FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za utakmicu konkuriše sljedećih 18 igrača: Kovačević, Dizdarević, Lazić, Šerbečić, Letić, Velkoski, Mustafić, Hebibović, Ahmetović, Milanović, Šišić, Handžić, Hodžić, Rahmanović, Đokanović, Dupovac, Guzina, Cruz.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Odlično smo prošli, nek bude ovo lekcija za ubuduće i idemo dalje. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
S obzirom STA se desava na drugim utakmicama i kako im kazne budu manje ,ovo je previse za 3 baklje i 3 topovska.E sad druga je stvar sto je uprava stvorila famu kao da su pokusana 3 ubistva na mahZip je napisao/la:Vala ni 50milja nije malo, ne zezajte...
Sbi smo mislili da ce biti vise, al i ovo je za nas puno... Jedino sto nam psihicki lakse djeluje napisana kazna od one sto smo ocekivali....
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ovo je fenomenalno ako je tacno...nadam se da jeste...
Ako je to sva steta , odmah 3 igraca vrhunska nek dovedu, ima sigurno love a vise nema izgovora....
Sta koji klinac se krpimo vise a Stanoju forsiramo momku vid upitan jbt.....
Ako je to sva steta , odmah 3 igraca vrhunska nek dovedu, ima sigurno love a vise nema izgovora....
Sta koji klinac se krpimo vise a Stanoju forsiramo momku vid upitan jbt.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Treba opet napravit isto, pa kao negativnu stvar za upravu navesti što kuka za kaznu. Ha jel. Više oni krivi, nego navijači.mma_hz je napisao/la:S obzirom STA se desava na drugim utakmicama i kako im kazne budu manje ,ovo je previse za 3 baklje i 3 topovska.E sad druga je stvar sto je uprava stvorila famu kao da su pokusana 3 ubistva na mahZip je napisao/la:Vala ni 50milja nije malo, ne zezajte...
Sbi smo mislili da ce biti vise, al i ovo je za nas puno... Jedino sto nam psihicki lakse djeluje napisana kazna od one sto smo ocekivali....
UPRAVA NAPOLJE!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Znaci, nema ni Gavrica. A Rahman, nije potpuno spreman. Ko' ce u veznu liniju?Laznjak je napisao/la:Za utakmicu konkuriše sljedećih 18 igrača: Kovačević, Dizdarević, Lazić, Šerbečić, Letić, Velkoski, Mustafić, Hebibović, Ahmetović, Milanović, Šišić, Handžić, Hodžić, Rahmanović, Đokanović, Dupovac, Guzina, Cruz.
Krste, i neki akademac...fks74 je napisao/la:Znaci, nema ni Gavrica. A Rahman, nije potpuno spreman. Ko' ce u veznu liniju?Laznjak je napisao/la:Za utakmicu konkuriše sljedećih 18 igrača: Kovačević, Dizdarević, Lazić, Šerbečić, Letić, Velkoski, Mustafić, Hebibović, Ahmetović, Milanović, Šišić, Handžić, Hodžić, Rahmanović, Đokanović, Dupovac, Guzina, Cruz.
Mada bi ja isao sa varijantom da Lazic ili Kurdic igraju defanzivnog veznog...
Jel jos nekom smeta ovaj pristup "silno su motivisani" a za nas vidjecemo koliko smo osvjezeni ?
Imam osjecaj da ce nam se neki igrac razbit ko staklo... koliko samo izgovora i prepadanja...
Imam osjecaj da ce nam se neki igrac razbit ko staklo... koliko samo izgovora i prepadanja...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Ne treba nikad vise pvo ponoviti i ako se bude postovao dogovor Hz onda i nece se paliti nista osim derbi tekmi !SarajevoJeBordo je napisao/la:Treba opet napravit isto, pa kao negativnu stvar za upravu navesti što kuka za kaznu. Ha jel. Više oni krivi, nego navijači.mma_hz je napisao/la:S obzirom STA se desava na drugim utakmicama i kako im kazne budu manje ,ovo je previse za 3 baklje i 3 topovska.E sad druga je stvar sto je uprava stvorila famu kao da su pokusana 3 ubistva na mahZip je napisao/la:Vala ni 50milja nije malo, ne zezajte...
Sbi smo mislili da ce biti vise, al i ovo je za nas puno... Jedino sto nam psihicki lakse djeluje napisana kazna od one sto smo ocekivali....![]()
UPRAVA NAPOLJE!
I ovo je par pojedinaca uradili na svoju ruku iz samo njima pozntih razloga, al i dalje ne opravdava hajku u onakvoj mjeri na navijace koji su sigurno najvjerniji i vole klub bez interesa.. greska im se desila i moglo se na puno drugacijih nacina rijesiti, a ne saopstenjima raznim, pljuvanjem po sjeveru i na koncu okretanjem drugih bordo bolesnika prema sjeveru
Imala je i uprava gresaka gdje se mogao strasan pritisak staviti na njih i pljuvat ih, kasnjenje plata priprema, u Junu znali da ne mogu igrati na Kosevu a tek sedmicu prije tekme protiv Batea se oglasili i nedto pokusali
Nebitno svakako, kazna podnosljiva nek ovo bude lekcija i jednim i drugim !
Et sad ta stedstva sto su cuvali za kaznu mogu uloziti u nekog igraca , Saric, Susic... nek biraju
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Kako to mene nervira jbte.... Samo neki izgovori 24h prije utakmica...simidobar je napisao/la:Jel jos nekom smeta ovaj pristup "silno su motivisani" a za nas vidjecemo koliko smo osvjezeni ?
Ima li iko muda da kaze nesta sto bi malo i nas navijace motivisalo.... i nama navijacima treba neka motivirsjuca rijec od trenera da bi nas doslo ako nista za 50 ljudi vise, ako ne i vise... Sve utice na posjetu...
I igracima treba pogotovo motivirajuce poruke pred bitnu utakmicu, pogotovo sto imamo jos uvijek u ekipi par zelenih igraca, njima ako nista puno bi znacilo... Djaba kad je kod nas sve naopako...
Fali svima nama malo motivrajucih rijeci....
- robertkosar
- Kontakt:
Treba odmah angazovati Bracu iz vrbanjuse da ove nase bez mudonje motivise svaku sljedecu tekmu
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Znači u Tuzlu su krenuli :
Kovacevic i Dozdarevic golmani
Stoperi : Lazic, Serbecic, (Dupovac
)
[Kurdica nije poveo]
Lijevi bek Letic
Hodzic desni bek , Hebib desni bek/ desno krilo
[Šaban ostao kuci]
Ahmet i Handzic spicevi
MC Rahmanovic, Mustafic, Đokanović
Milanovic lijevo krilo , Sisic desno krilo , Cruz ML/MR
Sveti Velkoski ML/MR/MC/FC
Degeon ML/MR/FC

Kovacevic i Dozdarevic golmani
Stoperi : Lazic, Serbecic, (Dupovac
[Kurdica nije poveo]
Lijevi bek Letic
Hodzic desni bek , Hebib desni bek/ desno krilo
[Šaban ostao kuci]
Ahmet i Handzic spicevi
MC Rahmanovic, Mustafic, Đokanović
Milanovic lijevo krilo , Sisic desno krilo , Cruz ML/MR
Sveti Velkoski ML/MR/MC/FC
Degeon ML/MR/FC
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Nema sta igra kurcu nevalja, bodova realno trebalismo imat najvise 10. To su tacni fekti, i husref je 70% kriv za hodanje igraca (**** me boli jel to radi kondicije ili ne htjenja) sef odgovara za takvo ponasanje igraca.
On ima prevagu jer je na prvom mjestu i prosao je u kupu.
E sad ja kad sam sebe pitam jel bolje fino igrat i imat 6-7 bodova manje ili je bolje ovo lelamudanje i 7 bodova vise. U ovom trenutku mi je ipak draze hodanje sa 7 bodova vise jer nam je 60% povrijedeno
On ima prevagu jer je na prvom mjestu i prosao je u kupu.
E sad ja kad sam sebe pitam jel bolje fino igrat i imat 6-7 bodova manje ili je bolje ovo lelamudanje i 7 bodova vise. U ovom trenutku mi je ipak draze hodanje sa 7 bodova vise jer nam je 60% povrijedeno
Pa ova kazna ti je haman pola prihoda od prodatih karata sjevera za čitavu sezonu. Prodaja karata, fun Shop, ti je da pokriješ organizaciju domaćih, troškove gostujućih i opet ti možda zafali za kazne u ligi.mma_hz je napisao/la:Ja kazne i govana kuknjava
Uprava se raskukala,molila Boga za 100 milja eura minimum
Odakle nam pare, neka skontaju ovi što pitaju koja je uloga Nama. Plate igrača i uposlenika da ne uzimamo u obzir.
Sitna se tu lova vrti za evropske okvire, a očekujemo neke jake iskorake.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ima li kod nekoga slobodno mjesto u autu za sutra?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nešto razmišljam i dođem do zaključka: mi navijači smo kao Dušan Hodžić.
Il smo katastrofalni (pljujemo i ser.emo po svemu, i po čemu treba i po čemu ne treba) kao partija Hodžića protiv Ljubuškog, ili smo odlični (objektivni i hvalimo i što treba pa čak i ono što ne treba) kao partija Hodžića protiv Celtica.
Nema sredine
Il smo katastrofalni (pljujemo i ser.emo po svemu, i po čemu treba i po čemu ne treba) kao partija Hodžića protiv Ljubuškog, ili smo odlični (objektivni i hvalimo i što treba pa čak i ono što ne treba) kao partija Hodžića protiv Celtica.
Nema sredine
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ja bi se jedino slozio da mi sredine u ekipi nemamo od pocetka sezoneBordoSarajevo je napisao/la:Nešto razmišljam i dođem do zaključka: mi navijači smo kao Dušan Hodžić.
Nema sredine
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Sto ovi domaci dusmani unesose pometnju sa rahmanom.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Nadam se da ce sutra na Tusnju doci veliki broj navijaca Sarajeva. Dobro dosli i osjecajte se kao u svojoj kuci. Mi nismo fukare. Ne mrzimo nikoga a posebno goste iz glavnoga grada. Neka bolji pobijedi. Nama mjesto na tabeli budi nadu u pobjedu iako bi bili zadovoljni i sa remijem jer ipak igramo sa aktuelnim prvakom i osvajacem kupa.
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Opet jedno te isto,2-3 iste osobe pljuju opet Husrefa,ja mislim da je Husref kriv i sto je juce kisa padala,nema ko drugi biti kriv.
A za kaznu koliko se kukalo imam osjecaj da je pojedinicima zao sto nije veca.
I opet kazem samo ne znam odakle tolika negativa.
Treba zbiti redove i pozitivom i podrskom nastaviti dalje ka konacnom cilju,a ove sto pljuju po forumu ne treba uzimati za ozbiljno,jer njihovo misljenje na stadionu se ne cuje,samo se ovdje moze cuti.
Sarajevo Horde Bog i carsija....
A za kaznu koliko se kukalo imam osjecaj da je pojedinicima zao sto nije veca.
I opet kazem samo ne znam odakle tolika negativa.
Treba zbiti redove i pozitivom i podrskom nastaviti dalje ka konacnom cilju,a ove sto pljuju po forumu ne treba uzimati za ozbiljno,jer njihovo misljenje na stadionu se ne cuje,samo se ovdje moze cuti.
Sarajevo Horde Bog i carsija....
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Zaboljesutra i 14 gostiju.