Ima godinu dana da me demantuje sa igracem tipa IbanjezZip je napisao/la:Nisi ni svjestan koliko je ovo sto si rekao neistinaado-hz je napisao/la:Sabrina je kriva sto je zaposlila 20 lezbaca koje uzimaju dobru platu, hodaju dzabaluka po svijetu i tu su dok ih neko ne nabije nogom...a ona se promovise i uziva u poslu koji joj je Bog dao...jer poslije FKS nikad nece imati ovakav posao.Pantelija je napisao/la:Znaci opet krivi nam tan sabrina i ekipa .... masallah
Tan je kriv sto je dao pare za mnogo stošta a ovi su ga pokrali ko je sta mogao uzeo jel lopatom.
Valentin je tu ikebana i ni on sam nema pojma sta radi u klubu.
Husref je kriv sto je trener na godinu-godinu ipo nakon toga ga igraci prestanu slusati i igraju kako je njima qurcu cejf.
Igraci su krivi jer 70% njih meni ne bi igrali ako mi je vlasnik kluba milione(ako imas para dovedes bolje "primjer Ibanjez) jer je kod vecine njih ovo njihov max.
Navijaci su krivi jer imaju ocekivanja prevelika i misle da smo Juventus sa igracima koji su u pet deka sa igracima koje ima Zrinjski pa evo sad i Tuzla.
Nam je kriv sto ga boli tuki za klub i neko vece ulaganje u igracki kadar. Prosipanje price o akademiji moze al u Ajaxu...a prvoaprilske sale o stadionu cemo se smijati i kad nas budu spustali u mezar...necemo nikad to docekati!!!
2:0