FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ko ide na beka protiv Intera ako Balde ne bude spreman ? Inigo, a Araujo na stopera ?
Sumnjam da ce iniga staviti na beka jer ce vjerovatno igrati napadacki
Meni je najrealnije da fort zapocne na toj poziciji
Meni je najrealnije da fort zapocne na toj poziciji
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
-
- Kontakt:
Ma i ako Martina ne do bog stavi ne bi trebalo da ima nekih poteskoca jer Inter ne ide na brzinu, Martin u odbrani je sasvim solidan
Ne bi trebalo biti poteskoca u odbrani, problem martina je sto je kriticno los i bezidejan u fazi napada, a za pretpostaviti je da ce inter igrati zatvoreno i duboko u kaznenom da ce se braniti, a protiv zatvorenog protivnika bekovi imaju veliku ulogu u ofanzivi jer oni imaju kqk og takvog prostora da naprave nesto prema naprijed,neku asistrnciju,centarsut,povrattnu i sl
S bezidejnim martinom lijeva strana ce nam vjerovatno biti mrtva u napadu i tu je problem, u odbrani nije problem jef ionako inter nema krila, igraju 3 5 2 klasicnu talijansku igru gdje ce ovi igraci po stranama sto igraju di marco i darmian biti vise bekovi nego krila
Fort mi se cini brzi i prodorniji od martina i zato bi valjda njemu prednost trebao dati flick da bi se u napadu po lijevoj strani moglo nesto napraviti
S bezidejnim martinom lijeva strana ce nam vjerovatno biti mrtva u napadu i tu je problem, u odbrani nije problem jef ionako inter nema krila, igraju 3 5 2 klasicnu talijansku igru gdje ce ovi igraci po stranama sto igraju di marco i darmian biti vise bekovi nego krila
Fort mi se cini brzi i prodorniji od martina i zato bi valjda njemu prednost trebao dati flick da bi se u napadu po lijevoj strani moglo nesto napraviti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
99% ce martin započeti, igra tu kad god nema baldea i cisto sumnjam da ce u jednoj od najvecih utakmica sezone izmisljati toplu vodu.
Mozda se Balde uspije oporavati do Intera.
Blizu je povratka.
Blizu je povratka.
Za uzvrat je siguran ali u srijedu neće igrati 100%
Don't hate what you don't understand.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Kako lijepo igraju juniori, nakon pola sata igre imaju 0:2.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
Kakav crni Neymar - njega će se rijetko tko sjećati za 10 godina, a sam si je kriv za svoju karijeru. On je cirkusant za malog Yamala koji već sada ima mnogo profesionalniji i ozbiljniji odnos spram fudbala. Neymar se može porediti sa fudbalom brazilskih plaža.DRHAUSE je napisao/la: ↑27 apr 2025, 12:49Nemoze on primirasati Nejmaru.Rajaz je napisao/la: ↑27 apr 2025, 12:43Yamal je već ove sezone, manje više, na nivou prajm Neymara, sa 17 godina. Rješava utakmice, zabija ili asistira za clutch golove, ima najviše driblinga u Evropi i najveću prosječnu ocjenu u ligama petice. A nema pored sebe Messija, Suareza, Xavija, Iniestu i Busquetsa.DRHAUSE je napisao/la: ↑27 apr 2025, 12:16Najbolje od svega je da Barsa ponovo dominira sa svojom djecom, to je preveliko za svakog navijača Barselone.
Yamal je mlad i odličan ali mislim da nije nivo Mesija i Nejmara niti će ikad biti. Samo se nadam da će mu glava biti na mjestu da ne završi kao Fati.
Na Messijevom nivou neće nikad niko biti jer je to faktički skoro i nemoguće.
Yamal je sa svojih 17 zreliji mnogo i od Mesija i mnogih drugih fudbalera koji su napravili top karijere. Ovakva zrelost igre sa 17 skoro da nije viđena do sada. Dijete igra kao da mu je 27, a ne 17.
I lagani zavrsetak poslamuharemovicdzelo je napisao/la: ↑28 apr 2025, 18:28Kako lijepo igraju juniori, nakon pola sata igre imaju 0:2.

Tripleta

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ja nikad necu skontati zasto se nejmar i sad spominje i zasto je on bitan bilo kome,momak koji je imo dvije tri top sezone u kojima nije bio ni najbolji igrac ekipe u kojoj je igrao, koliko je igraca kako uopste tako i u barci prodefilovalo koji su imali par dobrih sezona ja ne mogu skontati sta je nejmar tu poseban i zasto bi lamina poredili s njim a ne s drugim nekim igracima
Za barcu totalno nebitan frajer koji je igrao dobro u ekipi koja bi i s njim i bez njeg osvojila ono sto je osvojila,a vjerovatno je svojim ponasanjem lose jticao i na mesija i suareza da su se zapustili prije vremena,a mogli su jos dvije tri sezone u barci igrati na visem nivou od onog kad su hodali i zajebavali se po terenu
Za barcu totalno nebitan frajer koji je igrao dobro u ekipi koja bi i s njim i bez njeg osvojila ono sto je osvojila,a vjerovatno je svojim ponasanjem lose jticao i na mesija i suareza da su se zapustili prije vremena,a mogli su jos dvije tri sezone u barci igrati na visem nivou od onog kad su hodali i zajebavali se po terenu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Inter jeste u kanalu i to je cinjenica koju treba iskoristiti.D se utakmica igrala prije 30 dana mislim da bi bili favoriti.Nije se Inter stedio u Ligi jer haman pa su ispusili istu,vec jednostavno nisu u formi.Romariooo je napisao/la: ↑28 apr 2025, 11:40Kažem fino da je inter u krizi i da se ne treba opustati nevo maksimalno se potruditi,iskoristiti situaciju i samljeti ih kad nam se ukazala prilika, nije to potcjenjivanje nego realno stanje stvari, ako ih ne sameljemo u prvoj utakmici u revansu bi moglo biti belaja ako se oni ohrabre i konsoliduju.
Nista ja ne pretjerujem,situacija je takva kakva jeste,dosta smo kvalitetnija ekipa i u sjajnoj atmosferi i formi docekujemo slabiju ekipu koja je u lošem momentumu i sasvim je realno ocekivati da se prolaz rijesi u prvoj utakmici,uvijek se nesto moze zalomiti, al da imamo vrlo realnu mogucnost da pobijedimo dva tri razlike imamo sigurno bez ikakvog pretjerivanja i potcjenjivanja.
Kao sto bi bila grehota i sramota ispustiti prvenstvo spanije kad se sve ljjepo poklopilo i otvorilo, jos veca grahota i sramota bi bila ne izboriti finale lige prvaka kad nas je zrijeb tako lijepo pomazio i do polufinala i u polufinalu, u svakoj fazi smo dobijali najslabije protivnike, a i u polufinalu sad ako poredimo ovaj trenutni inter s arsenalom ili parizom, razlika je nebo i zemlja,da smo njih izvukli ne bi ja ovako pricao sigurno
Nije ni Barca u peaku,ali jeste u boljoj znacajno formi.Medjutim ovo je LP a Talijani su smekeri i mogu nas nokautirati u 3 minute.Opasni su im napadaci,mogu izmisliti go iz nicega.Lautaro smekercina i Barella su im srce tima.Necd biti jednostavno,ne treba se odma ni zaletiti,180minuta se igra,treba ih dobro analizirati prije nego se krene u juris,jer njihove kontre nisu mozda furiozne kao one Liverpoola ali su zato ultra konkretni u realizaciji plana i finishingu.Pametno i brz srljanja,fali Lewa i Balde definitvno.Posebno Lewa ovo su njegove tekme gdje moze izmisliti go i kreirati prostor igrom ledjima.
laporta najjaci ikad

Ja bi reko da inter jedino moze spasiti neki zestoko sretan splet okolnosti po njih
Ne moze ih spasiti to sto mogu uvaliti neki gol jer ova barca ima taj stil igre i efikasnost brutalnu da i da inter u dvije utakmice postigne 4 - 5 golova ne znaci im to prolazak
Ja vjerujem da ce utakmica izgledati tako da ce barca odmah napasti i da ce se iz tih napada vec u prvom piluvremenu prve utakmice izroditi 4 -5 dobrih prilika i da bi se trebalo dati dva gola, a interova je jedina sansa ako krene neka kanonada promasaja barce i da recimo ne gube do poluvremena
Onda bi se oni bez obzira na losu formu ohrabrili, mozda bi neku priliku stvorili,mozda i neki gol uvalili i primili i pred revans ponijeli optimalan neki rezultat
Ako ne izgube u prvoj vise od jedan razlikd onda im sanse rastu uveliko , al realno takav scenario je malo realan
Nema inter ni granitnu neku odbranu,ni brzu ekipu da moze zaganjivati dobro i sloziti kontre, nema ni neke velemajstore koji mogu individualno rjesavati stvari, bas su onako ekipa troma i spora u odnosu na barcu
Vjerujem kad bi im se posrecilo da odmah povedu 2 0 i s tom pridom nekom da ne bi prosli dalje u dvomecu da im to ne bi bilo dovoljno jer flikova barca je kadra u dvomecu lagano dati 5 golova
Nasa djeca su nabrijana do bola i teski neki peh se mora desiti da ne prodju
Ne moze ih spasiti to sto mogu uvaliti neki gol jer ova barca ima taj stil igre i efikasnost brutalnu da i da inter u dvije utakmice postigne 4 - 5 golova ne znaci im to prolazak
Ja vjerujem da ce utakmica izgledati tako da ce barca odmah napasti i da ce se iz tih napada vec u prvom piluvremenu prve utakmice izroditi 4 -5 dobrih prilika i da bi se trebalo dati dva gola, a interova je jedina sansa ako krene neka kanonada promasaja barce i da recimo ne gube do poluvremena
Onda bi se oni bez obzira na losu formu ohrabrili, mozda bi neku priliku stvorili,mozda i neki gol uvalili i primili i pred revans ponijeli optimalan neki rezultat
Ako ne izgube u prvoj vise od jedan razlikd onda im sanse rastu uveliko , al realno takav scenario je malo realan
Nema inter ni granitnu neku odbranu,ni brzu ekipu da moze zaganjivati dobro i sloziti kontre, nema ni neke velemajstore koji mogu individualno rjesavati stvari, bas su onako ekipa troma i spora u odnosu na barcu
Vjerujem kad bi im se posrecilo da odmah povedu 2 0 i s tom pridom nekom da ne bi prosli dalje u dvomecu da im to ne bi bilo dovoljno jer flikova barca je kadra u dvomecu lagano dati 5 golova
Nasa djeca su nabrijana do bola i teski neki peh se mora desiti da ne prodju
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Čestitke mladim momcima na prvom mjestu.
Diarra i Farre, treba zapamtiti. Ima ih još. Nadam se, da ćemo se mi za ovog Košpu "zagrebati".
Diarra i Farre, treba zapamtiti. Ima ih još. Nadam se, da ćemo se mi za ovog Košpu "zagrebati".
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Vidite ove komedije:
Fudbalski savez Španije je danas odlučio kazniti Rudigera i Vazqueza. Nijemac je suspendovan na šest utakmica, a Vazquez na dvije. Jude Bellingham je prošao bez kazne. Pregledom snimaka utvrđeno je da engleski reprezentativac nije napravio ništa loše i karton mu je poništen.
Treba istaći da će Rudiger svoje utakmice suspenzije odraditi u La Ligi. Pet će ih propustiti do kraja ove sezone, a propustit će i prvu u narednoj sezoni. Operacija je u ovom slučaju došla u dobar čas.
Vazquez će sa druge strane svoju kaznu odraditi naredne sezone u utakmicama Kupa kralja, ako još uvijek bude član kraljevskog kluba, te ako ostvari transfer u neki drugi španski klub.
Kako to da njemcu kazna pocinje od sljedece utakmice La Lige (koje ocigledno nece moci igrati zbog operacije) a Vasquezu kazna pocinje od iduce godine tako da ce biti dostupan da igra za Real... A englezu su ponistili kaznu totalno... Jedini koji su gori od ovih igraca Real Madrida su clanovi saveza La Lige... Fuj,,,, kako su lijepo namjestili kazne , fuj fuj fuj
Fudbalski savez Španije je danas odlučio kazniti Rudigera i Vazqueza. Nijemac je suspendovan na šest utakmica, a Vazquez na dvije. Jude Bellingham je prošao bez kazne. Pregledom snimaka utvrđeno je da engleski reprezentativac nije napravio ništa loše i karton mu je poništen.
Treba istaći da će Rudiger svoje utakmice suspenzije odraditi u La Ligi. Pet će ih propustiti do kraja ove sezone, a propustit će i prvu u narednoj sezoni. Operacija je u ovom slučaju došla u dobar čas.
Vazquez će sa druge strane svoju kaznu odraditi naredne sezone u utakmicama Kupa kralja, ako još uvijek bude član kraljevskog kluba, te ako ostvari transfer u neki drugi španski klub.
Kako to da njemcu kazna pocinje od sljedece utakmice La Lige (koje ocigledno nece moci igrati zbog operacije) a Vasquezu kazna pocinje od iduce godine tako da ce biti dostupan da igra za Real... A englezu su ponistili kaznu totalno... Jedini koji su gori od ovih igraca Real Madrida su clanovi saveza La Lige... Fuj,,,, kako su lijepo namjestili kazne , fuj fuj fuj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.