FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Kockoglavi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
****pasica je napisao/la:Hesrefeee, pusi ga i ti i ovi sto te brane!!!
Zaboravlja raja da je idiot prosle godine zamalo prokocko +14. 8 pa 5, pa imas li trunku obraza?
- kosevskobrdo
- Kontakt:
krajnje je vrijeme da Husref stisne damu, pogleda istini u oči i da ostavku !joker90 je napisao/la:Kvlitetan trener bi se morao fino platiti, a kvalitetno bi se moralo platiti i da se Husref sada skloni kada se klauzulom osigurao. U teškoj smo situaciji i nek nam je Bog na pomoći. Da sam hebeni Nam, od igrača, čovjeka koji je za nas FKS, uprave, sve bih kaznio za ovo brukanje.
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Zasto za 9 kola nema igre
Zasto igraci izgledaju tromo
Zasto se nije doveo zamjenik jeleskovicev
Zasto igraci izgledaju ne zainteresovano
Zasto se nije doveo def vezni ako je sefer reko da je podpiso
Zasto niko ne PREUZIMA odgovornost bez obzira sa kakvim timom igramo i bez obzira koji broj bodova imamo ZA LOSU IGRU U 9 utakmica
Nadam se da ce ovi placenicki forumi i portali to pitat uz video snimak
Bez obzira koji rez bio da bio buljubasicka husref ili hadzija neko mora dobit otkaz bar jedno od ovo troje....
Zasto igraci izgledaju tromo
Zasto se nije doveo zamjenik jeleskovicev
Zasto igraci izgledaju ne zainteresovano
Zasto se nije doveo def vezni ako je sefer reko da je podpiso
Zasto niko ne PREUZIMA odgovornost bez obzira sa kakvim timom igramo i bez obzira koji broj bodova imamo ZA LOSU IGRU U 9 utakmica
Nadam se da ce ovi placenicki forumi i portali to pitat uz video snimak
Bez obzira koji rez bio da bio buljubasicka husref ili hadzija neko mora dobit otkaz bar jedno od ovo troje....
Drug moj, Husref bi sam otisao jedino kad bi ga Zvezda pozvala da im bude trener. Za to su sanse veoma tanke..kosevskobrdo je napisao/la:krajnje je vrijeme da Husref stisne damu, pogleda istini u oči i da ostavku !joker90 je napisao/la:Kvlitetan trener bi se morao fino platiti, a kvalitetno bi se moralo platiti i da se Husref sada skloni kada se klauzulom osigurao. U teškoj smo situaciji i nek nam je Bog na pomoći. Da sam hebeni Nam, od igrača, čovjeka koji je za nas FKS, uprave, sve bih kaznio za ovo brukanje.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Samo je ovo drzava i liga na citavom svijetu gdje prvak moze biti Brotnjo, Modrica...sutra Tuzla City
Vrbanjusa da ulozi para u ekipu moze ovdje biti prvak.
Cirkus

Cirkus

-
- Kontakt:
Ne mozemo lopte uzeti, raapad sistema.
U sta je tuzla ulozila svega ti?ado-hz je napisao/la:Samo je ov7o drzava i liga na citavom svijetu gdje prvak moze biti Brotnjo, Modrica...sutra Tuzla City![]()
Cirkus
Jel to sesar iz penzije, said bez noge, crnikc kojeg smo otjerali i jos 7 polovnjaka ulaganje,?
Ovo su muda i trener a ne ulaganje nekakvo
.. a ovo vamo je nasa sramota. Guzice bi dali svi klubovi iz lige za seebecica, lazica, letica, ahmeta, milanovica, rahmanovica, al kad nisi sposoban da izvuces 100% iz ekipe onda ti treba 17 igraca najboljih u ligi da izvuces tiyulu nekako
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Nemam obicak da pisem po frugim navijackim temama al moram ovo
ako Husic udje u savez svi smo **** .kupit ce sve (sudije )
zavladat ce ko mamic u dinamu .mi Tuzlaci ceno izgubiti i stadion
jer kupuje i nacelnika i svjesno nas tjera u 2 ligu uz pomoc nacelnika i hoce da gospodari tuzlom ako sad nesto ne uradimo
za 2 godine nas nece nigdje biti .shvatite ovo kao prikateljski savjet jer i nama i vama nece ovo nikako dobro doci
bit ce nam liga kao srpska koju gura predsjednik
jer kupuje i nacelnika i svjesno nas tjera u 2 ligu uz pomoc nacelnika i hoce da gospodari tuzlom ako sad nesto ne uradimo
za 2 godine nas nece nigdje biti .shvatite ovo kao prikateljski savjet jer i nama i vama nece ovo nikako dobro doci
[/quote][/quote]robertkosar je napisao/la:Nabroj mi koja četiri igrača da stavi umjesto njih balidžane ?
Heheheh pa imaju na klupi igraci ako nisu bolj nisu ni gori samo je problem sto trener ima svoje ljubimce
Koji igrači ? Nabroj imena.[/quote]
Rahmanovic, Djokanovic, Guzina, Handzic, Cruz kojeg god od ovih igraca da stavi nisu sigurno gori od ovih ubleha[/quote]
Rahmanovic rovit , ne može 90 min nažalost
Djoksnovic ti je isti ko Mustafic, jedini što je mlađi, pa mu halalimo (nadamo se da je veći talent od njega, i da će napredovati)
Guzina promašaj
Cruz ne može meda , slab na nogama, sebičan, gubi loptu , ne doprinosi nazad nista
Handzic sličan ko Ahmet, nema tu velike razlike. Napad ne dobija lopte.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
I sa ovim sastavom smo mi igracki bolji od ovih levata, ali taktika i motivacija nivo termina. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Tuga,čemer,jad šanse nismo napravili sramota mrs svi u 3 pićke materine
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ma yebo ti ovo odo popit pivu. Previše se mi nerviramo oko Sarajeva, Husrefa, NamaTana, imamo mi preci stvari u životu. Kao npr kako prezivjeti sa hiljadu maraka a potrošačka korpa dvije milje.
dajte i treći molim vas pa da Hus ostavku podnese
Kad neko kaže Mustafić dobar. Ili Bolji Hidžić od Hebiba na beku. Nemojte vise molim vas.
Znali smo već da bez povreda nemamo centralni vezni red , a evo u posljednje vrijeme smo saznali da nemamo ni krila
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Ima tu istine. Medjutim, ne moze i nece dugo opstati jer klub nema iza sebe 80 navijaca.1919tuzlak je napisao/la:Nemam obicak da pisem po frugim navijackim temama al moram ovo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Evo Rahman igra nakon povrede, razvalio na terenu, ne mogu mu lopte uzeti, leti...tako ce i ovi što kad se vrate, isto...letiti, i uzimamo duplu 

Lutvo bi s ovim sastavom prepiso ligu, dok ovaj prima petice.joker90 je napisao/la:I sa ovim sastavom smo mi igracki bolji od ovih levata, ali taktika i motivacija nivo termina.
Kaze levat gore limitirani igraci, nek je Crnkic raznovrsan u pm.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.