Fkt ovaj Dzenis mora da ide.... Za sve si kriv DzeniseeeeThrillerHz je napisao/la:Jel fakat ima ljudi koji i dalje podrzavaju ovaj antifudbal u reziji naseg fudbalskog maga? Pa jel vas sramota? Imate li obraza? Srama? Stida? A sta pitam kad sve to nema ni vase bozanstvo...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko dade pare na ovu ojebinu ruka mu se osusila!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Bit ce naslov hendikepirano Sarajevo izgubilo u Tuzli , mislim na hendikepirano jer Musemic nije na klupi 
Ako ko zna dali se u pl bh mjeri koliko ekipa citava pretrci svakog kola i da uporedi 9 kola prosle godine i ove ja vjerujem da je 40% manje trcanja, gosk je vise i brze trcao
Ovo je tuga
Ovo je tuga
Kvlitetan trener bi se morao fino platiti, a kvalitetno bi se moralo platiti i da se Husref sada skloni kada se klauzulom osigurao. U teškoj smo situaciji i nek nam je Bog na pomoći. Da sam hebeni Nam, od igrača, čovjeka koji je za nas FKS, uprave, sve bih kaznio za ovo brukanje.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- robertkosar
- Kontakt:
Jest majke se svoje nayebo umal nije proletio kroz ogradu gdje je nas trenerzagorski je napisao/la:Je li Crnkic slavio
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
Historicar
- Kontakt:
Iskreno se nadam da će i Huref i Čosić dobiti otkaz ako danas izgubimo.Trebalo ih je otjerati nakon bruke u derbijuThrillerHz je napisao/la:Jel fakat ima ljudi koji i dalje podrzavaju ovaj antifudbal u reziji naseg fudbalskog maga? Pa jel vas sramota? Imate li obraza? Srama? Stida? A sta pitam kad sve to nema ni vase bozanstvo...
Al' nam ljudi lacu složiše, vezu, igraju ko da su oni osvajači duple, a mi seljaci. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hesrefeee, pusi ga i ti i ovi sto te brane!!!
Zaboravlja raja da je idiot prosle godine zamalo prokocko +14. 8 pa 5, pa imas li trunku obraza?
Zaboravlja raja da je idiot prosle godine zamalo prokocko +14. 8 pa 5, pa imas li trunku obraza?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Trebaju snositi odgovornost za ovakav pristup!
Sve razumijem ali uci u tekmu bez volje?!
Bio danas sa klincadiom na izletu. Rostilj, reketi, lopta, piva... Vratio se, oddzonjao, probudio se, pogledam rezultat - 2:0. Nimalo emocija, ko Mladost - Gorazde. Hvala momci, hvala upravo, hvala strucni stab. Ko vam yebe mater vise, ionako mi vas je pun ****. Putuj Evropo!!!
Koliko kvalitetno bira prvih 11, fudbalski strucnjak pokazuke time da samo protiv Zvijezde, ja mislim, nije izvrsio dvije izmjene na poluvremenu... Cccc
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Uprava napolje, Hurticu odlazi, Hurticu odlazi!!!
Zadnja izmjena: OsmanhodzicBuco, dana/u 21 sep 2019, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Erupcija pitarluka na pdfu
Krste, Mustafić, Šišić nisu igrači koji su u istoj ravni sa igračima Tuzle, Svinje i Štrumfova .
To su igrači za MDK , Zvijezdu, tj. donji dio tabele !
To su igrači za MDK , Zvijezdu, tj. donji dio tabele !
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Odbiti im i od plate i od bubrega...a pare dati ovim momcima sto su presli ovoliko put...potrosili svoje pare i zivce da gledaju ovu patnju.
-
Historicar
- Kontakt:
Najgore je što nakon današnje bruke, neće biti nikakve reakcije iz kluba, jedino će neko iz stručnog štaba reći "šta je tu je" .Bordolav je napisao/la:Trebaju snositi odgovornost za ovakav pristup!
Imal najbolkeg krila lige ...
Sesar otjeran, crnikc otjeran, said otjeran, zlatkovic otjeran...eto in ekipeeeeeee i ono nesto za nas kaze .. fuuujjjj fujjj
Sesar otjeran, crnikc otjeran, said otjeran, zlatkovic otjeran...eto in ekipeeeeeee i ono nesto za nas kaze .. fuuujjjj fujjj
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- robertkosar
- Kontakt:
Nabroj mi koja četiri igrača da stavi umjesto njih balidžane ?
Heheheh pa imaju na klupi igraci ako nisu bolj nisu ni gori samo je problem sto trener ima svoje ljubimce[/quote][/quote][/quote]
Koji igrači ? Nabroj imena.[/quote]
Rahmanovic, Djokanovic, Guzina, Handzic, Cruz kojeg god od ovih igraca da stavi nisu sigurno gori od ovih ubleha
Heheheh pa imaju na klupi igraci ako nisu bolj nisu ni gori samo je problem sto trener ima svoje ljubimce[/quote][/quote][/quote]
Koji igrači ? Nabroj imena.[/quote]
Rahmanovic, Djokanovic, Guzina, Handzic, Cruz kojeg god od ovih igraca da stavi nisu sigurno gori od ovih ubleha
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Šta ti je pitarluk? To mi nešto drugačiji od drugih? Imamo neki poseban mentalitet? Haj ne rise.menadjer je napisao/la:Erupcija pitarluka na pdfu