Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

nedim1993
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la nedim1993 » 16 dec 2012, 21:55

rio_Ferdy88 je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la: @rooney88 ma on bi bio dosad i zaboravljen da konstantno ne sere sa ovim izajavama. pa šta mu je više udaren u glavu haman :mrgreen:
A i vas teško zapalit' sa tim izjavama, kao da niste ništa od Paje naučili :mrgreen:
što arnele? :mrgreen:
Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 16 dec 2012, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 dec 2012, 22:01

Khm...Nedime ti si mene danas upozorio, i ja ću tebe. Nažalost ja nisam imao vremena da brišem, snalazi se. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 16 dec 2012, 22:05

Arnelinho je napisao/la:Khm...Nedime ti si mene danas upozorio, i ja ću tebe. Nažalost ja nisam imao vremena da brišem, snalazi se. :mrgreen:
što još jednom ? :lol: :mrgreen:
Vođa zna.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 17 dec 2012, 00:34

Rooney88 je napisao/la:Pa upravo ga i kritikuju te nazivaju izdajnikom zbog 8 godina provedenih u Londonu i onda prelazak u ljutog rivala. Arsenalovim navijacima se nema sta prigovoriti na pljuvanju RvP-a, isto bi i mi radili za X puta legendu ako nakon zivotne forme ode u do jucer glavnog rivala. Ono, da se ne lazemo ipak...
8-)

Kako čovjek mudro zbori! Nisam mu dao džaba par bodova u izboru za forumaša godine.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 17 dec 2012, 00:51

Net worth US$ 18.2 billion

Procjena Usmanovog kapitala za 2012 godinu uf jbt puno buraz puno, da Wengeru da 100 miliona to je njemu nista :)
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 17 dec 2012, 00:55

Harun93 je napisao/la:Net worth US$ 18.2 billion

Procjena Usmanovog kapitala za 2012 godinu uf jbt puno buraz puno, da Wengeru da 100 miliona to je njemu nista :)
Čovjek bogatiji od Abramovicha. :mrgreen:

Ali neeeee, njegove pare smrde i on ima prikrivene namjere da preko Arsenala pere pare i da zarađuje dok s druge strane Sveti Stan Kroenke ima isključivo sportske namjere i želi od Arsenala da napravi vodeći tim u svijetu.

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 17 dec 2012, 01:04

Marsal je napisao/la:
Harun93 je napisao/la:Net worth US$ 18.2 billion

Čovjek bogatiji od Abramovicha. :mrgreen:

Ali neeeee, njegove pare smrde i on ima prikrivene namjere da preko Arsenala pere pare i da zarađuje dok s druge strane Sveti Stan Kroenke ima isključivo sportske namjere i želi od Arsenala da napravi vodeći tim u svijetu.

Sa njegovim kapitalom i Wengerom prije 7-8 sezona mi bi harali Engleskom, jer po meni filozofija kluba se ne bi mjenjala, a uz to bi imali nekoliko svjetskih igraca tipa Falcao, Gotze i druge

Ja se sje.bo kad sam vidio da je bogatiji od Abramovica, a u upravi ne vodi glavnu rijec, stvarno zalosno
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 17 dec 2012, 01:07

Najjače mi je bilo kad je davao 100 miliona funti na poklon za pojačanja, dakle daje čovjek od sebe 100 miliona funti da se pojačamo ne tražeći ništa zauzvrat i onda oni kriplovi iz uprave na čelu sa Ivanom Gazidisom odbiju to i kazu nije nam potreban novac. :roll:

Dabogda se srušio onaj Emiratesov avion sa cijelom upravom u Atlantski okean.

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 17 dec 2012, 01:14

hahahahahahaha vala bas :D
— Tony Adams.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 17 dec 2012, 02:15

"Volio bih da ga vidim kako igra u nekom drugom klubu. I on sam hoće da ode iz Madrida. Radimo na tome jer je Arda željan novog izazova. Atletico je upoznat sa našim planovima i sve ide prema planu. Arda odlazi iz Madrida na kraju sezone, a samo pet klubova je spremno platiti tu sumu, među kojima se ističe PSG",
Jah bi volio ovog igrača vidjeti u Arsenalu. Nije neko ko donosi 20 golova i 15 asistencija po sezoni, al' je dosta konstantan.

Sad kažu da imaju pare, a ja nešto ne vjerujem da će koštati baš 24 miliona eura. Mislim da će ta cifra biti izmedju 16 i 20 miliona.

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

IVICA OSIM
Kontakt:

Post Postao/la IVICA OSIM » 17 dec 2012, 06:45

Koliko ja znam Stan je vecinski gazda
Enos Stanley "Stan" Kroenke (/ˈkrɒŋki/; born July 29, 1947 in Columbia, Missouri) is an American business entrepreneur. He is named after St. Louis Cardinals Hall of Famers Enos "Country" Slaughter and Stan "The Man" Musial. His wife, Ann Walton Kroenke, is the daughter of Wal-Mart cofounder Bud Walton. Kroenke is also the owner of Kroenke Sports Enterprises, which includes the Denver Nuggets of the NBA, Colorado Rapids of Major League Soccer, Colorado Avalanche of the NHL, Colorado Mammoth of the National Lacrosse League and St. Louis Rams of the NFL (the Colorado sports properties are in the name of Josh Kroenke, one of his children, to satisfy NFL ownership restrictions that forbid a team owner from owning teams in other markets). Kroenke is also the majority shareholder of English football club Arsenal. He currently lives in Columbia, Missouri.[1] Kroenke was estimated to be worth $US 3.2 billion by Forbes in 2011
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo

IVICA OSIM
Kontakt:

Post Postao/la IVICA OSIM » 17 dec 2012, 06:48

ja zivim 5 minuta od njegove kuce pa ako hocete mogu otici da ga pitam ako nesto treba
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 17 dec 2012, 09:46

Probable line-up vs Reading
slika
Keep walking.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 17 dec 2012, 11:29

Demba Ba dolazi kod vas znali ko sta vise o ovome? :mrgreen:
Demba Ba želi u Arsenal

Senegalski napadač Newcastlea Demba Ba (27), treći najbolji strijelac engleskog nogometnog prvenstva sa 11 golova, javno je kazao kako bi volio prijeći u Arsenal. O ovome pricam.. :D , bas vam takav momak treba..
@Marsal nemoj me sad odmah napasti zivota ti... :lol: :P
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 17 dec 2012, 11:35

DevilS je napisao/la:Demba Ba dolazi kod vas znali ko sta vise o ovome? :mrgreen:
Napiši još jedan glup post na ovoj temi prijavit ću te adminu i moderaciji i upozoriti ih da si već trajno banovan i da ti je ovo novi nick na kojem opet spamaš i pišeš gluposti.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 17 dec 2012, 11:55

U cemu je problem momak ba??, ko si ti da mi branis da pisem i nesto prijetis mogo bi ja tvoj post da sad prijavim sta mislis o tome, ja citavo vrijeme se salim sa tobom ti fol ozbilja neka..?? :evil: :roll:
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 17 dec 2012, 13:15

Demba Ba :lol: limitiran igrac koji moze iznadprosjecno igrati za prosjecnu premierligasku ekipu. Za nesto vise on je nedovoljno dobar.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 dec 2012, 13:31

BigBigBang je napisao/la:Demba Ba :lol: limitiran igrac koji moze iznadprosjecno igrati za prosjecnu premierligasku ekipu. Za nesto vise on je nedovoljno dobar.
znaci za Arsenala je bas predodredjen
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 17 dec 2012, 13:45

Jacky Wilshere ce ovih dana potpisati novi ugovor sa Arsenalom koji ce vaziti do 2021. godine. :o NASA LEGENDA!!! 8-)

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 17 dec 2012, 13:53

Ma kakav god da je igrac to se nece desiti, jer jednostavno ne mozes znati sta ce se desiti s tim igracem u narednih 5 godina a da ne pricam u 10 godina. Toliko je bilo talenata pa su propali, iako potpises ugovor to ce biti do 2015/16. Samo ne znam sto se stvorila ovolika euforija u klubu jer je rekao da ce potpisati ugovoro, mogu misliti sta ce biti kada potpise :mrgreen:
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.