FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Orangina85
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Orangina85 » 18 sep 2019, 22:39

ShofaII je napisao/la:Kad se sjetim da je Ibrakovic **** Borjana rad Delaca, Ostrakovica i Bandovica znam da nasi i kad hoce da ukradu onda ko kakva sirotinja gledaju da ukradu najmanje.
Za onu jednu godinu koliko smo para dali za Delaca ovog Borjana smo mogli potpisat na 3 godine
Da Bog da da nam Hadzija bude bolji, za sada ima prolaznu ocjenu al za zakivanje u zvijezde nije.
Sta smo dali za Delaca, placao ga je Chelsea mi smjestaj

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 sep 2019, 22:41

Hocete magistri da vadim budzete ekipa koje su igrale grupne faze, prolazile atalante i slicne s budzetom u rangu naweg 20-30% gore dole?

Dundelange 4 mil vrijednost ekipe. Budzet? Hahaha
LASK Linz, Oleksandriya, Wolfsberger AC, sve ekipe u rangu nase uz budzete koji nisu nikakve cifre.

I? Sya je problem? Problem je sto ovima ne dodje atalanta pa oh siluje u analni otvor, sto svaku tekmu pocinju da manjeprime a ne da pobjede. Eto gdje je problem.

Emir79 te fore u vrticu prodaji. Ja sam rekao da nije dinamp bolji od nas za 8 ili 11 golova. Dobili bi nas 10 od 10 tekmi ali svaki put kad bi primili 5 meni bi trener letio iz kluba
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 18 sep 2019, 22:48

Kaunas je napisao/la:
Lik je napisao/la:Guzina skinuo mrak sa ociju, sad ce sve biti lakse, ocekujem da u Tuzli dominira.

Melji R'ajvo :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Za dobrobit svih najbolje je da i ne ode u Tuzlu.

Guzina je skriveni talenat i ja vjerujem u njega.

:kafa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 18 sep 2019, 22:48

fks74 je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:Dinamo ulaze u igrace i u sve sto treba za igrace. Dinamo placa jednog igraca ko mi 27. Zvezda takodjer. Nasi igraci nisu jaki psihicki tako ni fizicki. Dinamo.je sigurno 20ak godina ispred nas. Bez ozbiljnog ulaganja u igracki kadar nema nista sve ostalo je prdimahovina. Pa na kraju trebas imati i srece, vidimo na primjeru austrijskog red bulla tek su ove godine usli u LP. Dobri i obuceni igraci i onda se pofajtat bez toga plafon da odigras dobro i da kazes nismo se obrukali.
:thumbup: Nikad niko iz ove drzave ni blizu Dinama nece biti. Niti ce ikada ovdje biti, kako treba drzava.
Ko zna... Cudan smo mi narod, kod nas se mnogo toga desi/lo "preko noci", kad se najmanje nadas...

A dok god igramo PREMIJER ligu na losim terenima nema potrebe razmisljat o nekom napretku u Evropskim takmicenjima.. Nas fudbal je prespor..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 18 sep 2019, 22:50

I dinamo je znao primiti po 7 golova. Sve je to proces.
Sada imamo neki sistem, finu podlogu, valjda cemo znati to iskoristiti u buducnosti.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 sep 2019, 22:51

Da je samo razlika u treneru to bi bilo vrlo lahko rijesiti. Mi ne ulazemo u igracki kadar to je prvo, nemamo stadion i infrastrukturu da igramo europu, koeficijent nam je katastrofa, stanje u drzavi katastrofa.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 18 sep 2019, 22:51

emir79 je napisao/la:Hahahahahahaha i opet hahahahahahaha i opet hahahahahahaha i opet hahahahahahaha likovi porede nas sa Dinamom i Zvezdom da bi mogli reci da Husref ne valja.
Hahahahahahahaha, i opet hahahahahahahah, i opet hahahahahaha.

Ovo nema niĐe. Sramota bi bilo da ovakve gluposti napisu djeca od 15 godina jbt.

Cuj porede nas sa Dinamom i Zvezdom koji su svjetlosnim godinama u svim segmentima.

Dovedite igrace od 2-3 miliona pa se qrcite, a ne Guzine.
Haha hehe hihi hoho huhu.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 18 sep 2019, 22:53

ShofaII je napisao/la:Kad se sjetim da je Ibrakovic **** Borjana rad Delaca, Ostrakovica i Bandovica znam da nasi i kad hoce da ukradu onda ko kakva sirotinja gledaju da ukradu najmanje.
Za onu jednu godinu koliko smo para dali za Delaca ovog Borjana smo mogli potpisat na 3 godine
Da Bog da da nam Hadzija bude bolji, za sada ima prolaznu ocjenu al za zakivanje u zvijezde nije.
Lopov je bio sigurno, ali dok je bio dovodili smo i bili u pregovorima sa takvim igracima..

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 18 sep 2019, 22:54

Ugasiti PLBiH
kakav je tim ovaj Dinamo. ovoj Atalanti ni Juventus ne da 3 gola
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 18 sep 2019, 22:58

Jel moguce sta vi pisete,cuj branjenje nekog pa i treba da branimo kad vi u terminu lige prvaka nadjete da pljujete po Husrefu i poredite nas sa Dinamom,pa Mourinho iz onih najboljih dana ne bi mogao uraditi vise sa igracima koje trenutno ima raspolaganju.Dupla kruna malo li je,i da ja sam zadovoljan sa duplom jer jos hiljadu stvari nama treba da bi mogli samo pricati o ulasku u grupnu fazu a ne sta vise.I kad vec navodite te budzete pogledajte koliko vrijedi najskuplji Dinamov igrac,a koliko nas sastav,pametnom dosta.
Opet ponavljam Husref kad ne bude imao rezultata ja sam prvi za to da mu se kulturno zahvalimo,al rezultati su tu najbolji do sad.Jel moguce da vi pojedinci prizeljkujete smjene trenera,svako malo,jel bi volili da nam svako mjesec dana dodje novi trener.Ne kontam vas sta hocete, covjek osvoji duplu,nikad vise akademaca nije igralo nego kod njeg sad,u kupu smo i 1/8, 2 na tabeli zbog gol razlike i imamo sansu da to sad promjenimo,izgubili od selje jesmo,svako snosi krivicu,Al necemo sad to spominjat do sudnjeg Dana,i imamo sad vise bodova nego prosle sezone u ovo vrijeme.
On voli Saraj'vo pravi je hordas Husref Musemic jedan je od nas !!!!!!
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 18 sep 2019, 22:59

Pantelija je napisao/la:Hocete magistri da vadim budzete ekipa koje su igrale grupne faze, prolazile atalante i slicne s budzetom u rangu naweg 20-30% gore dole?

Dundelange 4 mil vrijednost ekipe. Budzet? Hahaha
LASK Linz, Oleksandriya, Wolfsberger AC, sve ekipe u rangu nase uz budzete koji nisu nikakve cifre.

I? Sya je problem? Problem je sto ovima ne dodje atalanta pa oh siluje u analni otvor, sto svaku tekmu pocinju da manjeprime a ne da pobjede. Eto gdje je problem.

Emir79 te fore u vrticu prodaji. Ja sam rekao da nije dinamp bolji od nas za 8 ili 11 golova. Dobili bi nas 10 od 10 tekmi ali svaki put kad bi primili 5 meni bi trener letio iz kluba
Upravo pravite od nase teme vrtic, pa ljudi uzimaju odavde komentare i ismijavaju nas.
Dinamu su klupa igraci koji kod nas postaju standardni A reprezentativci heeeej A reprezentativci.

Znas li sta bi Letic, Guzina, Sabanovic, Đokanovic, Milanovic, Handzic, Hodzic... bili u Dinamu? Vodonose pasa moj, vodonose.

Dovedi igrace kao Dinamo, pa ako popije 5 onda trenera sutiraj, ja cu ti i pomoci, a ne zbog amatera.

Znaci ni u snu ne pokusavajte porediti nas u bilokom smislu sa Dinamom, sve dok imamo stisnute Nama i Tana.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 18 sep 2019, 23:02

Dinamo nas je poluosvetio!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 sep 2019, 23:03

Ti bas se pravis glup?
Ko je poredio nas i dinamo? Mozgu? Hajde vrati se pa procitaj sta pisem, mozgu.
Ekipa koja poslije penetracije nad nama ispadne od danaca, koja primi 4 od dinama NE MOZE TI SA MJESANOM EKIPOM na kosevu dati 8.

Dalje, to da trebas miliolne milijarde je bajka, treba sistem, trener, muda a mi s husrefom to u evropi nemano... dundelange, wolfsberg i sl ekipe , artmedia su dokaz toga... nas nivo, nas budzet a ....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 18 sep 2019, 23:04

Da sumiramo, Husref je osvojio duplu krunu, a Letic, Kovacevic, Rumeni, Hadzic i Sabrina su primili petaka od kona.
Pa ima smisla.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 18 sep 2019, 23:10

Dinamo 4:0 Atalanta
Sarajevo 0:8 Atalanta

Ni izvini da cujemo, samo smo qurcinu dobili od Pavlovica.
Ovaj Dinamo bi nas onda 12+ dobio ? :kafa:

Dinamo napao, a mi gace skinuli u svlacionici... To je razlika uz kvalitet naravno, koji je na szrani Dinama.

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 18 sep 2019, 23:11

:puke:
belosevic28 je napisao/la:Da sumiramo, Husref je osvojio duplu krunu, a Letic, Kovacevic, Rumeni, Hadzic i Sabrina su primili petaka od kona.
Pa ima smisla.
Primili su i Husref i Kovacevic i Rumeni i Hadzic i Sabrina,al vi pljujete samo po Husrefu,a Rumenog i Sabrinu ukivate u zvijezde
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 18 sep 2019, 23:11

Pa nije samo Pavlovic igrao. Nista bolje ne bi bilo sa Kovacevicem.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 sep 2019, 23:11

Atalanta vaffanculo!! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 18 sep 2019, 23:13

Pavlovic nam je za prave qurcinu pokazao :kafa:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 18 sep 2019, 23:14

Zasto poredite nas fudbal sa bilo kim?
Mi smo amaterski nivo i tako treba gledati stvari.
Da li ce kad biti bolja? Jako tesko.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.