FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Inijesta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Inijesta » 21 sep 2019, 12:21

ledesma je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Imam neku suhvu da bi Milanovic konacno mogao pokazat danas zasto je doveden
Danas ce nas kapiten voditi do pobjede, a Milanovic ce pokazati da je ponovo za rotacije i da nije za prvih 11. Moj osjecaj.
Kako sa zadnjeg veznog, jedino ako Petrovic na penaltik pokaze :mrgreen:
Ma meni je Milanovic enigma prava,vidi se da im znanja i kvaliteta al skroz nedorecen, defanzivno nista ne pomaze Leticu, ofanzivno bruku viska poteza
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 21 sep 2019, 12:24

Pitanje za ove sto igraju kladaru....jeste li nekad igrali protiv Sarajeva???
Ja nikad u zivotu iako sam znao par puta da je zijan u Evropi al dzaba ne moze srce da stavi protiv RajvoSa.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 21 sep 2019, 12:25

Inijesta je napisao/la:
ledesma je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Imam neku suhvu da bi Milanovic konacno mogao pokazat danas zasto je doveden
Danas ce nas kapiten voditi do pobjede, a Milanovic ce pokazati da je ponovo za rotacije i da nije za prvih 11. Moj osjecaj.
Kako sa zadnjeg veznog, jedino ako Petrovic na penaltik pokaze :mrgreen:
Ma meni je Milanovic enigma prava,vidi se da im znanja i kvaliteta al skroz nedorecen, defanzivno nista ne pomaze Leticu, ofanzivno bruku viska poteza
Slazem se brate za Milanovica. Ja samo mislim da on nema dovoljno samopouzdanja i podrske od nas, on kad krene prema golu vidi se da moze proci ali ima taj neki grc koji ga sprjecava za nesto vise. Valjda je to neko samopouzdanje. Neka eksplodira danas, nemam nista protiv.

Krste iz slobodnog. :P
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 21 sep 2019, 12:33

Milanovic ce pokazati svoj kvalitet tek kada se vrati Pidro koji je ofanzivno svemirski brod za Letica. Kad Pidro rasiri stranu i povuce igraca, tada ce do izrazaja doci Milanoviceva odlicna promjena smjera iz mjesta (ala Duljevic), kada ce s lijeve strane povuci u sredinu i podvaliti loptu Ahmetovicu ili pucati (u Krupi je odlicno sutirao iskosa s 20-tak metara).
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 21 sep 2019, 12:40

@fera, ma ne racunam ni poetu, on je vrijedjao i mne i tebe i Boga i muslimane i katolike i ped.ere i protivnike pe.dera, sve, svee, sveee :D
Ma buraz ja sam ti na strani FKS, kao i 93 % raje koja ovdje pise, onih 7 % su manjina jbg.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 sep 2019, 12:44

belosevic28 je napisao/la:@fera, ma ne racunam ni poetu, on je vrijedjao i mne i tebe i Boga i muslimane i katolike i ped.ere i protivnike pe.dera, sve, svee, sveee :D
Ma buraz ja sam ti na strani FKS, kao i 93 % raje koja ovdje pise, onih 7 % su manjina jbg.
ima nas svakakvih al smo nasi :-)
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 21 sep 2019, 12:45

Jel ko rekao ovom cityu da smo mi Sarajevo i da se izvole braniti

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 21 sep 2019, 12:49

fera je napisao/la:Problem ovdje je sto je vecina forumasa previse subjektivna svako se pravi slijep ili porice necije greske dok drugog pljuju. Ja ne vidim potrebu da pisem negativne stvari ovdje jer toliko je takvih ljudi da je to vec sve receno al imao bi sta zamjeriti i upravi i husrefu, igracima najmanje...
Fera znaš i sam da ne postoji savršen čovjek. Ko radi taj i griješi. Mi možemo govoriti samo o tome je l' ispunjen cilj il' nije ispunjen cilj. Mi sami sebe podkopajemo sa tim pričama oko trenera. Njemu je puno teže raditi kad mi kolektivno ne stojimo iza njega i posljedično trpe rezultati. Isto je i sa igračima i njima je puno teže igrati kad navijači i treneri ne stoje iza njih.

Treneru kad se trese stolica i kad mora da bira on će napraviti nešto što je kratkoročno dobro za njega umjesto da napravi nešto što je dugoročno dobro za klub. Nema slobode da donese ispravne odluke. I to se može odraziti na svemu: na razvoju igrača, na davanju prilike mladim, na davanju prilike novim...

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 sep 2019, 12:55

Nema njemu šta bit teško radit kad svaku utakmicu čuje skandiranja i ovacije. Ova piskaranja po forumu su nebitna, ovdje se može ulogovat Mirsad Šiljak i sr.at po kome hoće, dok sigurno neće na Koševo doći hiljadu navijača Želje da bi zviždali Husrefu i sabotirali ga. On podršku navijača itekako ima.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 21 sep 2019, 12:58

Inijesta je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Treba, prvi Husref da ne mahala okolo i ne trazi alibi u prici kasne mi igracima plate igraci mi nezadovoljni!

Jah. Husref je sve kriv pa da zavrsimo.
Vas problem je sto Husref nema greske ni krivice, evo ti kazes debili iznose info iz kluba i stete klubu, ja ti navedem primjer gdje trener iznosi info i steti klubu, al ne , on nije kriv al jesu debili koji iznose

Konkretan dokaz sem tih izmisljenih prica isyo ko za Jeleskovica, rahmanovica itd. Dusmanakih prica koje pricaju strumfovi i domaci izdajnici?
Sto se tice infoa koje cure iz svlacionice konkretno ti imas 2 dana prije formaciju i igrace koji ce igrati koje podjelis ovdje i one odu dalje. Olaksas protivniku radi nekih sitnih interesa.[/quote]

Pa za Jeleskovica pricaju igraci po gradu, za Rahmana se zataskavalo pa se na kraju odbijalo mu od plate sto je Krleta sakom spuco i Husrefa pljuno i yebo mu sve
Kakav trener takvi i igraci, mahalasi obicni bez trunke profesionalizma
Ja cu ti imenommi prezimenom osobu navesti kojoj je Husref reko za plate i prosirio pricu, samo mozda to ti budes, djelujes mi balavo ko i taj balavac
Sastav zna pola grada prije svake tekme, nikakva razlika napiso ga neko ovdje ili ne al evo ja ga ne pisem i necu nikad vise
To ko kakvu korist ima , javis se u pp pa vidis ko sam i sta sam i imam li kakvu korist[/quote]
Bravo Majstore neka si rekao ovom pametnjakovicu :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 21 sep 2019, 13:04

ado-hz je napisao/la:Pitanje za ove sto igraju kladaru....jeste li nekad igrali protiv Sarajeva???
Ja nikad u zivotu iako sam znao par puta da je zijan u Evropi al dzaba ne moze srce da stavi protiv RajvoSa.
Milion puta i hvatao oba daju sa strašnom kvotom protiv GOŠKova, zvijezda krupa i sličnih šklj ekipa. Samo što uvijek na nečemu drugom padnem.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 21 sep 2019, 13:27

SarajevoJeBordo je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Pitanje za ove sto igraju kladaru....jeste li nekad igrali protiv Sarajeva???
Milion puta i hvatao oba daju sa strašnom kvotom protiv GOŠKova, zvijezda krupa i sličnih šklj ekipa. Samo što uvijek na nečemu drugom padnem.
Ti ko moj stari...ides logikom odigram protiv Sarajeva ako padnem nije mi zao :D

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 21 sep 2019, 13:30

Iz daleke Italije sretno mom Sarajevu, nadamo se još jednoj pobjedi na Tušnju uz Dragana Petrovića...nekako je tradicija :D :bih:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 sep 2019, 13:34

tm01hzne je napisao/la:Iz daleke Italije sretno mom Sarajevu, nadamo se još jednoj pobjedi na Tušnju uz Dragana Petrovića...nekako je tradicija :D :bih:
Jesi to na godišnjem?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 21 sep 2019, 13:37

ado-hz je napisao/la:
Ti ko moj stari...ides logikom odigram protiv Sarajeva ako padnem nije mi zao :D
Tako nekako, a vjeruj mi da sam više puta pao kad sam igrao na Sarajevo, kao prošli vikend zp2+ :problem:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 sep 2019, 13:38

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 21 sep 2019, 14:21

Melji R'ajvo :opaopa: :opaopa: :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 21 sep 2019, 14:59

Jest Billy, član uprave :rol:
Još stavljo tikete na instagram i hvalio se dobicima komentarisući "Ko zna zna", a na tiketu Krupa - Sarajevo 1, to u ona doba kad su nas tamburali i granični prelazi.

Meni je to realno smetalo kad su došli u klub, al prešli smo preko toga.

Ja kad igram izjegavam nas skroz, nit smijem na nas igrat jer moze bit duplo razocarenje kad se uplacuju vece pare a ne mogu kontra da ga yebeš. Par puta htio protiv pa ono ako fulam još bolje, al je mogu, yebat ga.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 21 sep 2019, 15:03

Nikad u zivotu,ni protiv Sarajeva ni protiv reprezentacije,ne mogu jednostavno protiv da odigram nema sanse,ili nikako ne odigram taj par ili odigram na Sarajevo ili reprezentaciju pa bude dupla sreca ili dupla tuga :D
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 21 sep 2019, 15:20

BordoSarajevo je napisao/la:
Jest Billy, član uprave :rol:
Još stavljo tikete na instagram i hvalio se dobicima komentarisući "Ko zna zna", a na tiketu Krupa - Sarajevo 1, to u ona doba kad su nas tamburali i granični prelazi.

Meni je to realno smetalo kad su došli u klub, al prešli smo preko toga.

Ja kad igram izjegavam nas skroz, nit smijem na nas igrat jer moze bit duplo razocarenje kad se uplacuju vece pare a ne mogu kontra da ga yebeš. Par puta htio protiv pa ono ako fulam još bolje, al je mogu, yebat ga.
Šta mi ima smetat kad čovjek zna :rol: smetalo bi mi da sad to radi, tada nije bio u upravi.

Npr. :beba:

slika

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.