Sjeverjecudo je napisao/la:
Ok,hajmo reci da su Dali obecanje u vezi stadiona,ma da mislim da to nista nije zvanicno ni sigurno,Al pomak je jer izasli su u javnost sa informacijama. Amin da bude napokon tako i da za 3-4 godine igramo tekme na nasem stadionu. Sto se tice para opet ponavljam nisu sposobni donijet neke pare u klub,bez Nama,kazes Nam se protivi donosenju para u klub,hajde nek bude i to,Al ne vidim logiku zasto bi se protivio prilivu novca u klub.
Problem akademije je sto nema na vidiku novih kovacevica,sabanovica itd. Ne ide se po nekim znacajnim turnirima po kojim se islo i ne vrsi se u tom smislu promocija akademije,pa i skauting.
Kamp, mahalske price,cekam nesto a nikad ne docekam,znaci nista konkretno.
Da slazem se nismo ni mi pohvaliti sto se tice posjete.
Za strajk,kako se uopste dopustilo da dodje nakon strajka,nakon osvajanja DK.Uglavnom hvala ti na odgovorima,al zavrsit cu diskusiju na ovu temu, moje misljenje je i dalje da ne rade posao dobro.Ti ces braniti upravu bez obzira na sve,isto kao sto ja branim Husrefa u ovom trenutku,I samo cemo pisati u nedogled i smarati ostale nasim prepucavanjima,a ni ja ni ti misljenje necemo promjenit.Bar ja necu sad za sad,a u buducnosti se nikad ne zna.
ti si čudan momak brate
ili ne možeš skontat ili namjerno nećeš
NE SMIJU donosit/dovodit "pare", tj. druge ljude s parama u klub jer NAM i TAN to ne žele....to znači djelidbu mišljenja...oni žele da kažu šta i kako i da se to provede u djelo jednoglasno bez priče...sponzore su doveli neki dan sam nabrojao 10tak novih...Unilever koji je sponzor Chelsea,Man cityju...
ima talenata velikih, isto neki dan momak iz akademije najbolji bio na Ajaxovom turniru...po značajnim turnirima smo izgubili dobrih igrača jer su ti ih pokrali ti klubovi sa turnira, sparta prag ti klepi destruktivca od 1m90 sa 18 godina i Rondića, i ovi ostali što za budzašta otišli...to ti je loša strana...
a Husrefa su ovi doveli, pa ostavili, pa još jednom mu produžili ugovor, uz naravno i Emira kao pojačanje mu doveli...prošli su ga otjerali...
ima gluposti naravno i kod ovih ali koliko vidim uglavnom je dobro, a pratićemo ih, samo je preglupa kritika hamo vidi mu glave, vidi mu žene , čoeka, skim se ljubi, odakle je itd.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače