Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

skyisthelimit

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la skyisthelimit » 13 nov 2014, 11:12

Jesu li njihv dvojica zajedno igrali u Spaniji ?

slika
15.10 - 15.06 ...

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 13 nov 2014, 11:15

Uglavnom, izvinite se Holinsu, barem sto se Mirze tice :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 13 nov 2014, 11:16

semir01 je napisao/la:
zubar je napisao/la:Zna li neko kako mogu nabavit neku finu repliku dresa ili neku obicnu majicu brooklyna sa natpisom teletovic 33 na ledjima tipa ovo
slika ?
http://www.netsstore.com/adidas-nets-mi ... -teletovic" onclick="window.open(this.href);return false;
pise da je free shipping e sad ne znam da li je i za Evropu...ako neko zna neka napise
ja sam isto htio repliku ove majice i nasao sam na fb-u Crash Shop radnju i rekli su mi mogli bi uraditi ali bez ovog loga naprijed adidas i nba cijena 32KM :roll: bolje onda kupiti original jos ako je free shipping....
ima i u Evropi nba online store, al bolje ti je narucit direktno iz netsstore-a. poceli su slati u evropu. shipping se placa. koliki je tacno iznos, vidis prije nego sto potvrdis narudzbu.

zubar
Kontakt:

Post Postao/la zubar » 13 nov 2014, 11:39

Sapce je napisao/la:
semir01 je napisao/la:
zubar je napisao/la:Zna li neko kako mogu nabavit neku finu repliku dresa ili neku obicnu majicu brooklyna sa natpisom teletovic 33 na ledjima tipa ovo
slika ?
http://www.netsstore.com/adidas-nets-mi ... -teletovic" onclick="window.open(this.href);return false;
pise da je free shipping e sad ne znam da li je i za Evropu...ako neko zna neka napise
ja sam isto htio repliku ove majice i nasao sam na fb-u Crash Shop radnju i rekli su mi mogli bi uraditi ali bez ovog loga naprijed adidas i nba cijena 32KM :roll: bolje onda kupiti original jos ako je free shipping....
ima i u Evropi nba online store, al bolje ti je narucit direktno iz netsstore-a. poceli su slati u evropu. shipping se placa. koliki je tacno iznos, vidis prije nego sto potvrdis narudzbu.
Gledao sam i ja na netsstore al placa se i shipping za evropu, a na nba europe store nisam nasao majice da mogu nazad s imenom, imaju samo dresovi i kako god okrenem bas skupo izadje. Pasce onda izbor na onaj reprezentativni i ako neko zna njegovu cijenu vidio sam da imaju u sport life ? :)

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 13 nov 2014, 11:53

skyisthelimit je napisao/la:Jesu li njihv dvojica zajedno igrali u Spaniji ?

slika
Kakve su im to trenerke, ko Star Trek. :lol:

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 13 nov 2014, 12:11

Jutroo raja :mrgreen:

Aj reko da malo prilegnem poslije praćenja kladionice i tako sam legao do jutros :rol: :damn:

Uglavnom hvala @vedatore na MT video! :cool: :bow:

Mirza odličan prema vašim komentarima i ovome što sam iz isječaka uspio da vidim, prema zadnjim komentarima onaj što se durio i ljutio da nema protoka lopte na kraju je solirao i zeznuo stvar na kraju, a to je Joe Veličanstveni. :problem: Neka sad twita "I'm shit!! :x

Finu je i minutažu imao 32 minute dobro je to možda je i Hollins počeo neke stvari da konta. :clap:
Consigliere je napisao/la:Uglavnom, izvinite se Holinsu, barem sto se Mirze tice :mrgreen:
Treba sačekati par tekmi da vidimo hoće li biti ovo često ili se potrefilo, znaš kako je sa NBA trenerima. ;)

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 13 nov 2014, 12:22

ja sam zadovoljan do sad,nakon prve sezone sa 10min po meču,2 sezone sa 20min ovu sam očekivao minimalno nekih 25 min,tu je to negdje.
Mirza ima odlične procente šuta,najbolji je u brooklynu,slijede ga dwill i brook...posebno me raduje njegova igra u odbrani i skokovi. Bravo Mirza :thumbup:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 13 nov 2014, 12:52

arelinho je napisao/la:A kakvu bi tamo realno imao minutazu?
slicnu ovoj koju trenutno ima. s tim sto bi bio okruzen puno nesebicnijim saigracima, dok bi ga trenirao covjek koji filozofiju bazira na timskoj igri, brzom protoku lopte i sutevima s distance i poludistance. dakle, raj na zemlji za mirzu :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 nov 2014, 14:15

Netsi me uvijek nanovo negativno iznenade, kao da nisam navikao na to :roll: kako ekipa koja odigrao odlično skoro čitavo prvo pol, odigra onakvo drugo pol? šta je tim ljudima u glavi, ne kontam jebt :roll:

iako bismo svi mi voljeli da on promijeni sredinu, čisto sumnjam da će se to desit', jer pretpostavljam da će mu Netsi ponudit' novi ugovor, uz to čovjek ima porodicu koja je tu s njim, pa onda se valja selit', proces prilagodbe na novu sredinu, zatim odlično poznaje saigrače koji čine okosnicu tima (D-Will, Džo Isus, Brook), pa onda je tu i Bogdanović, što je sigurno i lakše za Telea da se ima s kim družit' i pričat' na našem jeziku, itd :D jednostavno mi se ne čini kao tip koji voli mjenjat' sredinu i dakle nekako vjerujem da i neće doći do toga ako mu Netsi ponude novi ugovor

ipak, nadam se da će doći do promijene sredine, jer Netsi su beznadežna ekipa, beznadežna :D

.. i da, što se tiče Hollinsa, nije da sam neki vrsni poznavalac NBA prilika, al' od početka se vidjelo da čovjek ima neke svoje zamisli, isprobave neke stvari, tek je početak sezone, tako da sam odmah znao da nema ništa od priče kako ne gotivi Telea, kako ovo, kako ono :D .. i mene je nervirao nekad, pa sam to i pisao, al' generalno, čovjek je regularan, a za Telea nema zime :thumbup:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 13 nov 2014, 14:23

Evil Genius II je napisao/la:
arelinho je napisao/la:A kakvu bi tamo realno imao minutazu?
slicnu ovoj koju trenutno ima. s tim sto bi bio okruzen puno nesebicnijim saigracima, dok bi ga trenirao covjek koji filozofiju bazira na timskoj igri, brzom protoku lopte i sutevima s distance i poludistance. dakle, raj na zemlji za mirzu :mrgreen:
Ne bi imao nikakvu minutazu, LaMarcus je na 4, centri Lopez i Kaman

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 13 nov 2014, 14:44

mirzatele je napisao/la:Ne bi imao nikakvu minutazu, LaMarcus je na 4, centri Lopez i Kaman
ako imalo pratis onda bi trebao znati da klupa portlanda ima mizeran ucinak jer kaman je jedini koji je uopste vrijedan pomena, tako da bi mirza imao sasvim pristojnu minutazu. ako pretpostavimo da potpise za blazerse to bi automatski znacilo da ce preuzeti robinsonove, freelandove i meyersove minute (koji inace mijenjaju aldridgea i ponekad lopeza), a imajuci u vidu kolika je suterska prijetnja taj broj bi se, siguran sam, i povecao jer stotts bi za razliku od trenutne situacije imao prostora za manevrisanje raznim taktikama i postavama.

ispade sad portlandu ne treba niko jer imaju tu trojicu koju si nabrojao, a ljudi muku muce se neefikasnoscu svoje klupe (pogotovo visokih igraca) zadnju deceniju.

mada, mirza ostaje tu gdje jeste tako da nema potrebe da raspravljamo o hipotetickim situacijama :thumbup:

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 13 nov 2014, 14:48

Kaze da je s Bojanom prije utakmice bio u http://www.yelp.com/biz/caffe-sarajevo-phoenix" onclick="window.open(this.href);return false;

Nego, moglo bi veceras pasti rekord po broju trica. Ovi vole pucati, pa ce vjerovatno i Netsi morati zapet s tricama. Ocekujem da ih najmanje 10 ispali, pa valjda krene :D
15.10 - 15.06 ...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 nov 2014, 14:51

zamolio bih da neko ponovo postavi onu šutersku statistiku, neko je skoro postavio ovdje :damn:

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 13 nov 2014, 14:57

Ma ja, evo kako je bilo

Evo sad:
slika

Mada, za 10-ak utakmica to ce biti relevantnije
15.10 - 15.06 ...

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 13 nov 2014, 15:15

Evil Genius II je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Ne bi imao nikakvu minutazu, LaMarcus je na 4, centri Lopez i Kaman
ako imalo pratis onda bi trebao znati da klupa portlanda ima mizeran ucinak jer kaman je jedini koji je uopste vrijedan pomena, tako da bi mirza imao sasvim pristojnu minutazu. ako pretpostavimo da potpise za blazerse to bi automatski znacilo da ce preuzeti robinsonove, freelandove i meyersove minute (koji inace mijenjaju aldridgea i ponekad lopeza), a imajuci u vidu kolika je suterska prijetnja taj broj bi se, siguran sam, i povecao jer stotts bi za razliku od trenutne situacije imao prostora za manevrisanje raznim taktikama i postavama.

ispade sad portlandu ne treba niko jer imaju tu trojicu koju si nabrojao, a ljudi muku muce se neefikasnoscu svoje klupe (pogotovo visokih igraca) zadnju deceniju.

mada, mirza ostaje tu gdje jeste tako da nema potrebe da raspravljamo o hipotetickim situacijama :thumbup:
ne bi mirza otišao u portland da ga raja mora u pola pet ujutro gledati :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 nov 2014, 15:21

hvala, al' mislio sam na ovo :mrgreen:

http://espn.go.com/nba/statistics/playe ... t/3-points

dobro je, penje se :D 20/44 trojke, valja to malo popravit' :mrgreen: pretprošli meč mu je dobro unakazio statistiku :evil:

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 13 nov 2014, 15:32

U procentima a sa vise ispaljenih trojki od njega su bolji Ariza 25/52 (.481) i Korver 27/46 (.553 :crazy: ),. Ostali su down :D
15.10 - 15.06 ...

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 13 nov 2014, 15:35

6. je trenutno u NBA po broju datih trojki. ;)
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

semir01
Kontakt:

Post Postao/la semir01 » 13 nov 2014, 15:47

skyisthelimit je napisao/la:Kaze da je s Bojanom prije utakmice bio u http://www.yelp.com/biz/caffe-sarajevo-phoenix" onclick="window.open(this.href);return false;
slika :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.