Nije modna pista jbt šta se više furate protiv Lazevjeran1987 je napisao/la:vodi lazara kuci molim te,ja kad vidim da on igra meni je muka
Dok deremo guzove premijerligašima i osvajamo titule baš me briga koga će Amar odabrati pa makar to bio i ti
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Nije modna pista jbt šta se više furate protiv Lazevjeran1987 je napisao/la:vodi lazara kuci molim te,ja kad vidim da on igra meni je muka
GOOOOOOOOOOOL! Beslija 1-0!nemanja je napisao/la:hoće li taj gol pasti štrumfovi?
goo bolesnice jel ti gore sada ? ak jest drago mi jenemanja je napisao/la:hoće li taj gol pasti štrumfovi?
alo majmune smiri se igro sam keca.........bh_navijac je napisao/la:goo bolesnice jel ti gore sada ? ak jest drago mi jenemanja je napisao/la:hoće li taj gol pasti štrumfovi?
e bijednice bijednice .......nemanja je napisao/la:alo majmune smiri se igro sam keca.........bh_navijac je napisao/la:goo bolesnice jel ti gore sada ? ak jest drago mi jenemanja je napisao/la:hoće li taj gol pasti štrumfovi?
Pa od prilike je sigurno bilo ok 7.000 navijacasajo10 je napisao/la:Kolko je gledalaca bilo od prilike? Na ss.ba pisu 6 500 a na zvanicnoj stranici 7 500??
A sta cemo sa Travnikom...Pirke_TM87 je napisao/la:Mangupski nema staE jos da ovaj Siroki kiksa, i idemo lagano u Tuzlu po BOD-ove
Hahaha pa ubjedjen sam da cemo na jednom od ta dva gostovanja nekoga opaliti, a kome cemo uzei sva tri boda a kome samo jedan vidjet cemo... mada mi nebi bilo krivo ni to kada bi obje pobjedili, ali smo svi svjesni cinjenice kako je gostovati i igrati na TusnjuIsnar je napisao/la:A sta cemo sa Travnikom...Pirke_TM87 je napisao/la:Mangupski nema staE jos da ovaj Siroki kiksa, i idemo lagano u Tuzlu po BOD-ove
Povrijedio ga Bajro na treningu.Hamo je napisao/la:Šta je sa Šehićem (Karić branio)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.