FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovu sezonu igramo loš, dosadan fudbal, ovi je ne gledljivo.
Kazu pametan, namjerno dobio zuti da ocisti ptotiv ljubuskog. Babuka!robertkosar je napisao/la:Je nam trenera ko garo oko ograde oblijece
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Bijedno!
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Uslo se u tekmu da se odigra samo tek tako.
Bez volje i htijenja, mjesto da se krenulo punom pa im
zabiti u prvih 15min, sada ganjaj rezultat plus ce se krkani valjati pa malo grcevi itd!
Bez volje i htijenja, mjesto da se krenulo punom pa im
zabiti u prvih 15min, sada ganjaj rezultat plus ce se krkani valjati pa malo grcevi itd!
Sad ce 1:2
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Halo dorati, koga će čovjek da stavi da igra ?
Šta serete jbt.
Šta serete jbt.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Bit će sve bolje kad se vrate ovi što su dugo pauzirali. Odmah će ekipa imati igru, volju, motivaciju, sveeeee...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Otprilike tako nekako.Testo je napisao/la:Guze nas crnkic, said , sesar , zlatkovic![]()
Da mi je neko pričao , ne bih vjerovao.
Ljudi ne postoji kurcobolja , postoji neznanje.
Što se prije pomirite sa tim , biće vam lakše.
Husref stavlja sta ima na raspolaganju.
Igrači igraju kako najbolje mogu.
Ne može mustafic nikada igrati kao rahmanovic, stanojevic jer NEMA i NIKADA NEĆE imati znanje za to.
Nije on kriv.
Kriva je uprava koja otjera Adukora, Crepulju, i ne dovede pojačanja, a zna koliko je duga pauza kod STANOJE.
Misle da igraju djeca , a da uštede koji dinar, ali kitaaa
Previse pažnje su posvetili Akademiji, nemos ti izbacivat svake sezone po 2 3 standardna prvotimca to ni Ajax nije u stanju a kamoli mi i nasa djeca, i onda nabacaju nepotrebnih likova u roster i pravi se lažna slika da imamo dovoljno sirok igrački kadar, a na kraju ispane da nemamo nikakvih zamjena za najbolje igrače i vidimo sta se desava kad se takvi povrijede.
Mustafića hitno u januaru poslat u Mladost DK.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 21 sep 2019, 17:27, ukupno mijenjano 2 puta.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sabrina je kriva sto je zaposlila 20 lezbaca koje uzimaju dobru platu, hodaju dzabaluka po svijetu i tu su dok ih neko ne nabije nogom...a ona se promovise i uziva u poslu koji joj je Bog dao...jer poslije FKS nikad nece imati ovakav posao.Pantelija je napisao/la:Znaci opet krivi nam tan sabrina i ekipa .... masallah
Tan je kriv sto je dao pare za mnogo stošta a ovi su ga pokrali ko je sta mogao uzeo jel lopatom.
Valentin je tu ikebana i ni on sam nema pojma sta radi u klubu.
Husref je kriv sto je trener na godinu-godinu ipo nakon toga ga igraci prestanu slusati i igraju kako je njima qurcu cejf.
Igraci su krivi jer 70% njih meni ne bi igrali ako mi je vlasnik kluba milione(ako imas para dovedes bolje "primjer Ibanjez) jer je kod vecine njih ovo njihov max.
Navijaci su krivi jer imaju ocekivanja prevelika i misle da smo Juventus sa igracima koji su u pet deka sa igracima koje ima Zrinjski pa evo sad i Tuzla.
Nam je kriv sto ga boli tuki za klub i neko vece ulaganje u igracki kadar. Prosipanje price o akademiji moze al u Ajaxu...a prvoaprilske sale o stadionu cemo se smijati i kad nas budu spustali u mezar...necemo nikad to docekati!!!
Uzecemo mi ovo, samo pozitive mojne tih bacanja depresija.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Jel to opet Husref kriv 
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Dzaba ti je objasnjavat nazalos vecina zivi u zabludi da mozemo prepisat ligu bez 5 vaznih igraca. Ovdje bod ko tri.Testo je napisao/la:Halo dorati, koga će čovjek da stavi da igra ?
Šta serete jbt.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Treba biti strucnjak pa vidjeti da je najidealnija pozicija za Sisica(osim tribine) Lijevo Krilo
Kad tamo pred kraj sezone budemo 3-4, opet ce ovde branioci lika i djela Mr StajeTuje reci "Pa sta hocete, igramo bez 5 igraca" ...
Zalosno je sto se veliki potencijal od ovih igraca NE ZNA iskoristiti, nego se optuzuje uprav sto nije dovela igrace
Kad tamo pred kraj sezone budemo 3-4, opet ce ovde branioci lika i djela Mr StajeTuje reci "Pa sta hocete, igramo bez 5 igraca" ...
Zalosno je sto se veliki potencijal od ovih igraca NE ZNA iskoristiti, nego se optuzuje uprav sto nije dovela igrace
Sa panejevima iz rezerve smo otprilike kvalitetni za sredinu tabele. Dok se potpuno spremni ne vrate ovrijeđeni igraci mi nemamo sta traziti u borbi za titulu. Mi uopste nemamo sredine terena. Os se i Gavric povrijedio.
Pojacanja za mili qrac. Onaj Milanovic ne bi imao mjesta u Cityju, a kamo li kod nas da ima.
Znaci sreda bez Stanojevica, Rahmanovica, Gavrica, nema ko napraviti prevagu na sredini i pokrenuti bilokakvu akciju. Ahmetovic ne moze nista uraditi, iako je i on sam totalno van forme. Vojo 9 golova, Ahmet 1 gol, valjda to sve govori.
I onda se naprave pametni da ne dovedu pojacanje za sredinu.
Ovo je daj Bože da izvucemo bod.
Pojacanja za mili qrac. Onaj Milanovic ne bi imao mjesta u Cityju, a kamo li kod nas da ima.
Znaci sreda bez Stanojevica, Rahmanovica, Gavrica, nema ko napraviti prevagu na sredini i pokrenuti bilokakvu akciju. Ahmetovic ne moze nista uraditi, iako je i on sam totalno van forme. Vojo 9 golova, Ahmet 1 gol, valjda to sve govori.
I onda se naprave pametni da ne dovedu pojacanje za sredinu.
Ovo je daj Bože da izvucemo bod.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
česma esma zbog nje ja sam luuudjoker90 je napisao/la:Kakva je to pjesma što se čuuuuje svud??
Nisi ni svjestan koliko je ovo sto si rekao neistinaado-hz je napisao/la:Sabrina je kriva sto je zaposlila 20 lezbaca koje uzimaju dobru platu, hodaju dzabaluka po svijetu i tu su dok ih neko ne nabije nogom...a ona se promovise i uziva u poslu koji joj je Bog dao...jer poslije FKS nikad nece imati ovakav posao.Pantelija je napisao/la:Znaci opet krivi nam tan sabrina i ekipa .... masallah
Tan je kriv sto je dao pare za mnogo stošta a ovi su ga pokrali ko je sta mogao uzeo jel lopatom.
Valentin je tu ikebana i ni on sam nema pojma sta radi u klubu.
Husref je kriv sto je trener na godinu-godinu ipo nakon toga ga igraci prestanu slusati i igraju kako je njima qurcu cejf.
Igraci su krivi jer 70% njih meni ne bi igrali ako mi je vlasnik kluba milione(ako imas para dovedes bolje "primjer Ibanjez) jer je kod vecine njih ovo njihov max.
Navijaci su krivi jer imaju ocekivanja prevelika i misle da smo Juventus sa igracima koji su u pet deka sa igracima koje ima Zrinjski pa evo sad i Tuzla.
Nam je kriv sto ga boli tuki za klub i neko vece ulaganje u igracki kadar. Prosipanje price o akademiji moze al u Ajaxu...a prvoaprilske sale o stadionu cemo se smijati i kad nas budu spustali u mezar...necemo nikad to docekati!!!
Ma kenjaju, prave se budale. Vide oni dobro da nemamo igraca i da su osim odbrane sve panjine u ekipi.Testo je napisao/la:Halo dorati, koga će čovjek da stavi da igra ?
Šta serete jbt.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Koji potencijal ?Zip je napisao/la:Treba biti strucnjak pa vidjeti da je najidealnija pozicija za Sisica(osim tribine) Lijevo Krilo![]()
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
- robertkosar
- Kontakt:
Zekane ima krste mustafic i milanovic i sisic cetiri qarine od igraca i moraju biti u strtnoj postaviTesto je napisao/la:Halo dorati, koga će čovjek da stavi da igra ?
Šta serete jbt.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, UltraNorth, VolimoSarajevo i 33 gosta.