Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Welcome Clarismario 
Znam,svako je kanta ko voli da odgovori papcima i seljacima,nastavicu i dalje da budem kanta. Dobro imaju zivaca ovi nasi forumski navijaci da trpe vase ****.arije o nasem klubu bez da vas uvrijede,jer znaju da bi ovdje cmizdrili narednih 20 godina i bili kao uvrijedjenje mlade ili slali pm gdje psujete mrtve i slicno "gospodo"
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 07 jun 2022, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Ko ih uopste brani ja takve jos nisam vidio,uostalom ko je rekao da Ikic nece doci?Posto se vodimo komentarima forumasa,izgleda po vasim postovima Ikic ce u Velez,Amar ga zaganjao i on odustaoRodjeni81 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 21:19Brate, dok se nije zakuhalo oko transfera Ikica bilo je sigurno da je Ikic, bolji vam igrac od Ovcine dolazi i slicno. Sad prica mozda jeste mozda nijezagor1987 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 21:09Ko pjeni? U kakvom vi filmu zivite jbte cim neko odgovri odma pjeni hahah nidje veze vjeruj mi. Hasic,Sose i sl imaju veze sa ovim kao i nasa famozna direktorica koju spominjete stalno. Poenta je bila da se napise koji je igrac,mozda jest Ikic mozda nije al eto vidjeces ovih dana nema potrebe da ljubomorises,bice pojacanja kao i uvijek. Ajde dajte oduska posto vam je Sarajevo glavna temakako **** misa. Ima li normalnih navijaca Sarajeva, da vam kazu da ih ne branite izginuste na forumu dok ih vi branite
![]()
Ima li neko da obuzda ovog momka, nastavi li ovako, neće do šipaka.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ko to samara po Banja Luci Vranjesa i Sasu Kajkuta?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Koji ce Ikic doci? Odakle sad njega, ko uopšte kaze da je onaj na objavi Ikic.zagor1987 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 21:53Ko ih uopste brani ja takve jos nisam vidio,uostalom ko je rekao da Ikic nece doci?Posto se vodimo komentarima forumasa,izgleda po vasim postovima Ikic ce u Velez,Amar ga zaganjao i on odustaoRodjeni81 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 21:19Brate, dok se nije zakuhalo oko transfera Ikica bilo je sigurno da je Ikic, bolji vam igrac od Ovcine dolazi i slicno. Sad prica mozda jeste mozda nijezagor1987 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 21:09
Ko pjeni? U kakvom vi filmu zivite jbte cim neko odgovri odma pjeni hahah nidje veze vjeruj mi. Hasic,Sose i sl imaju veze sa ovim kao i nasa famozna direktorica koju spominjete stalno. Poenta je bila da se napise koji je igrac,mozda jest Ikic mozda nije al eto vidjeces ovih dana nema potrebe da ljubomorises,bice pojacanja kao i uvijek. Ajde dajte oduska posto vam je Sarajevo glavna temakako **** misa. Ima li normalnih navijaca Sarajeva, da vam kazu da ih ne branite izginuste na forumu dok ih vi branite
![]()
![]()
Zagore ne "brani" nas više ti izgidosmo. 
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 07 jun 2022, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kaze oni kome samo namignu taj i dodje.
Izgleda samo ih Isic skonto da namiguju.
Izgleda samo ih Isic skonto da namiguju.
-
SudoHusika
- Kontakt:
Pitari objave dolazak i 48h nigdje nikog hahhahah Nesto propalo pa sad sile bilo koga da objave. Prije cemo mi kokuzi dovesti par igraca. Samo sto kod nas igraju za 800 a na Kosevu 8000 a kvalitet isti.
-
tersnakvadrat
- Kontakt:
- Tristan
- Kontakt:
Mokri naravno.
U pojedinim medijima pojavila se informacija da će nekadašnji kapiten banjalučkog Borca Srđan Grahovac pojačati Zrinjski iz Mostara, ali je to Banjalučanin demantovao u izjavi za MONDO.
"Nemam poseban komentar jer me niko nije kontaktirao iz Zrinjskog. Rano je za povratak u BiH", rekao je doskorašnji vezista bečkog Rapida.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
A i ako nekad bude dolazio, nece sigurno u Zrinjski kao Nermin/Nemanja.
Žrijeb nove sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine zakazan je za 17. juni ove godine dok je početak nove sezone planiran 16. jula.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- tutankamon1905
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: aimar21, ANamelessGhoul, Balorda, mosarajvosa83, Vanja8, VolimoSarajevo i 34 gosta.