Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Jel' nam ovo nema ko zamjenit' Halila pa igra citavu tekmu ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
- Kontakt:
Sedma poklonjena lopta od strane sudaca Česima
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
AirGega#
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
kad je gusto,tu je vrabac
Nista ne sviraju
-
- Kontakt:
Ovo bi svirali 2+1 Česima
MES QUE UN CLUB!
Faul sudija
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Majstorski odradjena tekma sudija,nema sta.Ovako se odradi da neko ko treba dobiti,dobije.
bez sale...gegic treba prenijet ovu agresivnost i odlucnost na ulazima i kad se vrati u partizan...zajebi strah,idi na silu na do kraja
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zasto faul nakon proteka 17 sec??ccccc
AirRamiz je napisao/la:bez sale...gegic treba prenijet ovu agresivnost i odlucnost na ulazima i kad se vrati u partizan...zajebi strah,idi na silu na do kraja
Nije se on nikada bojao.. Dobro je, nije loše nismo kanta za nabijanje.. Sudije, kao sudije..
- anonymousHD
- Kontakt:
Zato što su j3beni amateri.NEZALAGANJE je napisao/la:Zasto faul nakon proteka 17 sec??ccccc
Ko dadne 10KM za ovo u Zenici ja ne znam, nije dobar, fakat.
-
- Kontakt:
7 naših lopti, sudije su dale Česima + nisam siguran da je Halilovic drugi puta gazio onu liniju + dvostruki kriterij kod faulova 

MES QUE UN CLUB!
svaka utakmica karbon kopija prijasnje - zamalo, malo, nimalo
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To je greska trenera prijatelju.Imao je timeout prije akcije gdje je to morao iskomunicirati.Bukvalno smo tim faulom poklonili utakmicu i to su mali,ali jako vazni detalji.anonymousHD je napisao/la:Zato što su j3beni amateri.NEZALAGANJE je napisao/la:Zasto faul nakon proteka 17 sec??ccccc
Ko dadne 10KM za ovo u Zenici ja ne znam, nije dobar, fakat.
Ja bih gledao ovu repku.Mladi su momci,bore se i ima prostora za napredak.Fina je ovo baza i ne dolazi nista preko noci,ali iz ovakvih gresaka se mora uciti.Ovo nije prvi put u nekoliko zadnjih utakmica da pravimo kardinalne greske u zavrsnici.
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa znam, amaterizam teški.NEZALAGANJE je napisao/la:To je greska trenera prijatelju.Imao je timeout prije akcije gdje je to morao iskomunicirati.Bukvalno smo tim faulom poklonili utakmicu i to su mali,ali jako vazni detalji.
Ja bih gledao ovu repku.Mladi su momci,bore se i ima prostora za napredak.Fina je ovo baza i ne dolazi nista preko noci,ali iz ovakvih gresaka se mora uciti.Ovo nije prvi put u nekoliko zadnjih utakmica da pravimo kardinalne greske u zavrsnici.
Nejasno mi bi što poslije slobodnih traži timeout, gotova tekma, ali hajde.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Stvarno smo bezveze izgubili ali bolje sad nego u kvalama za eurobasket
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nisam uvjeren da ova utakmica pruža pravu sliku, Gega će ovako odigrati svaku desetu a Vrabac svaku četrdesetu. Hasandić ako ne može pogoditi otvoren šut je beskoristan u rosteru, nije on tu zbog odbrane, skoka, proigravanja. Lazić odigrao baš kako i očekujemo od njega da igra u kontinuitetu. Atić može puno bolje, ovo je odigrao bez koncentracije i uspavano i u napadu i u odbrani.
Prosli prozor Bosnic kuka sto nema Sikirasa da ga vidi na djelu i sad mu dodje i ne dobije ni sekunde ... ni Kamenjas ... pa daj im minut prve cetvrtine, jeb@te ti ... Bosnic sebi zacrt'o da mora sto prije pobijedit' jednu pa ne smije 'eksperimentisati' ... Suman sindrom
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Nebi meni Atic protiv Bugarske odigrao ni minute. Volim izgubit ali sa igracima koji ginu na oba dijela terena nego ovog gubara seljackog mentaliteta koji ceska mu.da i u odbrani ima reakcije kadeta ulaznog godista -.-'
Fuj
Fuj
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.