi bilo najbolje ovako:

---------------- Begovic -------------
Mujdza -- Sunjic -- Spahic -- Lulic
Pjanic --------- Besic -- Medunjanin
------- Hajrovic --- TSS/Visca------
--------------- Dzeko -----------------

Mada kao sto sam vec rekao ja sam govorio i prije Kipra da treba igrati onaj prvi tim za Salihovicem, Hajrovicem, Mujdzom i Medunjaninom u 4-2-3-1. Sada vise nisam toliko siguran u pobjedu sa ovoliko malo igraca i sa neuigranim timom. Neka Safet sam nesto izmisli i popravi onaj kiks protiv Kipra. :salut:

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 06 nov 2014, 12:43

@juve obara rekorde po duzini posta,

1074 rijeci
5363 karaktera (bes razmaka)

:D

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 06 nov 2014, 17:20

Znaci mi se trebamo orijentisati na igru preko ispodprosjecnih krilnih igraca (Visca i Hajrovic) iako imamo jedne od boljih veznjaka u Evropi (Pjanic, Besic, Medunjanin). Gdje prestaje logika, pocinje ovaj forum.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 06 nov 2014, 17:27

harixs je napisao/la:Znaci mi se trebamo orijentisati na igru preko ispodprosjecnih krilnih igraca (Visca i Hajrovic) iako imamo jedne od boljih veznjaka u Evropi (Pjanic, Besic, Medunjanin). Gdje prestaje logika, pocinje ovaj forum.
Krilni igraci su potrebni da ti igraci sredine imaju prostora i opcija sa strane. Vecina ljudi zele formaciju sa tim trojicom i krilima

~~~~~~~~~~Dzeko
Visca~~~~Medunjanin~~~~~Hajrovic
~~~~~Besic~~~~~~~~~Pjanic

A ne da se gusi sredina terena sa tim trojicom, Tinom i dva spica, nikakva alternativa sa strane.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 06 nov 2014, 17:55

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
harixs je napisao/la:Znaci mi se trebamo orijentisati na igru preko ispodprosjecnih krilnih igraca (Visca i Hajrovic) iako imamo jedne od boljih veznjaka u Evropi (Pjanic, Besic, Medunjanin). Gdje prestaje logika, pocinje ovaj forum.
Krilni igraci su potrebni da ti igraci sredine imaju prostora i opcija sa strane. Vecina ljudi zele formaciju sa tim trojicom i krilima

~~~~~~~~~~Dzeko
Visca~~~~Medunjanin~~~~~Hajrovic
~~~~~Besic~~~~~~~~~Pjanic

A ne da se gusi sredina terena sa tim trojicom, Tinom i dva spica, nikakva alternativa sa strane.
Formacija koju si postavio je bazirana na krilne napadace i vecinom ce oni biti u akciji, tu ispasta kreativna sredina.

Primjera radi je sinocnja utakmica ManCityia i CSKA, gdje njihova igra je vecinom isla preko krila Navasa i Milnera. Tek sad se vidi sta im znaci Sliva i kakve probleme imaju kad se drugi tim zatvori a oni moraju dati gol. Takve probleme recimo Chelzi nema jer imaju laznu 10-ku i 9-ku Fabregasa i Matu.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 06 nov 2014, 18:03

Ako imas igrace sa strane ne znaci da ti je igra bazirana na te krilne igrace. Tesko ces naci i jednu fudbalsku ekipu da igra be igraca sa strane kao mi. A to o City-u nikakve veze sa nasom igrom i igracima nema. Oni inace u zadnje vrjeme vise igraju 442 formaciju.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 06 nov 2014, 18:17

Ne, trebamo se orijentisati na igru ispodprosjecnog Tine Susica. :kafa:
Zadnja izmjena: soko, dana/u 06 nov 2014, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 06 nov 2014, 18:17

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ako imas igrace sa strane ne znaci da ti je igra bazirana na te krilne igrace. Tesko ces naci i jednu fudbalsku ekipu da igra be igraca sa strane kao mi. A to o City-u nikakve veze sa nasom igrom i igracima nema. Oni inace u zadnje vrjeme vise igraju 442 formaciju.
Ja ovdje pricam o klasicnim krilnim igracima, zato sam i spomenuo City jer Navas i Milner igraju te pozicije.
Normalno da ne mozes porediti tim i reprezentaciju.
Zadnja izmjena: harixs, dana/u 06 nov 2014, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 06 nov 2014, 18:18

Momciluci...ja mislim da Pjanic vise nece igrati blize nasem golu nego protivnickom.
Mislim da je on taj koji ce zamijeniti Misketa na kreativcu.
Ako ce neko igrati u paru sa Besicem(4-2-3-1),to ce biti Medo,kao sto je prije to bio Pjanic.Znaci,Medin zadatak je da dobaci loptu do Pjanica,kao sto je nekada Pjanic dobacivao da Misketa.
Protiv Belgije je Medo u nekoliko navrata ukrao loptu od Pjanica i pokusao nesto da uradi,vecinom izgubljene lopte....meni malo islo na zivce...jako lose je Medo odradio Belgiju. :(
Pjanic ce biti taj,preko kojeg ce sve ici...protiv Belgije je izgledalo poprilicno dobro.

Slazem se i sa Ajaxom i Dzemom...samo Pjanica i Medu zamijeniti...valjda Hajrovic pocne da igra... :pray:
Ja jako volim njegov stil igre...napada na gol,ne brlja puno sa loptom...
Samo nisam siguran ako bi mogli odigrati 4-2-3-1 u ovom trenutku... :hmmmmm:

Kad smo vec kod Hajrovica...opet moram nadopuniti ono za 23 igraca...vidjeli ste da su pocele neke price kako napusta repku(zbog klupe)... :shock: a momak uopste nije na to pomisljao...zamislite sada da ih imamo 30ak+ igraca koji su tu..svako okupljanje bi bio haos...neko bi napustao repku,nebi igrali dok je selektora tu...ma katastrofa bi bila..novinarcici bi uzivali kao nikada..
Zbog toga vjerujem da Pape ne poziva vise igraca...evo sada je pozvao samo 21og...

Smatram da treba opet probati sa Tankovicem,ali sumnjam da ce se to desiti,bojim se da je on zavrsena prica.
Ostali napadaci,sve kantonalna liga... :mrgreen:
U Hodzica polazem najvise nada...valjda prispije za koju godinu... :bih:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 06 nov 2014, 18:18

Da li je moguce sta ovaj haris pise :rol:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 06 nov 2014, 18:20

harixs je napisao/la:Formacija koju si postavio je bazirana na krilne napadace i vecinom ce oni biti u akciji, tu ispasta kreativna sredina.

Primjera radi je sinocnja utakmica ManCityia i CSKA, gdje njihova igra je vecinom isla preko krila Navasa i Milnera. Tek sad se vidi sta im znaci Sliva i kakve probleme imaju kad se drugi tim zatvori a oni moraju dati gol. Takve probleme recimo Chelzi nema jer imaju laznu 10-ku i 9-ku Fabregasa i Matu.
Mata igra za ManU

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 06 nov 2014, 18:23

soko je napisao/la:
harixs je napisao/la:Formacija koju si postavio je bazirana na krilne napadace i vecinom ce oni biti u akciji, tu ispasta kreativna sredina.

Mata igra za ManU
greska u koracima, imali su ga prije. Mislio sam na Hazarda.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 06 nov 2014, 18:25

mirzatele je napisao/la:Da li je moguce sta ovaj haris pise :rol:
Dobro Dusko Bajevicu nismo te prepoznali..

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.