FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

xinxee
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la xinxee » 09 maj 2013, 15:54

„Možda je preambiciozno da se nadam da ću igrati u finalu Lige šampiona, ali kada je reč o finalu nemačkog Kupa, verujem da ću biti oporavljen. Mnogo bi mi značilo da se nađem na terenu.“ rekao je Kros

Ako se on oporavi uzimamo 100%,al uzet cemo kako god okrenes :P

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 09 maj 2013, 15:58

Koji ce vam q zlatna lopta :o :shock: ovo ozbiljno pitam....umjesto da budete sretni što imate tim, koheziju koja kolektivno kao konjica gazi sve pred sobom, što nema zvijezda koje se izdvajaju, što je citav Bayern kao tim zapravo zvijezda - vi se upuštate u rasprave i omalovažavanje Messija ili Ronalda.

Zlatna lopta je individualna nagrada koji ce Messi osvajati još godinama, sve dok se ne ozljedi ili dok ne ostari.
Tu ni Ronaldo ne može ništa....može se samo pojaviti na dodjeli da popuni broj i da svojim prisustvom uprilici taj "glamurozni spektakl".

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 09 maj 2013, 16:25

Ne znam koji ste klinac zapeli za tu zlatnu loptu,fudbal je kolektivna igra i kao pokazatelji kolektivnog uspjeha postoje samo TROFEJI koji se dodjeljuju najboljim ekipama.Ostavite dječicu koja bacaju dr*** na kepeca i plačip**** kao da su oni jedini koji su ikad igrali fudbal.Sve je to medijski napuhano pa se tako današnji fudbal iz ugla tih pametnjakovića svodi na duel Messi vs Ronaldo odnosno Barca vs Real.Dođe Bayern pa ih mlatne u dvije godine i jedne i druge,a oni i dalje nek pričaju koliko je Messi dao golova Granadi i koliko Ronaldo Osasuni.Uživajte u sezoni gdje se iznova ispisuje historija Bayerna manite se šuplje priče.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 09 maj 2013, 16:41

Ova tema stvarno vise pocinje ici na nerve! Koga normalnog briga za tu zlatnu loptu,zlatnu kantu itd itd
Sto se mene tice,neka svake godine dobija Messi ili Ronaldno nebitno,neka nikad u ekipi godine nema nijednog Bayernovog igraca,bitno mi je da se digne titulaaaa,i da u medjusobnim duelima mi njih prasimo,za ostalo me zaboli,oni dizu lopte,mi prasimo njih i dizemo pehar ;)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 09 maj 2013, 17:03

yebem mu mater, kad su se vec raspisali, dedera da doceramo cara do duvara.
ono, kad je bal nek i hala gori.

romario, niko ne spori da je mesi klasa nad klasama, jedan od najboljih koji su kikali ´bubamaru´ i u vecini slucajeva zasluzan nosilac najvecih priznanja.
al da je vanzemaljac i daleko iznad ostalih, onako kako ga ti predstavljas, to sigurno nije.
reci mi, zasto se nije vidio protiv bayerna? zasto je totalno podbacio?

et, nek ovo bude lima uvod.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 09 maj 2013, 17:20

secer je napisao/la:reci mi, zasto se nije vidio protiv bayerna? zasto je totalno podbacio?

Da ga zamjenim jer se zna šta će reći: "Bio je "povređen" :roll:
Pa pobogu secko, ne misliš valjda da Messi može loše odigrati ako nisu neke vanzemaljske sile i povrede u pitanju?

Nego pustite priču.Ne znam da postoji iko ko spori da je Messi najbolji ali je sam koncept zlatne lopte kao nagrade loš.Ne dodjeljuje se pravilno i nikako "argumentovano".No i da ponovim, nebitno je, pustiti Messija nek uzima koliko hoće tih individualnih nagrada ali Klempo mora u Minhen :!:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 maj 2013, 17:46

S-Y-L-A-R je napisao/la:
secer je napisao/la:reci mi, zasto se nije vidio protiv bayerna? zasto je totalno podbacio?

Da ga zamjenim jer se zna šta će reći: "Bio je "povređen"
Upravo tako.
Ko ne vjeruje u to nek' opet pogleda prvu tekmu i kretanje Messija, koliko se čuva, tj. koliko ne može, a ako mu ni to ne pomogne, nek' pogleda drugu tekmu sa PSG-om (od 60-te minute).

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 09 maj 2013, 17:49

Meni je sasvim razumljivo kad neko kaze da je Ribery bolji od Messija i Ronalda jer je to sve stvar necijeg ukusa. Vecina govori za Messija i Ronalda da su najbolji zato sto su najvise eksponirani, dva igraca cije ekipe (pogotovo messijava) se podrede da oni zabijaju golove. Npr. igraju nebitne utakmice sa spanskim nizeligasima u revansu kupa a u prvom mecu su vec dobili jedno 4-0 kako bi trpali tu nejac i bildali statistiku, to je stvarno jadno i poslije se onda kurce nekakvim rekordima. Daleko su i jedan i drugi od nekog invincible statusa jer se pojavilo na desetine ekipa koje su ih znale u potpunosti zaustaviti i izolirati. Ali smijesni fanovi Barcelone ce nastavljati ko papagaji da nam forsiraju tu pricu najbolji na svijetu itd. jer im je messijeva zlatna lopta osvojena brukom golova polovnim spanskim ekipama jedini uspjeh.

Naravno kad zatvoris MEssija koji se ne vidi uvijek imaju neki izgovor. Tipa igrao se bunker, odbrambeni su kasapini koji su pregrubi, nije bio dovoljno spreman, puhao je jugo i tako to...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 maj 2013, 17:53

mandraX je napisao/la:
S-Y-L-A-R je napisao/la:

Da ga zamjenim jer se zna šta će reći: "Bio je "povređen"
Upravo tako.
Ko ne vjeruje u to nek' opet pogleda prvu tekmu i kretanje Messija, koliko se čuva, tj. koliko ne može, a ako mu ni to ne pomogne, nek' pogleda drugu tekmu sa PSG-om (od 60-te minute).
I onda pogledaj utakmicu protiv Bilba pa onda protiv Betisa gdje rešeta odbrane.U Minhenu se nije vidio jer je dobro čuvan i Tito ga je u revanšu poštedio blamaže, jer znao je da Barca sa Messijem ne može uraditi puno toga protiv Bayerna.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 maj 2013, 17:58

Saurman je napisao/la: I onda pogledaj utakmicu protiv Bilba pa onda protiv Betisa gdje rešeta odbrane.U Minhenu se nije vidio jer je dobro čuvan i Tito ga je u revanšu poštedio blamaže, jer znao je da Barca sa Messijem ne može uraditi puno toga protiv Bayerna.
Ali je obje tekme počeo na klupi, u tom je fazon.
Messi bi sigurno igrao da je bio spreman, u to nema sumnje.
Da ga je ostavio na klupi samo zbog toga jer je znao da ne može stić' rezultat, a da je bio zdrav znači, onda bi protiv Betisa počeo u prvih 11, jel' tako?
BigBigBang je napisao/la:Meni je sasvim razumljivo kad neko kaze da je Ribery bolji od Messija i Ronalda jer je to sve stvar necijeg ukusa. Vecina govori za Messija i Ronalda da su najbolji zato sto su najvise eksponirani, dva igraca cije ekipe (pogotovo messijava) se podrede da oni zabijaju golove. Npr. igraju nebitne utakmice sa spanskim nizeligasima u revansu kupa a u prvom mecu su vec dobili jedno 4-0 kako bi trpali tu nejac i bildali statistiku, to je stvarno jadno i poslije se onda kurce nekakvim rekordima. Daleko su i jedan i drugi od nekog invincible statusa jer se pojavilo na desetine ekipa koje su ih znale u potpunosti zaustaviti i izolirati. Ali smijesni fanovi Barcelone ce nastavljati ko papagaji da nam forsiraju tu pricu najbolji na svijetu itd. jer im je messijeva zlatna lopta osvojena brukom golova polovnim spanskim ekipama jedini uspjeh.

Naravno kad zatvoris MEssija koji se ne vidi uvijek imaju neki izgovor. Tipa igrao se bunker, odbrambeni su kasapini koji su pregrubi, nije bio dovoljno spreman, puhao je jugo i tako to...
slika

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 maj 2013, 18:00

Imate druge teme za te nagrade i slične gluposti. Messi se od sada pa nadalje može spomenuti u slučaju saznanja tačne lokacije odakle će gledati finale. Jest najbolji na svijetu i to stoji ali dosadili ste s njim na ovoj temi.

slika

Yuppova posljednja utakmica kao trenera Bayerna na domaćem terenu. Emocija će sigurno biti i pobjeda ne bi trebala biti upitna. Osvojio je tri titule prvaka sa nama ako se ne varam. Vrijeme je da uzme kup i LP-a 8-)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 maj 2013, 18:03

mandraX je napisao/la:
Saurman je napisao/la: I onda pogledaj utakmicu protiv Bilba pa onda protiv Betisa gdje rešeta odbrane.U Minhenu se nije vidio jer je dobro čuvan i Tito ga je u revanšu poštedio blamaže, jer znao je da Barca sa Messijem ne može uraditi puno toga protiv Bayerna.
Ali je obje tekme počeo na klupi, u tom je fazon.
Messi bi sigurno igrao da je bio spreman, u to nema sumnje.
Da ga je ostavio na klupi samo zbog toga jer je znao da ne može stić' rezultat, a da je bio zdrav znači, onda bi protiv Betisa počeo u prvih 11, jel' tako?
Protiv FCB-a nije bilo potrebe da ulazi kad je već sve bilo poznato.Protiv Bilba i Betisa ga pokušao odmoriti al' pošto rezultat nije bio povoljan morao ga je ubaciti.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 maj 2013, 18:07

Neutral je napisao/la:est najbolji na svijetu i to stoji ali dosadili ste s njim na ovoj temi.
Bogami, ovu priču je započeo vođa ovog bavarskog tabora. :mrgreen:
:P
Saurman je napisao/la:Protiv FCB-a nije bilo potrebe da ulazi kad je već sve bilo poznato.Protiv Bilba i Betisa ga pokušao odmoriti al' pošto rezultat nije bio povoljan morao ga je ubaciti.
Za šta ga je odmarao?
Frez'o njivu za vikend, pa nije mog'o taj tempo izdržat', jel'? :mrgreen:
Zašto je teško priznat' da je bio povrijeđen, pa gledali ste tekmu majka mu stara. :roll:
Ne kažem da bi Barca prošla da je Messi bio 100% spreman, ko zna, možda bi gore prošla.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 09 maj 2013, 18:10

[youtube][/youtube]

Da se malo nalozite :D
#miasanmia

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 maj 2013, 18:10

mandraX je napisao/la:
Za šta ga je odmarao?
Frez'o njivu za vikend, pa nije mog'o taj tempo izdržat', jel'? :mrgreen:
Zašto je teško priznat' da je bio povrijeđen, pa gledali ste tekmu majka mu stara. :roll:
Ne kažem da bi Barca prošla da je Messi bio 100% spreman, ko zna, možda bi gore prošla.
Pa koliko je čovjek odigrao utakmica ove sezone maltene da nema odmora.I ne znam zašto je teško priznati da se i Messi može zaustaviti.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 maj 2013, 18:16

Treba pustiti igračima taj klip prije utakmice 8-)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 maj 2013, 18:20

Saurman je napisao/la: Pa koliko je čovjek odigrao utakmica ove sezone maltene da nema odmora.
Nemoj @Saurman-e, nemoj tako ti Boga. Ovo ti je mislim bila zadnja slamka za koju si se mogao uhvatit'. :mrgreen:
Saurman je napisao/la:I ne znam zašto je teško priznati da se i Messi može zaustaviti.
Naravno da nije teško priznat', on da je bio spreman, možda bi ga zaustavili, možda bi i gore odigrao nego ovako povrijeđen.
Zaustavio ga je Milan u prvoj tekmi, ništa strašno.
Zato im je vratio u drugoj tekmi, sa kamatama.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 09 maj 2013, 18:27

eto izgleda da se utvrdilo napokon ko je bolji od koga individualno, a od pocetka je rasprava nepotrebna jer to su jasne stvari, nemaju nikakve potrebe navijaci bayerna osporavati da je riberi individualno slabiji od ronalda, a kamoli od messija, navijaci bayerna imaju ono sto je i najveci cejf, imaju najjacu ekipu, svi koji vole real i barcu mogu rado bi mijenjali uspjehe pojedinaca za uspjeh kolektiva, kolektiv je najbitniji,pravi navijac voli klub kao kolektiv, dok su igraci tek prolazni izvodjaci radova, neki su majstori,neki irgati, al svi su prolazni. meni npr messi iako je najbolji nije uopste ni najdrazi igrac kluba koji volim ni trenutno, klub je bio bitniji i volio se i prije messija, volit ce se i poslije, tako je i pravim navijacima bayerna, kolektiv je bitan, riberi je tek jedan od boljih igraca ovog kluba i nema potrebe se baviti njime nesto previse,navijaci bayerna imaju svoju mashinu, a mashina je najbitnija

i nemate se potrebe paliti bavarci ako se kaze da messi nije bio spreman, da je barca koju ste satrali usla u taj mec u nevakat, to su realne stvari, svi znamo da bi bayern vjerovatno prosao da je messi bio i sto posto spreman jer ostatak barce opet ne bi vukao kako zna, nista to ne umanjuje nicije zasluge, bayern je najbolji tim trenutno i tu nema zbora

nema dakle potrebe vise za tim raspravama, po ko zna koji put to kazem, ima ljepsih stvari za rasprave, finale lige prvaka se blizi, aktuelne su i price o transferima, milion zanimljivijih tema

kakva vam je situacija sa pizzarom, jel mu istice ugovor sad ili sledeceg ljeta, bilo bi lijepo ako ga bayern vise ne zeli da dodje u barcu kao back-up igrac, sjajan decko za tu ulogu, no cisto sumnjam da ce pep halaliti lako tako dobrog i zahvalnog igraca
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 09 maj 2013, 18:33

Sta reci sledi nam sama zavrsnica sezone BL,finale LP i na koncu kup protiv stutgarta.imamo priliku da udjemo i overimo svoju besmrtnost da osvojimosve sto se dalo osvojiti ova generacija je to zasluzila malo kome je to uspjelo u povesti nogometa prekosutra imamo oprostaj jupa na domacem terenu i urucenje trofeja najvjerovatnije ovaj covjek je yaista mnogo dao bayernu zasluzio je kada nam je najteze bilo on nas je vadi iz blata i podigao nas kao feniks iz pepela veliki strucnjak i nogometni znalac zao mi je sto ide cak mi je mozda i zalivije nego kada je hicfeld odlzio prvi put

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 09 maj 2013, 19:07

Romariooo je napisao/la:eto izgleda da se utvrdilo napokon ko je bolji od koga individualno
polahko bolan. tek smo kod uvoda... :)
nego, zasto nisi imo damu da odgovoris na jednostavno i sasvim bezazleno pitanje?
il se slazes sa onim sto je napisao mandrle (mesi je bio povrijedjen)?
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: B1988K i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []