Esmir Bajraktarević

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

convict35
Kontakt:

Re: Esmir Bajraktarević

Post Postao/la convict35 » 09 apr 2026, 14:07

Leotar je napisao/la:
08 apr 2026, 20:14
Coolpanda24 je napisao/la:
06 apr 2026, 21:56

Iskoči mi sad ovaj video sa highlightsima, baš je zrelu utakmicu odigrao. Jako lijepo kombinovanje i pas za Džeku u prostor u 85. minuti.
Izraziti lijevak, slab je na desnoj skroz
Neznam ko je ovaj levatina gore sto omalovazava Esmira ubio italijane jos se vrte po Bilinom.
Konacno imamo igraca koji kad prim loptu zaljepi mu se za nogu i ko hoce pogkedat objektivno ev ovaj klip pa 2 ili 3 Italijana uvijek kod njega i gle cuda nesmiju ga ni napast a ni presing radit zato sto se boje da ih ne osramoti.Esmir je igrac top pogotovo za nas moze i zna i to radi sacuva loptu dok se nasi dovuku do 16metqrq jer smo pospora ekipa i on to radi perfektno zadrzi ako treba a ako treba i ide na probijanje, kad bi imali slicnog igraca samo u vezi samo jednog ili 8cu ili 10 gdje bi nam bio kraj

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 09 apr 2026, 15:21

Esmiru se bas posrecilo sto u PSV-u ima Perisica kao mentora. :thumbup:

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 09 apr 2026, 16:43

convict35 je napisao/la:
09 apr 2026, 14:07
Leotar je napisao/la:
Coolpanda24 je napisao/la:
06 apr 2026, 21:56

Iskoči mi sad ovaj video sa highlightsima, baš je zrelu utakmicu odigrao. Jako lijepo kombinovanje i pas za Džeku u prostor u 85. minuti.
Neznam ko je ovaj levatina gore sto omalovazava Esmira ubio italijane jos se vrte po Bilinom.
Konacno imamo igraca koji kad prim loptu zaljepi mu se za nogu i ko hoce pogkedat objektivno ev ovaj klip pa 2 ili 3 Italijana uvijek kod njega i gle cuda nesmiju ga ni napast a ni presing radit zato sto se boje da ih ne osramoti.Esmir je igrac top pogotovo za nas moze i zna i to radi sacuva loptu dok se nasi dovuku do 16metqrq jer smo pospora ekipa i on to radi perfektno zadrzi ako treba a ako treba i ide na probijanje, kad bi imali slicnog igraca samo u vezi samo jednog ili 8cu ili 10 gdje bi nam bio kraj
Jeste kjudi nedokazni niko nije reko da je los igrac, daBogda igro u Barseloni; Samo nikako nije igrac utakmice nit kljucan igrac meca. Normalno da je ovoliko bio ukljucen jer se igralo preko desne strane sve i pri tome ljudi su u bunkeru bili.
Esmir je top igrac al vrhunska partija je kljucna asidtenfija, gol, i slicno.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 09 apr 2026, 18:44

Bumbaclat je napisao/la:
09 apr 2026, 15:21
Ja sam negdje napisao da me mali iznenadio posle utakmice protiv Italije. On i Dedic najvise. Bas se vidi da su obojica trenirali i nabili mišićnu masu. Prije su mi nekako premršavi bili sad su bas fit
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

torbica
Kontakt:

Post Postao/la torbica » 09 apr 2026, 18:56

soccerfan je napisao/la:
09 apr 2026, 18:44
Bumbaclat je napisao/la:
09 apr 2026, 15:21
Ja sam negdje napisao da me mali iznenadio posle utakmice protiv Italije. On i Dedic najvise. Bas se vidi da su obojica trenirali i nabili mišićnu masu. Prije su mi nekako premršavi bili sad su bas fit
Razvijaju se jos djeca su to

RobijasiZenica1988
Kontakt:

Post Postao/la RobijasiZenica1988 » 09 apr 2026, 20:49

dedo26 je napisao/la:
09 apr 2026, 16:43
convict35 je napisao/la:
09 apr 2026, 14:07
Leotar je napisao/la:

Jeste kjudi nedokazni niko nije reko da je los igrac, daBogda igro u Barseloni; Samo nikako nije igrac utakmice nit kljucan igrac meca. Normalno da je ovoliko bio ukljucen jer se igralo preko desne strane sve i pri tome ljudi su u bunkeru bili.
Esmir je top igrac al vrhunska partija je kljucna asidtenfija, gol, i slicno.
Asistenciju je mogao upisat samo da je bio bilo koji drugi igrac osim retardiranog trnokopa (čitaj demirovic),a sto se tiče gola na onakvu odbranu krila nemaju sta tražiti pogotovo sto su na njemu uvijek 2 ili 3 žabara.

RobijasiZenica1988
Kontakt:

Post Postao/la RobijasiZenica1988 » 09 apr 2026, 20:53

I nemojte citirati ovom Leotaru,vidite da momak nije dobar nemojte mu i vi jos pristajati na muku.
Mogu skontat kad neko ne zna il ne želi da zna,al da trolaš po forumu za to vec moras biti specijalac.
Na kraju krajeva početkom ove godine je rekao da bi Dzeko u Hajduku bio klupa,kakav mentalni sklop :clap:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”