FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dinamo  

Pa druga je stvar sto mi imamo amatera na klupi za jake protivnike.MortemHz je napisao/la:Dinamo Zagreb - Atalanta 3:0
Bayern - Crvena Zvezda 1:0
Samo da vidimo gdje smo mi a gdje komšije..
Atalanta je od kopenhagena ispala odmah iduce kolo nakon sto je nad nama izvrsila genocid. Posljednju sramotu, godinu poslije doziviss od kona. Jednostavno njemu se to desava u kontinuitetu. Iz ovoga ja samo vidim koliko smo mi jadno odigrali tu utakmicu i nista drugo. Bezmudo, bezidejno, psihicki nespremno i jadno.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
						Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Neko napadne, dobije jos vecu podrsku, moral, samopouzdanje, dokaze da si dosao u nasu kucu dok neko ( Husref) pickasto se povuce i prepusti sve protivniku pa sta je tu je. Razlika je u kvalitetu izmedj nas i Dinama velika ali jos veca u glavama i vjeri u sebe.

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
!!!Pantelija je napisao/la:Pa druga je stvar sto mi imamo amatera na klupi za jake protivnike.MortemHz je napisao/la:Dinamo Zagreb - Atalanta 3:0
Bayern - Crvena Zvezda 1:0
Samo da vidimo gdje smo mi a gdje komšije..
Atalanta je od kopenhagena ispala odmah iduce kolo nakon sto je nad nama izvrsila genocid. Posljednju sramotu, godinu poslije doziviss od kona. Jednostavno njemu se to desava u kontinuitetu. Iz ovoga ja samo vidim koliko smo mi jadno odigrali tu utakmicu i nista drugo. Bezmudo, bezidejno, psihicki nespremno i jadno.
Samo sto je kod nas kad je bruka i sramota nije do Husrefa, do sviju drugih je , a kad he 2-2 tamo, kad he dupla tad je samo Husref zasluzan
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Dinamo ulaze u igrace i u sve sto treba za igrace. Dinamo placa jednog igraca ko mi 27. Zvezda takodjer. Nasi igraci nisu jaki psihicki tako ni fizicki. Dinamo.je sigurno 20ak godina ispred nas. Bez ozbiljnog ulaganja u igracki kadar nema nista sve ostalo je prdimahovina. Pa na kraju trebas imati i srece, vidimo na primjeru austrijskog red bulla tek su ove godine usli u LP. Dobri i obuceni igraci i onda se pofajtat bez toga plafon da odigras dobro i da kazes nismo se obrukali.

HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
						Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Nije sve u parama i ulaganjima. Nešto je i u pripremama, glavama, mudima i mentalitetu. 1000 puta se desilo da puno jači ispadne od slabijeg.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dinamo će i proći grupnu fazu 100%

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
						Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- 
				belosevic28
- Kontakt:
Plus na to dodaj razliku izmedji Bjelice i babe, i dobijes to sto imamoKamuflazn je napisao/la:Dinamo ulaze u igrace i u sve sto treba za igrace. Dinamo placa jednog igraca ko mi 27. Zvezda takodjer. Nasi igraci nisu jaki psihicki tako ni fizicki. Dinamo.je sigurno 20ak godina ispred nas. Bez ozbiljnog ulaganja u igracki kadar nema nista sve ostalo je prdimahovina. Pa na kraju trebas imati i srece, vidimo na primjeru austrijskog red bulla tek su ove godine usli u LP. Dobri i obuceni igraci i onda se pofajtat bez toga plafon da odigras dobro i da kazes nismo se obrukali.

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Kamuflazn je napisao/la:Dinamo ulaze u igrace i u sve sto treba za igrace. Dinamo placa jednog igraca ko mi 27. Zvezda takodjer. Nasi igraci nisu jaki psihicki tako ni fizicki. Dinamo.je sigurno 20ak godina ispred nas. Bez ozbiljnog ulaganja u igracki kadar nema nista sve ostalo je prdimahovina. Pa na kraju trebas imati i srece, vidimo na primjeru austrijskog red bulla tek su ove godine usli u LP. Dobri i obuceni igraci i onda se pofajtat bez toga plafon da odigras dobro i da kazes nismo se obrukali.
 Nikad niko iz ove drzave ni blizu Dinama nece biti. Niti ce ikada ovdje biti, kako treba drzava.
  Nikad niko iz ove drzave ni blizu Dinama nece biti. Niti ce ikada ovdje biti, kako treba drzava.- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Ma apsolutno tako,samo sto kod nas pojedinci ocekuju da Husref od Sabanovica napravi Dani Alvesa,nemoguce.Kamuflazn je napisao/la:Dinamo ulaze u igrace i u sve sto treba za igrace. Dinamo placa jednog igraca ko mi 27. Zvezda takodjer. Nasi igraci nisu jaki psihicki tako ni fizicki. Dinamo.je sigurno 20ak godina ispred nas. Bez ozbiljnog ulaganja u igracki kadar nema nista sve ostalo je prdimahovina. Pa na kraju trebas imati i srece, vidimo na primjeru austrijskog red bulla tek su ove godine usli u LP. Dobri i obuceni igraci i onda se pofajtat bez toga plafon da odigras dobro i da kazes nismo se obrukali.
I svi su pokupili svu pamet svjeta i znaju bolje nego ljudi koji su godinama u tom poslu.Svjetlosnim godinama smo mi daleko od Dinama i sto prije se pomirimo sa tim svima ce nam biti lakse,najlakse palamudit ovdje.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
						Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
100% druzefks74 je napisao/la:Kamuflazn je napisao/la:Dinamo ulaze u igrace i u sve sto treba za igrace. Dinamo placa jednog igraca ko mi 27. Zvezda takodjer. Nasi igraci nisu jaki psihicki tako ni fizicki. Dinamo.je sigurno 20ak godina ispred nas. Bez ozbiljnog ulaganja u igracki kadar nema nista sve ostalo je prdimahovina. Pa na kraju trebas imati i srece, vidimo na primjeru austrijskog red bulla tek su ove godine usli u LP. Dobri i obuceni igraci i onda se pofajtat bez toga plafon da odigras dobro i da kazes nismo se obrukali.Nikad niko iz ove drzave ni blizu Dinama nece biti. Niti ce ikada ovdje biti, kako treba drzava.
Stroj1946 je napisao/la:Nije sve u parama i ulaganjima. Nešto je i u pripremama, glavama, mudima i mentalitetu. 1000 puta se desilo da puno jači ispadne od slabijeg.
To su ekcesi. Dinamo ima budzet 50ak mil eura bez transfera, dinamo ima najjacu skauting mrezu na balkanu medju 5 u evropi. Dinamo je 20 godina stvarao ovo. Hadzija je imao oko 300 milja za tranafere hahaha. Daj ba. Ko hebiba nauci da bude jak u glavi treba dobiti nobela.
					Zadnja izmjena: Kamuflazn, dana/u 18 sep 2019, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.

HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
						Šta je tu je!
Mi ne mozemo dovesti, pisljivog Zlomislica a hocemo da budemo Dinamo. Budite realni.

- ElCartel11
- Kontakt:
Guzina je jaci nego pola Dinama.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
						a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pa sve što su naveo je na mjestu. I dodaš ovo moje da u velikim utakmicama moraš analizirati dobro protivnika, pripremiti fizički i psihički igrače na tu utakmicu, odraditi kvalitetne treninge, a uz to imati igrače profesionalne koji su željni uspjeha i pobjeda. Kad to sve spojiš dobiješ velike rezultate. Mi nemamo ništa od svega navedenog.Kamuflazn je napisao/la:Stroj1946 je napisao/la:Nije sve u parama i ulaganjima. Nešto je i u pripremama, glavama, mudima i mentalitetu. 1000 puta se desilo da puno jači ispadne od slabijeg.
To su ekcesi. Dinamo ima budzet 50ak mil eura bez transfera, dinamo ima najjacu skauting mrezu na balkanu medju 5 u evropi. Dinamo je 20 godina stvarao ovo. Hadzija je imao oko 300 milja za tranafere hahaha. Daj ba. Ko hebiba nauci da bude jak u glavi treba dobiti nobela.
Ma nemamo mi mentalitet za velike stvari. To se vidi i u reprezentaciji, a kamoli u klubovima.
Kaze tip, lezi kralju nema stadion reflektora mora svirat kraj 
Sto se tice utakmice igra losa, al cinjenica je da je 6 igraca igralo koji nisu imali ni minutu dosad i 3 igraca koji igraju sa klupe.
Znaci ovo je 3 ekipa, al ija se boim da sa ovakvom igrom necemo daleko dogurat.
Tatar izgleda teze povrjeden nego se mislilo mrka kapa

Sto se tice utakmice igra losa, al cinjenica je da je 6 igraca igralo koji nisu imali ni minutu dosad i 3 igraca koji igraju sa klupe.
Znaci ovo je 3 ekipa, al ija se boim da sa ovakvom igrom necemo daleko dogurat.
Tatar izgleda teze povrjeden nego se mislilo mrka kapa
Hahahahahahaha i opet hahahahahahaha i opet hahahahahahaha i opet hahahahahahaha likovi porede nas sa Dinamom i Zvezdom da bi mogli reci da Husref ne valja.
Hahahahahahahaha, i opet hahahahahahahah, i opet hahahahahaha.
Ovo nema niĐe. Sramota bi bilo da ovakve gluposti napisu djeca od 15 godina jbt.
Cuj porede nas sa Dinamom i Zvezdom koji su svjetlosnim godinama u svim segmentima.
Dovedite igrace od 2-3 miliona pa se qrcite, a ne Guzine.

Hahahahahahahaha, i opet hahahahahahahah, i opet hahahahahaha.
Ovo nema niĐe. Sramota bi bilo da ovakve gluposti napisu djeca od 15 godina jbt.
Cuj porede nas sa Dinamom i Zvezdom koji su svjetlosnim godinama u svim segmentima.
Dovedite igrace od 2-3 miliona pa se qrcite, a ne Guzine.
Titule YUG-BiH--      (6)   66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
						Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- 
				belosevic28
- Kontakt:
Branjenje babe s profila br.2.
#idemooo

#idemooo
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Kad se sjetim da je Ibrakovic **** Borjana rad Delaca, Ostrakovica i Bandovica znam da nasi i kad hoce da ukradu onda ko kakva sirotinja gledaju da ukradu najmanje.
Za onu jednu godinu koliko smo para dali za Delaca ovog Borjana smo mogli potpisat na 3 godine
Da Bog da da nam Hadzija bude bolji, za sada ima prolaznu ocjenu al za zakivanje u zvijezde nije.

Za onu jednu godinu koliko smo para dali za Delaca ovog Borjana smo mogli potpisat na 3 godine
Da Bog da da nam Hadzija bude bolji, za sada ima prolaznu ocjenu al za zakivanje u zvijezde nije.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
						Optimista: moze moze
Stroj1946 je napisao/la:Pa sve što su naveo je na mjestu. I dodaš ovo moje da u velikim utakmicama moraš analizirati dobro protivnika, pripremiti fizički i psihički igrače na tu utakmicu, odraditi kvalitetne treninge, a uz to imati igrače profesionalne koji su željni uspjeha i pobjeda. Kad to sve spojiš dobiješ velike rezultate. Mi nemamo ništa od svega navedenog.Kamuflazn je napisao/la:Stroj1946 je napisao/la:Nije sve u parama i ulaganjima. Nešto je i u pripremama, glavama, mudima i mentalitetu. 1000 puta se desilo da puno jači ispadne od slabijeg.
Nemas jer nemas kvalitet igraca za velike domete koji su pri tome inferiorni fizicki u odnosu na protivnika a razloga je mali milion. Od toga da ne zive sportski do toga da pojedini imaju rupe u karijerama bez treninga, utakmica. Serbecic i lazic kazu da treninzi i priprema utakmice nema razllike u odnosu na vani. Sad koliko je hebib spreman da ispostuju to sto mu se prenese i zada? Mustafic? Djokanovic? Krle? Hodzic?
Treba biti i realan nekad, najlakse je trolat. Evo dinamo fizicki spremniji od atalante.
P.s. @shofall nije ibrakovic odbio borjana zbog navedenih, vec jednostavno dobio bolju ponudu. Sta ti je zivot. U ponedeljak bio u Sarajevu u srijedu branio peotiv liverpoola a trebao branit protiv travnika. Hahahha
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
						Šta je tu je!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.