Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
prežnih paprikaFaraonTM je napisao/la:Malo ćevapa, sarme i odmah 16 poena!![]()
zar nije u 3vedator je napisao/la:U 4:30h protiv GSW
http://www.nba.com/games/20141113/BKNGS ... tml?ls=sltbluesaa je napisao/la:zar nije u 3vedator je napisao/la:U 4:30h protiv GSW![]()
Pa eto uzmi te pozicije 4 i 5. Starteri su Robin koji igra oko 30 min i Aldridge oko 35. Dakle ostaje 30 minuta koje trebaju podijeliti Mirza i Kaman. O nekim manevrisanjima je tesko pricati jer znamo da Mirza moze igrati iskljucivo na 4Evil Genius II je napisao/la:ako imalo pratis onda bi trebao znati da klupa portlanda ima mizeran ucinak jer kaman je jedini koji je uopste vrijedan pomena, tako da bi mirza imao sasvim pristojnu minutazu. ako pretpostavimo da potpise za blazerse to bi automatski znacilo da ce preuzeti robinsonove, freelandove i meyersove minute (koji inace mijenjaju aldridgea i ponekad lopeza), a imajuci u vidu kolika je suterska prijetnja taj broj bi se, siguran sam, i povecao jer stotts bi za razliku od trenutne situacije imao prostora za manevrisanje raznim taktikama i postavama.mirzatele je napisao/la:Ne bi imao nikakvu minutazu, LaMarcus je na 4, centri Lopez i Kaman
ispade sad portlandu ne treba niko jer imaju tu trojicu koju si nabrojao, a ljudi muku muce se neefikasnoscu svoje klupe (pogotovo visokih igraca) zadnju deceniju.
mada, mirza ostaje tu gdje jeste tako da nema potrebe da raspravljamo o hipotetickim situacijama
skyisthelimit je napisao/la:Jesu li njihv dvojica zajedno igrali u Spaniji ?
S obzirom kako Brook i plumlee igraju odbranu a i mirza neki vrhunski defanzivan cisto sumnjam da odmarabaglama je napisao/la:KG odmara veceras? Nadam se..Bilo bi kontraproduktivno da ga i veceras jasu.
Robery ja evo vec cekam nemogu da spavam profulio sam majstora ovu zadnju protiv Phoenixa pa zato sam toliko uzbudjen da ga gledam opet pa nemogu zaspatirobery22 je napisao/la:Alarm u 4 i 20,taman kafa dok ova moja masina dodje sebi,jos dok one prozore pogasim u tom ce i pocet...ajde Mirzeteeee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.