Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Mešu nalevatili ovdje na pijaci. Tražio prsluk ono za ispod sakoa, dali mu ovo i uvjerili ga da je povoljno i da mu dobro stoji. Naivan je previše, nije dobar znak
- Consigliere
- Kontakt:
Covjek ima svoj stil... Nije se obukao k'o da je posao u kladionicu k'o onaj papak.Head je napisao/la:Kosulja, ljetni prsluk pa sak'o. :O
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Vi gledate za jednu dvije utakmice te pozicije. Ja to gledam za narednih 5,6 godina. Otici ce Spaha u penziju i onda ce ostat prazno mjesto stopera. Bice prostora i za Zuku i za Sea, a hvala Bogu nisu u godinama. Treba se boriti za sve. Mene vise brine koga ne desnog beka nakon Mujdze, koji je vec u godinama, a i opada mu forma. Valjda neko iskoci u medjuvremenu. Sto se tice utakmice uvijek je nezgodno igrati protiv onakvih ekipa. Pa evo mrtvi Gibraltar dade gol Škotskoj. A i ne treba napadati bilo koga od igraca. Jednostavno desi se da nisu na nivou. Besicu je ovo prva utakmica da ga kritikuju svi, a da je Andora koji put presla centar mozda bi i on imao posla. Pa ljudi on je destruktivac. Pjanic je bio solidan, svi ocekuju neke pasove, poteze, al onakav bunker samo preko krila se moze probiti. Podrska Mesi do kraja i pored toga sto ovi poput @head-a glume Emerika Gudelja i prozivaju ga zbog stajlinga, covjek je sinoc sve objasnio. Idemo dobiti legiju stranaca ( Austriju ).

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Otkad ovoliko paznje selektorovoj modi? 
Inace nije on sad izmisio tu kombinaciju nego je trenutno u modi, sigurno u Francuskoj vise nego u BiH. Sad ja licno ne bih tako nesto nosio, ali slobodno potrazite "blazer with down vest" na google-u pa se sami uvjerite.
Dakle on ocito cilja na nesto moderno, a sad je li uspio ili ne, to je ipak velika razlika od prethodnika. Sa Susicem sam samo cekao da se spusti u Slav Squat na aut liniji.
Inace nije on sad izmisio tu kombinaciju nego je trenutno u modi, sigurno u Francuskoj vise nego u BiH. Sad ja licno ne bih tako nesto nosio, ali slobodno potrazite "blazer with down vest" na google-u pa se sami uvjerite.
Dakle on ocito cilja na nesto moderno, a sad je li uspio ili ne, to je ipak velika razlika od prethodnika. Sa Susicem sam samo cekao da se spusti u Slav Squat na aut liniji.
- BakrenaZica
- Kontakt:
Kad' se samo sjetim Safeta i šuškavca na utakmicama. Meša-svaka čast! 
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Od svih fudbalera i trenera porijeklom iz BiH samo 4-5 znaju da pricaju i mozes ih slusati sve ostalo su seljacine i primitivci pa ukljucujuci i Papeta najboljeg fudbalera i Mesu koji jedan od najboljih.
1. Ivica Osim
2. Predrag Pasic
3. Faruk Hadzibegic
4. Dusan Bajevic
5. Mirsad Fazlagic
Fakat ovi zeljovci mi nisu jasni ako Papeta zvali i vrijedjali "teleca glava" onda je Mesa "bekanovska glava" , fakat bekan (ovan) igra i taktika i izjave takodjer bekanovske
1. Ivica Osim
2. Predrag Pasic
3. Faruk Hadzibegic
4. Dusan Bajevic
5. Mirsad Fazlagic
Fakat ovi zeljovci mi nisu jasni ako Papeta zvali i vrijedjali "teleca glava" onda je Mesa "bekanovska glava" , fakat bekan (ovan) igra i taktika i izjave takodjer bekanovske
- Goalgetter
- Kontakt:
Gledaj te vi na trenerske kvalitete, a ne na stajling, dijalekt...
Sta je to falilo taktici? Po prvi put nakon dužeg vremena su igrači igrali prirodne pozicije.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- QUARTERBACK
- Kontakt:

Beckham se tako oblači.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
2003–2005 = FC Istres -wow sto je najtuznije i najveci trenerski uspjeh iz 2 u 1 liguGoalgetter je napisao/la:Gledaj te vi na trenerske kvalitete, a ne na stajling, dijalekt, naglasak...
2005–2006 = Étoile du Sahel
2006–2007 = Al-Wakrah
2007–2010 = Grenoble Foot 38
2011-2012 = FC Sochaux - nije se moga zadrzati tamo gdje je igrao i izradio neko ime
2012-2013 = Al-Wakrah
2014-2014 = MC Alger
2014 - ? = Bosna i Hercegovina
MOLIM TE LIJEPO HAJDE MOLIM TE DAJ NEKE TRENERSKE KVALITETE AKO VEC NECEMO OTOME DA NEZNA 2 PROSTOPROSIRENE RECENICE
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Meša svojevremeno tjerao Girouda iz Grenoblea.

Da mi je vidjeti odakle su i gdje zive ti sto daju takva imena selektorima i jos vaznije sto prosipaju fudbalsku pamet.Kobe Bryant je napisao/la:Od svih fudbalera i trenera porijeklom iz BiH samo 4-5 znaju da pricaju i mozes ih slusati sve ostalo su seljacine i primitivci pa ukljucujuci i Papeta najboljeg fudbalera i Mesu koji jedan od najboljih.
1. Ivica Osim
2. Predrag Pasic
3. Faruk Hadzibegic
4. Dusan Bajevic
5. Mirsad Fazlagic
Uvjeren sam da su svi sa periferije i okolike Sarajeva, Zenice, Mostara, Tuzle, iz vukojebina, mjestašca malih, drugim rjecima nisu asfalt ocima vidjeli dok im internet i kablovska nisu doslil u mjesto.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- DukeOfWellington
- Kontakt:
O tome.Kobe Bryant je napisao/la:MOLIM TE LIJEPO HAJDE MOLIM TE DAJ NEKE TRENERSKE KVALITETE AKO VEC NECEMO OTOME DA NEZNA 2 PROSTOPROSIRENE RECENICE![]()
Ne zna.
Proste proširene.
- Goalgetter
- Kontakt:
Pa sta ti hoces? Odbio nas je Halilhodzic, odbio nas je Magath, Bajevic isto nece, jesmo li imali bolji izbor? Vidim da od juce konstano pljujes a nije covjek ni poceo da radi, pusti covjeka da radi, zasluzuje podrsku, nije ni meni Mesa bio medju mojim omiljenim kandidatima ali sta je tu je. Ostaje da ga podrzimo, krenuo je sa velikom motivacijom u ovo sve i sa velikom zeljom, ostavio je zasad dobar utisak.Kobe Bryant je napisao/la:2003–2005 = FC Istres -wow sto je najtuznije i najveci trenerski uspjeh iz 2 u 1 liguGoalgetter je napisao/la:Gledaj te vi na trenerske kvalitete, a ne na stajling, dijalekt, naglasak...
2005–2006 = Étoile du Sahel
2006–2007 = Al-Wakrah
2007–2010 = Grenoble Foot 38
2011-2012 = FC Sochaux - nije se moga zadrzati tamo gdje je igrao i izradio neko ime
2012-2013 = Al-Wakrah
2014-2014 = MC Alger
2014 - ? = Bosna i Hercegovina
MOLIM TE LIJEPO HAJDE MOLIM TE DAJ NEKE TRENERSKE KVALITETE AKO VEC NECEMO OTOME DA NEZNA 2 PROSTOPROSIRENE RECENICE![]()
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 29 mar 2015, 19:15, ukupno mijenjano 2 puta.
Taktika je bila odlična, a to što su naši hodali po terenu je druga stvar...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- Donnie Darko
- Kontakt:
DukeOfWellington je napisao/la:O tome.Kobe Bryant je napisao/la:MOLIM TE LIJEPO HAJDE MOLIM TE DAJ NEKE TRENERSKE KVALITETE AKO VEC NECEMO OTOME DA NEZNA 2 PROSTOPROSIRENE RECENICE![]()
Ne zna.
Proste proširene.

Taman mu ja htjedoh to napisati, preduhitrio si me.Donnie Darko je napisao/la:DukeOfWellington je napisao/la:O tome.Kobe Bryant je napisao/la:MOLIM TE LIJEPO HAJDE MOLIM TE DAJ NEKE TRENERSKE KVALITETE AKO VEC NECEMO OTOME DA NEZNA 2 PROSTOPROSIRENE RECENICE![]()
Ne zna.
Proste proširene.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Očajan pokušaj papetovca da oživi svoje kolege.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Šta? Ja bih se barem potrudio da ispravno napišem rečenicu u kojoj nekog kritikujem da ne zna sastaviti rečenicu.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
1. Mene prosto ne interesuje pravopis i greske pri kucanju na forumu , to ti prvenstveno trebao znati jer ako nista dosta pisemo na istim temama.Donnie Darko je napisao/la:DukeOfWellington je napisao/la:O tome.Kobe Bryant je napisao/la:MOLIM TE LIJEPO HAJDE MOLIM TE DAJ NEKE TRENERSKE KVALITETE AKO VEC NECEMO OTOME DA NEZNA 2 PROSTOPROSIRENE RECENICE![]()
Ne zna.
Proste proširene.
2. Imam TP-LINK usb mreznu karticu kojom hvatam wi-fi i ona pri kuacnju texta non-stop zeza i ometa tako da text ispadne nebulozan , kada pisem mailove ili dokumete iskljucim usb mreznu karticu , jer i u kuci i na poslu imam internu mrezu racunara pored wi-fi i to stvara koliziju
3. administrator kao i vlasnik stranice zanaju koju sam skolu i fakultet zavrsio i koja mi je sad pozicija , tako da ne moram obajsbhavati moju nepismeniost na forumu jer jednostavno i brzo kucam a i zbog tih problema nepada mi napamet da provjeravam i ispravljam text.
4, nemam namjeru da se pravdam ali ako vec mislis da nisam vjerodostojan , samo da kazem da ima neko relavantan na forumu ko moze to potvrditi