FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cisto da se zna da ne bi bila.prica i izvlakusa , a nije da se nije pokusalo.
Imali su OGROMNE PREMIJE, plate isplacene 18.3. 25.6. 30.8 , dalle ova xadnja cak i prije vremena
Jedu i spavaju u najboljim hotelima, imaju najbolje uslove u drzavi DALEKO.
Husref ima strucni stab koji nas kosta min sa porezom 30 000 mjesecno.
Jel vama oco sto gledamo dostoj o toga? Ko je sef u dvlacionici. Cuj igraci nece a ti iste stavljas a oni opet nece...suplja prica. Kvalitet se vidi, kvalittet idpliva i ode iz nase lige. Pitanje je da li ce neki van nase zemlje ilad. A i to kaze nesto
Imali su OGROMNE PREMIJE, plate isplacene 18.3. 25.6. 30.8 , dalle ova xadnja cak i prije vremena
Jedu i spavaju u najboljim hotelima, imaju najbolje uslove u drzavi DALEKO.
Husref ima strucni stab koji nas kosta min sa porezom 30 000 mjesecno.
Jel vama oco sto gledamo dostoj o toga? Ko je sef u dvlacionici. Cuj igraci nece a ti iste stavljas a oni opet nece...suplja prica. Kvalitet se vidi, kvalittet idpliva i ode iz nase lige. Pitanje je da li ce neki van nase zemlje ilad. A i to kaze nesto
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Po meni je kriv Hadzija jer nije na vrijeme doveo pojacanja u veznom redu, imao ue on sredstva za to!
Ko ga yebe sto stedi i konta sa Milanovicem i Guzinom, njegova krivica, on kaze uvijek stoji iza svojih odluka, majstore i sad stoj i reci zasto nisi doveo vezbog???? Yebem ti staru
Ko ga yebe sto stedi i konta sa Milanovicem i Guzinom, njegova krivica, on kaze uvijek stoji iza svojih odluka, majstore i sad stoj i reci zasto nisi doveo vezbog???? Yebem ti staru
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ja kad sam govorio da nemamo igru da igramo sve na silu na ho ruk sistem i da je Husref velika neznalica sa strategijom iz 80ih vi ste me pljuvali. Doduse jesmo tad pobjedjivali ali na srecu, gdje vecina vas nije htjela priznati to. Eto sad izgubismo, sad i vama nevalja a sljedecu kad uzme i to opet na guzove bice odlican...daj te malo realno gledajte i nekad zanemarite rezultat jer mi vec 15 utakmica i vise NEMAMO igre, ko da smo sa ulice pokupili 11 momaka i izasli na teren tako izgledamo. Ja stvarno neznam sta oni treniraju.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- robertkosar
- Kontakt:
Sta ce ti izjava kad znas unapred sta ce reci poslije porazaBenjolos je napisao/la:Da li negdje ima izjava Husrefa za ovu utakmicu?

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
+1BordoSarajevo je napisao/la:Sad bi dao i Mustafića i Đokanovića i Kurdića za SESARA.
U tom paketu bi dao i Velkoskog za Crepulju. Staklenog Crepulju.
Vezni red = MOTOR EKIPE.
Motora nemamo, duplu smo uzeli zahvaljujući: Adukoru, Stanojeviću, Crepulji, Kapiću, Rahmanoviću, Tataru.

uokviriti, da hajvani skontaju !
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Što to ne 'suješ Husrefu fameliju ko birvaktile?ledesma je napisao/la:Po meni je kriv Hadzija jer nije na vrijeme doveo pojacanja u veznom redu, imao ue on sredstva za to!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Fameliju jel?SarajevoJeBordo je napisao/la:Što to ne 'suješ Husrefu fameliju ko birvaktile?ledesma je napisao/la:Po meni je kriv Hadzija jer nije na vrijeme doveo pojacanja u veznom redu, imao ue on sredstva za to!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
SarajevoJeBordo je napisao/la:Što to ne 'suješ Husrefu fameliju ko birvaktile?ledesma je napisao/la:Po meni je kriv Hadzija jer nije na vrijeme doveo pojacanja u veznom redu, imao ue on sredstva za to!

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Dinamo prije nekoliko dana razbio Atalantu, a danas je doživio ogroman šok
Niko nije očekivao poraz Modrih u današnjoj utakmici e pa šta reči tek na ovo
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 21 sep 2019, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Opet kazem, koliko ispeavno bira prvih 11 vidi se po tome sto mislim samo protiv Zvijezde nismo izvrsili dvije izmjene na pocetku drugog poluvremena 
I strucnjak ocito pokuava da probudi Ronalda u Sisicu, inace ne vidim drugog razloga da igra, a pogotovo ne na Lijevom krilu

I strucnjak ocito pokuava da probudi Ronalda u Sisicu, inace ne vidim drugog razloga da igra, a pogotovo ne na Lijevom krilu

kengur je napisao/la:Ima smisla, ALIbordopoeta je napisao/la:Iz ove letargije čitav tim se može samo trznuti samo šok terapijom a to je promjena trenera, samo što neko već reče ne trenera lošijeg ili ovog nivoa.
-Ova uprava je 3 sedmice pregovarala sa ovim "uzasnim" trenerom
-dali su mu sve sto je trazio
-to su mogli dati prvi dan a ne trositi 3 sedmice, jer je tim cekao da vidi ko ce biti trener pa da pocne sa novom sezonom
-tako smo izgubili dragocjeno vrijeme koje ove sezone nemozemo nadoknaditi
-dali su mu veliku lovu plus zastitu u slucaju otlkaza (otpremnina)
-pustili ga da otjera kondicionog
Za Husrefa se odavno zna :
-da je ters
-da psuje
-da je tvrdoglav
-da ima veliki ego (nikad ne prizna gresku)
-da krivi mlade igrace javno
-da puno ne vjeruje mladima (dok ne mora)
-da ima 2 sablona u igri
i opet ga je uprava potpisala. Koju je sada novu losu karakteristiku pokazao ?
Ta ista uprava sada treba da ti nadje boljeg trenera ? Da su mogli (i znali da procijene) zar ga nebi doveli na pocetku sezone ?
Da li ce njemu dovesti zadnjeg veznog ili ne ?
Ako hoces rjesenje treba otjerati i Husrefa i 3-4 glavnih u upravi koji su za ovo odgovorni.
A bice kao sa Calom i Kodrom. Zrtvuj trenera a uprava i problemi i dalje ostaju.
Plus su zaposlili Dencija i 5-6 njih na forumu da sire lazi i demagogiju i da priguse nezadovoljstvo navijaca.
To je to

Prije utakmice sam govorio odlazak jednog pojedinca nece nista bitno promijeniti, mislim da upravi odgovara bas da drze husrefa jer on pokupi vecinu kritika dok njihovi propusti manje vise ostanu nezapazeni.
Na polusezoni raport fino svi nek podnesu do tad maksimalna borba i jbg podrska sta drugo da se radi ne bi bilo pametno sada totalni remont praviti.
Mene zanima da li se husrefu uopste drma stolica za sad.
You are someone else I am still right here
- robertkosar
- Kontakt:
sekac je napisao/la:Dinamo prije nekoliko dana razbio Atalantu, a danas je doživio ogroman šok
Sta reci covjek devet igraca promjenio

ljudi , imamo 2 djece u veznom, i velkoskog , kojem to nije pozicija.
valjda ste dovoljno pametni da shvatite , da je vezni red pokretač igre, dinamike, posjeda.
ova trojica u kombinaciji to je najgori vezni red lige.
sačekajte da dođu rahmanović, stanojević, gavrić, tatar, poslije oremuš, pa onda sudite husrefu !
rekao je da mu treba igrač, uprava mu je rekla da igra sa djecom !
mi nismo ni k od kluba ako ikada više tekmu počnu mustafić i šišić.
ni milanović nije daleko od njih !
valjda ste dovoljno pametni da shvatite , da je vezni red pokretač igre, dinamike, posjeda.
ova trojica u kombinaciji to je najgori vezni red lige.
sačekajte da dođu rahmanović, stanojević, gavrić, tatar, poslije oremuš, pa onda sudite husrefu !
rekao je da mu treba igrač, uprava mu je rekla da igra sa djecom !
mi nismo ni k od kluba ako ikada više tekmu počnu mustafić i šišić.
ni milanović nije daleko od njih !
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
- robertkosar
- Kontakt:
Gdje je to husref izjavio u kafani pred djamijom ili na carsiji
nemojte ljudi prebacivat krivicu na upravu 

sekac je napisao/la:Dinamo prije nekoliko dana razbio Atalantu, a danas je doživio ogroman šok
Oni imaju izgovor..a i kiksaju jednu u 100 godina..uglavnom protiv hajduka
OVAKO!!!
Prica meni jedan nas bivsi igrac kako su sabotirali Pirica dok je bio trener jer ih je zlostavljao na treninzima.
Namjerno su izgubili jedan mec na Kosevu necu reci protiv koga jer je to sada totalno nebitno.
Kaze mi da je dogovor pao medju igracima iako su mogli tog istog protivnika da samelju.
Danas do 80min nikakva igra, a onda kad su se desile neke čarke odjednom su krenuli jako, žustro, u kost
Poceli su da trce, ganjaju al kasno. Da li je to bilo zato sto su ih ovi isprovocirali pa da im vrate, al je to meni jasan znak da su tako mogli da igraju od pocetka.
NISU, ZASTO PITAM SE???
Ako je ovdje slucajno rijec o sabotazi trenera onda neka se sutra Husref smijeni jer ce otici sezona u helač sa ovakvim qurcevim pristupom igraca dok se skonta ko je i za sta kriv.
Jel mi ga zao?? Pa i jest i nije...sve sto je radio ili nije uradio sam je takav put izabrao, al klub i rezultati ne smiju da trpe ovakav odnos prema klubu.
Ako je ovo bila sabotaza jako brzo cemo znati u slucaju da Husref dobije otkaz i dodje neki novi trener.
Znat cemo krzo igru i zalaganje!!!
Neko ce reci teorije zavjere i nek misli svako sta hoce al meni ovo nije daleko od istine.
Vrijeme ce pokazati!!!
Prica meni jedan nas bivsi igrac kako su sabotirali Pirica dok je bio trener jer ih je zlostavljao na treninzima.
Namjerno su izgubili jedan mec na Kosevu necu reci protiv koga jer je to sada totalno nebitno.
Kaze mi da je dogovor pao medju igracima iako su mogli tog istog protivnika da samelju.
Danas do 80min nikakva igra, a onda kad su se desile neke čarke odjednom su krenuli jako, žustro, u kost
Poceli su da trce, ganjaju al kasno. Da li je to bilo zato sto su ih ovi isprovocirali pa da im vrate, al je to meni jasan znak da su tako mogli da igraju od pocetka.
NISU, ZASTO PITAM SE???
Ako je ovdje slucajno rijec o sabotazi trenera onda neka se sutra Husref smijeni jer ce otici sezona u helač sa ovakvim qurcevim pristupom igraca dok se skonta ko je i za sta kriv.
Jel mi ga zao?? Pa i jest i nije...sve sto je radio ili nije uradio sam je takav put izabrao, al klub i rezultati ne smiju da trpe ovakav odnos prema klubu.
Ako je ovo bila sabotaza jako brzo cemo znati u slucaju da Husref dobije otkaz i dodje neki novi trener.
Znat cemo krzo igru i zalaganje!!!
Neko ce reci teorije zavjere i nek misli svako sta hoce al meni ovo nije daleko od istine.
Vrijeme ce pokazati!!!
-
- Kontakt:
Crepulja zabio gol za pobjedu od 3:2 Astre protiv velikana Dinama, u svakom do sada kolu je bio briljantan.Retardirana uprava ga je morala zadržati, barem još ovu sezonu.
Ma znate sta, idite vi svi u picq materinu. A i ja, zajedno sa vama. 

-
- Kontakt:
samo znam da ako ikada dodje do tog smaka polusvijeta da će sabra,rumeni,bili,žena od smrznute kamile i husref sa svojim "stručnim štabom" biti u prvim redovima
VVVBK
VVVBK
Skoro dosao iz tuzle. Totalno razocaran pristupom igraca. Ovi Azmirovi su grizli sa svih strana. Ulazak Rahmanovica je donio zivost u nasu igru i ja msm da je razlog ovako lose igre manjak kvaliteta u veznom radu. Zanimaju me dvije situacije koje nisam mogao dobro procijeniti, jesu li bili penali na Rahmanovicu i Leticu??
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno korisnika/ca: Benjolos, Burberry46, Fouzi1, Google Adsense [Bot], Jadnimi, JavierBosnia, Paromlinac, rimljanin90, zagorski i 108 gostiju.