Inijesta je napisao/la:Kamuflazn je napisao/la:Inijesta je napisao/la:Treba, prvi Husref da ne mahala okolo i ne trazi alibi u prici kasne mi igracima plate igraci mi nezadovoljni!
Jah. Husref je sve kriv pa da zavrsimo.
Vas problem je sto Husref nema greske ni krivice, evo ti kazes debili iznose info iz kluba i stete klubu, ja ti navedem primjer gdje trener iznosi info i steti klubu, al ne , on nije kriv al jesu debili koji iznose
Konkretan dokaz sem tih izmisljenih prica isyo ko za Jeleskovica, rahmanovica itd. Dusmanakih prica koje pricaju strumfovi i domaci izdajnici?
Sto se tice infoa koje cure iz svlacionice konkretno ti imas 2 dana prije formaciju i igrace koji ce igrati koje podjelis ovdje i one odu dalje. Olaksas protivniku radi nekih sitnih interesa.[/quote]
Pa za Jeleskovica pricaju igraci po gradu, za Rahmana se zataskavalo pa se na kraju odbijalo mu od plate sto je Krleta sakom spuco i Husrefa pljuno i yebo mu sve
Kakav trener takvi i igraci, mahalasi obicni bez trunke profesionalizma
Ja cu ti imenommi prezimenom osobu navesti kojoj je Husref reko za plate i prosirio pricu, samo mozda to ti budes, djelujes mi balavo ko i taj balavac
Sastav zna pola grada prije svake tekme, nikakva razlika napiso ga neko ovdje ili ne al evo ja ga ne pisem i necu nikad vise
To ko kakvu korist ima , javis se u pp pa vidis ko sam i sta sam i imam li kakvu korist[/quote]
Bravo Majstore neka si rekao ovom pametnjakovicu