FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

JameS
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la JameS » 22 avg 2009, 21:39

reds_forever je napisao/la:stvarno me bayern razocarao :( na sta je spao klub koji je dugo godina harao njemackom :roll: nadam se da ce se situacija popraviti,ali izgleda da bayern sve dublje tone
zar ima neko osima Bayernovih navijaca da tuguju za ovim timom :D
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 22 avg 2009, 21:41

JameS je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:stvarno me bayern razocarao :( na sta je spao klub koji je dugo godina harao njemackom :roll: nadam se da ce se situacija popraviti,ali izgleda da bayern sve dublje tone
zar ima neko osima Bayernovih navijaca da tuguju za ovim timom :D
bayern mi je jedan od drazih klubova nakon liverpoola :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 22 avg 2009, 21:51

Jao reds, imas jako los izbor klubova za koje navijas. :mrgreen: Pređi na pravu stranu i uzivaj! Zasto se patiti? :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 22 avg 2009, 22:22

Trasimaco je napisao/la:Jao reds, imas jako los izbor klubova za koje navijas. :mrgreen: Pređi na pravu stranu i uzivaj! Zasto se patiti? :mrgreen:
tvoj los izbor - moj dobar izbor,tvoja prava - moja kriva strana :mrgreen: NIKAD :!: :D za mene je sreca i ponos sto me Bog usmjerio na pravi put pa navijam za LFC.... :D

Izvinjavam se navijacima bayerna na OTu ... nadam se da ce vas uskoro igraci obradovati jednom pobjedom,slatkom protiv wolfsburga :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 22 avg 2009, 23:38

gdje mu je boumjohan,,,pranjic se sad na klupu akobogda....hocel se onaj bilal vratit vise

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 22 avg 2009, 23:44

bubooty je napisao/la:gdje mu je boumjohan,,,pranjic se sad na klupu akobogda....hocel se onaj bilal vratit vise
Ma Bilal bio na teraviji,i Hamita je izveo da ode na teraviju :D
A to je sramota da Baumjohan meni jedini drag igrač iz Bayerna sjedi na klupi a Pranjič da igra taj je sam platio Herenvenu da dođe u Bayern a patriota vidio talenat đe ga nema :roll:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 avg 2009, 00:06

Kako sam pogodio...rapsodija u crvenom :twisted: karneval stimung.
Katastrofa, najbijednije prvo poluvrijeme svih vremena, najlosiji start od 1966 :o

Rensing ponovo pokazao da je rupa ziva, van Buyten nebeski skakac, ostali izgubljeni u vremenu i prostoru.
Badstuber blijedo izdanje, Bra-heart nije ni za st.paulija, Klose-tu :lol: se spustila ramena do koljena, Tymo kao u pogresnom filmu....Ribery se vise ne smije.
Zalostan start koji je se mogao ocekivati, kada je poznato kakva su pojacanja doveli Uli-red chilli i Co.
Za onu gromadu (samo fizicku) od igraca dati 30-35 mil., pa bolji je od njega onaj cangalasti-strakati Kiessling, da o boljim ne govorim.
Ne znam sta je sa Tymoshchuka, od njega sam puno vise ocekivao, a on vuce noge ko prebijena baba.
Doveli Pranjica, hajd neka su, da dobiju na sirini, da bude tu kad zatreba, ali nije on za prve postave ni u kojem slucaju.
Opet poceli pljuvati po Olicu, pa on kad je usao zajedno sa malim Mullerom nesto je se i pokusavalo.
Covjek zadnji atom snage ostavlja na terenu, posle tekme dise na skrge, izgleda iscpljenije nego rudar. Uvijek opasan i za njega reci da je promasaj a uz to dosao bezplatno za razliku od ostalih jajara koji su preplaceni.

Da vas podsjetim da je Van Gaal prosle sazone sa Alkmarom startovao sa dva poraza, da je nakon prvih 5-6 kola bio na donjem dijelu tabele, da su ga tamosnji novinari razapinjali...kako je zavrsio sezonu, poznato je.

Klinsmann mjenjao sve zivo, dosao ovaj-isto tako. Ne moze se tako brzo sve sloziti. Plus ovaj teatar sa Riberyom, koji je ostavio traga na kompletnu ekipu. Pa kao da nije dosta, kad je se sve smirilo trener trazi od njega da igra nezeljenu poziciju. Sad prica da je spreman, da je mislio da ce ici sa ekipom u Mainz, dok trener opet drugu veze...kako je nedovoljno spreman i da treba raditi na sebi do tekme sa Wolfsburgom.

@NoName- dobar post

Ostali nekakve tarabe, esso tankstele :lol: i jos kakvi anonimusi mozete pocrkati, poslije kise sunce sija ;)

Da nastavimo u istom stilu...ocekujem preobrazaj ekipe do naredne utakmice i naravno da skinemo skalp kurjacima ili ti da im oderemo kozu, poslije cemo tog Vuka baciti na haubu Audija Q7 :?

Tatko, tajo se nije javljao, tako da ne znam jel´ prihvatio moju ponudu.
Haj´ lako je napisati da je Madrid velika Hala :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 23 avg 2009, 00:16

Ja se nadam da cemo dobiti Wolfsburg iduce kolo, u suprotnom nadam se povratku Hitzfelda na klupu, ovaj je poce previse da s.e.r.e.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 avg 2009, 00:17

@ geronimo

moram te ispraviti sto se tice AZ i van Gaala, kad je startovao s porazima te sezone mu je ekipa zavrsila na 11 mjestu (sezona 2007/08), a proslu sezonu je startovao sa osam ili devet pobjeda na pocetku sezone i na kraju sezone je imao samo 4 poraza od cega tri u posljednja cetiri kola. Inace veceras nakon utakmice ludi Uli i Rummenige otisli u svlacionicu nakon utakmice i igracima ocitali lekciju, a nakon toga Rummenige je izjavio da je situacija veoma ozbiljna i da nista nije iskljuceno.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 23 avg 2009, 00:20

Haj lahko je napisat da je Madrid velika Hala;
Valja imat muda pa nakon današnje utakmice solit nekom pamet,ja nebi pisao u javnosti :oops:
Madrid je velika Hala u kojo su ........ ..... :mrgreen: šečer nastavi stih

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 avg 2009, 00:22

Moze biti druze, ali evo ja upravo citam u Sport Bildu njegovu izjavu u kojoj kaze da je proslu sezonu zapoceo sa dva poraza i na kraju bio prvak. Ako mozes provjeri negdje, ja mislim da grijesis.
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 avg 2009, 00:23

Ljudi presanite faliti Gaala molim vas. On nema veze, nije Bayern Ajax u ona vremena niti neki AZ . Holands liga, pa jača Hrvatska. Dinamo ih pobjeđivao u gostima, jedino Psv ko nešto jak. Da je neko dobar iz AZ-a došao bi u Bayern sa Gaalom i on bi trebao znati. Doveo je Pranju koji je bio jedan od najboljih asistenata gore i Bran kako li je već ko neki dobar igrač. Nemaju ni jedan ni drugi veze.

Hoću neku 10 aka Riquelmea koji je star, hoću neko 10 aka Diego koji je otišao, ma hoću OZILA.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 23 avg 2009, 00:26

Rz88 je napisao/la:Ljudi presanite faliti Gaala molim vas. On nema veze, nije Bayern Ajax u ona vremena niti neki AZ . Holands liga, pa jača Hrvatska. Dinamo ih pobjeđivao u gostima, jedino Psv ko nešto jak. Da je neko dobar iz AZ-a došao bi u Bayern sa Gaalom i on bi trebao znati. Doveo je Pranju koji je bio jedan od najboljih asistenata gore i Bran kako li je već ko neki dobar igrač. Nemaju ni jedan ni drugi veze.

Hoću neku 10 aka Riquelmea koji je star, hoću neko 10 aka Diego koji je otišao, ma hoću OZILA.
Hocu i ja, al nece Uli i co.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 23 avg 2009, 00:29

Nakraju če biti nije Ozil kvaliteta za Bayern kao Miske,nemogu vjerovat da za €30 €35 miliona niste mogli nači boljeg napadača....Benzema 21god. plačen €35mil. Augero,Džeko....

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 23 avg 2009, 00:30

Ma trebali bi se mi okrenuti nekim igračima koje još niko nije prepoznao kao talente. Suarez iz Ajaxa. Momak igra nevjerovatno. Prošlo kolo sam gledao pregled i momak zabija het-trik, a sada kad su igrali kvalifikacije za Evropsku ligu ( mislim da jeste ), momak zabija 4 gola i uz to je kapiten Ajaxa. Mislim da bi van Gaal trebao malo više da razgleda po Holandskoj ligi i da nam dovede neko pravo pojačanje, a ne tamo nekog Pranjića koji se izgubio ko abdest.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 avg 2009, 00:30

Raul_64 je napisao/la:Haj lahko je napisat da je Madrid velika Hala;
Valja imat muda pa nakon današnje utakmice solit nekom pamet,ja nebi pisao u javnosti :oops:
Zasto cika Raule, sad cu se posluziti otrcanoj frazi...porazi su sastavni dio igre 8-)
Ti bi to trebao najbolje znati, zar ne Raule? 2-6 na Bernabeu, sta je danasnji poraz spram one blamaze :mrgreen:
Solim pamet nekom´...kome Raule? Samo iznosim svoje misljenje ;)
Capito?
Vom Jäger zum Gejagten

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 23 avg 2009, 00:40

geronimo je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:Haj lahko je napisat da je Madrid velika Hala;
Zasto cika Raule, sad cu se posluziti otrcanoj frazi...porazi su sastavni dio igre 8-)
Ti bi to trebao najbolje znati, zar ne Raule? 2-6 na Bernabeu, sta je danasnji poraz spram one blamaze :mrgreen:
Solim pamet nekom´...kome Raule? Samo iznosim svoje misljenje ;)
Capito?
Ti živiš u oblacima....pusti šta je bilo Real-Barca 2:6,Bayern-Verder 2:5;
Bitno je šta je sad,Doduše sezona u Španiji nije počela pa kad počne ti slobodno bocni kad kiksamo jer nečemo ti puno puta pružit ti to zadovoljstvo,ja govorim realno Bayern če teško do salatare a u LP maximu je 1/8 jer su pojačanja .... a nakon Otmara nemate ni normalnog trenera,nemam ništa protiv Bayerna al mi malo smješno što provociraš nakon ovog danas 8-)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 avg 2009, 00:55

Ti zivis u oblacima mala... :D
Vidis da sam ja kontras, svi ko nasikerani a ja pjevam :mrgreen:

Mah pusti juce, sutra, bitno je danas ;) Dobre su ti prognoze, ono tesko ce do salatare, ali ce nakako uspjeti. Dodah ja :lol:
Posto ovo nije Bayernov forum, ne smijemo sve svoje slabosti i negativne misli iznositi. Da se dushmani ne nasladjuju. Nego idem u drugom smjeru, a taj je prkosi, inati, napadaj, sve sve...samo ne pokazivati slabost. :mrgreen:
Sami smo svjesni (ne)kvalitete nasih ljubimaca, jos trebamo s vama djeliti tu radost. Uostalom tim za koji navijas, volis i u manje sretnim danima.

Jedva cekam da pocne sezona u Spaniji, pa da uzviknemo svi u glas Hala Madrid :D
Ne zamjeri, salim se. Hajd´ cao, odoh spavati.
Vom Jäger zum Gejagten

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 avg 2009, 01:04

Bayern treba da se otarasi Rensinga Demichelisa Van Buytena Altintopa....pod hitno treba dovesti stopere i desnog beka,,,a i Riberya prodati dok jos mogu uzeti pare jer ce slijedece sezone otici za saku dolara kao sto je otisao i Balack i Hasan.. ;)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 avg 2009, 01:51

Evo Galonja najavio zestoke treninge poslije danasnjeg poraza, u stilu Magatha, dok je bio trener Bayerna nakon poraza budio ih u 2 poslije ponoci na trening....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.