zar ima neko osima Bayernovih navijaca da tuguju za ovim timomreds_forever je napisao/la:stvarno me bayern razocaraona sta je spao klub koji je dugo godina harao njemackom
nadam se da ce se situacija popraviti,ali izgleda da bayern sve dublje tone

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
zar ima neko osima Bayernovih navijaca da tuguju za ovim timomreds_forever je napisao/la:stvarno me bayern razocaraona sta je spao klub koji je dugo godina harao njemackom
bayern mi je jedan od drazih klubova nakon liverpoolaJameS je napisao/la:zar ima neko osima Bayernovih navijaca da tuguju za ovim timomreds_forever je napisao/la:stvarno me bayern razocaraona sta je spao klub koji je dugo godina harao njemackom
tvoj los izbor - moj dobar izbor,tvoja prava - moja kriva stranaTrasimaco je napisao/la:Jao reds, imas jako los izbor klubova za koje navijas.Pređi na pravu stranu i uzivaj! Zasto se patiti?
![]()
Ma Bilal bio na teraviji,i Hamita je izveo da ode na teravijububooty je napisao/la:gdje mu je boumjohan,,,pranjic se sad na klupu akobogda....hocel se onaj bilal vratit vise
Hocu i ja, al nece Uli i co.Rz88 je napisao/la:Ljudi presanite faliti Gaala molim vas. On nema veze, nije Bayern Ajax u ona vremena niti neki AZ . Holands liga, pa jača Hrvatska. Dinamo ih pobjeđivao u gostima, jedino Psv ko nešto jak. Da je neko dobar iz AZ-a došao bi u Bayern sa Gaalom i on bi trebao znati. Doveo je Pranju koji je bio jedan od najboljih asistenata gore i Bran kako li je već ko neki dobar igrač. Nemaju ni jedan ni drugi veze.
Hoću neku 10 aka Riquelmea koji je star, hoću neko 10 aka Diego koji je otišao, ma hoću OZILA.
Zasto cika Raule, sad cu se posluziti otrcanoj frazi...porazi su sastavni dio igreRaul_64 je napisao/la:Haj lahko je napisat da je Madrid velika Hala;
Valja imat muda pa nakon današnje utakmice solit nekom pamet,ja nebi pisao u javnosti![]()
Madrid je velika Hala u kojo su ........ .....šečer nastavi stih
Ti živiš u oblacima....pusti šta je bilo Real-Barca 2:6,Bayern-Verder 2:5;geronimo je napisao/la:Zasto cika Raule, sad cu se posluziti otrcanoj frazi...porazi su sastavni dio igreRaul_64 je napisao/la:Haj lahko je napisat da je Madrid velika Hala;
Valja imat muda pa nakon današnje utakmice solit nekom pamet,ja nebi pisao u javnosti![]()
Madrid je velika Hala u kojo su ........ .....šečer nastavi stih
![]()
Ti bi to trebao najbolje znati, zar ne Raule? 2-6 na Bernabeu, sta je danasnji poraz spram one blamaze![]()
Solim pamet nekom´...kome Raule? Samo iznosim svoje misljenje![]()
Capito?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.