JoeBleck je napisao/la: ↑30 apr 2025, 00:51Ne pretjeruj.Ne igramo protiv Girone vec protiv ozbiljne ekipe koja istina nije u formi ali nije ni Barca.To sto se dobio Real nije nikakav parametar.Tog istog Reala je rasuo Arsenal 2 utakmice a Arsenal meni djeluje kao ekipa koju bi mogao Bilbao u formi razbiti.Muci se Barca igrom a posebno rezultatima citav mjesec,Dortmund nas je nasamarao,Betis ocajni,proslo kolo isto.Polako,ima Inter itekako cime nauditi ovoj Barci.Sjajna sredina terena i preopasan napad.Ne zanosi se,ova Barca tek treba da se dokaze pa cemo onda pisati da je apsolutni favorit protiv nekoga.Romariooo je napisao/la: ↑29 apr 2025, 23:33I ja sam shvatio kao prolaz, al posto je poceo vrdati kolega humanitarac odustajem i ja,mislim sramota je i kladit se protov intera,ko da se kladis na barcu da ce pobijedit sta ja znam celtu il espanjol hehe
Posto je ovaj navaljivao prihvatio sam, al sad kad smo u medjuvremeni vidjeli da se inter raspao sramota je i kladit se protic njih
Gledam ovo prvo polufinale,arsenal i pariz su za klasu jace ekipe od intera i ima smisla kladit se protiv takvih, mada mislim da je barca za nijansu recimo jaca od pariza, od arsenala malo vise, a inter je razlika u klasama
Mislio sam da je pariz i jaci od onog sto je pokazao, al su i oni izgleda kadri odigrati maksimalno poluvrijeme na vrhunskom nivou i onda izgube snagu i kreativnost, tako da i u finalu mozemo reci da cemo biti favoriti blagi vjerovatno ako ne bude nekih povreda glavjih nasih igraca
Ne znaci nista el clasico, nasi protiv intera moraju dosta bolje odigrati veceras nego sto su igrali u clasicu i sve ove zadnje utakmice, a tako ce i biti, moglo se primijetiti da je bilo dosta taktiziranja i opustanja jos nakon prve utakmice protjv dortmunda
Svjesni su igraci da je veceras najbitnija utakmica u sezoni do sad i mislim da ce to izgledati sve dosta bolje nego protiv reala,nesto slicno ko prva protiv dortmunda, no pred nama je vidjecemo veceras