FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Tribalian
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Tribalian » 30 jan 2012, 22:50

Devil je napisao/la:Asamoah najverovatnije potpisuje cetverogodisnji ugovor,a obestecenje je 200000 eura. ;)
A Kadu je produzio ugovor do juna ,a Bajkovic na jos godinu dana.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 jan 2012, 22:54

Tribalian je napisao/la:
Devil je napisao/la:Asamoah najverovatnije potpisuje cetverogodisnji ugovor,a obestecenje je 200000 eura. ;)
A Kadu je produzio ugovor do juna ,a Bajkovic na jos godinu dana.
Al' do juna 2013. ;)
Vrlo pametan potez s obzirom da je to prilika da se cvakne veca para nego pre potpisivanja,on svakako nece igrati i ja se iskreno nadam da leti do kraja prelaznog roka.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 jan 2012, 23:38

I pored činjenice da Zvezda nije ispoštovala rok koji je dobila od UEFA za izmirivanje obaveza prema bivšim igračima i trenerima, crveno-belima najverovatnije neće biti uskraćena licenca za učestvovanje u evro-kupovima?????????????

@Kolega ako znas neka veca dugovanja ,molim te napisi,tj. Zvezda prema nekom koje neizmirene obaveze ima?

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 30 jan 2012, 23:53

Ne znam prema kome, ali duguje se oko 1.5 miliona.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 jan 2012, 00:41

Tribalian je napisao/la:I pored činjenice da Zvezda nije ispoštovala rok koji je dobila od UEFA za izmirivanje obaveza prema bivšim igračima i trenerima, crveno-belima najverovatnije neće biti uskraćena licenca za učestvovanje u evro-kupovima?????????????

@Kolega ako znas neka veca dugovanja ,molim te napisi,tj. Zvezda prema nekom koje neizmirene obaveze ima?
Ma to je smesno dugovanje,jer nama bar 3x toliko klubovi duguju na ime raznih rata.Ali UEFA mora da pati manje klubove jer zaboga sto bi oni bacali pretnje Osasuni,Rasingu i ostalima u Primeri,kad mogu na vrata Srbije da zakucaju i da malo prete,jer ovim vamo nemaju za sta da prete.Nije njima stalo do para veruj mi. ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 31 jan 2012, 20:33

Komisija za spomenike, nazive trgova i ulica grada Beograda, odlučila je da po Zvezdinim velikanima, legendarnom treneru i fudbaleru Branku Stankoviću – Ambasadoru i prvoj Zvezdinoj zvezdi Rajku Mitiću nazove dve prestoničke ulice.Tako će žitelji dosadašnje Despotovačke ulice u opštini Palilula, mesto prebivališta promeniti u ulica Branka Stankovića – Ambasadora. Takođe deo ulice Koste Racina, koja počinje između brojeva 2. i 4. i ide ulicom Jevrema Grujuća, ubuduće će se zvati po velikom igraču i prvoj Zvezdi našeg kluba Rajku Mitiću.Na ovakav potez gradska komisija se odlučila kako bi neimenovane ulice sa više razdvojenih delova dobile svoje nazive po istaknutim i zaslužnim građanima našeg glavnog grada. Stanovnici beogradskih opština sami su podnosili inicijativu za preimenovanje, pa su tako i naši, Zvezdini velikani sasvim zasluženo, na zahtev velikog broja građana dobili deo „asfalta“ u gradu koji su svojim ponašanjem i sportskim uspesima, itekako zadužili.

slika

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 31 jan 2012, 20:45

Sta rade pojedini srpski mediji to je neverovatno :roll: Dobar deo njih je proturio pricu kako Filip Jankovic ne putuje na pripreme u Tursku jer ga Zvezda uslovljava necim u vezi ugovora.Veceras se ispostavilo da nista od toga nije tacno i da decko putuje na pripreme :roll:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 31 jan 2012, 21:19

Saopštenje FK

"U Beogradu je u utorak 31. januara 2012. godine održana sednica Upravnog odbora FK Crvena zvezda.

Upravni odbor FK Crvena zvezda doneo je odluku o raspisivanju izbora za skupštinu i predsednika Crvene zvezde, koji će biti održani 26. 27. i 28. maja 2012. godine. Izborne radnje počinju da teku od ponedeljka 6. februara.

Upravni odbor je izabrao izbornu komisiju koju čini 11 članova. Predsednik izborne komisije je prof. dr. Zoran Ivošević, nekadašnji zamenik predsednika Vrhovnog suda Srbije, a zamenik je Uroš Zeković. Pored njih, članovi su i: Ivan Šebek, Aleksandar Đorđević, Miroslav Sever, Zoran Mijović, Svetlana Sojanović, Dragana Vitorović, Branimir Ševčić, Zoran Ivković i Stanislav Nikolić.

U ponedeljak 6. februara, svi članovi kluba sa pravom glasa biće obavešteni o raspisivanju izbora, a to će biti učinjeno i putem sredstava javnog informisanja. Ujedno, Upravni odbor FK Crvena zvezda poziva sve one simpatizere i navijače koji nisu do sada postali članovi, da to učine do 6. februara kako bi imali pravo glasa, kao i one koji članarinu nisu obnovili da to učine do navedenog datuma.

Upravni odbor FK Crvena zvezda je doneo odluku o potpisivanju ugovora za tehničkog sponzora sa italijanskom kompanijom „Legea“. Ugovor će biti potpisan na četiri godine, i vrednost ugovora, takve vrste, je najveća u ovom delu Evrope.

Vanredna sednica skupštine FK Crvena zezda koja treba da usvoji novi statut kluba zakazana je za 7. mart. Po održavanju skupštine, FK Crvena zvezda će izvršiti preregistraciju kluba u skladu sa novim zakonom o sportu i novim zakonom o udruženjima.

Upravni odbor je, takođe, usvojio i izveštaj o do sada urađenim transferima u zimskom prelaznom roku. "

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 01 feb 2012, 13:55

Devile, Milunovic...? :)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 01 feb 2012, 18:46

Direktni prenosi sa priprema na Sport klubu .

4. februar 15:00 Crvena Zvezda – Žilina

7. februar 15:00, Liteks – Crvena Zvezda/Žilina ili 18:00, Kluž - Crvena Zvezda/Žilina

14. februar 18:00, Dinamo Bukurešt - Crvena Zvezda

slika

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 feb 2012, 20:48

braoolyo je napisao/la:Devile, Milunovic...? :)
Vrlo talentovan igrac,'92 godiste,gledao sam ga dosta puta u mladjim selekcijama i privukao je moju paznju.Pisao sam dosta puta na temi reprezentacije o njemu,jer ga smatram jednim od igraca koji u najavi mogu napraviti dobru karijeru.Izuzetno me cudi ovaj potez samog Milunovica,ali mi je i izuzetno drago sto je takav klinac dosao u Crvenu Zvezdu jer se na njemu moze lepo profitirati.BIo je relativno standardni igrac Zultea ovu sezonu i bas nisam ocekivao da bi mogao da se vrati u Srbiju.Imao sam ja ovu informaciju pre neka 3 dana,ali nisam hteo nista pisati jer sam bio zamoljen od strane tih koji su mi je dali.Ja sam iskreno bio za jednog stopera do kraja prelaznog roka,a ne ofanzivca,no ovakva ponuda se ne odbija,i nadam se da ce opravdati ocekivanja. ;)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 01 feb 2012, 20:51

Nisam pratio desavanja kod vas zadnjih dana jel otisao AK, cuo sam da je Asamoa potpisao ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 01 feb 2012, 20:52

Sarajlijc@ je napisao/la:Nisam pratio desavanja kod vas zadnjih dana jel otisao AK, cuo sam da je Asamoa potpisao ;)
Nije jos, zeljno iscekujemo i taj dan.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 feb 2012, 22:41

У ' ? ' на " у &, Црвена $ је ? са " ". & ? " су у $ ? - прво су " ? & &, а " је $ ?, на % ? $, ? " $.

Терен ? ?
$: 50
$: ?
?: ? у 72. " за ", ? у 74. " за Црвену $.

Црвена $: ", ", $, ", ", ?, ", ?, $, ", &.

": ?, $, Фон $ Хојзерн, ", ", ", %, ?, ?, ?, $

$ Црвене $ су у првој " " на " у ? ? са % " ", а ? је & 90 " " ? 1:1.

& " отворено су ? у ', ? је ¥ " ? Црвена $. Прва " & је ? на ? $ се на ? ". & & $ по $ терена, ? је ? $ $, ? & $ % % ¥ ?, те је % & $ " " " не % $ %, & & " ? ".

У 11. ", Црвена $ је ? ? на $ терена, " је " &, а " се ? " " у & простору, & & је & $ % ", а $ је & на ? &. Најстрожу & " је ?, ? је " успео $ " " " његов % по " – ", & " ", ? је ? на ", & $ је ? " остао '.

$ $ " $ " је у 20. ". & ? ? $ на $ терена, ? је поново ? $ $ на ? " " овог пута $ ", ? је " ? & $ ? " $ ? $ у ' ". ? " ", % $ $ " за $. & $ $ са ? стране, ? је ? повратну ? $ $, ? његов % $ $ ?.

$ ' & ' " ? $ $ ", & ¥ је терен ? ? " ? се % & &, ? " $ $, терен је " у $ стању за ".. % је ? у 36. " $ " ? терен, " је снажно са $ ', ? право у ? " хвата " ?. " " ", & & " $ % ?, " " & су ? на ту ? " $ се ? $ - је $ $ " $ " у ', у $ ' је $ $ " успео $ " " ? опасност по свој ?. $ & ? " је % ' $ опасан $ ", " је & $.

& " 45 ", " је $ су " $ ? $ " пасова, $ су ? ? " ? & нервозу. $ је " " $ & " " ", % је ? нервозу " % & " је " " ? " & $, ? " ? " то ? $ " & $ ?.

У $ ?, & " " ? поставу, па - на терен ": ", &, ?, ", ", $, ", ", ", " " ?.

$ ? ? је ' ? за, на ' ', & у ? $. & $ $ " су $ " ? $ зауставе, ? је ? $ $ – $ је $ % са 25 ' & & је ? "?" ? ", " ', са ' ' ? " & ?.

У $ ? $ је $ знатно ", " ? је са $ ' %. " је ? & на $ терена & ", ? $ су $ " ? " " су ? & "" ?", " " " ? ". ", " $ / ", у ' $ $ ? " " ? за ?, " % ? на ' &. ", у 72. ", " је $ $ у стопостотну ?. Поново су " $ ? ? на $ терена, ње се $ ? " је ' ¥ $ ', " $ на $ са ", " у ' $ " " – " је снажно, " је успео $ " ? ? не " $ је & $ $ она не уђе у ?.

$ % ? је & – - у $ $, $ $ " са $ стране, са & 25 ' $, $ је " ? $. ¥ је " % % на $ ", а " у & " је $ ? " са пет ' тресе ' ", " ? нас поново - на &. У & је $ ? та & је ? $ " $ $. У 82. " ? снажан $ " са 25 ', ? је ? ? $ ? ". " " ", " је " % % по ", на ? је ¥ & " " са 18 ' " прве " ? ', ? " " успео $ $ " ? јер је ? за ? ? & &.

То је ? " $ $ " на овој ", на & су % $ " $ по ?. % & се $ $ ' & " у ", " спровођења " $, ? с " $ су $ ¥ $, ' се " $ ' за $ ". Оно % је ? је $ је " сјајно ? & " ?, а ? за " " " - сутра, $ Црвена $ $ 17 ¥ по % ' " " ?.
Izvestaj sa prvog meca protiv Winterthura od nase Kiki sa RSBForuma koja se nalazi na pripremama. ;)
[youtube][/youtube]

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 04 feb 2012, 15:40

Kolega sta ti mislis o ovome?

http://www.mojacrvenazvezda.net/22062/2 ... -istorije/" onclick="window.open(this.href);return false; ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 feb 2012, 15:54

Tribalian je napisao/la:Kolega sta ti mislis o ovome?

http://www.mojacrvenazvezda.net/22062/2 ... -istorije/" onclick="window.open(this.href);return false; ;)
Izuzetno kompleksna tema,za koju u ovom sada trenutku nemam vremena,ubrzo ce prijateljska protiv Ziline,za one koji bi pogleadli ima na SKP-u.A o ovome cu veceras da se zabavim verovatno i da ti kazem sta mislim. ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 04 feb 2012, 15:56

Devil je napisao/la: Izuzetno kompleksna tema,za koju u ovom sada trenutku nemam vremena,ubrzo ce prijateljska protiv Ziline,za one koji bi pogleadli ima na SKP-u.A o ovome cu veceras da se zabavim verovatno i da ti kazem sta mislim. ;)
Moze,moze.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 feb 2012, 16:31

zar i vi? nemojte sebi dozvoliti mamicevsko-dinamovsku kompleksomaniju. zar je bitna godina osnivanja? srpskim klubovima to ne treba. niste vi dinamo da vam treba lazna istorija i tudji uspjesi da budete veliki. pa najveci ste na balkanu. pa sta su godine?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 04 feb 2012, 16:48

Smijesno :lol: :lol: :lol: :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 feb 2012, 17:12

U kvaru ostala reportazna kola turske televizije koja je trebala da radi prenos,tako da ga nece biti ni na SK. :(

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []